NY BLOGG

Jag och michaela har fixat ny blogg igen :)
Kommer bli bättre uppdatering, mer bilder osv såhär till sommaren.
Titta här!

 www.mariaymichis.blogg.se

Fått glasögonen nu :)

 

Vad tycker ni?

Hiss/diss?
Själv är jag supernöjd!

(kameran är död så fick använda mobilen, därav kvalitén)

/ kram maria


26 maj - 2 prov, kort dag..

Nervös över no provet och engelska provet, vill bara göra klart allting så jag kan slappna av sen & tagga till helgen! Vill få mina glasögon snart också..? & hoppas det går bra för lillebror idag.

Så ska iväg till skolan och ta ut alla mina känslor över Becca och Michaela :) Hörs senare!

/kram maria


Mycket att göra..

Har inte bloggat mer än en gång idag och det ber jag om ursäkt för. Men direkt efter skolan åkte jag till Rasmus, vi följde med Bobbo in till stan och tittade på bil till honom! Sen blev det lite pluggande och bara mysa med världens bästa pojkvän. Så har inte hunnit!

 

Men nu är jag tillbaks iallafall och tittar på desperata. Har tagit fram kläder tills imon, och nu ska jag äta en glass och sen läsa lite innan jag somnar. Är lite orolig för en kompis som ska opereras imon så är ganska tom på tankar.. Vi får höras imon!
/ kram maria


25 maj , dagens





Såhär ser jag ut idag! Ser ni va brun jag börjar bli..? Beautiful!
Sitter och äter frukost just nu, och måste snart kila till skolan. Har nationella i matte idag.. Känns sådär! Men hoppas verkligen att det går bra. Ska plugga nu på morgonen så..
Men vi hörs i eftermiddag :)
/ puss maria

Ska läsa & sova nu!

Har haft en perfekt kväll med Michis nu :) Vi har pluggat en hel del så kan nog både no;n och spanskan, förhoppningsvis! Efter ett tag käkade vi på pastabaren, pluggade lite till och träffade några killkompisar. Trevligt var det! Nu är jag helt slut i huvudet så ska ta min fina bok och läsa, sen sova länge :) C'ya tomorrow!
/ godnatt, maria

 lämnar aldrig dig!

Kilar till Michaela!

 

Ska iväg till min bästavän och plugga järnet!
Tröjan fick jag igår från mamsen & sis, fejk från turkiet but still, very cuite ;)
Vi hörs senae!
/ puss maria


Back from school

 

 

Herkules var en stor man!/ rasmus

Han va tvungen.. Nu är jag hemma från skolan iallafall, och känner mig inte lika stressad längre.. Hann inte ens äta frukost på morgonen för jag försov mig till 20 över sju! Nåja :)

 

Såhär kommer min vecka se ut iallafall. Har fyra prov, varav ett oförberett så har en hel del att göra. Men jag har börjat läsa en ny bok så får lite nöje i veckan iallafall =) innan jag dör heter den och handlar om en tjej som lider av leukemi och bara har några månader kvar att leva.. Riktigt bra!

 

Men först och främst ska jag mysa med min pojkvän, vi har varit tillsammans i åtta månader idag! =) Så vi hörs senare!

/ puss maria


24 maj - bråttom!

 

Känner mig jätte stressad, vi hörs sen!


Paus från allt..

Nu är jag trött. Hela dagen har bestått av plugg,plugg och ännu mera plugg.. Men nu har jag tagit en paus från allt. Tog en lång dusch & rakade benen, smörjt in mig och tagit en lång promenad. Så himla skönt! Älskar det med sommaren, man kan ta hur långa promenader som helst sen på kvällen och rensa tankar i ljuset och inte frysa det minsta..

 

Men snart kommer syster & mamma hem, dom har varit i Turkiet en vecka! Så vi får höras imon :)

/ kram maria

 

 har saknat dig nu <3


Just nu, grillning


Just nu, papsen har grillat så sitter i solen och äter! Visst ser det gott ut..?

/ maria

Nu är det dags för lite Sunes jul!



