michis/

Ush jag är hur trött som helst och har verkligen ingen lust alls att gå till skolan imorgon, men jag var ju hemma från skolan förra måndagen.. Jag har saknat min älskling hela dagen idag och ville sova hos han inatt men så blev det inte, men förhoppningsvis sover jag hos han på onsdag när vi hat 4 månader! Oh jag längtar! Men jag längtar också tills imorgon då jag får träffa han igen :) men nu ska jag dra och sova.. Puss!

Jag känner mig störd!

Vad är det med mig? Jag tänkte tycka till om något, skriva ett långt inlägg om någon åsikt jag vill dela med mig av. Men det enda jag kom fram till att jag har ingenting att tycka till om. Känns väldigt konstigt, att jag inte har några åsikter? Kanske kan jag skriva ett långt inlägg om att jag inte tycker någonting - men hur bra ser det ut? Jag tror att jag ska lägga mig och äta grönsaker, måla naglarna, fläta håret och slänga alla läxböcker åt helvete. Nu ska jag sova =)
natti! / maria


Godnatt

Om det alltid kommer vara du&jag,
kommer jag alltid vara lycklig.
<3

Brrrr!

Hey igeen!
Jag kom hem nyss, har varit ute en stund med michaela :) Gick även upp till Emma och träffade henne och Kimmy! Trevligt va det ja :) Nu har jag precis ätit och jag är trött, så ska lägga mig och plugga lite. Vid nio ska jag självklart se a lot like love på femman :)
Hörs kanske senare om jag orkar, som sagt jag är trött!
/ Maria


Nu hoppar jag i badet!

Hörs om några timmar :)
/maria


Jag ska köpa löshår!

Åh va lycklig jag är :) Jag har lagt undan några hundra från januari och julklapparna för att köpa löshår om ett tag, tänkte vänta några månader. MEN en av min storasysters kompisar, har ett blont clips on set hon har använt en gång. Det är helt äkta och jag får köpa det för 500 kr. Hoppas det är samma färg och så, för jag ska köpa det nu i veckan eftersom jag får pengar imon :)
Men hur det än blir, så hoppas jag inte att det blir som endel åttor på vår skola ;) hahaha!

 Ska jag vara ärlig så ser mitt hår rätt långt ut iallafall, eller hur? Men jag vill ha längre, till lite under brösten. Men det håret jag ska köpa är grymt långt så jag får nog klipp av det lite. & självklart ska min goda vän Becca sy in det så slipper jag det jobbiga varje dag :)

/ mariabergdalen

Fotbollsträning!

Jag tränade nyss, alltid skönt, älskar fotboll :) Har fått reda på dom nya tiderna och så när vi ska träna och det känns superbra! Blir riktigt taggad nu asså. På sportlovet ska vi även på en kvällscup någonstans i nybro tror jag!
Iallafall, jag ska inte göra någonting idag. Tänkte dusha en snabbis nu innan maten så jag inte är äcklig, sen ta ett bad som vanligt.
Men först och främst ska jag städa mitt rum och plocka ur min tvättkorg. Vi hörs senare!
Puss maria


Nu är jag hemma :)

Hej sötnosar!
Förlåt för helgens dåliga uppdatering men i fredags va det som sagt fest och igår ville jag inget annat än ta hand om mig själv och min pojkvän. Vi åkte ut till Myresjö, spelade wii och jag lärde mig NHL på xbox 360, och Bobbo va med i några timmar :) Senare blev det pizza och vi somnade tidigt, precis vad jag behövde kände jag!
Puss maria

 du är världens finaste, min underbaring <3


hos mormor!

Shululu! Just nu är jag hemma hos mormor med min blattekusin och min lillasyster :) Vi ska snart äta tror jag, sen ska jag tagga hemmåt och fixa mig.. Ska nog ringa bex och kolla vad hon ska göra idag? :) Men sen tror jag att jag ska till min älskling, för igår gick jag dit så somnade vi direkt så vi hann typ ingenting.. Men nu ska blatten ha datorn, vi hörs :) Puss M


Över 2 år sen, usch!


lördag

sitter hemma hos mig med kimmy, kevin, emma och alle. Vi spelar gh och sjunger lips. Ska kolla på film snart :)
hoppas ni har en lika mysig lördagskväll som mig :)

puss becca


Lördag - myresjö!

Jag och Rasmus ligger i sängen och tittar på Svanprinsessan, haha. Jag mår verkligen inte bra idag och det är fler än en anledning till det! Men det är iallafall bättre än igår, trots att det är svårt att smälta allt som hände. Men nu ska jag fixa mig, så ska vi till Myresjö. Dushen är min bästa vän idag!
Kommer hem imon, och hörs efter träningen vid två tiden. Puss!
/Maria


Bilder från festen (:

Festen blev rätt lyckad igår, för vissa. För andra va det värre, haha.. Men tack Nille för festen iaf och alla sötnosar som ställde upp för mig :) Hoppas på bättre lycka nästa gång!
puss maria

 födelsedagsbarnet :D

 Weide och Balle när vi sjöng för Roswall :)

 Sandra och Roswall :)

 Kokyss :) Bilden på mig och min galna pojkvän får avsluta. Tack för kvällen alla!

Till denise!

Jag önskar också att ord kunde hålla föralltid! Du har sagt så mycket, och det var du som svek mig.. Du säger att du inte hade något val, men jag är trött på att behöva vara ledsen över andras beslut hela tiden.. Vill kunna vara så glad som möjligt, för jag kan inte påverka något utav det som hänt! Det har aldrig varit något riktat mot dig och det vet du! Men vi har förändrats båda två, vi har helt enkelt gått vidare. Jag tänker inte stå kvar där vi var i sommras för det försöker jag bara glömma. Jag kommer alltid att älska dig, för du är min storasyster och det kommer alltid vara så. Men ibland behöver jag dig också.. En dag kommer allting bli bra igen och jag föortsätter att vänta på den dagen! Men jag är trött på att vara ledsen, så nu kommer jag aldrig sluta le!


Fiiieeesssttaaaa!

Hello :) Jag ska snart hoppa in i duschen, sen kommer Saga och Michis hit så ska vi fixa oss till festen! Ska nämnligen fira Anton och Roswall ikväll, så det blir en massa folk som kommer vara där. Kommer bli jävla nice hoppas vi :D Jag lägger ut en bild på hur jag kommer se ut antingen senare eller imon :) Puss!
/Maria

 Grattis pojkar! (dom två i mitten)

fredag

ska ut och träffa kakan snart, måste snacka med han. Idag blir de slappdag orkar inget annat. Just nu har jag bara lust att somna och sova tills jag blir glad igen. Vet inte vad de är med mig får hoppas att de går över snart.

/ becca

Goodmorning sunshine

Nu är vi vakna! Hämtade min älskling på stan igår som planerat, sen åkte vi hem och somnade. Yees och nu har vi ätit och så, ska se en film nu :) Mysigt som bara den. Om några timmar ska jag träffa Michis och Saga och fixa allt tills ikväll, ska ju fira Anton och Roswall :) Hörs senare!
/ maria

 bästavän<3

scrubs (Y)

Nu sitter jag här i min ensamhet i min varma säng och känner verkligen inte för att bege mig ut i kylan igen, buhu. Men min syster ska nor köra mig så slipper jag gå, hihi :) Emma gick för en stund sen och nu tittar jag på scrubs! JD är ju rätt grym ;)
Nu ska jag sova lite, är så himla trött. Måste snart vakna igen ju!
puss maria


Hos michaela :)

Hej sötnosar! Jag sitter hos Michaela nu och är nybadad, vi sminkar oss och ska snart ut :) Ska träffa Emma och Saga igen och eftersom Michis bor så nära up ska jag titta till Rasmus också :) Blir en massa bra, senare ikväll blir det som sagt Martin. Vi hörs antingen senare eller imon!
Puss maria

 en fjortisbild ni ville ha ;) rosa mobilen!

Nu drar jag!

Nu ska jag ut och träffa Michis och Anton! Får passa på att gratta, han fyller ju 17 idag :) Jaja, vid halv åtta är jag tillbaka för då ska jag äta! Senare ikväll ska jag upp till min vän Martin som ska följa mig till stan inatt så jag slipper gå själv :) Snäll pojk det där! Men nu måste jag skynda, har bara 10 minuter på mig att komma till withala + jag ska klä på mig varma kläder också!
Puss maysan :)


Du tog mig på fötter igen

Hej!
Förlåt för att jag inte har skrivit tidigare men jag har faktiskt inte haft tid. Rasmus har varit här en stund och under den tiden lagade jag mat åt honom, mig & min bror. Nu har han gått, han ska nämnligen på 3:3 ikväll! Up för bara treor ;) Hoppas han har det kul nu, ska hämta honom på stan inatt sen vid ett :)

Men nu ska jag städa hela huset - min tur att göra det faktiskt :) Hörs om en liten stund!
puss maria

 Hittade en söt bild på mig & Emma sen sommaren när vi grillade med några kompisar :) Härliga minnen! <3

svar =)

Anonym:visa bilder på dina killkompisar:D
Ska leta reda på några, och ta kort på dom jag ska träffa ikväll :)

Anonym: flätar du håret så det blir jätte lockigt eller hur gör du visa någongång och ge tips :)
På kvällarna flätar jag alltid mitt hår i två vanliga flätor i sidorna, försöker göra dom så långa som möjligt! För om man gör det, slits håret mindre men jag trivs ju bättre i plattat hår. Så på morgonen plattar jag det igen och det tar faktiskt inte så lång tid.
Vill du att ditt hår ska växa snabbare?
1. Fläta håret varje kväll innan du somnar - då slits det mindre.
2. Låt det självtorka, och borsta det inte blött!
3. Platta inte håret varje dag.
4. Klipp dig regelbundet - jag klipper mig ca var 6e vecka.
5. Kör med inpackning en gång i veckan, och försök att inte tvätta håret precis varje dag.

Anonym: fint skrivit! :)
kan du inte lägga upp fjortis bilder på dej, skulle uppskattas! gärna idag:) puss
Självklart ska ni få se bilder från den pinsamma tiden, haha :) men jag har inga bilder själv på mig eftersom mina datorer går sönder stup i kvarten. Men michis har hemma hos sig och på datan i skolan, så i nästa vecka kommer dom :)

Kul med frågor! :) Kom gärna med tips om något mer ni vill se i vår blogg! =)

/ maria

Grattis! / michis

Idag fyller min kärlek 17 år! Jag älskar dig oändligt mycket! Du är det finaste jag har!


Ja må han leva, ja må han lev, ja må han leva uti hundrade år!
ja visst ska han leva, ja visst ska han leva, ja visst ska han leva uti hundrade år! 
Ett fyrfaldigt leva för min älskade Anton, hipp hipp hurra hurra hurra hurra!

Till dig älskling

Det känns lite b att lyssna på sofijah faktiskt, men denna låten stämmer så jävla bra. Precis såhär känner jag för min pojkvän. Förutom datumen och namnen så stämmer allt in på oss. Han tog mig på fötter igen, han kom precis i rätt tillfälle. Jag försöker förklara hur mycket jag älskar honom men jag det går liksom inte, ord och låtar räcker inte till. Jag brukar inte skriva på bloggen hur mycket han betyder för mig för det känns mer äkta när jag säger det direkt till honom, men just nu känner jag att jag ska visa hur jävla mycket han betyder för mig.



