Valborg!

Idag är det valborg - härligt! Måste skynda nu, ska ut till Rasmus för grillning sen ska vi + Bobboman åka in till stan till en hemmafest. Puss! / maria

frisk :)

Hejsan bloggen!
Får be om ursäkt för den taskiga uppdateringen. Men jag har faktiskt hellre tagit det lugnt, och bli frisk, än att slita med bloggandet. Hur som haver, igår tog jag min älskade dusch. En lååång dusch med hårinpackning, nyrakade ben och Ldb paketet vid min sida. Underbart! Kände mig mycket fräshare efter det. Idag har jag faktiskt varit ute en stund med mamma, skönt att få luft också! Sen har babe varit här en stund. Har pluggat lite, men fixar det någon annan gång, nu orkar jag inte.


Hörs snart!
/ kram maria
 gamla bilder ;)

Mår lite bättre nu =)

Tjeeena!
Jag kan glädja er med att jag mår lite bättre just nu. Tog en tablett för ett tag sen, så är väl därför.. Men känns i vilket fall som helst så har jag precis tittat på Anne Franks dagbok, väldigt mycket andra världskriget filmer idag. Men iallafall så är det en riktigt bra men hemsk film..

Nåja, jag stannar hemma imorgon också. Då ska jag piggna till ordentligt, fräsha till allting så jag är riktigt frisk till torsdag så blir det skolan då :)
/ kram maria


27 april - Pearl Harbor

Heysan!
Jag är fortfarande sjuk.. Men är nog på bättringsvägen känns det som. Får se om jag går till skolan imorgon annars går jag på torsdag. Hur som haver, jag har precis tittat på Pearl Harbor. Det är absolut en av mina favorit filmer, den är så jäkla bra gjord och handlingen är precis min smak. Älskar den! Har fått gråta en hel del nu. Men nu är det bäst att jag rycker upp mig lite ;) Tänkte läsa en stund, sen försöka sova lite. Orkar inte göra så mycket annat. Ha det fint!

/ kram maria

 plus att Ben Affleck är en av USA:s snyggaste skådespelare.

svar på tal! / maria

Ta inte detta på något annat sätt.
Men är det verkligen bra att låta ett så litet barn ligga med dig om du har influensa?
jag menar, kan nt dom dö av det?

jag menar inget illa ^^

svar;
Haha nej det är ju så klart inte sådär hälsosamt :) Men dom dör väl inte om dom får influensa eller..? ;D eller gör dom det :o Aja till saken, jag drog självklart inte upp min lilla kusin till mitt smittande rum fullt av bakterier :) Ville jag leka med honom så gick jag ner en stund och busade lite men orkade inte så mycket, pga febern.. där har vi svaret på det :)

 jag och wille på julafton =)

26 april - supersjuk :(

Godmorgon bloggen!
Hur mår ni idag? Själv mår jag inte alls bra faktiskt.. Jag har feber, men just nu är den inte så hög för tog en tablett för en stund sen.. Känner mig riktigt ofräsh, har kallsvettats hela natten! Och nu när febern sjunker och jag sov en timme för en stund sen, vaknar jag av att hela sängen är blöt av svett.. Finns inget äckligare än att känna sig riktigt ofräsh. Om jag orkade skulle jag ta en låååång dusch nu.

Iallafall, mamma har köpt fika till mig. Man äter ju inte så mycket när man är sjuk, men jag blev sugen på fika. Så hon köpte med sig massa olika kex och muffins hem som jag har smakat lite på :) mumsigt!

Just nu tittar jag på svanprinsessan, och ska hämta någon disneyfilm, som djungelboken 2 eller något och smygtitta lite på :) Hörs kanske senare!

// maria

 Tänk att få ta en lång dusch med hårinpackning, raka benen, smörja in sig med ldb lotion och duschcreme.. Dra värmeskydd i håret, fixa i timmar med hår smink och kläder. När jag blir frisk ska jag vara superfräsh!

25 april - Grattis wille! / söndag

Godmorgon!
Idag är det kalas på gång. Min söta kusin fyller nämliger fyra år idag! Stort grattis till dig min kära :)

Så släkten kommer hit när som, men jag har åkt på influensan.. Varit vaken större delen av natten med skyhög feber, ont i hela kroppen och är äckligt förkyld.. Så blir väl sängen för min del men slår vad om att wille gör mig sällskap :)

Ha en fin dag kära läsare! :)

/ maria

 Gammal men söt bild på mig & min absoluta favorit

Gårdagen va underbar :)

Helt perfekt månadsdag. Först smällde vi i oss varsin pizza med la familia, sen blev det hockey och HV tog sm guld! Yej, det kändes heeelt rätt. Sen kom Gry förbi på en fika och lite kortspel, och efter det hoppade jag och rasmus i ett skollhett bubbelbad. Riktigt mysigt! Sen somnade jag tidigt vilket var suuuuper :)

tack för en fin sju månaders dag älskliiiing :)<3


24 april - 7 månader! / lördag

Idag har jag och Rasmus sju månader! Känns som väldigt länge, kan erkänna att det inte känns som vi har varit tillsammans sådär speciellt länge.. Haha :)

Det har i vilket fall som helst varit 7 helt underbara månader, har fått en massa fina minnen tillsammans med honom. Resor till Jönköping, Kalmar, Göteborg, Ullared osv tillsammans. =) Allt som han gett mig betyder otroligt mycket, och då menar jag inte presenter. Jag skiter fullständigt i vad för saker jag får av honom (även om det han har gett mig är det finaste jag har), men all kärlek han har gett mig är obeskrivlig. Han har gett kärlek en ny innebörd för mig. Jag älskar dig! <3

 Vi försökte få till lite fina bilder men dom flesta ser mest porriga ut.. & jag kunde inte sluta skratta! haha, nåja, nu får det bli som det blir :)<3

23 april - fredag

FAN VA SKÖNT MED HELG

Känns som denna veckan har bestått av väldigt mycket klag och taskiga åsikter från olika håll&kanter! Så nu kommer helgen perfekt, ska spenderas med min pojkvän. Ska bli skönt att känna sig lite omtyckt!

Men först och främst så startade jag helgen med att baka en god sockerkaka (den är förvisso inte klar i ungen än men är rätt duktig på att baka så..) och du spolar jag upp lite badvatten :) Ska ta hand om mig själv ett par timmar, sen kommer babe och hämtar mig. Ska kolla förbi UP, sen hem & nanna i myresjö! jag älskar min pojke så himla mycket :*


 tänkte bara utbringa en extra puss till fina becca som fått mig att må bra hela veckan :) love you!