Eftersom vädret inte tillåter några fler promenader idag får jag nöja mig med en snabb tripp till Michaela. Resten av dagen kommer bara bli slapp! Efter många om och men har jag och Rasmus tagit en glass, och nu tagit upp varsin läsk och ska njuta framför Sunes jul med en fet chipspåse & godis! Försöka koppla bort det tråkiga vädret sålänge ;)

Ni får en dagens också, som ni ser nedan :) Inte mycket att hänga i julgranen men det är ju söndag så (:
/ kram maria


23 maj - godmorgon!

Godmorning sunshine!

Hur va eran kväll igår? Min va jätte mysig! Först av allt så hoppade jag och rasmus i badet och låg där ett bra tag, älskar mitt badkar! Sen va det jag som fick stå för maten, till oss plus papsen. Blev varma mackor, och trots att klockan närmade sig halv elva satt vi ute och käkade! :) sommarkänsla

Sen satte jag och Rasmus på en film men jag pluggade mig igenom hela filmen.. Sen nannade vi :)

Nu ska jag nog ta en morgon promenix i det fina vädret och vänta på att min pojkvän ska vakna! blog you later..
/ kram maria


mysigt i sommarvärmen :)

Hoppar i badet

Nu ska jag och baby bada i mitt bubbelbadkar! Kommer bli riktigt skönt, man känner sig så äcklig när man har varit ute en hel dag.. Så om ett tag kommer jag känna mig lika fräsh igen! :) Love my boy. Underhåll er med ett musiktips a la moi tills imon :) 
/ kisses maria


Sommarkänsla! :)

Heysan! Nu är jag hemma - har varit utomhus hela dagen, underbart väder! Jag och Michaela låg och solade i apoteksparken i närapå 2 timmar, tillsammans med Kimmy Matthias och Hampus :) Sen blev det pizza och glass på det. Helt perfekt dag!

Nu är jag med babe, vi har köpt godis tills ikväll och började spela alfabet i solskenet! Fick dock flytta in när spöregnet kom - men man ska inte klaga! Är riktigt glad att solen höll sig så pass länge som den gjorde idag :)

Nu är det tyvärr dags att sätta igång med att städa huset, rummet och sen plugga. Hörs senare eller imon!
/ kram maria



 

 

Blev inte så många bilder tagna för min kamera dog redan när jag kom till michaela nästan.. Men visst har jag blivit bättre med att ta roligare bilder? =)


Ska ut i det fina vädret :)

Nu har jag duschat och fixat mig lite, fått på mig kläder osv! Nu ska jag kila bort till Michaela så ska vi sola, och sen ska jag tvinga henne laga mat åt mig :) Toppen! Hörs om ett par timmar.
/ kram maria


Bilder från igår!

Nu är jag hemma och måste fixa mig, ni får underhålla er med bilder från igår sålänge :)

svar till anonym om vilka killkompisar vi va med; kimmy kevin svenne jesper daniel hampus adde.










Ska på filmkväll med mina bästavänner

Nu ska jag kila iväg till Becca! Där ska vi och michaela ha filmkväll tillsammans med ett gäng killkompisar. Skulle se någon psykfilm/skräckfilm.. Får se hur det går med den saken ;) Som tur är så kommer jag sova hos baby ikväll iallafall :) Såå vi hörs imon mellan 12-2, brukar komma till stan igen vid den tiden. Ha det bra sålänge! :)
/ kram maria

 favoritbilden justnu. i brist på bilder!

jag just nu!


Sitter på rummet och äter glass med pojkvännen :) Mys!

Kom hem från skolan precis, och det är ju riktigt kul att det är strålande sol hela dagen & 30 grader varmt, men när jag slutar - då börjar det regna.. Super! :(
Nåja, min dag har varit helt okej lugn, kiosken i nästan tre timmar - min svenska lärare körde ut mig. Inte okej!! Blev rätt sur får jag erkänna och då hade jag ingen lust att vara trevlig mot henne mer idag iallafall..

Men nu är jag som sagt hemma och ska plugga lite, hörs om ett tag! :)
/ kram maria


21 maj - äntligen fredag! :)

 

 

Godmorgon sötnosar!

Såhär ser jag ut idag :) Ganska slappt, orkar inte fixa mig så mycket nu för tiden! Hihi, nåja. Jag ska sitta i kiosken tre timmar idag, så kommer hinna plugga en massa då! :) Toppen! Men jag borde äta klart nu så jag kommer iväg någon gång. ciao!