Korta ord blir långa när jag säger att jag älskar dig,
för allting som du är och du tog mig på fötter igen
Tre ord och jag faller direkt, du o ja det bästa som har hänt

För när alla andra svek va det du som stog kvar, berättade för mig hur värdefull jag va
du är stjärnan som föll ifrån himlen ner till jorden, utan dig vore jag bara en av miljoner

Till världens bästa pojkvän, Rasmus Johansson. & min ängel, glöm aldrig att jag älskar dig!
/maria

Torsdag

Idag är det torsdag, alltså sista dagen i veckan för oss :) har nämligen studiedag imon.

Idag blir de att träna direkt efter skolan sen umgås med stina och emma :)
Imon blir de nog att dra på fest en liten stund sen ska jag nog till min älskling för de ska lana.

Aja nu ska jag gå, vi hörs 

/ puss becca


Baaaaaaaad :)

Godmorgon!
Idag är det bad, och ibland är det faktiskt rätt kul :) haha tro det eller ej. Vi har faktiskt världens bästa idrottslärare, så! Iallafall så har jag inte ägnat så mycket tid åt hur jag ser ut nu då eftersom badet bara ligger några timmar bort. Hörs efter skolan!
Puss maria

osminkad!

Jag kunde inte bry mig mindre!

Nu ska jag nog fan ta och läsa lite glosor tills imon och lägga mig med lite mat i sängen! :) Åh va jag älskar kvällar egentligen. Hihi. Bara imon också sen får man sova hur länge man vill i tre dagar, #underbart#. Jag behöver min skönhetssömn, så det är väl dags att jag tackar för mig nu. Sovgott, c'ya tomorrow!
Puss maria


Into the blue

Rasmus åkte nyss hem, sorgligt - ja. Men vi ses ju imon igen så det är bara att bita ihop ;) Vi träffade Roswall Michis & Anton en stund också, trevligt det :)
Nu sitter jag i min säng och tittar självklart på Into the blue, Jessica Alba har ju en av huvudrollerna hallå? Ruskigt bra är hon och filmen är ju faktiskt något jag kan tänka mig att spendera min onsdagskväll på.
Puss maria


Viktökning?

Blir ni deprimerade när ni har gått upp ett eller två kilo? Eller tänker ni "åh fan jag väger 47 kg istället för 45, nu är jag jätte tjock"? Jag tror att dom flesta lutar åt det andra alternativet, eller hur?

& jag har en åsikt om detta. Om jag går upp ett kilo bryr jag mig igenting, för jag vet att jag är frisk iallafall. Om jag skulle gå upp 5-6 kg, då skulle jag börja oroa mig. Om jag skulle gå ner i vikt skulle jag börja oroa mig. Men för ett år sen hade jag slutat äta direkt om jag gick upp ett kilo.

Jag tror helt ärligt att det håller till mognaden att komma ifrån alla sina kroppskomplex. Jag menar inte att du är omogen om du inte är nöjd med din kropp, men vem är nöjd med sin kropp i sjuan och åttan? Jag va inte det, jag hatade verkligen mig själv och mådde jätte dåligt över det! Men jag är så mycket nöjdare nu, för när benen sticker ut, jag tycker helt ärligt inte att det är snyggt längre.

I nian känns det som det finns viktigare saker att tänka på än sin kropp. Gymnasieval, nationella proven, sista betygen, osv. Men om du är mycket sötsugen har jag några tips!

Sötsugen?
1. Ta en frukt efter maten - varje måltid.
2. Ät mycket sallad till maten - men inte så mycket att du äter dig mätt på den.
3. Små ät inte godis.

Hade jag varit som jag va för ett år sen hade jag nog lipat nu över hur myket jag äter. Jag vet varför mitt sockersug har stigit men jag tycker ändå att jag behandlar det rätt bra.

Va nöjda som ni är, endel passar inte som supersmala & endel passar inte som lite större!

 När ni börjar lika Kevin Federline kanske ni borde börja oroa er..

/ Maria

Min älskling ska komma hit!

Jag ligger i min underbara säng med en så hemsk huvudvärk så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Ska nog faktiskt försöka ta en tupplur nu en stund för sen kommer Rasmus hit :) Har inte riktigt bestämt vad vi kommer göra idag men kommer säkert ha lika mysigt som alltid! Som ni vet så ägnar jag min tid åt honom när vi träffas, så vi hörs ikväll iegn :)
Puss maria


Tik tok on the clock, but the party don't stop no!

Hejsan!
Nu är jag hemma i värmen, #äntligen#. Nästan så man tror att man kan frysa fast på stället när det är så kallt, blåsigt och snöigt ute :s Har faktiskt hört att det ska komma 10 cm snö idag!
Jaja, nog med kallprat. Skolan gick snabbt, eftersom jag bara hade 2 lektioner sen elevrådsmöte. Nu hade jag tänkt att sätta igång med disken! Vi hörs om en stund.
Puss maria

Ser ni? För mycket snö.. :( Inte mitt hus på bilden. Tagen från mitt fönster ;)

Hos maria!

Hejsan bloggen, nu är jag är hos maria och vi ska prova inför fredag! Vi firar ju min älskade pojkvän som fyller 17år imorgon och även hans kompis som fyller dagen efter :) Så klart att jag ska vara riktigt snygg så han inte behöver skämmas över sin flickän på hans fest ;) Nu ska vi sätta igång, hörs senare! Puss michis

Onsdag

Godmorgon!
Jag hade lite svårt att sova igår tyvärr, men efte några Scrubs avsnitt gick det mycket bättre! Haha. Idag är det kort dag i skolan, och 2 timmars håltimma. Så om jag orkar pallra mig iväg till en data under den tiden hörs vi då, annars efter skolan! För nu ska jag ta ipoden i ena handen och min mobil i den andra och kila iväg. Hejdå!
puss maria


Hejdå för idag!

Nu har jag dushat, torkat & flätat håret och 2 ½ men har börjat. Detta betyder att jag ska lägga mig i sängen med ett glas vatten och äta en gurkbit, sen måla naglarna innan Jon Blund förhoppningsvis kommer på besök. Vi hörs imon sötnosar!
Puss Maria


Dagens mest spelade låt!

Whatsha say, that you only ment well. Well ofcourse you did
Whatsha say, that it's all for the best. Well ofcourse it is

Titta va söta vi är!

Jag har nu storstädat mitt rum, & enligt mig är det att damsuga, byta lakan i sängen, tömma papperskorgen och städa mitt pappersställ. När jag gick igenom alla böcker och papper i det där stället, hittade jag en massa gamla bilder. På klassen, gamla bildprojekt, sen konfan, liseberg osv. Bjuder på några här :)

 Jag, Becca och pappa för ett och ett halvt år sen ungefär :) haha jag & becca har lagt dom dagarna på minnet, tro mig ;) & min far är en galning när det gäller Liseberg och att åka saker - han tröttnar aldrig! :D

 jag & Gry i somras :)

 Konfan, :) Åh va jag saknar Berlin nu! Är jag ensam om det eller?

Kim Kardashian rocks

Okej jag erkänner - jag har en ny förebild. Sen sjuan har jag alltid älskar Nicole Scherzinger & självklart är hon fortfarande lika snygg i mina ögon. Men jag har en ny favorit nu, Kim Kardashian. Gå in på hennes blogg här! Hon har den mest perfekta kroppen jag sett på länge. Hennes ansikte har världens finaste form och hennes hår ska vi inte bara tala om. Självklart tittar jag på keeping up with the kardashiansE! så fort det går där.

 



 You know what I'm takning about?


Så jävla gött!

Eftersom jag skrev värsta deppiga inlägget innan så måste jag ju skriva ett glatt också ;)


IN FLAMES ÄR KLARA TILL METALTOWN I SOMMAR!!! :D är så jävla glad ! Dem är verkligen en av mina favoriter. Men måste beställa biljetten snart, annars kanske de blir slutsålt. Kanske dags att börja spara!

:D:D:D
 / becca


becca

Usch fyfan vad jag är på dåligt humör! Har lust att döda nån. För det första har jag sån jävla mensvärk så känns som om nån håller på att knivhugga mig. Sen är jag så jävla sur på att kevin ska åka utomlands i sommar i två veckor, jag kommer aldrig klara mig utan han! Sen är jag så jävla förbannad på att inte mamma och pappa kan bestämma sig nån jävlA gång om vi ska åka utomlands i sommar eller om vi ska skita i de. Men jag ska fan åka! Skiter i vem jag åker med eller vart, bara de är ett ställe där man kan ligga och steka! ÅÅÅÅHHHHHHH just nu känns allt så jävla värelöst, de är ju sjukt att man kan må så här dåligt bara för att man har mens! Grattis till er som är killar och n i slipper allt de här, gud vad ni har det bra ni kan ha sex hur mycket ni vill utan att de händer nånting menvi tjejor har både mens och sen är de vi som föder era jävla ungar som gör att hela vår fitta spricker och blir äcklig!

Förlåt för mitt meningslösa inlägg, men kan som sagt bara skriva när jag är arg. Då är det ju bäst att passa på.


GE MIG SOMMAR NU!!!
(bilden är sen förra sommaren)

That it's all for the best? - ofcourse it is..

Hej!
Pulka idag, va faktiskt inte så hemskt som jag trodde, va egentligen väldigt underhållande! Men jag får nog räkna med endel blåmärken här och var.
Iallafall, jag har hämtat min mobil nu! Känner mig hel igen, haha :) Eftersom expert ligger så långt bort fick jag mig en promenad också, och musik på högsta volym är aldrig fel (:
Nej, nu ska jag lägga mig och läsa lite läxor framför tv;n. Hörs sen!
Puss maria

 ipoden har jag fått låna av min älskling :)

-16 grader ute just nu!

Ja, det ser inte så lovande ut alls faktiskt. Dimma är det också, läskigt.. Men eftersom det i princip är lika kallt ute som inne i skolan får jag väl klä på mig varmt idag. Blir mjukiströja över jeansen! Känns rätt skönt faktiskt. Nu ska jag ner och prata lite med min älskade far, vi hörs efter skolan!
puss maria


Maria

Godmorgon läsare!
Klockan är kvart över sex och jag vaknade för en stund sen - tyvärr.. Men som tur är så har jag inte drömt mardrömmar sen natten mellan torsdag och fredag :)
Idag på idrotten ska vi åka pulka, haha.. Eller plastpåse för min del då ;) Sen ska jag äntligen få hämta min mobil! Så underbart :)
puss maria


Ojsan!

Förlått för att jag inte skrev så mycket igår! Men direkt efter skolan åkte jag faktiskt till Rasmus, innan det hann jag träffa Michaela en stund också. Men sen när jag kom hem bestod min kväll av att leta efter mina jeans som jag hittade 40 minuter senare :) Haha!
puss maria

 älskling <3

f*uck you!

Åh gulliga gulliga och underbara maria, jag älskar dig bästis! Tack för den fina texten!
Nu är jag tillbaka igen och ska försöka blogga så mycket som möjigt! Idag har jag varit hemma från skolan för att vara med min mamma. Kanske ska träffa min plutt ikväll, men det får vi se ;) Ska iallafall träffa maria vid fyra, sen ska jag träffa emma. Det kommer bli mysigt! Nu ska jag börjar göra mig i ordning så vi hörs sen! / michis

måndag!

