Måndag igen ;)

Sitter och äter kladdkaka med emma e och emma a :) vi ska precis gå ut och röka. men fick ju lite skäll av maria nu såg jag. Så de är väl bäst att jag uppdaterar ;) haha. Hur var eran dag i skolan då? :) Jag hade en rätt slapp dag, har ju 1 ½ timmes rast på måndagar så. Hade franskaprov idag också, det gick nog inte så bra men franska är ju inte mitt favorit ämne heller :P


Men nu ska vi som sagt gå ut och busa lite ;)
Längtar till sommaren! Tänk när man kan gå ner till östanå i bara shorts och linne!     (bilden är från 08) 

  Längtar till sommaren! Tänk när man kan gå ut i bara shorts och linne! (bilden är från sommarn 08)




/ Becca


maria tycker till ;)

Nuuuu flickor får ni nog börja blogga lite mer tycker jag allt :o Lite dåligt med update från er nu ;o
Iallafall, vår statistik sjunker sakta men säkert ;o Så jag har en fråga till er läsare :)

vad kan vi göra för att göra bloggen bättre?
Vill gärna höra er åsikt så kan vi alla njuta av bloggen eller hur? :)

maria bergdalen

hmm..?

Jag har inte tänkt förut, men jag tänker nu.
Nu känner jag efter, nu gör det ont

måndag..

Jag gillar inte måndagar, och verkligen inte idag.. Är förkyld, trött och känner mig allmänt sliten.. Men jag får väl kämpa mig igenom en dag i skolan, om jag orkar.. Är så himla trött!
Nu ska jag kila iaf, hejheh!
mariabergdalen


plugga på helgen.. (n)

Ja, jag kanske låter som en plugghäst men det är jag faktiskt inte. Har bara börjat lite på uppsatsen i idrotten men det gick inte så bra så har lagt det åt sidan nu! Ska se klart "mitt feta grekiska bröllop", sen soooova mycket mycket mycket! Är väldigt trött efter en sånhär helg, även om det känns som jag har sovit väldigt mycket.

Iallafall, är jag den enda som tycker att starka färger på nagellack är hur snyggt som helst på vintern? När det börjar bli mörkt och tråkigt är det alltid kul med lite färg i tillvaron :)

men nu ska jag sova, natti!


update!

ligger och tittar på "vi hade iallafall tur med vädret" med världens finaste människa! ville bara säga det så ni kan känna er lite avensjuka för jag har världens bästa pojkvän och inte ni :)
hörs ikväll eller imon, puss!
mariiiiiiaaaaa

rasmus<3

lite fail bild men vi är söta ändå, right?:)

FRÅGESTUND ÄR PÅ GÅNG

Söndag :(

Då är det söndag igen och skola imon :(
Förlåt för att jag inte har skrivit något i helgen men har inte hunnit. Har ni haft det bra i helgen då? Det har jag iallafall :) i fredags var jag hos Emma på lite fest med maria räkan michaela och anton men dem gick sedan till en annan fest. Så då satt jag och emma kvar och kollade på idol sen kom hampus, fidde, kakan, kevin, lollo, kimmy och mathias. Så det var jättekul, sen gick vi till up dock så var det inte lika roligt men aja. Sen i lördags var det slappdag så då var vi några stycken som var hemma hos kevin och kollade på film.

Nu sitter jag och kollar på trolltider och har gjort min ergonomiuppgift som skulle vart inlämnad för några veckor sen men bättre sent än aldrig ;)

Ni får har det så bra så hörs vi snart igen :)

/Becca

1 advent :)

Hello people :)
Får be om ursäkt för dålig uppdatering under helgen ;o har man fullt upp med att sova på dagarna så har man ;)
Iallafall så blev det som sagt myresjö igår, jag och rasmus kollade igenom gamla kort på honom som ni ser längre ner, huhu :) Sov hos honom också, och nu är vi hemma hos mig, blir snart mat med tjocka familjen sen julskyltning med michaela och anton :)
bara jag som älskar vintern? Om snön kryper fram till jul såååå :)

puss, mariabergdalen

min baby :) sötnos :D

han är det bästa jag veeeeet :)

bakis!