/ maria


Hemma :)



Sådärja! Nu är jag hemma igen! :) Saknat mig..? Har precis tvättat bort mitt smink och dragit på mig pojkvännens stora avslutningströja sen han slutade nian. Riktigt skönt! Fast ännu skönare att gå runt i bara trosor och bh. Skulle jag bestämma skulle jag göra det jämt!


Nåja, back to buisness :) Skoldagen får jag erkänna har varit lite jobbig på sina håll. Spanskan gick inte så bra som jag hade hoppats och ett möte under dagen gjorde mig lite fundersam! Men efter ett långt samtal med glass tillsammans med Becca känns allt bättre :) Plus att jag har pratat med min bror och bett om hjälp - så lätt att snacka med honom också :)

Iallafall, nu är jag riktigt trött så ska titta på dagen biggest loser avsnitt (vågade inte titta på det under åskan..) med matteböckerna och några äpplen. Kanske drar upp ett glas proviva också :)


Ber om ursäkt för det blir så mycket bloggning omkring skolan och hur mycket jag pluggar, men ska jag vara ärlig så är det ungefär det mesta min dag består av.

Imon hörs vi igen iallafall och då blir det mycket bloggande! :) Natti!

/ kram maria

Mobilblogg!

hej sötnosar! Förlåt för jag blev lite sen men jag vågade faktiskt inte blogga när det åskade innan. På tal om det, vilket väder det har varit idag! I skolan va det helt underbart, jag och Becca tog en glass på stan och pratade och hade kul :) därav bilden! Hur som helst, jag är hos rasmus nu så jag skriver mer om min dag efter nio när jag kommer hem idag. Ha det fint sålänge! :) / maria

20 maj - torsdag

 

Nu kilar jag iväg till skolan igen! Hörs om ett par timmar :) / puss maria


michis

Jag tar inte ett steg utan dig Nicole, snälla, du klarar detta!


är riktigt trött..!

Jag får erkänna att det inte blev en superhård träning på gymmet idag, var inte riktigt på det humöret. Men jag sprang iallafall i 30 minuter, och körde kondition på andra sätt ytterliggare 20 minuter. Sen körde jag igenom maskinerna snabbt och slarvigt, ville bara hem till min mysiga säng!

Så nu har jag duschat, smörjt in mig, bytt lakan i sängen och pluggat klart. Tror det mesta från spanskan sitter nu :) Känns bra! Nu tänkte jag se klart på greys och ringa babe :) Vi hörs imon!
/ kram maria


Trött på att vara ett andrahandsval.

Efter allt som har hänt, har jag lärt mig vem jag kan och inte kan lita på. Jag har lärt mig att man inte kan lita på alla sina vänner - även om man håller dom nära. Det finns en del som jag har varit så pass nära med, som jag vet att jag aldrig någonsin skulle kunna berätta något hemligt för igen. Inte ens något jag behöver prata om, har du svikit mig en gång kan du göra det igen..? Jag blir bara förvirrad på att alla tror att dom kan komma och gå som dom vill. Tror ni att jag tänker lyssna på era problem eller ens bry mig efter så här lång tid? Varför ska ni komma till mig - när ni inte längre har varandra? Det är inte mitt problem längre.

Jag tycker bara det är skrattretande att vissa tror att jag ska stå ut med vad som helst och ta vilken skit som helst, sen fortfarande lyssna på era problem. Haha, ja, det va faktiskt en människa som sårade mig mer än någon annan, som efter ett tag pratade med mig - men bara vid vissa tillfällen. När hon behövde mig. Hon berättade om sina problem, jag lyssnade, osv. Men, sen ignorerar hon mig tills nästa gång hon mår dåligt. Vad tror hon?


Jag är bara glad att Michaela och Becca har hjälpt mig så mycket. Dom har hjälpt mig se på mig själv och mitt liv på ett helt annat sätt! Även hur andra människor behandlar mig. Dom har vid flera tillfällen fått påminna mig om att jag inte ska vara för snäll.