Idag är det måndag igen, blir att kämpa sig igenom ännu en vecka i skolan.. Men denna kommer nog bli lättare än förra veckan. Mådde lite dåligt då, va lite grejer som strulade och jag hade så svårt att sova.. Men får hoppas på att sömnproblemen blir bättre, för jag mår bättre nu! :) Rasmus gör alltid mitt liv bättre (:
puss maria




Dagens ros går till..

Min bästa vän, Michaela Linnros!

Hon är den starkaste människan jag träffat i hela mitt liv och det gör att jag alltid känner mig så trygg med henne. Hon säger alltid som hon tycker, jag vet att hon aldrig skulle få för sig att ljuga för mig. Alla de gånger hon har tröstat mig och funnits där för mig, det går inte beskriva min tacksamhet. Hon är min bästa vän, jag delar allt med henne. I 3 år har hon funnits nära mitt hjärta och även om vi kommer sprittlas i sommar, så kommer det alltid vara M <3 M. Jag älskar dig, underbara du!


2 ½ men!

Har varit med älsklingen och han åkte nyss! Han är mysigast, älskar honom :)
Vi har inte gjort så mycket idag, bara vilat & haft tid för varandra! (: Vi har även letat efter en sak, som är spårlöst borta?!

Iallafall, nu pratar jag med Julia och tittar på 2 ½ men ;) Jag och Julia har en del att prata om haha ;) Men efter det ska jag sova iaf så vi hörs imon!
puss maria


Lägg ner istället!

Alla har haft sin fjortistid, alla har gått i åttan & tro mig, alla har haft ett rykte efter sig! Men det blir så mycket värre om du gör så stor grej av det, låt det vara iställlet.. När du växer upp och mognar lite kommer du ångra att du lägger så mycket energi på något så meningslöst..

Söndagsrutinen..

Idag är det söndag och då ska jag självklart bada, som vanligt! Har börjat tappa upp badvatten nu, ska bara städa mitt rum och så sen blir det mys. Ska raka benen och köra med inpackning i håret också, härligt! Ikväll någon gång kommer Rasmus hit igen, vi måste ju faktiskt få ha lite tid tillsammans på vår 4 månaders dag :)

puss maria


Maria

Hey folket!
Nu är jag hemma igen, kom precis hem från träningen. Skönt med träning på söndagar faktiskt :)
Igår va jag & Rasmus hemma hos honom hela kvällen! Åt tacos med hans familj, sen låg vi och tittade på två till american pie innan jag somnade som vanligt! haha. Idag på morgonen fick jag ett jätte fint kort på honom som ska upp på min vägg :)

Ska ner & äta nu, hörs om en stund!
puss maria

 nytränad!

4 månader <3

Jag älskar ditt leende, jag älskar din charm. Jag älskar ditt skratt, jag älskar hur du får mig att le. Jag älskar hur du gör alla i din omgivning glada och jag älskar hela dig! Tack för fyra helt underbara månader älskling, jag hoppas på många många fler! <3

rasmus johansson <3 Maria bergdalen


Myresjö

Jag sticker ut till min pojkvän i Myresjö nu! Michis och Becca får hålla ställningarna tills imon, då är jag tillbaka. Puss!
/maria

Promenad i snön :)

Har varit ute och gått med Rasmus! Jätte skönt ute nu, :) Vi köpte med oss lite godis och läsk hem så ska lägga oss och se american pie 2 nu :) Myysigt! Hörs sen
puss maria


Godmorgon sunshine! :')

Godmorgon läsare!
Igårkväll var det som sagt filmkväll med Roswall Anton Michis Rasmus och Cleas :) Ytterst trevligt! Tittade på american pie bandcamp & american pie the book of love. Säger bara att Stifler i den senaste american pie är sämst.. jaja, Rasmus sov här igår såklart! Nu har vi vaknat och ätit frukost med mina föräldrar :) Ska ligga och dega i sängen nu i flera timmar, låter väldigt skönt!
puss maria

 bild sen förra filmkvällen

Hemma :)

Ligger i sängen med min älskling & tittar på american pie :) Om en stund ska vi äta och träffa anton roswall michis och bobbo, vi ska ha filmkväll här hos mig :) Kanske kommer bilder senare!
puss maria

jag älskar min pojkvän! <3


haha herregud..

En tjej i åttan skriver skit om hela 9F på sin blogg!
Hela klassen satte sig vid en data och skrattade..
Dagens roligaste :D


Äntligen fredag!

Idag har jag rast mellan 11:45 till 13:15, haha! Rätt skönt att bara sitta och dega bort några timmar, har nämnligen inga planer på att göra något.. Iallafall, det är fredag idag, underbart! Helg nu, och då kommer jag ha en massa tid tillsammans med Rasmus och det känns perfekt. Behöver honom!

Ska dra ner & äta, bye!
/maria

Om kärlek va tid skulle jag ge dig en evighet. Rasmus Johansson, jag älskar dig djupt & ärligt! <3

 juste, tabbade mig lite igår med silvershampoot..


Mardrömmar ;s

Varje natt drömmer jag något hemsk. Ett tag drömde jag samma dröm (som jag inte kommer skriva om) flera gånger och det va det värsta, men nu har den drömmen ersatts av andra drömmar som förstör min dag.. Jag drömmer att jag går på en väg, är ute & springer eller festar med kompisar. Efter ett tag blir jag i vilket fall som helst annfallen bakifrån av en man, eller så kommer en kille framifrån och drar ner mig på marken. När jag försöker skrika är det som om mina lugnor är ur funktion, dom fungerar liksom inte. Det hörs inte när jag skriker och jag kan inte andas. Jag vaknar precis innan mannen/killen ska slå mig, eller något sånt. Mitt i drömmen vaknar jag och det är alltid samma tid, 05:50. Så jävla läskigt.. ;s

/Mariabergdalen

 (en bild från aftonbladet)

Har varit hos Martin :)

Kom hem nu precis, följde med bror min upp till Martin, en killkompis som bor högst upp på min gata! Har kännt honom hela mitt liv och i somras umgicks jag med honom och ett annat gäng killar och Gry hela tiden! Martin är hur snäll som helst och jag saknar verkligen honom.. Men det är skönt att vi kan träffas och umgås, fortfarande ha kontakt även om det har gått så lång tid sen sommaren! Vet att jag alltid kommer ha kontakt med honom, även om jag inte tar honom för givet. Men han är liksom som en bror för mig, att umgås med honom & cleas är som att umgås med två storebröder :) Även Adam & Linus är som mina syskon. Skönt att man kan vara så nära kompis med så härliga killar! :)
puss maria

 alla dagar & kvällar i östanå :)

 östanå :) martin i mitten! När han va blond dock, nu har han sin naturliga hårfärg ;)

 Fina minnen!

 bäst

Jag saknar sommaren, & även om det inte va så mycket som hände under 2009 sommaren, så kunde jag inte spenderat den bättre än med dom här människorna. Tack :)

marias att göra lista..

1. Hämta lånemobil - fixat!
2. Ligga i sängen
3. Äta godis
4. Äta mat
4. Duscha
5. Äta mer godis
6. Ringa pojkvännen
7. Sova

jag saknar dig, <3

Usch, jag får en klump i magen!

Idag har jag suttit i kiosken, jätte skönt att slippa lektioner. Men vi fick reda på en jättehemsk sak idag..

En kille på gymnasiet som gick på withala innan (skriver inte namnet) blev knivskuren i magen idag i skolan, av en jämnårig kille. Killen som råkade ut för detta klarade sig, som tur va. Han ligger på sjukhus nu men läget är stabilt.. Det är sjukt, att det ska vara så. Jag förstår helt ärligt inte vart världen är påväg. Jag har en klump i magen, för det första känner man ju till killen, snackat lite med han & så (iallafall gjorde jag det när han gick på withala) och man blir ju mörkrädd. 16 år liksom.. Jaja, jag ska inte skriva för mycket om det nu men jag tycker bara att det är hemskt.. Tycker synd om killen också, fyfan :/


sjuk

Hej, som sagt förlåt för dålig uppdatering av mig men jag har inget att skriva känner mig helt tom på ord.

Är hemma från skolan idag, mår illa och har huvudvärk. Får hoppas att det går över. Tänkte spela sims 3 nu, har inget bättre för mig :) saknar älsklingen gör jag också. Har färgat håret igen så nu har jag mer rött, är jätte nöjd. Måste ta lite nya bilder så att ni får se hur det ser ut.

Hoppas allt är bra med er

/ becca

Torsdag

Godmorgon!
Idag är det torsdag och jag är supertrött. Jag och Kakan ska sitta i kiosken mellan elva och två idag, så slipper en massa lektioner, tummen upp. Hoppas bara man har något att göra!
Efter skolan har jag ingenting planerat, funderar på att vara hemma hela dagen och vila mig. Är ju alltid så trött nu för tiden..
Vi hörs efter skolan!
puss maria


ps.

svar till erika om att jag duschade två gånger på en dag? ;)
första gången jag dushade tvättade jag inte håret för jag skulle ut sen igen, så jag gjorde det på kvällen ;) det är väl normalt att dusha två gånger om dagen?

Jag orkar inte

Jag är trött och seg och jag saknar min pojkvän. Så idag kommer jag bara ligga och äta godis och mysa med min älskling, kommer inte blogga mer. puss maria

maria & michis

Sitter hemma hos Maria, har fixat lite saker & ska snart tillbaka till skolan! Har ju haft håltimma i över två timmar.. Efter skolan ska jag träffa Rasmus (underbart) och michis ska träffa anton! Så vi får höras senare. puss!

till er som minns hur det var..

Hej bloggen! Idag har varit den sämsta dagen i hela mitt liv, känns det som.. Dagen började med skolan, men var bara med en stund eftersom jag och maria skulle till ungdomsmottagingen! Efter det gick jag hem till emma en stund sen kom roswall så gick han och jag till becca. Vi kollade på film och efter ett tag kom maria. I mitten av filmen ringer min mamma och säger att jag, pappa och hon ska på möte med rektorn eftersom jag skolkar så mycket i idrott.. Det blir säkert en änmälan till soc.. Så nu hat vi tjaffsat.. Så jag ringde anton, men det var bara helt fel det också! Jag vet att han hatar när jag gråter så försökte hela tiden prata bort det med att det bara lät så eftersom jag har "ont" i halsen.. Men han gick inte på det och sen skulle han ut så vi hann inte riktigt prata mer om det.. Jag har inte träffat han på hela dagen och jag blir helt galen, baby jag klarar mig inte utan dig! Tänk er själva.. Det är helt hemskt! Men nu är det slut på gråtandet! För när jag tänker på min tötis så blir jag glad så får tänka på han hela tiden ;) Men nu ska jag dra och kolla på tv. Puss michis

Duschen :)

Ska hoppa in i duschen nu, kom precis hem! Har varit ute med Roswall, Michis och Becca :) Efter jag har duschat ska jag ringa till Rasmus och sen plugga lite till så vi hörs imon igen. Puss!
/ maria


pluggar..

Har precis duschat så ska sätta mig och plugga lite nu. Inget som är speciellt viktigt eller jobbigt just nu, bara en matte läxa och lite engelska och spanska glosor. Inget jobbigt :) Så börjar med detta, sen ska jag äta lite mat, är grymt hungirg! Senare ska jag träffa Michis Anton Roswall och Becca :) niiiice!
Hörs om en stund!
puss maria


börja träna på riktigt?