HV71 - Djurgården

Sitter bänkad framför hockeyn laddat med massa nötter, morötter & dipp. För att hela sanningen ska fram så får jag erkänna att chipsen och läsk även finns på bordet! Hihi, va busigt! Nåja, med mitt sällskap har jag mamma och Rasmus, mysigt! Nu gäller det.
/ puss maria

 stefan liv & hans urgulliga unge!

22 april - torsdag

godmorgon!
Idag är det torsdag, bara man klarar igenom denna dagen så är det bara imon också, sen är det äntligen helg! Helgen har känts långt bort hela veckan men snart är den här.. :)

Nu på morgonen är det nationellt prov i matte.. Känner mig inte alls taggad till detta. :( Men jag får väl gå dit, göra mitt bästa och hoppas att jag klarar det!

Efter skolan ska jag träffa min helt underbara pojkvän! Träffades ju i&för sig igår men vi har inte träffats på hela veckan annars. Behöver lite tid till honom mellan träningarna, haha :)

Nåja, vi hörs kanske senare annars får ni ha det så bra!

/ puss puss, maria


jag älskar verkligen dig!

Jag låg hemma & va jätte trött, precis som min pojkvän. Jag började till&med gråta för jag kom och tänka på en massa saker och ville bara ha min pojkvän vid min sida just då. Han åkte till stan innan sin träning för min skull, & gjorde mig glad direkt! För er kanske det är en baggis att er kille träffar er när ni är ledsna, men för mig betyder det sjukt mycket varje gång. Han är verkligen världens bästa - det finns ingen annan som du!

 igår, idag och imorgon.

21 april - onsdag

Heysan!
Jag har inte hunnit blogga, hade en massa annat för mig igår faktiskt. Efter skolan direkt blev det lite slapp och gott käk med familjen. Sen blev det en lång promenad med Stina w, över en timme va vi ute! Lite senare drog mamsen och jag till gymmet och stannade i lite över en timme. När vi kom hem förhörde hon mig på Hemkunskapen samtidigt som jag gjorde en god kladdkaka :)

Idag blir det inte riktigt samma visa, slutar tidigt så blir nog bara en promenad idag. Sen ska jag försöka plugga i allt gällande hemkunskapen.. Kanske slår till och bakar något idag också, vem vet ;)

Hörs kanske senare =) / kram maria


19 april - måndag [morgon]

Godmorgon!
Jag är på super bra humör, att himlen är klar blå när man vaknar är ju så härligt. Vi får även spex skivorna nu på morgonen - kan veckan börja bättre?!

 

Nåja, efter skolan blir det gymmet med Gry & kanske Stina! Härligt. & om ni frågar varför jag bloggar innan skolan så kan jag upplysa om att min gå kompis är fruktansvärt seg i starten så kommer inte hemifrån förens ca 20 över..
/ kram maria


18 april - söndag / maria

Hejsan!
Inte bloggat på hela helgen, känns superbra faktiskt. Men nu blir det lite uppdatering =) I fredags blev det talang hos baby och somnade innan tio, så himla skönt! Sen igår blev det ta hand om dig själv dag hemma hos mig, tog en lång dusch och rakade benen osv. Underbart! På kvällen åkte jag, rasmus michis och anton runt till olika fester och hade en riktigt trevlig kväll.

Idag har jag och rasmus tagit det lugnt hela dagen =) Nu tittar jag lite film med mamma&pappa och dricker kaffe - muuums!

Kan även tillägga att det va rätt skönt med vinst igår ;) heja hv (:

/ kram maria

 you are the best


16 april - fredag

Godmorgon!
Igår va det födelsedagsfirande hemma hos Stina, ytterst mysigt! Först blev det god tacopaj, sen god efterrätt och även presentöppning :) Jag & Gry gav henne ett album med massa gamla bilder i, åren igenom liksom. Gulligt va? I vilket fall som helst, senare lirade vi lite fotboll, killarna mot tjejerna.. Sen promenad till&från wasa :) tack alla för en trevlig afton, hihi!

Nu på morgonen är det nationellaproven i matte, känns nog helt okej. Bättre än det har känts förut iaf.. Nåja, efter skolan blir det fika med flickorna sen tar jag bussen ut till pojkvännen. Så vi hörs imon!
/ kram maria



 födelsedagsbarnet och hennes pojke :)



 Bella&Johne :)

Grattis min vän <3

Stort grattis till en väldigt nära vän till mig, stina ahlstedt. Hon är bäst :) Har precis börjat umgås med henne "på riktigt" igen och det är jag superglad för. Hon är nog den snällaste människan i denna stan och jag kan alltid vara mig själv till 100% när jag är med henne. På något sätt är hon den bästa jag vet och hon har varit det ett antal år, även om vår vänskap har gått fram&tillbaka ibland så har vi alltid varit kompisar.

Jag älskar dig fisen! Grattis på 16 års dagen :*

 vi har det alltid bäst ihop =)

/ maria


svar! / maria

anonym; vilken affär?:)
tips på bra affär för skolavslutnignsklänningar?:)

sv; jag köpte min avslutningsklänning på Gina tricot och dom hade faktiskt en hel del söta klänningar. Men sen tror ju jag att ganska många kommer köpa där, Nelly.com har riktigt söta!

anonym;är inte ni kompisar längre?;(

sv; jo, vi är kompisar. Men har inte träffats på hur länge som helst. Jag saknar henne.

/ maria

Härliga vädret!

Tjosan bloggen. Allt bra idag?
Med mig är det iallafall toppen, det mesta rullar på faktiskt och det känns superbra! Efter skolan blev det som sagt stan med mamsen, blev en avslutningsklänning köpt. :) Kommer dock inte lägga ut bild på bloggen, känns lite B! Hihi, köpte även ett par vanliga tygskor och en kort skinnjacka.

Resten av dagen spenderades med Gry, vi va ute hela tiden och det va helt OK i detta vädret. Nu är jag hemma och borde plugga men är på alldeles för bra humör för det - får bli en dusch & tv istället!

Hörs imon.
/ kram maria


14 april - tisdag [morgon]

Godmorgon bloggen!
Sovit gott? Jag har sovit lite konstigt måste jag säga. Drömde världens dröm, när jag väl sov va det bäst i världen men när jag vaknade och insåg att det inte är 2007/2008/2009 längre så kändes det ännu bättre! :) Lite skumt bara, huhu..

Nåja, idag är det kort dag i skolan och efter det ska jag till stan med mamsen! Får se om det blir något köpt, ska titta på avslutningsklänning tänkte jag =) Kanske köper något till Stina som fyller år imon också, får se hur mycket hon är värd ;) hihi

Men vi hörs nog i eftermiddag/ikväll om jag orkar =)
/ kram maria

 jag saknar dig lite sådär lagom mycket så man känner hur bröstet reagerar ganska hårt när man tänker på alla fina dagar du&jag har haft tillsammans. <3

Becca

Hej på er.