& tro mig, det är det slut på nu. Jag kommer finnas där för dom som finns där för mig, och frågar mig hur jag mår. Jag vet vilka som är mina äkta vänner. Slut på att bli sårad pga meningslösa människor.

Nu ska jag gymma och rensa tankarna. Hörs sen!
/ kram maria


Visste ni att jag ska få glasögon..?

Haha JA det är sant! Jag får så himla ont i huvudet i skolan eller när jag sitter vid tv;n eller datan. Så jag kollade upp det i fredags och det visade sig att jag är lite översynt! Får dom i slutet på denna veckan, riktigt skönt att slippa den ständiga huvudvärken! :)

Nåja, det har varit pluggande hit och dit hela dagen.. Så nu tar jag en paus innan jag ska plugga lite till och laga mat. Ikväll blir det bodypump! :) Men som sagt, nu tar jag en stor chipspåse och vilar lite. Hörs sen!
/ kram maria


Idag är en sån där dag när jag inte blir bra på bild :) Men ni ser iallafall hur mysigt jag har det i min stora dubbelsäng..?


19 maj - jag just nu!





Hej på er! Nu är det back to reality och skolan som gäller igen. Känns helt okej faktiskt, har en miljon saker att göra nu innan slutbetygen sätts.. Så idag på håltimman ska jag och Michaela plugga satan! Men jag måste slänga i mig lite müsli och ett glas proviva innan skolan. Hörs om ett par timmar!
/ kram maria


Becca

Hej på er,

det var ett ganska bra tag sen jag skrev något överhuvudtaget.
Jag ska gå ur bloggen för känner att det är bäst så. Jag skriver aldrig nånting och om jag skriver så gör jag det om något helt ointressant. Men nu känner jag att jag måste få skriva av mig lite, en sista gång.

När jag var mellan tio-tolv år (kommer inte ihåg exakt) var min familj utomlands med grys familj, och då träffade vi en familj från uppsala och dem har en son som är lika gammal som mig som jag och gry var med. Och även om vi bara var med han i en vecka innan vi skulle hem så kändes det som om jag hade känt han i hela mitt liv. Vi bestämde oss för att hålla kontakten och det gjorde vi, ett tag iaf. Jag åkte och hälsade på han och han kom till mig nån gång. Vi förstod verkligen varandra jag kände mig trygg med han. Men sen gled vi mer och mer i sär och båda "växte" upp. Nu snackar vi nån gång i telefon och ibland på msn men jag vill fortfarande hålla kontakten och jag minns allt vi har gjort tillsammans men han bara stöter bort mig hela tiden så fort jag försöker fixa att vi ska träffas igen. Han säger att han har glömt, jag vet inte varför jag tog det så hårt idag men de har varit så mycket nu så allting kom väl på en gång. Men jag bara tänker på så mycket nu, hur många minnen man har med olika människor men nån gång kommer allt vara glömt som om det aldrig hänt. Jag vill bara vara liten igen inte veta hur mycket bekymmer det finns, samtidigt vill jag vara stor och visa att jag kan och får göra som jag vill. Min no lärare sa en gång att livet är som en enda lång och jobbig backe, och när man väl når toppen så dör man. Tycker att det stämmer på ett sätt, men man väljer ändå lite själv hur sitt liv ska vara, men ibland får man inte välja. men om jag skulle fått det så skulle jag valt att satsa mer på att hålla kontakten med dig för du var en så bra vän till mig.



Tack för mig, / becca

Angående mitt bloggande! / maria

Hej igen! Får bli lite snabb uppdatering, har fullt upp just nu. Kom på att jag har spanskaprov på torsdag (HUR KUNDE JAG GLÖMMA NÅGOT SÅNT?!) så måste snart återgå til pluggandet :) Men jag lovade ju att berätta om mina framtidsplaner inom bloggen - har jag lovat så har jag :)


Såhär ligger det till!
Becca har lagt bloggandet på hyllan - lite tråkigt. Men vill hon inte så vill hon inte, älskar henne lika mycket iallafall! :)
Så, nu är det jag och michis som driver juliaugustinovember.blogg.se.