Hade idrott sista lektionen, men det va ganska slappt ändå. Bara att jag va astrött efter men inte trött för att jag hade "tränat" ;)
iallafall, så nu när jag är med på idrottslektionerna, badet osv, börjar jag tänka på hur viktigt det är att hålla igång året runt för att ha en fin kropp till sommaren! Synd att jag inte har tänkt på det i vinter.. Men nu ska jag börja göra situps varje kväll för att få en plattare mage :) Behövs inte så mycket ansträgning till det!

Sen kommer snart fotbollen igång på allvar med två träningar i veckan och då kommer konditionen hålla sig också :)

Puss maria


skolk?

Godmorgon alla bloggläsare! Hade sovmorgon idag och slutar relativt tidigt eftersom jag inte har någon idrott! Efter skolan blir det anton becca och rosis =) Vi hörs sen, visst? ;) / michis


tisdag

Nu är det tisdag igen och det känns som det är väldigt långt till helgen, när man får sova ut lite.. Men säger som Michis "det är närmare till fredag än nästa måndag iallafall" ;) haha hon är skön :)

Nu ska jag fixa det sista och gå iväg till skolan. Hörs senare!
Puss maria

 haha, ser ut som jag ska på träning eller något.. är grymt slapp idag ;)


Maria ogillar



1. Människor utan argument
Okej om du har en åsikt, men då ska du kunna stå för den och argumentera emot också. Jag har tillexempel massa argument till varför vissa på skolan ser ut som stryk, varför jag tycker skolan är så viktig osv. Men om du har en åsikt om att köra med kollektiv bestraffning, då ska du fan kunna stå för det. Då ska du kunna argumentera emot, itne bara säga "nu är det så det är", för det är inget argument..
Hur sur blir man inte om någon ska börja bråka, och sen när någon säger emot kan den inte ens stå på sig?

2. Snö
Det är kallt, det är blött och jag är bara trött på det. Jag vill bli varm igen, jag vill ha vår med sol och solbrillor, långa dagar ute utan att frysa. Kunna vara ute och festa.. Vore inte helt fel med sommar nu asså.

3. Festa..
Kanske låter det sjukt men ja, festa kommer på min ogilla lista, iallafall för denna veckan. Jag älskar självklart att festa för det är sån stämning, men det är det som alkohol och festandet gör mot varandra jag inte gillar. Det är alltid någon som blir för full,  nästan jämt gråter någon på fest, det ska alltid vara någon som blir förbannad så det ska bli slagsmål.. Inte så ofta dock, men jag hatar att se vissa arga och som vill slåss. Det blir också alltid tjaffs som jag nog hatar mest av allt, bara för man har druckit så blir det alltid fel.
Så nejtack till fest nu ett tag framöver, jag vill vara hemma!

svar!

Maria svarar på frågor..

anonym: har inte din kille än data`?
svar: Jo klart han har en data ;) Men när vi umgås i veckorna brukar vi inte sitta vid datan, har tid för varandra istället och gör annat ;) På helgerna däremot har vi mycket tid, då använder vi datan.

anonym: har din mobil redan gått sönder? :o
Svar: yes, tyvärr. Gick sönder 2 veckor efter att jag köpte den, fan va kass.. men när den funkar älskar jag den! Så får tillbaka den om en vecka eller något tror jag.

anonym: kan ni inte skriva vem som skriver inläggen :)
svar: jo självklart kan vi det, men jag brukar alltid skriva puss maria, beccas inlägg brukar hon döpa till becca & michis skriver också oftast att hon skriver, annars lägger hon upp bild så ni ser att det är hon ;)

 
puss maria


Update 06:08

Godmorgon kära läsare
Jag ligger i min säng och råkade vakna en timme innan jag egentligen skulle gå upp.. Tummen ner för det.

Förlåt för att jag inte bloggade igårkväll när jag kom hem från min pojkvän, men jag orkade verkligen inte! Va jätte trött så jag tittade på tv och pluggade lite.

Men idag har jag ingenting planerat, förhoppningsvis ska jag umgås med någon av mina vänner annars ska jag bara plugga typ :) Så kommer vara aktiv idag istället!
puss maria


jag saknar spexet på onsdagar.. fuck handledartid man väntar på i 2 timmar. Spexet är iallafall värt att vänta på men åt helvete med detta asså..

middle finger for the police!

Shululu, just nu sitter jag och lyssnar på bang along med the game. Riktigt grym är han! En av mina favoritlåtar! Idag var jag i skolan, lika segt som vanligt! Efter skolan var jag bara hemma, försökte att klara mig en hel dag utan mig anton men det är omöjligt så jag träffade han en stund ;) Efter det träffade jag Stina och Emma, ni är riktigt bra! Nu tror jag att jag ska gå och duscha sen ska jag sova! Vi hörs bitches! / michis


Four fingers up, two twisted for the west side!

 


Myresjö nästa!

Kom nyss hem från skolan, har varit på skitkasst humör hela dagen. Vet inte riktigt varför men jag känner mig bara konstig! Jag är mitt uppe i trottsåldern, kanske kan jag vara depp utan anledning..
Jaja, jag ska ju ta nästa buss till Myresjö så jag ska äta lite och fixa mig innan jag springer ner till bussen. Vi hörs senare!

När min mobil kommer tillbaka från lagningen ska jag börja mobilblogga så kan jag blogga även när jag är i Myresjö.
puss Maria


Bildprojekt :)

Sitter i skolan, har bild just nu! Jag och Michaela håller på att plocka ut bilder vi ska ha till vårt vänskapshäfte. Man skulle göra nästan precis vad man vill, göra något man tycker är roligt och man känner sig säker på. Att göra ett fint häfte om vår vänskap åren igenom känns rätt gulligt faktiskt, och svårt är det inte iallafall ;) Hoppas detta går bra, nu ska jag fixa med detta :)
puss maria


secrets

5 saker ni inte visste om Maria..

1. Jag heter Hulda i andranamn
2. För 5 månader sen satt jag på polisförhör
3. Jag har aldrig varit såhär kär förut i hela mitt liv
4. Mina föräldrar är mina bästa vänner
5. Om jag inte pluggar till ett prov/läxförhör har jag världens ångest tills jag har gjort provet.


min prins <3


Dagens klädsel

Godmorgon!
Jag är klar nu, ska bara äta och så innan jag ska kila iväg till skolan, men klockan är bara kvart i åtta så jag har mycket tid på mig. Hatar måndagar egentligen, är alltid seg och jätte svårt att komma upp.. Men idag va det inte så svårt :) Är faktiskt väldigt morgonpigg.

Men iallafall, jag ska till myresjö efter skolan idag. Så jag kommer inte blogga så mycket men det är ju faktiskt fler som äger den här bloggen :p
puss maria




dagen ros går till..

Min älskade pojkvän Anton Claesson!

Du som får varje dag till den bästa. Du som alltid ställer upp för mig, som aldrig sviker mig! Allt du behöver göra är att le mot mig sen är jag glad resten av dagen! När jag är med dig slår mitt hjärta riktigt hårt och fort. Det slår för dig min älskling! Jag har aldrig mått såhär bra förut. Det är som att vara i ett paradis när man är med dig. Jag älskar att vakna upp bredvid dig, eller bara kolla på dig när du sover. Vissa är faktiskt riktigt söta när de sover, men du är sötast! Jag älskar att spendera dagar tillsammans med dig. För om vi festar eller om vi bara ligger hemma och myser så ger du mig trygghet. Jag är inte rädd för någonting längre! Du tar bort rädslan för allt inom mig och gör mig trygg. Att hålla din hand när vi är ute är bland det bästa som finns. För det är så skönt att veta att du inte släpper den! Eller när jag är ledsen, så tröstar du mig, du håller om mig. Alla små saker som du gör, som du säkert inte vet om. Som när du ler mot mig pirrar det i hela kroppen och jag kan inte låta bli att le. Eller som när du skickar ett sms innan jag ska sova och skriver att du älskar mig, jag tror inte du vet hur underbart det är. Utan det smset kan jag inte somna! Helt ärligt vet jag inte vad jag skulle göra utan dig. För du är den viktigaste delen i mitt liv. Du är den som betyder mest! Jag vet att du inte gillar när jag gråter, så jag lovar att sluta gråta för din skull! En dag ska jag bli den flickvän som du förtjänar! Jag älskar dig, bara dig<3 För utan dig hade jag aldrig varit såhär lycklig! Utan dig hade jag inte vetat vad äkta kärlek är.. Nu pirrar det i mig igen, det gör det varje gång jag tänker på dig. Du borde inte bara få dagens ros, du borde få alla dagars rosor.
Så jag byter lite!
Mitt hjärta går till Anton Claesson, <3


Min första, bästa och största kärlek! <3


Natti natti

Jag är trött och ska lägga mig och titta på tv, läsa, måla naglarna, komma till ro lite! Ska försöka somna tidigt ikväll men ska faktiskt se scream 2 ikväll, ensam precis som förra veckan ;) Men jag ska stänga av datan nu iallafall, så vi hörs imorgon söta små läsare! :)
puss maria


Dagens låt!


Onyttig ikväll! ;)

Jag har gjort milkshake tills ikväll, haft den inne i kylen så den är kall och god :) Så sitter här i min mysiga säng, tittar på Amasing race och dricker milkshake, nybadad och känner mig superfräsh!

Banan milkshake, 2 glas
Du behöver:
1 medelstor banan
2 dl vaniljglass
2 dl mjök
1-2 matskedar oboy

Gör såhär:
1. Skär bananen i små bitar över mixern
2. Skär upp 2 dl glass i små bitar
3. Häll i resten av ingridienserna
4. Använd dig av en mixer, och håll på länge för att försäkra dig om att det inte är några klumpar i drickan.
5. Ställ in drickan i kylen 15-20 minuter så blir det iskall & supergod!


Du kom precis vid rätt tillfälle, min älskling

Jag är fast, jag är kär
Kär på riktigt, fast på riktigt
Du har visat äkta kärlek,
& jag har aldrig varit såhär säker på någon i hela mitt liv
Jag älskar dig, av hela mitt hjärta!
Rasmus Johansson <3


mitt hjärta bankar för dig


Bort med snön, tack!

Nu börjar jag tröttna på allt det här med vintern. Behöva klä på sig lager på lager med tights och tröjor, öndp frysa när man väl kommer ut. Bli blöt om fötterna för man går i snön lite för mycket.. Röda kinder, röda näsor.. Nejtack, nu vill jag att snön ska smälta och att det snabbt blir vår så man kan få känna lite värme.

Iallafall, jag kom hem för en stund sen nu och har precis börjat hälla upp badvatten, tänkte bara en stund, det är helt underbart. Tänkte börja läsa en ny bok, skriva klart bokrecenssionen och städa mitt rum innan dagen är slut. Ska vara hemma nu resten av dagen :)

puss maria


min bästa vän på söndagar :)

Hemma igen :)

Nu är jag hemma, va ju på revyn igår som sagt. Får säga att det är lika roligt som alla år! Iallafall, efteråt gick vi hem till Monica och Kenneth och Amanda för att äta lite, det va supergott! Sen innan jag drog ut till Rasmus träffade jag Michis en jätte snabbis, snackade lite & så! Sen när jag kom till Rasmus började vi titta på "män som hatar kvinnor", men jag somnade typ direkt.. Som tur var så har jag ju redan sett den.
Idag såg vi andra filmen, "flickan som lekte med elden". Superbra filmer!