Har inte uppdaterat nu på ett tag men har inte så mycket att skriva om, som vanligt ;P
Gått två dagar i skolan nu efter lovet. Men idag åkte jag hem mår inte bra. Ska till sjukan imon igen och kolla magen. Vill bara att jag ska må bra igen. Det var jätte längesen jag mådde helt bra.

Jag tycker att vi ska ha frågstund eller något sånt igen eller vad tycker ni? Hitta på nått kul !

/ puss

Maysaaan

Hejsan bloggen!
Första inlägget för idag, känns rätt soft. Har inte sån press på mig att blogga så mycket längre och det är jätte skönt :)

I vilket fall som helst, dagen har spenderats med Gry och Stina! Vi har snackat en massa, skrattat åt gamla minnen och ätit :) mysigt som bara den! Nu på kvällen träffade vi Erica och drog till donken ett ganska bra tag, satt ute och åt glass och lyssnade på gammal musik. Sommarkänsla!

Nu är jag hemma, har tagit fram matte böckerna men hann inte så långt innan jag tröttnade. Nu tänkte jag se på lite tv, läsa bloggar och ringa baby :) hörs kanske sen!
/ kram maria

 me and gry =)

Lägga av med bloggandet - eller bara ta en paus..?

Nu är det såhär att jag orkar inte blogga just nu. Jag har tagit det här med bloggandet på alldeles för stort allvar tidigare och just nu känns det som jag har viktigare saker att göra än datan! Det är fint väder ute, på senaste tiden har jag börjat umgås med fler kompisar, bättre saker.

Jag kommer fortfarande blogga men mer när jag känner för det och när jag har tid :) Jag älskar ju att blogga så ibland kommer det bli mer och ibland mindre uppdatering :) Bara så ni vet!

Jag är inte borta helt, kommer bara minska lite på det "seriösa" :)

/ kram maria


Top model

Jag och babe åkte och fikade vid fyra tiden som sagt, med ett helt gäng, riktigt trevligt! Det är så himla mysigt att kunna sitta utomhus såhär på våren, speciellt idag när det va superfint väder hela dagen! Hihi, när vi kom hem blev det mat och några omgångar på alfapet. Nu är det top model som gäller och sen hopp in i duschen och sova, hörs imon!
/ kram maria

 vem är snyggast i år?


dagen efter det underbara lovet!

Chacha! Nu är redan första dagen avklarad&det känns faktiskt bra att vara tillbaka, nu är det bara att fixa det som är kvar&jag hoppas att det går fort! Vakanade dock vid kvart i fem&kunde inte sova så jag messade min pojkvän&när vi pratat ett tag ber han mig att ringa honom, så jag gör det&då säger han att jag ska kolla ut igenom fönstret&då står han utanför mitt fönster! Han är så romantisk! Jag älskar han, hihi! Nu ska jag lägga mig framför tv:n, vi hörs sen! michis


12 april - måndag

Heysan!
Sorry för att jag inte bloggade i morse men det va riktigt tungt att gå upp idag. Som tur va ringde Michis och va superpigg och väckte mig tio över sju, hihi :) Nåja, har varit trött hela skoldagen men nu är min baby här så mår mycket bättre! Om en stund ska vi möta upp Erica och Stina för en fika, så vi hörs sen fina läsare :)'
/ kram maria

 du är världens bästa & underbaraste pojkvän :)

Änglavakt - Michael Nyqvist

Hejsan!
Nu är jag tillbaka från bion och är nog fortfarande lite snuvig i näsan - grät en hel del där på slutet. Filmen va hur som helst helt underbart bra och verkligen en film värd att se! Ska nog ta och köpa hem den när den kommer ut på dvd..

Nåja, detta va sista dagen på årets påsklov och jag tycker att det har varit ett helt ok lov, men festen i fredags va nog toppen på allt! Tråkigt att jag inte har hunnit träffa varken Michis eller Becca så mycket men nu börjar skolan så allt kommer bli bättre :)

 

Nu är jag trött efter att ha suttit still några timmar, så ska sminka av mig sen kolla på den nya säsongen av KENDRA! :)

/ GODNATT! maria

 

 michael nyqvist är lätt en av sveriges bästa skådespelare!


oh,I'm back!

Tjosan nu är michis tillbaka igen, hoppas inte ni saknat mig för mycket. Var ju inte borta så hemskt länge..
Är med min anton nu&vi kolar på film så hinner inte skriva något mer, men nu vet ni att jag är tillbaka iaf! 
Hejdå! 


min lycka!

Bio med mina tjejer ikväll!

Nu har jag varit inne hela dagen, förutom promenaden med Rasmus då. Resten av eftermiddagen har vi ätit god middag med familjen och spelat spel ett par timmar, riktigt mysigt! Nu har jag fixat mig lite och ska snart möte upp flickorna för lite bio. Ska titta på änglavakt, har ni sett den?

/ kram maria

 


Myskläder - mysdag!

På med mysig polotröja och brillor - ut i det fina vädret med pojken. Blog you later!

/ maria


Svar på tal!

Anonym; Varför använder du inte löshår längre?:)

Svar; Jo det är såhär att jag har gått och blivit lite lat! ;) Det tar ju en stund att sätta i clips och jag tycker det är ganska drygt att stå framför speglen, ni kanske inte har märkt att jag sminkar mig mindre och mer sällan än någonsin nu? plus, att på avslutningen i sommar ska jag ha mitt löshår och jag vill att det ska vara så fint som möjligt då, så vill inte slita på det så mycket ;)

Nu vill jag ha eran åsikt, vad passar jag bäst i?

platt, självfall, vågigt eller med löshåret isatt?

 platt

 självfall

 vågigt

 löshår..?


11 april - söndag

Godmorgon sötnosar!

Har sovit riktigt skönt inatt, somnade redan vid tio i min pojkväns armar, så mysigt. Vaknade tidigt men det va skönt, faktiskt. Har ätit brakarfrukost med mamma&pappa också, hihi. Nu tittar vi på film och om en stund blir det nog en promenad! Jag behöver lite luft.

Vad brukar ni göra på veckans tråkigaste dag?