MEN, för det första har jag tröttnat på namnet lite! Skulle gärna vilja börja om på nytt igen med en ny blogg såhär till sommaren. Får massa nya idéer om allt! Gillar att ta mycket bilder för dom blir så fina på sommaren, har ni märkt det? :) Det kommer bli så underbart allt i sommar, min utomlandsresa, rasmus student, vår avslutning, rix fm, alla fester, grillning osv!

Det kommer helt enkelt bli en underbar sommar! Och jag skulle gärna fortsätta som jag gör nu - skriva om min vardag, lägga upp mycket bilder, osv osv. Frågan är, Ska jag fortsätta på egen hand?

Michaela och jag ska prata om detta - om hon vill fortsätta kommer jag driva en blogg med henne! Men jag vill höra era åsikter.

Så, var snäll och kom med åsikter. På egna ben, eller med min bästa vän?


Beachfotboll 2010

Heysan! Hemma från fotbollen nu, gick helt okej bra! Blev en andra plats men jag är lika glad för det - det va ju bara på skoj liksom :) Hade ju ändå varit kul att vinna.. Nåja!

Är iallafall som sagt hemma nu, har tagit en lång varm dusch efter en hel dag ute i det minst sagt tråkiga vädret. Har även gjort lite mat till mig och babe. Nu ska vi titta lite tv sen ta en promenad!

Jag skriver lite senare för jag har lite tankar angående mitt bloggande i framtiden. Spännande va?! :)

/ puss maria














Beachfotboll nu!

Nu drar jag snart ut till San Siro för beachfotboll turnerning med heeela nian! :) Super, hörs sen / maria


maaaysan

Hej!
Jag lever, tänkte bara säga det =) Har varit några riktigt mysiga dagar i ledigheten. Många fina nätter med min bebis, mysig grillkväll och även en härlig tjejkväll med mina bästa vänner har jag hunnit med. Känns superbra! Har givetvis tränat en hel del, dock inte så mycket som jag borde. Blev träning igår iallafall, och idag i två timmar :) Riktigt skönt, har börjat köra kondition i 45 minuter. Sen tar ju maskinerna sin tid!

Imon är det beachfotboll med niorna på skolan, niiiice :D Men nu måste jag käka, hörs imon! :) puss/ maria


Mysig dag i skirö :)

Igår eftermiddag åkte jag, michis, anton, rasmus, tom, emma och kimmy ut till emmas stuga i skirö! Blev grillning, film, lite spel osv. Riktigt mysigt! :)





















 <3!

världens bästa vänner

Igår va den bästa dagen på länge! Först lagade vi köttfärspaj, eller jag och mamma iallafall :) Hon måste hjälpa mig så jag vet hur jag ska göra på hemkunskapen nästa fredag. Iallafall, sen hoppade jag becca & michis i ett varmt bubbelbad. Riktigt skönt! Sen tog vi en promenad, och tittade på lite spökhistorier senare. Michis sov här sen :) Ytters mysigt!

Nu på morgonen har vi två tagit en promenad och jag har även hunnit med att sola en 25 minutare! Skööönt, om en stund kommer rasmus.
/ kram maria :)


skönt med lite ledigt!

Hej bloggen!
Nu är det slut på skolan, för ett tag iallafall. Lediga hela imon, fredag, hela helgen och måndag. När vi är tillbaka i skolan på tisdag är det beachfotboll för hela nian! Suuperfun. Om ett tag kommer Michaela och Becca hit, vi ska ha myskväll. Laga mat, bada och se en skräckis. :) Hörs imon men bilder om jag orkar! Puss / maria


tisdag

Godmorgon!
Sitter och käkar just nu, mumsigt. Ska snart dra iväg till skolan! Känns inte helt bra, ska nämligen orientera idag igen.. Sist jag skulle göra det, i förra veckan, gick jag vilse och va rädd att en björn eller vad som helst skulle hoppa upp och döda mig. Vem vet liksom? Så jag började gråta och bad min fina pojkvän komma och hämta mig, vilket han gjorde :) Jag va borta en timme och hittade två kontroller..

Nåja, det ska väl gå vägen! I eftermiddag ska jag ut till Myresjö. Hörs!
/ kram maria


suuuper!