Nu har Rasmus skjutsat hem mig och jag ska duscha lite och fräsha till mig innan jag går ut och träffar Michis, skulle ringa henne när jag är klar.

jag är på bättre humör idag, blir jag alltid när jag får sova ;)

puss maria

 tycker ni inte att jag lyckades med att lika åttorna på withala med denna bilden? :) glömde bara push up.. sorry girls

osäker.. riktigt osäker

Tjohej! Nu är michis tillbaka igen. Har haft ett litet uppehåll men har inte mått så bra de senaste dagarna.. Men tänkte ändå berätta lite vad som hänt i mitt liv. I fredgas var det ju fest, det var helt okej.. Men det var lite tjaffs och mycket tårar på slutet.. Lika så igår kväll.. Jag har gråtit slut på tårar denna helgen.. Nu känns allt bara konstigt och tomt! Men hur gör man när man blir så himla ledsen, allt man kan göra är ju egentligen att gråta. Men nu idag kommer jag nog inte kunna gråta mer, tror att jag ska till min pojkvän. För det behövs, det kan jag lova er.. Snacka med Emilia igår, en kompis ifrån stockholm.. Alltså ni vet väl vad fältassistenter är? dom här i vetlanda är hur snälla som helst men de i stockholm har gått över gränser.. Det hade sett bilder på när emilia och en annan kompis clara drack på nyår och ringt hem till deras föräldrar och sagt att det uppfostrat dåligt och massa andra påhopp! När jag bodde i stockholm ringde dom till min mamma och sa att jag blev utnyttjad av min dåvarande pojkvän! Helt sjukt.. Mamma måste ju verkligen gillat att jag var med honom.. Men som tur var litade hon på mig eftersom det var inte det minsta sant! Jag behövde även gå på möten med dom typ en gång i veckan, suck! Ush så om Morgan och Nina ser detta, vilket jag tror ni gör! Alla hatar er, det är inte erat jobb att säga hur föräldrarna ska uppfostra sina barn! Men ni har ett jobb och det är att göra det tryggt för ungdomarna, men hur ska ni kunna göra det när alla springer ifrån er.. Som tur är kan ni inte hålla koll på mig längra, hah! Dags att buta jobb innan ni får sparken!? Men nu ska jag gå och göra något annat roligt! Puss på er / michis

 

'
Emilia till vänster, jag till höger! Det är snart 3 år sen ;O


om du lämnade mig nu..

vad skulle jag göra,
om vattnet slutade rinna..
om solen slutade lysa..
om luften inte ville vistas i mina lugnor..
eller, om du lämnade mig nu?

hejdå!

Jag ska kolla på revyn med min familj och några vänner till familjen, sen ska vi äta med dom då. Direkt efter det ska jag åka till Rasmus, jag saknar honom redan.. Men jag ska inte skriva mer nu för jag är på så jävla dåligt humör, jag är nämnligen världens sämsta människa. Nej kanske inte men just idag känns allt bara jävligt tungt..

/ maria


mickis hära

 


Nyvaken..

update 08:42
Jag och min älskling vaknade för en stund sen, mysmys. Har inte sovit alls bra inatt, vaknat och inte kunnat somna om osv.. Men vi sover på Linns rum, och där har jag inte min ängel så jag vet att det är något speciellt med den ;)
Iallafall så ska vi nog upp och äta snart om jag får bestämma för jag är vrålhungirg.
Tror inte att jag ska träna idag, är så himla förkyld.. vi får höras senare!
puss maria


Fredagskvällen

Jag kom hem för lite över en timme sen, med Rasmus. Vi har haft en relativt trevlig fredagskväll tycker jag. Hemma hos Emma med Bobbo, Roswall, Becca, Michis, Anton och Jimmy. Senare kom även Saga Kevin Kakan och Alle och gjorde oss sällskap. Men jag va väldigt trött så jag och Rasmus åkte hem redan lite efter elva. Skönt att komma hem i vettig tid också!
Men Rasmus har somnat och jag kan inte. Vet inte vad det är med mig men jag är superpigg.. Tänkte läsa lite bloggar, sen får jag nog ta mitt förnuft till fånga och försöka sova - upp & träna imon lksom!

hörs imon! puss maria

(glömde kameran hemma..)

 <3

Maysan

Nu är jag hemma från skolan! Ska hoppa in i duschen och börja fixa mig tills kvällen, om några timmar ska vi ju vara där vi ska ha festen alltså ;) Kommer förhoppningsvis lägga in kvällens klädsel, om jag hinner! Annars får ni bilder imon sen festen :) puss maria

 bästa låten

.. tips för att få en fin hud!

1. Basta
När du blir av med döda hudceller, är det som om huden "börjar leva på nytt". Då försvinner gammal bränna osv, man känner sig fräsh efter det. Ett bra och lätt sätt att bli av med döda hudceller är genom att sätta sig i en bastu, och när man har blivit lite varm & svettig ska man börja skrubba på ben, armar, mage, vad du nu känner för. Extra bra är det att göra det innan man åker utomlands, då blir man snabbare brun.

2. Är morötter!
Morötter innehåller olika ämnen och vitaminer som är bra för huden. Om man äter morötter året runt blir man lättare brun.
Tips! Om du tycker det är enformigt att bara äta morötter rakt av, riva istället ett par morötter, skär upp apelsiner i små bitar och lägg i russin. Då får morötterna en friskare smak, och det blir roligare att äta om man kan variera sig lite.

3. Smörj in dig
Ni vet att man ofta blir torr om benen precis när man har rakat dom, då brukar man alltid smörja in dom, eller hur? Men fortsätt att göra det varje morgon - gör det till en vana. Huden mår bra av att bli återfuktad. Och när huden är tillräckligt mjuk, kan man börja smörja in sig med brun utan sol från dove (se bilden nedan). Den ljusa gör att det inte blir fläckigt, det blir jämt och en naturlig bränna.

4. Låt huden vila
Du behöver inte sminka dig lika mycket varje dag. Ta en eller två dagar i veckan till att låta ansiktet vila från foundation och puder. Då låter du huden andas, och om man gör så några gånger i veckan är det inte lika lätt att få finnar. Smink är ju som näring till finnar, dom blir bara ännu värre om man försöker täcka dom dag efter dag.

5. Smörj in händerna - speciellt på vintern
Hur många är det på vintern som klarar sig utan att få torra händer? Mig har det aldrig hänt iallafall, men jag smörjer in mina händer året runt. Så i år har jag klarat mig. Tänk på att inte bara smörja in ben och ansikte för att bli mjukare i huden, händerna är lika viktiga.
Tips! För att få mjuka nagelband kan du smörja in dom med idominsalva - hur dumt det än låter. Men naglarna blir jätte sköna och om man målar dom en stund efter så blir dom jätte fräsha.

 Jätte bra för mjuka ben som vill se naturligt bruna ut.

/ maria


Dagens ;)

Nu är klockan snart åtta så jag ska äta lite frukost innan jag går till skolan. Efter skolan, när jag kommer hem, ska jag lägga ut några tips för att få en bra hy. Kommer även lägga ut kvällens outfit, ska nämnligen fira Roswall och Anton ikväll eftersom dom fyller 17 om några veckor. Kommer bli väldigt trevligt hoppas jag på :)
Hörs senare!
puss maria


Update 06:33

Godmorgon läsare!
Jag sitter här nydushad i ett linne och ska snart städa mitt rum lite innan jag börjar föna håret, sminka mig osv (: Vaknade klockan sex, det är perfekt för då hinner man med allting tills klockan är 10 över 8 när jag går till skolan. + att jag måste komma ihåg att ringa ett samtal innan jag sticker!

Varje morgon tittar jag på tv, eller har på tv när jag fixar mig iaf. Det är mysigt. Tittar alltid på E! den kanalen alltså ;) Handlar nästan bara om kändisar, man får veta mycket mer om dom, typ hur deras karriären har sett ut osv. Igår fick jag reda på nästan allt om Miley Curys ;)


Dagens ros går till..

GUNILLA BERGDALEN

Idag tillägnar jag dagens ros till min egen mamma, Gunilla Bergdalen. Anledningarna är att hon alltid finns där för mig när jag mår dåligt, hon finns alltid där när jag mår bra. Hon är lätt att prata med, precis som med vilken kompis som helst. Hon förstår mig nog mer än många andra tonårsmammor förstår sina tonårsdöttrar. Det va hon som födde mig till världen - hur kan jag göra något annat än att älska henne över allt annat på denna jorden? Jag säger bara det att min mamma är en av mina bästa vänner, för jag vet att jag kan berätta vad som helst för henne och hon kommer alltid att älska mig & mina syskon mer än allt annat på denna jorden.

Så grattis mamma, du har fått dagens ros!


Rasmus är det bästa i mitt liv!

Jag har som sagt varit ute i Myresjö hela eftermiddagen och kvällen, älskar att vara där ute. Så tyst och lugnt, där har verkligen jag och min pojkvän tid för oss själva och ingenting annat :) Åh va underbart!
Jaja, jag har hunnit plugga där ute i skogarna och jag börjar bli rätt säker på hemkunskapsläxan :) Så nu ska jag göra min nyttiga kvällsmat igen, se på tv och läsa läxan några gånger till.
puss maria!


Hemkunskap är ju faktiskt ett av dom lättare och roligare ämnena så man får väl ta vara på det och försöka höja sig till mvg :)

Jag blir helt gråtfärdig..

Jag kom hem nu för ett litet tag sen, på vägen hem från Rasmus så åkte vi förbi det huset som brann inatt/idag på morgonen. Det va ju ett ganska stort hus mellan statiol och krysset, har ni hört om det? Iallafall så va det så kraftig brand på morgonen att det va 7 brandbilar där.. Jätte läskigt! Huset är typ helt förstört och man börjar ju tänka lite på om ens egna hus skulle brinna upp.. Vad skulle man göra då liksom? Alla saker, alla minnen.. Ja, jag blir alldeles gråtfärdig när jag tänker på dom stackars människorna som inte har något hem numera.. :/

okej, såhär kraftig va den väl inte men aa.. Bild från en brand i Falun för några år sen.

/ maria

DAGENS FRÅGA!

Dagens fråga!

Skulle du helst..

vara ful & lukta gott..

eller vara snygg & lukta äckligt?

Vad är viktigast för er läsare, hygien eller utséende?

Maria

Ändrade planer, jag ska ut till Myresjö. Vad gör man inte för sin pojkvän liksom? Så jag kommer hem ikväll, vid åtta/nio någon gång, måste nämligen plugga lite också. Men jag kommer lägga in dagens ros ikväll istället :) Bara så ni vet! Nu måste jag skynda om jag ska hinna med bussen.
puss!


becca

hejhej :) nu är jag tillbaka go och glad!

Sitter i skolan nu och har data, vi skan ha bad sen as nice. Älskar bad så härligt är det :)

Idag ska jag gå till min syster efter skolan, var ett väldigt bra tag sen vi träffades hon har nämligen vart utomlands. Sen ska jag gå till min älskling.

Nu måste jag gå för nu ska vi göra något på datan!

puss

Bad :o

Jag fick nyss reda på att vi har bad idag! Inte så himla kul när man är så förkyld som jag är, + mina badgrejer är hemma.. Men får nog springa hem och hämta det sen, eftersom jag inte va med på badet förra året är jag tvungen nu!
Hörs efter skolan :) puss maria

Bilder från spexet (:

 stina gry branne kevin becca

 jag hampus gry becca

 jag&stina, när vi sjunger vår låt! "om jag va en bitch"

 nico, stina, kevin, hampus, branne, gry, jag

Torsdag - förkyld..