Hejsan.. Orkar inte skriva alls egentligen.. Mår inte så jättebra men jag offrar mig ;) Träffade majsan och räkis innan, han bjöd oss på pizza, tack snälla snälla rasse :) Nu ska jag snart träffa min älskling och sover hos han inatt! Men ni får ha det så jätte bra så hörs vi imorgon! Puss michislinnros

   

Va söt du är, du är underbar! <3


lördag - veckans bakisdag

Här sitter jag i sängen med min nyvakna pojkvän, nydushade mig och vatten i högsta hugg! Fetsen igår blev faktiskt riktigt lyckad enligt mig, även om det inte blev någon fight ;) Faaaast lite taskig spänning va det allt endel stunder, men det löste ju sig :)
Tack Erica för festen, och tack alla som gjorde den rooolig :)

Nu ska jag börja fixa mig så jag blir klar tills klockan ett då jag och rasmus ska träffa michaela :) Blir att käka pizza med henne och anton, senare myresjö!
pusshej :) mariabergdalen


michis




Jag tror ni vet vad som händer ikväll.. Det är ju fredag liksom!
Men nu måste jag skynda mig, för om en timme kommer min
älskling och jag har inte ens börjat fixa mig =)

pust!

Fredagens skoldag avklarad, men nu har vi det jobbigaste kvar eller vad säger ni tjejer? ;) Jag har iallafall suttit och skrivit en hel uppsats nu till so;n som ska vara inne på tisdag, är nästan klar. Ska börja med idrottens inlämningsuppgift idag eller imon så jag kan fokusera på spanska provet nästa vecka! Gud va duktig jag är på att planera :)

Snart kommer min älskling, vilken minut som helst faktiskt :) Ikväll blirre ferre! härligthärligt, :) Kan bli dålig uppdatering från min sida i helgen eftersom jag ska sova hos Rasmus imon, men då får Becca och michis sköta bloggen så länge :) det är positivt med att dela blogg, hinner man inte blogga själv gör någon annan det!


äntligen freeedag!

Redan fredag ;o helt sjukt, tiden går så fort nu för tiden! Skönt det, så man slipper nian snart :) Orkar inte alla prov, inlämningar, uppsattser, lalala.. jaja, nu ska vi inte klaga det är ju helg eller hur? ;)
Kort dag i skolan idag, går bara till tio i två, iallafall jag, michis, kakan och armin. Alla andra har slöjd, haha feel the pain becca ;)

När jag kommer hem sen kommer min älskling! Ikväll är det ju up och då ärre fight, nej vi ska inte in på up eller någonting! vi ska vara utanför och jag ska hålla lite koll på min pojkvän, haha :) Blir att vara med becca&michis iaf, underbart, älskar er!



mariaaaa

Svar till anonym :)

Fick en fråga innan så tänkte slänga in ett litet inlägg med svaret.

Fick frågan:

Är du tillsammans med Kevin?
Hur många syskon har Kevin och hur gamla är dem?

Nej jag och kevin är inte ihop. Vi är bara väldigt bra vänner, fast vi har varit tillsammans innan. Det var inte heller så länge sen det tog slut mellan mig och min förra kille som jag var tillsammans med i 9 månader. Men jag kan säga helt ärligt att jag kommer alltid tycka om kevin mer än som bara vän men alltid när vi har varit tillsammans har jag sumpat det. Men vem vet man kanske får en till chans ;)  

Kevin har tre småsyskon. En lillasyster som heter Nell, hon är 9 år och så har han två lillebröder. En som heter Colin han är 7 år (det var han vi var barnvakt åt) och sen har vi Sam han är ett år.Här är kevin ;) Vet inte hur gammalt det här kortet är. Tror det är taget antingen innan sjuan eller i början av sjuan! Så här såg Kevin ut för lite mer än två år sen :) visst är han söt!

hemma från nässjö :)

Nu är jag hemma, släppte precis av Michis och mamma är och handlar så jag är ensam hemma. Maria+ensam hemma= musik på högsta volym! Just nu är det you found me - the fray, otroligt bra låt!

Iallafall, så verkade gymnasiet i Jönköping bra också. Man får ju liksom bärbar data, det va en liten skola så man får nog den hjälp man behöver och sånt, verkade jätte bra men deras jobb är att få det låta bra också? Grejen är det med boende, kanske låter töntigt men mina förälrdar är mina bästa vänner jag kan inte bo utan dom, än!