/ kram maria


Mina föräldrar är bäst :)

Nu har jag spelat spel med mina fina föräldrar i några timmar, riktigt mysigt! Nu fixar mamsen lite käk och baby är här. Eftersom jag har tagit hand om mig själv hela dagen är det hans tur att ta hand om mig nu! Vi ska äta en massa godis och chips framför någon bra film och mysa till det! Så vi får höras imon fina läsare, ha det fint!
/ kram maria


"Ta-hand-om-dig-själv-dag"


Åh va jag gillar mitt liv just idag får jag erkänna! Halva dagen låg jag i sängen och tittade på barnprogram, även bratz the movie, haha.. Sen åt jag god mat med familjen och tog en lång dusch. Nu har jag smörjt in mig och luktar supergott, känner mig jättefräsh! Mår mycket bättre så nu ska jag nog se till att baka något :)

Vad ska ni göra en så grå&tråkig lördag som denna?

/ kram maria


Börjar friskna till :)


Min mage är väldigt känslig, jag har haft problem med matsmältningen och för att jag ska må bra så vill magen att jag ska äta regelbundet. Jag har ätit dåligt detta lovet, tex igår åt jag tre gånger och det är för lite för min del, även om många va mina kompisar bara äter en gång per dag. Förstår inte det..

Nåja, jag mår iallafall bättre nu när jag har fått äte lite frukost så nu ska jag ta ett mellanmål innan lunchen så min mage är frisk tills ikväll. Har tittat på barnprogram hela morgonen och jag minns nu hur bra det egentligen är, haha :)

/ kram maria


Vill du få sjukt många läsare?

Bli medlem här; http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=maysanbergdalen och dubbla ditt antal läsare bara genom att registrera dig på länken, helt gratis & helt sant. Be om bevis om ni vill ha det, för jag kan mer än gärna visa vår statistik sen den dagen jag blev medlem på den sidan!

/ maria

 


10 april - lördag

Hejsan!
Nu är jag hemma. Har sovit i Myresjö i två nätter men nu är det ganska skönt att få ligga i sin egen säng lite. Igår va det grillfest hemma hos Adam, va riktigt trevligt! Åt god mat, sjöng och dansade som galningar. Men eftersom alla drog in till stan innan tio va jag och Rasmus hemma ganska tidigt.

Inatt har jag vaknat flera gånger, och jag mår inte alls bra. Pappa fick hämta mig vid åtta hemma hos Rasmus för jag mådde så illa.. Men nu har jag ätit lite så mår lite bättre! Idag kommer jag bara äta lite i många omgångar, sova och ta en dusch. Så får se hur mycket jag orkar blogga, min hälsa känns viktigare just nu.

Nåja, här har ni bilder från igår iallafall :)
/ kram maria

 Stina :)

 Adam

 Stina & Zibbe, gulligt! :)

 Zibbe & Malmborg

 Bobbo och Frida :)

 Belllaabuuuuuus :)

 jag&stina :)

 dance til you drop

mot myresjö

Ska ut till min pojk nu, kommer inte hem förens på lördag.. Så kommer vara ganska taskig uppdatering men på lördag bjuder jag på fest bilder m.m. Ha det fint! / kram maria

Ska träffa Becca!

Ska ut och träffa Becca en snabbis, sen tar jag nog en promenad i det fina vädret :) Ha det bra sålänge! / kram maria


Gårdagens shopping / maria


Fick tag i mina drömbrillor :) Love them!


söt tunika! älskar färgen


Adidas tröja för 500 ;-, får en likadan fast svart och guld i början på maj som jag betalade 700 ;- för!


Skor för 350 ;-, inte så hög klack men riktigt fina tycker jag :)


som ni vet är jag ju lite beroende av parfymer, hihi.. fyllt på parfymhyllan nu. Köpte även LdB shower gel och sånt man smörjer efter duschen :) luktar supergott!


syns kanske inte så bra men det är ju silvriga nitar på denna söta väskan, inte kopparfärgade som det ser ut som på bilden..

Köpte även lite smink, diadem, spetstights, trosor, strumpor, småsaker till några i släkten. Allt gick på lite mer än 2 000 och jag tycker att det är helt okej pris faktiskt!

 

/ maria


8 april - torsdag

Godmorgon!

Åh va sjuk jag är.. Tycker faktiskt riktigt synd om mig själv. Jag vaknade tidigt pga att min näsa inte ville andas. Inte så jätte kul när man får chans att sova ensam för en gångs skull.. Hur som helst, jag gick in på datan och laddade ner några låtar som jag låg och lyssnade på nyss. Försökte koppla av och ta hand om mig själv. Har även fått tag i ett nässpray som jag har riktigt stort behov av just nu..

 

Jag har tagit en alvedon och äter halstabletter, så hoppas att jag mår bättre om en stund.

Hur mår ni idag fina läsare?

/ kram maria


ska alldeles strax sova!

Jag är jättesjuk och jätte trött. Näsan rinner, ögonen rinner (nej jag gråter inte, jag är däremot extremt förkyld) och mitt huvud sprängs nog när som helst tror jag. Plus att jag är ensam hemma, ingen som kan ta hand om mig. Föräldrarna kommer inte förens midnatt. Alla dörrar&fönster är låsa, ändå är jag så himla rädd i mitt egna hus.

 

Överlever jag inte natten ska ni veta att jag tycker om våra fina läsare :)

/ kram maria

 

 


Lilla maria & mina fina syskon!

För någon/några dagar sen tittade jag igenom några album på mig som barn, hittade några riktigt söta bilder. Jag och mina syskon va lika nära varandra som små, som vi är nu. Det är helt fantastiskt att en av mina bästa vänner är min egen syster och egen bror. Dom är helt klart bäst!
Nåja, se & njut! =)

/ kram maria

 jag :)

 jag :)

 jag :)

 kalas, haha :) många kända ansikten!

 jag och mina otroligt söta underbara fina syskon!

Lite sen update..

Jag har varit hemma hela dagen nu, eller i stan iallafall. Efter ullared tog jag en fika med mina tjejkompisar och satt ute igen! Så himla skönt. Sen följde michis med mig hem, vi har lagat mat och tagit hand om varandra nu för båda är supersjuka, haha..

Nåja, bilder på vad jag köpte kommer imon för jag kommer inte orka ta några bilder ikväll! Är jättetrött. Här får ni några bilder från dagen iaf :)
/ kram maria

 lite av  sakerna jag köpte iaf :)






Becca

God middag :)

Sitter och kollar på dirty dancing, har precis duschat. Var på stan innan och solade och gick lite i affärer med saga. Vet ni? Jag har bränt mina ögonlock, inte skönt! Och snart kommer min pojkvän, han gör mig så otroligt glad. Nu när man inte mår så bra heller av andra saker så är jag glad att jag har han! Usch har lust att skriva ut om en massa saker men då kommer allt bara missuppfattas. Får skriva ner dem i min dagbok istället, för den har jag ju lås på också, haha.  Vi hörs

puss becca


Nu åker viiii :)


Åker vilken minut som helst, ni får ha det så bra idag fina läsare =) / kram maria

7 april - onsdag

(Bild från igår, när man kunde sitta utomhus och fika. Åh va underbart!)
Godmorgon bloggen!