Jag är väldigt förkyld nu för tiden. Näsan rinner och jag låter jätte konstig när jag pratar, eftersom min näsa är så täppt! Huvudvärken är ändå bättre idag och jag har nog ingen feber. Men det blir varma jeanstights och en tjockis tröja idag, för att hålla sig varm. Har kört med uppsatt hår rätt många dagar denna veckan. Fy mig!

Efter skolan ska jag gå hem till Michaela och hämta lite bilder till vårt bildprojekt. Kanske stanar hos henne en stund, det märker vi, Men jag kommer iallafall ge er dom inläggen jag har lovat :)

puss maria


Nyttig kvällsmat

Såhär ser min kvällsmat ut varje dag jag sover ensam, dvs i veckorna. Nyttig jag är, eller hur? Grönsaker och ett litet glas proviva som är bra för magen sitter aldrig fel när man är riktigt trött. Det är inte så mättande däremot, så jag brukar ta en tallrik K special om jag är mer hungrig, men det händer inte så ofta.

 självklart står min ängel där fortfarande, tro det eller ej men drömde ingen mardrömm inatt heller!

jag hatar min handledare!

Hejsan hoppsan! Jag kom nyss hem ifrån min snygga pojkvän! Idag har vi mest tagit det lugnt, träffat nille och roswall. Jag han även med att käka med min morfar, riktigt najs! Min baby, ( som jag alltid skryter om :* ) köpte choklad till mig, åh gullsnutt! ;) Nu hade jag faktiskt tänkt att lägga mig, har lite feber 37,9 så den är inte så hög men är sliten och trött.. Vi hörs väl imorgon bitches! Love michis


haha kunde inte låta bli.. busigt va?


Min data dör..:(

Datan dör vilket minut som helst, och jag hittar inte laddaren.. Jätte tråkigt, men jag får väl helt enkelt underhålla mig själv lite. Synd bara att jag inte kan blogga mer förens imon. Men då kommer en dagens fråga och en dagens ros ifrån mig :) Så ni har något att läsa om imon också! Något önskemål från er läsare som ni vill att vi ska skriva om? =)

Puss & Godnatt!
/ maria

 Bilden hare absolut ingenting med inlägget att göra men hinner inte ta någon ny bild innan datan dör.. & ett inlägg ser alltid mer levande ut när man har en bild med, eller hur?


Världens sötaste pingvin :)

Jag av ju som sagt hos min pojkvän idag, alltid lika mysigt :) Vi va barnvakt en stund åt hans lillebror som är 3 år, hur gullig som helst! Under den tiden tittade vi på pingu & då kom jag på att pingviner är riktigt söta ju :) Speciellt Pingu, haha.
Nu har jag precis kommit hem då, ska skära upp lite gurka, dricka en massa vatten och titta på American pie band camp . Mys!

tänke även påpeka att Rasmus är det bästa jag vet!

 Är han inte gullig?! =)

Jag bröt ett löfte - igen

& förlåt för det! Jag trodde som sagt att vi skulle sluta tjugo i tolv, det va liksom bestämt så. Men sen va det en kille i vår klass som gjorde saker han inte fick, då får alla straffet för det och alla var tvugna att sluta tjugo i två ist.. Så Rasmus kom och hämtade mig direkt på skolan sen åkte vi hem till mig, så hann inte blogga! Förlåt!

maria

 Trött..

du gör mig så lycklig anton! :)

Är hos min älskling nu. Ska bli bättre på att uppdatera! Hela bloggen är klar imorgon! ;) Puss michis

Dagens!

Jag är väldigt snuvig och har en extrem huvudvärk så det får bli en slapp klädsel idag, med en tjocl halsduk som alltid är skönt när man är lite småförkyld. Nu ska jag äta lite och sen kila iväg till skolan, så vi hörs om ett par timmar!
puss maria


Dagens!

Jag är väldigt snuvig och har en extrem huvudvärk så det får bli en slapp klädsel idag, med en tjocl halsduk som alltid är skönt när man är lite småförkyld. Nu ska jag äta lite och sen kila iväg till skolan, så vi hörs om ett par timmar!
puss maria


sometimes, I wish I were an angel..

Godmorgon alla läsare!
Jag vaknade för en stund sen och har sovit riktigt skönt idag! Inte en enda mardrömm, inte vaknat en gång - helt otroligt. Och även väldigt skönt!
Har faktiskt mina aningar om att änglar finns på riktigt ;) Jag har nämnligen en ängel på mitt nattduksbord som är kvar sen julpyntet, och sen den har stått där (igårkväll alltså) så har jag inte drömt mardrömmar. Rätt häftigt, kanske är en snäll själ långt där inne som faktiskt vakar över mig?

Jaja, jag ska sminka mig och fixa håret nu, hörs innan skolan sen (:
love, maria


Nu ska jag mysa & sova, godnatt! :)

Nu sitter jag här & är lika galmorös som vanligt. Har skurit upp en bit gurka, gjort vatten i soda stream saken & satt på en film som enligt Michis ska vara riktigt rolig! Så nu ska jag ägna lite tid åt mig själv, måla naglarna ska jag också hinna med innan min skönhetssömn.

Imon kommer jag bjuda på dagens klädsel, och ganska mycket uppdatering eftersom jag slutar tjugo i tolv :)

har ni något mer önskemål eller tips inför bloggen/den nya designen, bring it on :)
sweet dreams!
/maria


Sådär ja :)

Nu har jag fixat det mesta med bloggen, tyvärr vet jag inte hur man får bort den där ramen runt bilderna? Någon som kan hjälpa mig? Ska även kolla med Michis & Becca om dom vill ändra på något så fixar jag självklart det ;)

Iallafall, har precis pratat med mormor och morfar :) Tror att jag ska åka upp till dom på lovet, så skönt att vara där och bara ta det lugnt. Hihi!

När jag va med Michis pratade vi om gymnasievalet, båda ska ju gå stylist men tyvärr i olika städer, om vi nu kommer in! & imon ska vi göra första valet, eftersom vi slutar redan TJUGO I TOLV så ska vi fixa allting då :) Blir riktig taggad till att komma ifrån Vetlanda nu!

Men jag ska ner och äta lite med min kära mamma nu, hörs senare!
puss maria (:


stress!

Nu har michis brottom igen.. Fan! Ska träffa emma nu, sen vid halv kommer beccabus och så ska vi till min älskling :) Oh love it! :* Så byebye, hörs sen!


michis & maria

Vi sitter och försöker fixa lite med bloggen, dock gör vi tyvärr inte så mycket framsteg. Däremot är headern fixad, vad tycker ni? :) Mer kommer bli fixat på torsdag när Beccabus är med också, just nu ser det lite konstigt ut när vi har svart vit header och rosa bakgrund, haha ;)
Men vi ska ut&gå nu, så vi hörs senare! :)
puss


forever and always <3

Gick hem..

Har inte gått på en enda lektion idag. Nej, jag fixade lite saker först & skönt att få det fixat! Det jobbiga nu är att jag typ står i mitten.. åh va jobbigt allting är!
Men nu är jag hemma iallafall och äter godis och dricker läsk, tittar på top model. Ska laga mat snart också, mysmys. Hörs senare, om jag är på bättre humör!


det jobbigaste på hela dagen va nog morgonen, leva med att mardrömmarna kommer tillbaka hela tiden, alltid samma dröm.. Vad är detta?

Tisdaag :)

Nu är det tisdag, och skolar har kommit igång som vanligt igen. Har redan fått de första läxorna, fick dom i fredags redan.. jaja, jag har precis ätit så ska borsta tänderna sen kila iväg till skolan! Vi hörs efteråt, för jag ska vara hemma idag & plugga, förhoppningsvis träna om någon kan svara på när&var den är? ;o

puss maria



Trött..

Ligger i min säng igen, & tittar på two and a half men, trevligt program det där! Varit med min älskling hela dagen och han åkte hem för ett tag sen, hatar att säga hejdå till honom.. Vill liksom aldrig att han ska gå, saknar honom redan ;)
Men jag får ju träffa honom på onsdag igen! Nu ska jag plocka ur disken, sen göra mig färdig till natten & titta på tv innan jag somnar, helst innan halv tolv. Väldigt trött idag ;o
Kommer förhoppningsvis ett godnatt inlägg senare :)
puss maria


<3 du är min kärlek !

michaela..


Jag blir bara bättre och starkare, trots det saknar jag det!


med min älskling

Kom hem från skolan för en stund sen, sitter i sängen med Rasmus & ser på simpssons. Mysigt :) Ska snart steka hamburgare & så, guttgutt!

VIKTIG INFORMATION
Jag tänkte bara säga att vi ska fixa bloggen. Designen just nu va bara på test, men på torsdag så ska vi göra den snyggare, ni får se då hur den blir. Vi har även lovat varandra att skriva mer och iallafall jag som har en fungerande kamera kommer att ta mer kort och lägga ut. Kanske inte från skolan, men aa.. Sen ska vi ha "veckans", typ veckans ris/ros eller veckans händelse. Något om veckan som man vill skriva om eller tilldela någon. Så allt kommer bli bättre, promise :)

puss maria

 tänk att om bara några veckor så är den här bilden tagen för exakt ett år sen.. Sjukt egentligen. Saknar den tiden! Då va allt myyyycket lättare. Dock är jag rätt glad att slippa sävsjö ;) men anny&julia betyder fortfarande lika mycket :) till skillnad från andra från den staden ;D

Måndag

Alltid lika segt att stiga upp på måndagar. Men nu är jag uppe & ska äta lite frukost innan jag går till skolan. Hörs efter sen! :)
puss maria




ser på scream - ensam!

update 21:12

Jag kom hem för en stund sen, har varit ute och hos michis en stund med Roswall, Nille, Michis & Anton :) Trevliga typer det där. Nu när jag kom hem har jag hunnit städa rummet och se på en annan del av köping. Nu tittar jag på scream, helt ensam. Vad har det tagit åt mig liksom? Kanske är detta ett sätt att bli av med min rädsla för mörker. Eller så blir det bara värre! Vem vet ;)

 

Men nu ska jag titta runt lite på datan, blir ett godnatt inlägg sen :)

puss maria <3

 mig kan du inte skrämma ;)


becca

jag vet att jag inte har uppdaterat alls mycket den senaste tiden, men jag orkar inte. Vet inte vad jag ska skriva om. Skolan är piss, söndagar är piss, de är typ så det ligger till?

Kevin är bäst <3

Jag hatar söndagar..

På söndagar känner jag mig alltid lika ofräsh.. Vet inte varför? Det är sista dagen på veckan, man sover alltid jätte mycket på dagarna på söndagar (iallafall jag) och jag går nästan alltid i uppsatt hår och helt osminkad på söndagar. Det gör verkligen att jag känner mig ofräsh.. Så nu ska jag tappa upp ett bad, lovely! Ringa Julia om hon har tid har jag bestämt, sen senare ska jag försöka få tag på Michis så jag kan träffa henne en stund :) Så kommer allt kännas mycket bättre ;)
Hörs om en stund!
puss maria


Home again

Hemma nu igen från min älskling. Sov hos honom igår igen, alltid lika mysigt. Vi hyrde två filmer, en skräck och "euro trip". Synd bara att vi somnade till skräckfilmen, haha.. Såg även scarry movie under kvällen, sen bäddade vi ner oss i hans mysiga säng! Idag vaknade vi ganska tidigt, låg och pratade ett tag innan vi åt frukost. Sen slappade vi ett tag, sen hämtade vi Bobbo och åkte in till stan! Han åt, sen körde dom hem mig :)
Tack för helgen min älskling <3

/ maria


rasmus <3 maria

det låter så rätt!


michis

Jag är trött och sliten, ska bädda ner mig i min pojkväns sköna säng och sova ett tag. Vid elva ska vi hämta min lillasyster sen tror jag att jag är med min prins lite till sen går jag hem. Ska sova ut imorgon. Skolan är skit, fuck it, hejdå!

jag har fått nog!