Nu är jag på lite bättre humör än jag varit på större delen av dagen :) Sov riktigt dåligt och inte alls många timmar inatt, vilket förstör min dag! Men nu har jag fått träna sönder kroppen och haft en trevlig pratstund med Stina :) jätteskönt! Har även ätit lite, tittat på tv med mamma och tagit en lång dusch. Nu har jag precis smörjt in mig så känner mig jätte fräsh! Ska ta det lugnt nu, titta på top model, ringa min baby och kanske jobba lite med hemkunskapen om jag orkar :)
Hörs nog imon, ha det fint sålänge!
/ puss maria


Jag är inte lat :)

Måste bara berätta en sak för er!

Jag bloggar ju inte lika mycket längre så jag erkänner - lite lat är jag angående den saken. Men jag har också slutat på fotbollen, men lat har jag inte blivit! Besöker gymmet två gånger i veckan då jag kör kondition i en halv timme varje gång :) Känns toppen att jag fortfarande håller igång! :D

Så om en stund drar jag till gymmet för lite bodypump med min fina vän Stina waldmann :) mys!

/ kram maria

 allt sånt här onyttigt jag trycker i mig förbränner jag nog allt iaf.. :)

maysan

Hey bloggen!
En vecka sen jag bloggade nu.. Känner mig fantasilös och har andra saker att göra än blogga! Har konstant huvudvärk och känner mig stressad över båda det ena och det andra, så tar det mest lugnt. Veckan har varit lite hit&dit men mestadels bra! Nu ska jag mysa med min pojkvän. puss!<3
/ maria


michis

Tjo bloggen! Just nu sitter jag hemma och gör absolut ingenting, min älskling sov hos mig inatt men han gick hem för ett tag sen. Förhoppningsvis sover han hos mig inatt igen! Jag älskar att ha honom här! Har tyvärr inte bloggat på mer en än månad tror jag, men har helt tappat lusten men nu när sommaren närmar sig börjar det komma tillbaka, så ska snacka med maysan att vi ska komma igång igen! Men nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag fixa mig :) Ha det bäst!

2012

Som ni kanske har hört så tror jag på att jorden kommer gå under den 23 december 2012. Fast nu har jag fått aningar om den 21.. Liksom; 12-21-12..


Iallafall, igår i Jönköping tittade jag, Rebecka, Samuel och Cleas på den filmen. & det skulle jag aldrig gjort. Jag va nervös hela filmen, har nog aldrig spännt hela kroppen så mycket förut pga en film. Det är nog endast för att jag tror så starkt på hela grejen. Att jorden kommer gå under har vi vetat länge. Men nu är det bara 2 år kvar.. Haha, jag tycker själv att jag låter helt sinnesjuk i&med att jag tror på detta. Men jag tror även på alla skrock som finns. Hur skulle jag kunna undgå att vi dör om 2 år?

Jag kan iallafall helt ärligt säga att jag uppskattar livet mer efter att ha sett den filmen.

 

/ kram maria

 

 domedagen.


Min helg :)

Heysan!
Jag har inte uppdaterat sen i fredags - jag vet. Tänker dock inte be om ursäkt för detta eftersom jag har sagt att jag inte tar bloggen på lika stort allvar längre ;) Självklart va det roligare att blogga när vi hade så många läsare, hade uppemot 300 ett tag. Menmen!

I fredags va det valborg, hur hade ni det? Onyktert, bråk och mycket dilemman? Det är mer än man kan säga om min fredagskväll. Jag och Rasmus kom hem vid halv tio, riktigt skönt. Vi va hos Frida först men Rasmus hade inte så roligt där, han va inte på humör heller. Så vi åkte hem och tog hand om varandra så blev han gladare :) Nyktra och fina, känns så bra!

Igår åkte jag till Jönköping till mammas kompis och hennes familj, trevlig kväll. Vid halv ett kom jag till babe och sov där, och idag har vi myst hela dagen. När han spelade match pluggade jag lite =)

 

Nu är det ballar av stål, sen är det KENDRA och Pretty wild ;) Underbart!

/ kram maria

 Min kamera dog i början av kvällen så hann inte ta några fina bilder.. Men här är en bild sen december på Rasmus och några killkompisar :) Kommer ihåg den kvällen, hade riktigt kul ett tag!


RSS 2.0