Allt bra idag? Klockan är inte mer än tjugo i sju men jag är så sjukt taggad till Ullared. Åker vid åtta här ifrån, och är borta hela dagen :) Ikväll ska jag nog bara vara hemma och ta det lugnt, så kommer blogga då istället!

 

Någon som inte är lika kul - MITT BANKOMAT KORT ÄR SPÄRRAT. Jag skulle kolla igår om jag hade pengarna insatta, men jag slog fel kod tre gånger. Det är helt obegripligt, jag fattar ingenting! Jag kan alla andras koder men min egen har jag glömt.. Jag fick iallafall tillbaka alla pengar som va insatta (mamma hade satt in 2 000 till resan idag, det va därför jag fick panik) och jag får ett nytt kort på fredag. Jag ska ha samma kod som min pojkvän så jag kommer ihåg den, haha..

/ maria


bloggpause!

Jag tar bloggpause ett tag.. Av personliga orsaker.. Skriver när jag mår bättre! Love michis

Godnatt!

(Bild från timmarna jag bella & stina spenderade vid withala för att prata igenom ett&annat idag!)
Nu är det dags för mig att hoppa i säng. Klockan är halv elva och jag är så himla trött. Efter att ha varit ute nästan hela dagen i inte allt för varma kläder är min förkyldning på topp. Dock tog jag en lång dusch nyss så mår lite bättre!

 

Imon ska jag vakna vid halv sju för att åka till Ullared med baby, roswall och sandra. Kommer vara borta hela dagen så blir dåligt med uppdatering!
/ natti, maria


Hemmaa

Hej sötnosar!
Nu är jag hemma, har ju knappt hunnit blogga på hela dagen. Först satt vi ute på ett fik nere i stan med Adam, Frida, Emma, Stina, och Rasmus. Sen spenderade jag resten av kvällen/dagen med Bella och Stina! Vi pratade, skrattade och hade riktigt härligt :) Bestämde även att träffas i helgen och festa till det lite - underbart!
Sist åkte jag, stina bella johne och rasmus och käkade pizza, riktigt gott!
/ maria

 Frida Santa :)

 stina och adam :)

 mys!

Becca

Hej på er :)
Sitter hemma nu vid datan var nere och åt precis. Mami var och hämtade mat innan och gud vad gott det var, åt hamburgare med mos och pommes mums! Sov hos kevin inatt men åkte ifrån han innan för han ska lana ikväll. Så saga kommer snart till mig så ska vi gå ner och sola :) michaela och emma skulle ocksåha kommit men det blev ändrade planer men vi får väl ta det en annan dag. Nu har jag inget mer att skriva :P jag vet att jag skriver så tråkigt och enformigt men tycker bara att det är skönt att kunna skriva lite ibland.

Ha det så bra puss becca

Bloggtrafik.nu

..är världens bästa sida!

Jag blev medlem där igår, och från iförrgår till igår gick våra läsare från 92 till 260! Bara genom att kolla på andras bloggar får du automatiskt egna läsare, mer än dubbelt om du är riktigt aktiv.

 

Jag gör ingen reklam på något sätt men fan va bra den sidan är. Bli medlem här: http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=maysanbergdalen

Du får 100 poäng när du blir medlem, och för varje 3 poäng du tjänar får du en ny garranterad läsare. Det är jätte lätt och sjukt smidigt! Din blogg blir populärare, och allt är helt gratis.

Helt otroligt egentligen.

/ maria


Åker till fiket!

Ska träffa några kompisar och ta en fika :) Blir nog kvar där en stund så vi får höras lite senare!

/ maria


Högsäsong för brillorna

 vs

Svart/Vit?
Själv gillar jag ingen av dom. De vita är lite för, svaga för min smak. Ja, så kan man nog kalla det. & dom svarta är på tok för stora. Jag gillar ju mer fejkade rayband som man kan köpa på typ glitter och så, lite mindre! Gina tricot har riktigt fina i aprikosfärgat. Får se om jag köper med mig några imon ifrån Ullared!

Vad tycker ni kära läsare? Vita, svarta, eller inget av dom?

/ kram maria


6 april - tisdag

Hej sötnosar! Klockan är snart två och jag har inte bloggat än.. Förlåt! Men jag har ju faktiskt varit hos Rasmus sen igår så har inte haft tid förens nu. Nåja, nu är vi hemma hos mig iallafall och jag tänkte börja fixa mig lite grann. Ska snart ut och träffa lite vänner :) Hörs om en stund!

/ maria


en evighet ifrån!

Har nyss snackat med min bästevän adam i telefon&insåg hur desperat jag är på att få åka tillbaka till stockholm! Bara att vara där gör så att jag mår som bäst! Kan inte sluta tänka på alla sköna sommarkvällar i kungsträdgården eller slappa kvällar hos benji&adam.. Det var riktigt härliga tider.. Det är inte det att jag inte trivs här för det gör jag men stockholm passade min personlighet bättre.. Jag har världens underbaraste vänner både här&där så jag känner mig lyckligt lottad! Men en vacker dag flyttar jag tillbaka i vilket fall.. Det är jag säker på! & jag längtar till den dagen. Allt har blivit så annorlunda bara&det gör delvis lite ont! ´
Men somsagt, stockholm i framtiden sen förralltid! michis

 


michis

Godmorgon! Vaknade för en stund sen&gick direk till tv:n.. Dock var det inga bra program.. Har hunnit snacka lite med maysan också, jag saknar henne! Men är faktiskt hungrig? Det är jag aldrig på morgonen annars.. Konstigt! Vi hör sen babes!

Ska möta upp min pojk nu


Har packat den stora väskan och fixat till mig lite, snart kommer Rasmus och hämtar mig. Vi ska spendera natten hemma hos honom utanför Vetlanda i Myresjö, och jag brukar ju inte blogga när jag väl är där. Blir kanske mobilblogg men jag tror knappt det, måste tänka på den skyhöga räkningen min stackars pappa får betala varje månad.

Så vi hörs imon! Ha det fint sålänge kära läsare. <3

/ maria


Becca

Äntligen hinner jag lägga upp ett liten inlägg. Jag har inte haft tid dem senaste dagarna för när jag är med kompisar eller med kevin då vill jag vara med dem, istället för att sitta vid datan. Nu har påsklovet börjat och jag sitter och njuter av att bara kunna göra vad man vill i en vecka nu :) Sitter hemma hos mig med michaela, vi ska kolla på film och lite nu :)

Ni får ha det så bra ! puss becca

hittade en väldigt gammal bild, tar aldrig bilder så ni får nöja er med gamla :) haha



Bild på min pojkvän :)

Söta elvira, (klicka på hennes namn och kolla hennes blogg, riktig trevlig tjej detdär!) ville se en bild på min pojkvän så här har du :) min fina rasmus <3

 Här är han dock långhårig men ska se till att hitta en nyare bild :)

/ maria

Besöksrekord!