/ michis


Maria

Igår åkte jag till Rasmus direkt efter skolan typ, så jag hann inte blogga, förlåt för det! Men det vi gjorde på kvällen va att se på tv, äta, köra in Bobbo till stan, spela wii och se en film! Sen somnade vi tidigt, efetrsom vi skulle upp tidigt idag. Klockan är halv nio och jag har precis duschat, ska börja sminka mig nu och sen när jag är klar ska jag bege mig ner till norrgårdshallen. Kolla när pojken spelar, sen vid två spelar jag själv ju. Eller ja, mitt lag iallafall ;)

Kanske hinner blogga en gång till innan jag sticker, annar hörs vi i eftermiddag eller imon :) Ska sova i Myresjö inatt igen!
puss maria


dagens

Hejdå, nu kilar jag till skolan! Hörs efter eller imon, ska nämnligen pallra mig ut till myresjö ikväll. puss maria




Vad va det jag sa?

Ja, jag kan inte sova. Det går bara inte. Hade jätte svårt att sova igår provade allt. Ligga och blunda, försöka koppla av, nejnej. Se film? nejnej. Läsa bok? Ja, man blev iallafall tröttare. Så efter några timmars läsning somnade jag.. Men idag är jag grymt trött. Plus att min mobil är knas! Först kom inte mina sms fram, då tänkte jag att jag skulle starta om den, men den går inte igång. Har provat allt, ta ur & i batteriet. Ha i laddare, dittan & dattan men inget funkar. Så har min gamla fula äckliga.. Blir att lämna in den nya idag!

Men nu ska jag börja fixa mig inför skolan, hur jag nu ska orka gå :( Jaja, lägger ut dagens sen.
puss maria


jag är förvirrad

Är jag rädd för att drömma mardrömmar? Ja, så kan det nog vara. Mardrömmar är det värsta jag vet, för dom ser ofta lika dana ut. En hemsk händelse jag har varit med om spelas upp i mitt huvud väldigt ofta självklart, men när jag ska sova upplever jag det igen. Jag vaknar och gråter, skakar, önskar att någon va där. Men nej, jag vaknar ensam. Lika ensam och rädd, som jag va precis efter händelsen. En liten människa är vad jag blir, liten och ofarlig. Som en docka, tom på insidan, man kan göra vad man vill med mig. Att en människa kunde tro att det han gjorde va okej, och att han sen kan förneka det är något jag knappt kan tro på. Jag är en människa, jag har känslor precis som alla andra. Jag har växt, jag har bättre självförtroende. Jag vet precis vad jag skulle göra om du så mycket som rörde mig igen eller la en kommentar efter mig. Men i mina mardrömmar, är jag den där lilla hjälplösa flickan igen, som inget kan göra. Skriker inombords och vill att någon ska höra, men den enda som hör låtsas som ingenting. Tårarna som faller, som personen som ser undviker att lägga märke till. Så mycket jag försökte göra men misslyckades. Gång på gång, hela tiden.
Jag hade så många mardrömmar, vaknade ensam och skakis varje gång. Men nu har jag honom, den bästa i mitt liv. När jag somnar i hans famn, då är jag trygg. Då kan ingenting hända mig. Men inatt sover jag ensam och jag är rädd! Rädd för mörker, rädd för ångest, rädd för allt. Det är en himla tur att jag har dom fina vännerna jag faktiskt har, som jag kan ringa mitt i natten. Eller min mamma jag kan väcka så hon kan trösta mig, mitt i natten.

det va allt från mig, jag ska försöka sova, och försöka att inte tänka på alla dessa faror där ute i mörkret.

puss maria


Mitt jullov

Maria Bergdalens jullov kunde nog inte blivit mycket bättre! Har hunnit med en massa bra saker, julafton & nyårsafton va ju helt klart något av det bästa, utan tvekan. Alla mysiga dagar & nätter med Rasmus är självklart något som sätter sig i minnet, och allt som jag, michis, anton, roswall och rasmus har gjort! Finns mycket att minnas och det kommer jag att göra, tro mig :) Tack allt fint folk för ett bra lov, tack för alla fester & alla myskvällar med dom bästa!

 julafton :)

 bilden är inte sen jullovet men ville bara säga att michis gjorde lovet till det bästa :)

 

 nyår :) bobboman & rasmuus

 & ett stort tack till dig min älskling :) <33


KM gick finfint :)

Heey (:
KM gick mycket bra! Förlorade dock första matchen mot landsbro, men andra matchen slog vi ekenäs med två bollar :) Nice, även om det inte blev så mycket speltid för mig så är jag på toppenhumör, vi gick ju vidare och det är ju det som är det viktiga liksom? Så spelar på lördag igen :)


Hmm. Efter matcherna följde Rasmus med mig hem en stund, alltid lika underbart :*
Har snackat med anny en stund nu,  mysigt det ja :) nu ska jag se klart på "victorias secret fashion show 2009" sen läsa lite innan jag somnar :)

puss maria


Maria

Godmorgon :)
Sitter i sängen med min älskling, vaknade för en stund sen så vi sitter med varsin data och tittar på full frys :) Älskar det programmet ;) Snart ska vi nog ner och käka, hungrig som vanligt! Börjar tagga till KM nu också, är riktigt nervös.. Bara jag inte får gå ner på backen så är jag nöjd ;)
Jaja, nu ska jag mysa med min älskling en stund :)
puss maria!


filmmys med vänner & pojkvän :)

Heysan!
Igår blev det mys hela kvällen med Rasmus, Anton, Roswall och Michis! Hyrde två filmer och köpte chips till det, fanns även godis och läsk på plats hemma hos Anton. Först såg vi på Harry Potter - och halvblodsprinsen. Den nyaste, lite sorglig är den allt, lika bra som alla andra harry potter! Sen såg vi världens sämsta skräckfilm, Gag. Skulle vara en blandning mellan motorsågsmassaken och saw filmerna. Men den va knappt läskig!

Mycket trevlig kväll, med dom bästa! :) tack folket (:
puss maria

 sötnosar :) anton&michis

 mys :D


becca

onsdag idag då,
var ju på metro igår och jag hade det jätte kul :) björn rosenström var där och spelade och han var mycket bra!
har inget annat att skriva just nu, rätt tråkig uppdatering menmen

ha det bra


min lillasyster amanda är en fjant, hihi!

Nu ska jag kila ner och möta min älskling, räkan och majsan.. Vi ska hyra film! Hörs senare, eller imorgon!
Lööööve michis


ingen rubrik

Tittar på film just nu, "the day after tomorrow", riktigt bra!

Mamma har köpt chips och läsk till oss så det är niiiice.

Ikväll blir det michis & anton! Film & mys.

puss maria!


länge sen jag la upp en bild på mig själv, tänkte att det behövdes :)


Nu säger jag stopp..

Jag vill inte vara del i en vänskap som baserar på att jag ska finnas för dig när du är full, eller när du mår dåligt. Jag är värd bättre. hejdå, du&jag finns inte mer


Grattis Johan (:

Idag fyller Johan Davidsson 33 år, grattis till honom! & för er som inte vet så är han spelare i HV71 ;)

 

Jaja, jag och min pojkvän vaknade för inte så länge sen. Har legat och pratat en stund, älskar att vakna av att han håller om mig, så mysig är han :) Nu tittar vi på en film och ska snart ner och äta för jag är vrålhungrig! Sen ska vi ut och träffa Michaela och Anton :) Jag måste ringa Becca också och kolla hur det va på metro igår! Brukar ju alltid åka dit, men känner inte för att festa just nu, bara ta vara på tiden med min pojkvän och mina underbara vänner! :)

 

Gud va djup jag är asså, men vi hörs senare, kanske lägger ut en dagens outfit om ni har tur ;) bye!

/maria bergdalen


helvete :(

JÄVLA SKIT

Mammas data är lagad (happy me, nu blir det att blogga mer för jag har tillgång till data när jag känner för det) men när jag stänger på den, så är alla bilder borta :( All musik, ALLT. Från hela sommaren, och två år tillbaka.. Nästan så jag gråter floder. Men det kanske är ett sätt att gå vidare från allt gammalt också? Nytt år och allt, nystart typ? :) Men jag har ju kvar dom allra viktigaste bilderna, på min älsklilng! :) Som finns på pappas & Linns data så får föra över dom, men kan ju inte lägga ut bilder förens jag har gjort det..

puss maria

INGEN BILD..


hos min priiiiins!

Godmorgon! Vakande för kanske en timme sen, lite mer.. Av att min prins väckte mig :) Han är mysigast i hela världen! Vi har precis varit ute och "gått" lite och ska snart smsa maria och kolla om vi ska göra något alla fyra :) Men nu ska jag mysa ner mig i soffan med min älskling, så vi hörs sen! Love michis

mickis

Tjooooo! Jag har hur brottom som helst! Ska väcka min älskling om tio, sen om en timme ska vi träffa räkan och maria och jag har inte ens kläder på mig.. Hmm.. Måste kila, hörs sen!

5 januari 2010

Hejhejhej :)
Michis och Becca åkte för en stund sen och nu är världens bästa pojkvän här :) Blir bara ett snabbt inlägg för jag vill mysa med min älskling nu, hörs nog senare!
puss maria


jag har världens finaste älskling <3


gårdagen (:

Igår va jag med Becca & Michis hela dagen! Efter fotbollsträningen skulle det festas men jag va verkligen inte på det humöret, jag va bara stressad och kall, hatar att festa när jag är stressad. Men jag följde med dom ut iallafall, vi träffade anton&roswall sen stack vi alla till nille och ludde. Efter många om och men gick vi hem så vi va hemma till tolv, flickorna sov hos mig! Vi tittade på titanic och somnade ganska snabbt :)
puss maria

 inget kul väder att festa i!

vissa är söta när dom sover!

Just nu sitter jag hemma hos min Anton, jag vaknade precis faktiskt! Men han sover fortfarande.. Var så himla trött när jag kom hit, vi skulle egentligen bara ta en cigg och snacka, haha romantiskt va? Men vi gick in till han istället och gick direkt och la oss och sov! Det är romantiskt på riktigt! Snart ska det festas tror jag, men det är inte helt säkert än! Nu ska jag gå och väcka min älskling! Puss michis!
det finns inget bättre än maria, rebecca och anton! <3

I don't believe you

you said we wouldn't be apart

 


hemma hos bästis :*

Sitter hemma hos Becca nu, hon färgar sitt löshår just nu så det blir hennes mörka färg igen! Snart kommer nog Michis hit också, vid sex ska jag hem för vi sju är det träning en timme. Efter det blir det att gå ut och träffa mina bästa vänner igen! Känns underbart att få spendera lite tid med dom, men jag saknar redan Rasmus..