Så jag måste tänka på detta, men det är inte så att jag ska välja imon liksom haha ;) Så får tänka igenom detta ordentligt innan jag gör något, men tycker fortfarande att Brinell lockar mest :)
Klockan är bara lite efter åtta så nu ska jag ta en lång dusch och koppla bort mig från verkligheten lite, sen plugga, läsa och sova. puss!

maria, som saknar sin pojkvän..

rasmus<3 här har ni första bilden på min pojke :) är han inte gullig? <3

hos majsan!

Nu är jag hemma hos majsan och snart kommer hennes mamma och då ska vi åka till nässjö och kolla på ett gymnasie! Och ikväll kommer min älskling till mig, mys! Nu ska jag fixa det sista! Hörs sen bitches / michis


två år sen, rip din äckliga fjortis ;)

majsannn

Skoldagen gick faktiskt bra, idrotten va det inte många fel på och provet kändes rätt bra också faktiskt :) så skönt att ha det gjort! Mindre kul är att nästa vecka ska två uppsatser in, och vi har spanska prov.. döda mig?

Men iallafall så gick dagen i skolan bra, bara att fel personer befinner sig på witahala ;o vill du tjafsa kom till mig istället för att bara irritera mig, genom att visa ditt fula fejs på min skola! Jag lovar jag kan knäcka dig så ge upp.

Jaja, tack till gry och becca som lugnade mig lite iallafall, haha :) Nu ska jag måla naglarna, plugga lite och sen börja fixa mig för sen blir det nässjö som michis redan har skrivit! mysigt värre :)

"en bild säger mer än tusen ord"

Barnvakt :)

Nu sitter jag hos mr secret hahahahaha! :) den ni. Nej då nu ska vi inte va sådana jag sitter hos kevin och vi ska vara barnvakt åt hans lillebror colin, och jag ska alldeles strax spöa han på bowling på wii. Imon är det fredag, den här veckan har gått väldigt snabbt. Tror att det har att göra med studiedagen vi hade i onsdags. Iallafall så är det up imon också inte för att jag ska gå in för jag är ju faktiskt för liten för det ;) men däremot ska jag var rätt nära för imon äre fight som maria säger! Nu ska jag gå, har det bra

/Becca

Förkyld..

Hej bloggen! Ingen skola för mig idag.. Är förkyld och har nästan inte kunnat sova någonting alls inatt.. Jag som älskar att sova, suck! Så jag åkte ut till morfar så han har pysslat om mig hela dan. Jag älskar dig morfar<3 Det känns som om jag ätit mig hur fet som helst.. Men jag är ständigt hungrig när jag är sjuk. Ikväll ska jag och maria åka till nässjö och kolla på ett gymnasie som egentligen lígger i jönköping men har öppethus i nässjö, vi ska ju blir stylister ni vet ;) Men nu ska jag vila en stund, så jag orkar med resten av dagen :) Puss antonsmickis

ush, jag ser helst hesk ut.. sjuk och äcklig..!


idag;

Torsdag nu, snart helg! :) Love it.. men man måste överleva dagen först om den ser ut såhär;
* hålla i en idrottslektion med nelly & gry
* klara so provet om buddhismen
* hinna städa mitt rum
* åka till nässjö med mamma och michis :) Ska på någon föreläsning/redovisning av realgymnasiet i jönköping. Men jag är ändå rätt säker på att det blir Brinell för min del :)

// maria

oj va mitt ansikte såg runt och tjockt ut idag :o

godnatt!

Jag får tacka Gry för dagen, skönt att ta igen lite tid med henne :) Skratt, prat, gamla minnen osv. Mysig dag, och på kvällen kom Rasmus hem till mig. Vi gjorde ingenting alls, nu är jag både trött och varm så ska ta mig ett stort glas kallt vatten, en klementin, se klart på greys anathomy och sova :) Imon blir det nässjö med michaela!
natti :)

/ maria

gry coh maria :) :)

sliten..