Ojojoj idag har vi besöks rekord och klockan är inte ens tre!
Sitter just nu hos becca, vi ska nog kolla på film och äta lite snart. Hörs sen

/michis

Går ut i den tomma staden



Detaljer;

Frida har inte hört av sig om hon är hemma än eller hur det är! Jag måste iallafall få lite luft, tror min kropp kan må bra av det. Nu blir det Håkan Hellström på högsta volym och gå en lång promenad i denna tomma staden!
/ maria

Hot, hot, hot.. bubbelbad!


Har precis tagit ett långt bubbelbad, det va riktigt skönt och otroligt varmt! Men jag mår iallafall mycket bättre nu så det är superskönt. Har tagit en tablett också, bara halsen som fortfarande inte mår så bra! Men snart ska jag ut och gå, antingen med Frida eller själv, så då köper jag nog med mig lite halstabletter hem! Superbra.

/ maria

Sjuk..?

Jag tror minsann att jag har gått och blivit sjuk. Jag har ont i hela kroppen, huvudet känns tyngre än vanligt och halsen svider lite si sådär mycket så det irriterar, inte jätte allvarligt. Näsan påminner mig också om att jag nog har åkt på en fin förkyldning. Fy! Det är ju måndag - dvs jag ska ju träna idag! Nåja, får väl komma igång när jag är frisk igen då. :(

 

Idag kommer det bli sängen för mig, om en stund hoppar jag nog i ett varmt bubbelbad och förhoppningsvis träffa Frida sen om min kropp orkar det!

 

Vad ska ni göra såhär, första riktiga dagen på lovet? :) (om ni nu har lov..)

kram Maria


Bli medlem du också!

Jag har precis blivit medlem här, på Bloggtarfik.nu.

Det funkar såhär:
När man blir medlem, så får man 100 poäng gratis. Varje gång man varvar en vän, får man 100 poäng. Varje gång man kollar på någons hemsida som är medlem på den här sidan, får man 2 poäng. När man har fått ihop 3 poäng så kommer din blogg att visas för andra medlemar, dvs dina besökare lär troligtvis att öka.

Det är helt gratis! Bli medlem du också!

Veckans blogg!


 

Vinnaren av veckans blogg hittar ni här!

Motivering: Jag tycker att denna tjejen är bra på att skriva och pga att hon lägger ut outfits, mycket bilder, och regelbunden uppdatering så är hon defenitivt värd att bli veckans blogg. Stort grattis till dig!

/ maria


5 april - måndag [Annandag påsk]


{random bild, har inte så mycket att välja på}
Godmorgon sötnosar! Klockan är halv åtta och jag är uppe med tuppen. Hur känns det? Inte alls bra. Hade svårt att somna igår pga olika privata själ. Jag vaknade av att jag grät nu på morgonen. :(

Nåja, finns inget att göra åt nu. Ska iallafall ta det lugnt, komma på andra tankar. Försöka sova lite till eller bara titta på tv.

hörs sen!

kram maria


natti bloggen!

Jag börjar känna att ögonen vill vila för natten, hörs imon!

Kram maria


godnatt!

Jag har pratat med världens bästa pojkvän så nu är det dags att försöka sova! Har mått lite konstigt nu på kvällen men som tur är har jag ju som alla redan vet en helt enastående&fantastisk pojkvän som stöttar mig i allt! :* 
Har även försökt att få mig själv på bättre tankar genom att kolla på "vi hade iaf tur med vädret, både ettan&tvåan! De var sjukt roligt! Men nu ska jag drömma mig bort.. Hoppas ni har en mysig kväll&sover gott! 

michis <3 sommaren!

Trevlig kväll hos Emma!

Tjenare! Klockan är elva och jag är redan hemma. Mamsen ville ha hem mig tidigare idag så det är bäst att lyda order, hihi!

Iallafall, vi började kvällen hemma hos emma. Blev lite kortspel, hade det allmänt trevligt. Drog senare vidare till donken för lite käk, på vägen tillbaka till Emma träffade jag på Robin som körde Adams bil! Så några av oss åkte runt med dom sen fick jag skjuts hem.

Tack för en trevlig kväll vänner!

/ kram maria




Update 18:58 [kilar på party]


Inga bilder duger just nu! Får ta den bästa hitills iallafall, haha. Nåja, hur som helst så ska jag snart kila iväg på lite hemmafest hos en vän. Kommer vara en massa härliga människor där så hoppas på en lyckad kväll :) Blir nog rätt lugnt ändå! Får se när jag kommer hem - kanske blir en nattbloggning också.
Ha det bra sålänge!
/ kram maria


3 april - 6 månader för mig och anton!

Gårdagen var helt underbar! Det var ju som sagt ett halvår för mig&anton. Dock var det ju även påsk så vi träffades ju inte förrän på kvällen! Men det var hur mysigt som helst! Fick 6 stycken rosor av honom&han fick 6 stycken av mig så vi har massa rosor! Vi var bara inne hela kvällen och mös. Jag somnade strax efter tolv&har ingen aning när min älskling kom och la sig men runt två tror jag. Vaknade upp med ett leende eftersom jag är den lyckligaste tjejen som går på denna planeten!
Tack för de lyckligaste 6månaderna i mitt liv&även dom bästa! :*
( ni får inte heller veta alla dirty details.. ;) ) 


Äta, äta, äta hela dagen lång..





Om ni påpekar att vi äter väldigt mycket med tanke på alla bilder på god mat idag så ja - jag får erkänna att det är helt korrekt. Vi äter hela tiden när vi har små släktkalas! Haha. Jag fick inte i mig någon tårta, va så himla mätt efter middagen. Men fin va den allt? :)

 

Efter några timmar med den lilla busen så är jag ganska utpumpad. Är både trött och har ont i huvudet! Så nu tänkte jag ha lite alone time, städa lite eftersom hela mitt rum är fullt av gossedjur såhär efter kusinbesök. Sen ska jag ta det lugnt och piffa till mig lite, ut och träffa lite vänner ikväll!

Vad har ni för er en sånhär grå söndag?
Kram maria


Släktmiddag på Sandsjöbaden








Min kära mormor och morfar som har varit gifta i 50 år den 16 april. Stort grattis till dom! :)
/ maria


Drar vilken minut som

 



Jag och min söta kusin :) Vilken minut som helst packar vi in oss i bilarna och åker iväg till Sandsjöbaden. Har en killkompis som jobbar där idag så hoppas på att få träffa honom också, har inte sett honom sen i somras!
Nåja, det lär ta en stund så vi hörs om några timmar :) Ha det fint sålänge!

kram Maria


Just nu!