Jaja, vi hörs nog imon för michaela ska sova hos mig så blir inget bloggande ikväll :)
puss maria

 gammal söt bi på mig och min kusin som becca hade på sin data, är nog sen hon va med mig i kalmar :)


sista lov veckan :(

nu är det bara fyra dagar kvar på lovet :(

det har gått så fort känns som om jag inte har gjort nånting vettigt. Har bara vart med älsklingen hela tiden och tagit de lungt. ´Men idag och imon blir de lite fest iaf :)
idag vet jag inte riktigt var vi ska va men imon blir de metro med kevin,kimmy,hampus och alle. Får hoppas att det blir kul iaf.

Har blivit brunett igen, ska försöka lägga upp ett kort på mig så ni ser :)

pusss

/ becca

beroende av att ha folk i min omgivning..

Denna morgonen har känts ganska meningslös och onödig, har inte gjort något vettigt alls. Men en sak jag har gjort, jag har kommit fram till att jag behöver ha folk i min omgivning, det är ett beroende jag har. Det känns så. Jag planerade att ligga inne hela dagen och vara för mig själv, men jag kan inte. Det funkar inte, för jag blir deprimerad. Då kan man fråga sig varför? Har jag någon anledning till att bli deprimerad? Kanske. Kanske inte. Konstigt nog släpper allt när någon från civilisationen ger ett livstecken till mig. Som att smsa med någon, ringa någon, kanske föra en diskussion med min far. Vad som helst, bara jag slipper vara ensam en hel dag. Nu har jag varit helt ensam mellan klockan nio och kvart över tolv, då jag pratade med Michaela i telefon och pratade med pappa och syster. Nu är jag ensam igen men som tur var så kan jag smsa med mina vänner. Datorn räddar mig, tv;n är på och då klarar jag mig men snart måste jag ut och umgås. Så nu ska jag börja sminka mig, äta lite och ta lite kort som snart kommer ut på bloggen. Om en stund ska jag ut och träffa Michaela och Becca, så länge sen jag träffade Becca, kommer bli great! Så nu ska jag sluta skriva detta meningslösa och väldigt osammanhängade inlägg, för att göra något så mycket viktigare. Spendera tid med dom jag älskar mest. (Bara Rasmus som saknas) <3


2010..

Hej bloggen! Förlåt att jag inte skrev igår men det var min och antons 3 månaders dag så då hade jag inte tid.. Nu har jag precis vaknat och tänkte ringa maria och snacka lite med henne! Det är nog behövligt! ;) Sen ska jag messa min älsklings becca och kolla när vi ska ses! Idag ska jag bara vara med becca! Det ska bli så jäkla skönt, för det är efterlängtat! Men nu ska jag kila in i duschen, sen är det dags för utgång :) Puss michis


du är världens bästavän, inte ett steg utan dig gumman <3


Maria

Godmorgon, nu är jag vaken igen!
Kan inte säga att jag har sovit så skönt inatt. Hade först svårt att somna, sen när jag väl somnade drömde jag världens hemskaste mardrömm och jag ville bara vakna. Nu är jag vaken och vågade inte somna om för jag trodde att drömmen skulle bli verklighet då, men så blev det som tur va inte :)
Jag ska snart upp & äta frukost, när jag orkar. Idag ska jag inte göra någonting, ut&gå, städa mitt rum, sen är det träning ikväll. Om datan är ledig hela dagen kommer jag hinna blogga endel, tänkte göra en gilla och ogilla lista.
Hörs senare, ciao!

 synd att jag inte gör som pissie och diarré och gör bilder på mig själv när jag sover, känns ganska överflödigt och tro det eller ej men när man sover är man inte snygg ;) okeeej?

Godnatt :)

Känns konstigt att skriva godnatt, jag menar klockan är inte mer än tjugo i tio? Men iallafall, jag ska se någon film nu, får se vilken det blir, har ju några söta lip filmer :) Dock känner jag inte för att lipa idag eftersom jag är så jävla lycklig! Men iallafall, ska äta lite knäckebröd nu & för dom som antecknar så ska jag även äta en himla massa godis och förhoppnigsvis gå upp några hekto, bara dom lägger sig på rätt ställe liksom :)
hörs imon, puss maria!

 ge mig sommar

Han är mitt allt!


Jag har älskat dig rakt igenom,
dag in & dag ut, i lite mer än 3 månader
Jag kommer älska dig månad efter månad,
så länge mitt hjärta håller, så kommer det bakna för dig
Du är min prins, den enda för mig
& jag älskar dig, bara dig!
Rasmus Johansson <3


Att jag orkar?

Sånt här håller Maria Bergdalen på med när hon ligger inne i sin säng, gör ingenting, en simpel kall söndagskväll :) orkar man göra det på msn också? Knappt, är ju så jävla många kontakter. jaja!


Hemma i värmen #brrrrrr#

Gud va kallt det är ute! Känns inte så himla bra eftersom man måste gå mot varmare tider, bara längtar tills man kan gå i jeans och vårjacka utan att frysa. Åh, älskar våren :) Ändå är vintern rätt mysig? jaja, färdig tjatat!
Jag har varit ute med Michis en bra stund nu, hann träffa Malmborg också sen har vi inte gjort så mycket mer :) Nu skulle hon träffa anton så jag stack hem, till min varma säng och min älskade godis påse! Ska kolla bdb, facebook och lite och bloggar mer om en stund, ciao!
/ maria

 världens bästa vän

3 januari 2010

Igår sov jag hos min pojkvän igen, alltid lika mysigt! Vi kollade på Harry Potter - och den flammande bägaren. Robert Pattinsson är ju med i den fast han passar mer in i twilight filmerna, + han ser bättre ut i dom! Anyway.. älskar harry potter!
Idag fick va vakna tidigt eftersom båda hade träning vid tio i stan, fast min slutade en och en halv timme tidigare än hans så jag har hunnit duscha och äta lite. Ska fixa iordning mitt hår, sen göra lite frallor till honom, vet hur mycket han älskar det.

Senare ska vi vara hos mig bara, ta det lugnt, mysa, spela kort, det vanliga typ? I eftermiddag ska han åka hem, då ska jag träffa michaela en snabbis och sen ska jag vara hemma hela kvällen. Känns väldigt lockande, är ju aldrig det nu mera.

Men nu ska jag fixa till mig lite, hörs senare! :)

puss maria


Förlåt mig..

...för den dåliga uppdateringen! Men jag har, som alltid, anledning till allting. För det första så funkar inte "min" data (det är mamma som fått den från jobbet men kallar den min eftersom bara jag använder den). Men dom ska fixa det denna veckan förhoppningsvis. Så resten av husets datorer används oftast av ägarna!

& sen, den största anledningen, sen nyår har jag bara velat ta hand om min pojkvän och michaela. Båda fick ju ett par rejäla smällar på nyår och jag har aldrig varit så arg, ledsen och orolig i hela mitt liv som när jag såg min bästa vän ligga orörlig på marken eller när min pojkvän va blodig i ansiktet. Så jag har spenderat tid på det som är viktigt för mig, och bloggen kan man inte jämföra med det andra. Självklart skriver jag när jag har tid, men nu går mitt riktiga liv i första hand, kommer det alltid göra.

Så nu vet ni, men nu har jag iallafall tränat och skriver när jag har dushat om vad som kommer hända idag!

/maria

 random bild


andra dagen på det nya året ((:

Just nu sitter jag hemma, har fräshat till mig lite nu. Sov hemma hos Rasmus igår, vi spelade spel med hans familj hela kvällen och sen somnade jag tidigt där, jätte mysigt! Hans familj är hur trevlig som helst, :)
Idag har vi bara degat, fikat och lite men nu ska vi gå och köpa godis. Kommer gäster hit snart så då ska vi äta, sen träffa anton & michis (prata om nyårsafton)sen ut till myresjö igen.
hörs imon, ciao!
/ maria


the bitch is back!

Hej hopp! Nu är michis tillbaka igen. Det var väldigt länge sen jag bloggade och nu är jag riktigt sugen!
Jag vaknade för lite mer än en timme sen och satte mig framför tvn. Snart kommer mamma hem med frukost till mig, mums! Var riktigt sugen på frallor och juice! Kanske borde berätta lite om nyår!?

Nyår började med att jag gick hem till maria, vi fixade oss lite sen gick jag maria rasmus bobbo martin och anton hem till mig så tog vi det lugnt och lagade mat. Efter det gick vi till nille och började festa! Det var riktigt lyckat och jag älskar att festa med min nära vänner, för det är ju dom man trivs med! Hos nille stannade vi till klockan var halv tio sen gick vi hem till alle. Det var riktigt pinsamt för en killkompis tappade en öl burk och då skulle jag ta upp den och tror ni inte att jag trillade.. (a) Tror inte jag sett min pojkvän skratta så mycket åt mig någonsin, hihi. Hos alle var det också roligt, men vi hann ju inte vara där så länge eftersom innan tolv drog alla ner till stan för att träffa massa men jag gjorde det mest för nyårs kyssen! Och de fick jag :) Hur mysigt som helst. Träffade mamma en snabbis och det var nog tredje gången hon sett mig full, haha. Hon var glad så de var ju bra iallafall. Sen hände det massa mindre bra grejer och jag har fortfarande ont i huvudet efter det.. Men det orkar jag bara inte ta upp.. Men hur fan kan killar slå tjejer? Kom hem innan två och somnade super skönt. När jag vakande igår mådde jag inte alls så jättebra men mår bättre idag förutom mitt huvud då. Men Nyår var roligt trots det dåliga som hände!

Idag ska jag nog träffa min älskling en stund, men först ska jag träffa becca :) Snacka om att jag saknar min bästis! Just det, jag och anton har ju 3 månader imorgon också! Det längtar jag riktigt mycket till! Men puss på er så länge så kanske vi hörs senare!

Maria

Jag och Rasmus vaknade vid halv tio tiden, låg bara och degade lite sen gick vi en promenad. Grymt va? Brukar vi aldrig göra, men det gjorde vi idag, bra inledning på det nya året, riktigt skönt att gå faktiskt :) Iallafall, klockan är nu tio i tolv och han åkte hem för en stund sen, förhoppningsvis ses vi ikväll igen! Men snart kommer Michaela till mig och vi ska nog bara ligga och se film, ska ta hand om min bästavän idag efter gårdagen!

Blir nog en hel del snack också om allt som hände igår, hoppas på chips ätning också. Men vi får höras senare för nu ska jag vila och läsa innan hon kommer. ciao!
puss maria


01 januari 2010

Gott nytt år folket! :)
Hur va eran nyår? Mitt va skit bra, nästan hela kvällen! Allt hos Michis gick som planerat, hos Nille va det rätt fint drag och även om vi inte stannade hos Svensson så länge så va det trevligt där också :) På stan va det ju knökafullt med folk och man sa gott nytt till alla, även om man kände dom eller inte. Fick också min nyårskyss, lovely :)

Tyvärr blev det ju bråk också och denna gången gick det illa till. Det jag inte förstår är varför man bara vill gå fram och slå någon blodig, helt utan anledning. Bara hoppa på någon som ligger ner eller allra värst, slå tjejer? Vem fan gör sånt liksom? Gud va arg jag blev.

Jaja, allting kommer lösa sig iaf det vet jag och min kamera dog så fick inga bilder, men ni får överleva :)
puss maria

 nyår va bäst med dig hjärtat :)

RSS 2.0