Shululu! Jag har precis kollat klart på en film, vaknade runt halv tio! Den var jättebra, men kommer inte ihåg vad den hette. Igår var jag med min baby, åkte till stina en stund men gick tillbaka till anton sen. Fan vilken underbar pojkvän jag har! Och om en vecka har vi två månader :) Det känns underbart! Snart kommer becca hit, vi ska väl fixa oss och hitta på något. Vi har ju som sagt studiedag idag. Förhoppningsvis träffar jag min älskling en stund ikväll! Just det, jag är typ hur sjuk som helst och nej jag har inte svininfluensan är bara förkyld och hostar.. Ingen feber alls! Så alltså ingen svininfluensa! Men men, nu ska jag kila, puss michis

 


blek och sliten.. osminkad och ofixat hår :S


2 månader <3

Glömde skriva det igår tror jag, men jag och min pojkvän hade två månader igår iallafall! Helt underbart att få ha spenderat denna tiden med honom och hoppas det blir många fler :) När han kom hem till mig hade jag precis duschat, men han kom upp på mitt rum och väntade där! När jag kom in, hade han handen bakom ryggen, och när han hade hälsat med kyss&sånt gulligt, sträckte han fram 3 rosor till mig! snacka om gullig kille! Tack igen älskling,du är bäst :)

// maria


god morgon:)

Klockan är nu kvart i elva och jag har varit vaken i två timmar. Så det blev ingen vidare sovmorgon för mig ;)
Ska strax gå ut och gå med jacky. Sen ska jag börja göra mig iordning och åka ner till stan och träffa michaela! 

Har kollat runt lite på skor och jag hittade världens häftigaste på dinsko. Overknee stövlar med 13 cm klack! Så grymma, får se om jag kanske köper dem. Synd att jag inte kan visa bilden på dem men de får bli en annan gång.
Nu ska jag gå , salut !

/ Becca

jag orkar inte!

Åh, va sur jag blir! Jag har suttit här i två timmar och kämpat med designen och när jag va precis klar och va nöjd, loggade jag ut, UTAN ATT SPARA. Just nu är bloggen ful med designen jag vet, men om mindre än tio minuter kommer min pojkvän och jag ska hinna duscha innan det.. Fixar med imon eller när jag har tid idag, förlåt!

/ maria.

maria

Nu har jag kommit på lite mer hur man fixar designen och så, nu är det bara becca och michis åsikt som saknas. Men detta kommer nog gå galant flickor :)
Iallafall så kom jag hem från skolan för en liten stund sen, paolo roberto hade en föreläsning och jag säger bara wow vilken pudding ;)
Men nu ska jag dusha och fixa mig lite, min pojkvän kommer snart :) Ikväll blir det girls night in hos Stina med en massa bruttor, och imon är det studiedag :)
puss!


Sjuk :(

Hej på er :)  det är första gången jag skriver i denna bloggen, och det ska bli jättekul att börja blogga här med mina goda väninnor maria och michaela ;D haha.
Idag är jag lite små sjuk så jag stannade hemma så det blir till att bara ligga i soffan och slappa. Imon är det studiedag :) har nån tips på vad man kan göra?


Nu ska jag gå och äta frukost sen måste jag gå ut och gå med jacky. Ni får ha det så bra sålänge!


/ Becca


michis

Hejsan bloggen! Detta blir det första inlägget i den nya bloggen som jag är riktigt taggad för att vara med i. Gick ju ur min gamla blogg som jag delade med Clara på grund av alla minnen, ville liksom börja om på nytt. Det är ju alltid jobbigt när det förlutna hänger som en tyngd på axlen. Men fortsätt att läsa hennes blogg, onlynew.blogg.se! En riktig toppen blogg! Angående designen kommer den att ändras lite tror jag, men det fixar vi när vi orkar :)
Yesyes, nu ska jag ringa och väcka min pojkvän och fortsätta vänta på becca.. Puss på er!

Bjuder på en bild på mig och lillasyster, visst är hon sockersöt?


Heeeeyy :)

Hej och välkomna till Marias, Michis och Beccas blogg :) Maria som skriver nu och det är jag som försöker få lite fart på designen. Har hunnit börja endel idag men nu måste jag fixa mig till skolan! Fixar mer efteråt eller under skoltid :) bye!

mariabergdalen

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0