4 april - söndag [Påskdagen]



Godmorgon bloggen!
Hur mår ni idag? Själv mår jag toppen! Solen skiner och våren är i full fart, kan det bli bättre? Klockan är 11 och jag har hunnit äta, städa rummet och fixat mig. Om en stund kommer släkten hit, ska fira mormor och morfars guldbröllop idag! Kommer bli ytterst mysigt :) Ska åka till Sandsjöfors och äta, sen hem hit igen.

Vi hörs om ett tag, måste fixa lite saker snabbt!
puss maria


It's game night, tonight

Jag och killen har jagat runt som galningar i stan för att hitta en öppen pizzeria. Mamma och pappa övergav oss för att gå iväg och äta annan god mat, men va snäll och lämnade pengar till pizza. Efter en tids sökande så fann vi sibylla öppet och köpte med oss varsin kebabtallrik hem!

Vi skulle träffat Sandra och Roswall men blev ändrade planer! Istället har vi varit hemma hos mig hela kvällen, i våran ensamhet. Har ätit massa chips, druckit liter av läsk och smaskat i oss godis i samband med några omgångar av yatzy.

Nu är vi trötta så ska krypa ner i sängen och mysa lite! Hörs imon fina läsare.
Kram maria!


Påskaftons klädsel





/ maria


Hannah Montana the movie

Precis tittat på den för första gången, haha jag älskar Hanna montana! Let the truth be told. hihi.. Ändå har jag lyssnat på denna låten hur länge som helst, haha! Väldigt uttjatad men kom nyss på att den fortfarande är riktigt fin.

 

 



Talangs bästa!


Nu börjar den fina uppdateringen igen!

Hej sötnosar! Nu är jag hemma och har försvarat mig ännu en gång så nu kan jag börja med bloggandet på riktigt igen. Hur som haver, i Myresjö tog jag en promenad i det fina vädret, det är ju helt underbart ute! Jag satt även och pratade med Rasmus familj och hade mysigt medans han va på träning.

 

Nu är vi hos mig och jag har tagit en lång dusch och rakat benen, va verkligen behövligt! Underbart är det, har även ätit god lunch med mina föräldrar :) Nu ska jag börja fixa mig lite så får vi se vad vi gör ikväll.

 

Vad hittar ni på en så fin påskafton som denna?

/ kram maria!


Haha, jag får aldrig nog!

 

 

1. Haha, det är två stycken helt plötsligt? Jag ser ju som sagt på IP adressen att det är olika som kommenterar ;)
2. Fortfarande anonyma! vad tyder det på? Att jag skriver ut i bloggen, med fullt namn om vad jag tycker om er. Ni är fortfarande anonyma som tydligen är rädda att visa vad dom tycker ;D Lite synd att till&med 94or kan bete sig så!

3. Vem skulle gå emot mig? Jag har aldrig hamnat i "bråk" förut, så varför skulle något "gå emot mig" för att jag har skrivit fel i ett inlägg på en simpel blogg? ;D Jag står iallafall för allt jag har skrivit, hahaha

4. Dom har antagligen inget bättre för sig. Jag sitter och skrattar här borta, trodde att dom här tuffingarna skulle ge sig men icke sa nicke, ni fortsätter gå in på våran blogg för att se vad jag har att säga, ni bryr er fortfarande :)

5. Jag kan ta detta som hot. "om jag sa vem jag va skulle det inte sluta bra för någon av oss", ska jag ta det som att denna personen menar att om hon berättade, skulle dom göra något mot mig? För det skulle ju inte sluta bra iallafall?

Jag erkänner, jag har skrivit fel, jag har inte ens valt handel än som sagt ;) Vet inte ens vad det står när man väljer, men det märker jag ju efter lovet! Det viktiga med den texten är att jag har satt upp mål i mitt liv, inte att allt ska kresta runt gymnasiet.

Haha, menmen, människor har ju som sagt inget bättre för sig än att klaga!
Skaffa er något att göra istället, fuck off :)


Maria försvarar sig :)

Anonym kommenterade såhär i mitt inlägg om mitt gymnasieval: "för att bli turistledare måste man gå turist inriktning, lite fel där! HAHA IN YOUR FACE!!!!" kan ju börja med att det är så kul att vi har så mogna läsare ;) han/hon döpte sig till "vetlandabo" så antagligen vet personen vem jag är och vågar inte stå för vad den tycker om jag skulle möta dom på stan eller något sånt, haha. Jaja till saken, klart jag vet att man måste gå turistinriktning! Jag är väl inte dum. Men grejen är, att man VÄLJER INRIKTNING I TVÅAN. to bad ;) man måste även läsa vidare för att bli en framgångsrik turistledare, som mitt mål är, skulle jag tro. Men man måste ha lite grund för det, det är därför jag kommer gå handel och välja turist i tvåan. Är detta slut diskuterat nu, eller ska denna anonyma fega vetlandabo lägga näsan i blöt ännu en gång? :) #skrattar# nåja, ska väl gråta nu för hon/han skrev in your face.. ;) / kram maria

3 april - lördag [påskafton]

godmorgon bloggen! Hur mår ni, såhär dagen efter? Själv mår jag riktigt bra. Tittade på talang igår och blev riktigt kär i han som sjöng opera! Hihi, nåJa, hur som helst så skriver jag från mobilen nu och min pojkvän är på träning. Han kommer hem om några timmar så under tiden äter jag godis, läser och tittar på tv lite också. Godiset på bilden fick jag av min baby :) så gullig! Senare ska vi in till stan så vi hörs om ett tag! Puss maria

Ska ut till min bjööörn nu!

Jag och min pojke ska åka hem till honom och spendera natten där. Kommer bli en lugn kväll med massa chips och godis framför Talang! Vi hörs imorgon alltså, kommer nog inte mobilblogga något idag.

Imorgon ska vi kanske på semifinal i hockey, inte illa va? :) Min morbror har fixat sittplatser i Jönköping imon så det blir nog en liten resa då!

Ha en fin fredag allihopa!
Kram Maria

 Minns när man fick gå med flera lager kläder för att inte frysa och när hela Sverige va täckt av snö. Nu är det vår minsann, hihi!

Våren är här!


Kom hem precis :) Inne på gottland köpte jag den här glassen, nya smaken från Ben & Jerrys! Eftersom jag är ett stort fan av nötter så föll den mig perfekt i smaken. Vad tycker ni andra som har smakat den?


God Loka att smaska på, otroligt god! Njuter fortfarande av den.

Vad ska ni göra idag kära läsare?

Kram Maria!

Långfredagens snyggaste!


Topp 199 ;-
Shorts 249 ;-
Från hm.com

/ maria


Drar ut på en promenix!

Det är långfredagen, en röd dag. Inga affärer brukar vara öppna men hoppas på att Hemmakväll är öppet så vi kan lämna in filmerna, kanske springer förbi någon kiosk och köper Ben&jerrys, mums! På långfredagen ska man vara ledsen och inte göra något roligt, vilket verkar ganska omöjligt med Rasmus.

Hörs om ett tag!
Puss maria


Har precis fått tillbaka min trippeltång från Michis så tog tillfället i akt och fixade lite idag när jag inte behövde stressa. Vad tycker ni?


2 april - fredag [långfredagen]

Godmorgon bloggen!

Förlåt för det inte blev någon mer uppdatering igår, men det kom lite saker i vägen. Iallafall så klippte vi mitt hår och jag blev jätte nöjd! Becca är så duktig. Saga var ju med så vi pratade en hel del, behövdes! Michis va med en snabbis också, sen åkte jag Rasmus Becca och Saga ut på lite privata saker.

Jag och Rasmus kom iallafall hem vid halv elva tiden, då åt vi lite mackor sen la vi oss i sängen med en påse chips och pratade en bra stund. Mysigt =)

Nu är klockan tio i tolv och vi har precis ätit frukost. Ska börja klä på mig och sådär så vi kan komma iväg på vår morgonpromenad snart. Hörs om ett tag!

Puss maria


michis

Chacha!
Jag kom precis till maria.. Kollar på när becca klipper hennes hår! Saga är hära också. Träffade faktiskt min baby 3 gånger idag. Först på min långa rast och då ar jag med honom en timme, sen träffade jag honom snabbt&tog en cigg, & sen nyss så träffade jag honom i lite mer än en halvtimme! Helt underbart! jag älskar honom så =)
Hörs sen!

Update 18;57

Mina vänner har inte anlänt än, dock har jag fullt överseende med detta. Förstår att det är mycket för vissa av oss idag! Så  jag väntar tålmodigt med att läsa i min fina bok, och nu vid sju börjar ju hockeyn. Jaa jag är ett liiitet hockeyfan, inte alls så intresserad som min mor till exempel. Nåja, om ett tag kommer ju trots allt mina fina vänner så det är väl bäst att jag rycker upp mig lite sålänge :)

Hur kommer eran torsdagskväll se ut?

kram Maria!


Skärtorsdagens snyggaste!


349 ;- från modegallerian.se

Jag tycker det är riktigt snyggt med spets asså! Förra året var det också väldigt modernt så för endel kanske det är lite för mycket last year, men jag tycker fortfarande att det ser riktigt fräsht ut. Man ser det mer och mer i olika affärer och modebutiker på inernet!

 

Vad tycker ni om spets? Hot/not?
/ maria


angående mitt gymnasieval

Först valde jag stylist i Nässjö, det kom jag in på. Men jag har ångrat mig, vill inte gå där längre. Har aldrig gillat att fixa andras smink, naglar eller hår förut så varför skulle jag göra det nu? Efter en närmare omtanke finns det alltså andra linjer som passar mig.

Jag va inne på inredning men har ångrat min angående den också, har nu bestämt mig för Handel och administrations programet i Vetlanda. Det skulle passa mig. Både praktiskt och bra linje. Man får mycket praktik, så jag får prova på lite vad som jag tycker passar mig bäst. För jag vet inte vad jag vill bli men det har jag aldrig vetat. Men mitt drömjobb är verkligen att bli turistledare! Det är självklart en lång väg dit men jag måste sätta upp några mål.


Jag har aldrig varit säker på något i hela mitt liv. Jag har ingen aning om vad jag vill jobba med om 10 år. Men samhäll är helt uteslutet. Många tycker jag är konstig som inte går det istället för handel om jag ändå inte vet vad jag vill bli. Men låt mig förklara mig nu, när ingen kan avbryta mig. Jag ska läsa till engelska och matte B, vilket betyder att jag kan plugga efter skolan om jag vill. Samtidigt kan jag extra jobba på någon enkel affär, eller om jag vill starta eget företag. Eller börja på en turistbyrå direkt, kanske hotell. Man får så många fler möjligheter om man går något yrkesförberedande än något man måste plugga vidare på. Jag är trött på skolan. Jag vill gå turism i andra året, så man kan jobba på hotell eller liknande, tex turistledare. Det är jag säker på att jag vill satsa på.

Mitt drömjobb är alltså att bli turistledare och det ska jag satsa på nu. Det är mitt val och min utbildning, men för att slippa tjatet, samhäll är uteslutet.  Jag vet inte vad jag kan bli, jag vet vad jag vill bli.

 

/ maria

 

 tänk liksom att få jobba på ett hotell nära en sånhär plats året om, eller rent av vara turistledare på ett sånt här ställe? Lång väg, jag vet. Men helt klart mitt nya mål här i livet.


Påsklov!

Åh, äntligen lov! :) Väldigt efterlängtat! Har varit så skoltrött på senaste tiden så det kommer bli underbart med en vecka ledigt från helvetet.

 

Iallafall, jag är rätt slutkörd så nu blev det upp med håret i en slarvig toffs, på med mjukis och sätta sig med datan framför top model i min sköna säng. Snart ska jag dock upp och damsuga hela huset, sen äta middag med mamma. Lite senare kommer Saga och Becca hit som ska klippa mig :) Innan det hinner jag förhoppningsvis läsa några sidor i min underbara bok skinned!

 

// maria


Drar till skolan nu, hej sålänge!


april april!

Gud va skönt att veta att detta är sista dagen sen är det lov! Känns underbart! :) Dock har jag prov första lektionen, så ska gå till skolan tidigt så jag hinner gå igenom det en sista gång. Fast vill bara ha ett g och det ska ju inte vara så svårt.. Sen har jag nog natonella muntligt i matte.. Riktigt tråkigt! Men som sagt, lov imorgon! Ska även köpa något litet till lördag som min baby ska få det blir 6 st ---- ? :) hihi, puss på er! michis

1 april - torsdag [skärtorsdagen]

Godmorgon!

Vet ni vad det är för dag idag? 1 april! Enda dagen det är tillåtet att ljuga. Ja, åtminstone för en stund. Kan ju bli hur kul som helst haha! Sen är det skärtorsdagen också, varför man nu har en dag som heter så? Nåja, skönt att natten är över i vilket fall som helst! Just nu känns det som jag aldrig mer vill sova.
// maria


RSS 2.0