Ska soova

Jag har mens och är skitsur. Nu ska jag lägga mig ner och plugga sen kanske läsa några sidor innan jag somnar! Hörs imon.

puss maria

 emma <3


mot min björrrrrrn

nu kilar jag iväg till rasmus, min fina pojkvän! Kommer hem vid nio tiden ikväll. Ha det fint sålänge!
Puss Maria

Just nu


Känns inte som jag behöver fixa mig så mycket, ska ju bara ut och träffa killen. Får bli tjockiströja och tights resten av dagen :) Osminkad såklart. Känner ni något behov av att sminka er eller känna er fina när ni ska träffa er älskling? Det gör inte jag, det är så skönt. Han säger alltid att jag är finast i världen precis när jag vaknar på morgonen, dvs helt osminkad och en stor ruffs till hår..

/ maria


Visste ni att..

maria är lite av en läslus?

Japp, det är sant. Kanske inte så förvånande med mitt behov av att plugga så mycket, haha! Men iallafall, idag har jag lånat två böcker. En på engelska, skinned av Robin Wasserman och den första boken i Titanic serien, Drömmar av Diane Hoh. Den engelska boken är jag tvungen att läsa, men än så länge är den bra så det ska nog inte vara några problem! Sen läser jag ju även Ondskan i skolan med hela klassen.

 

I sommar ska jag läsa alla twilight böcker. Ska ju vara borta 3 veckor och då vill man ha något att göra alla timmar på stranden! Så min vän Adam har låtit mig låna dom över semestern. Underbart! :)

 

Någon läsare som läser mer än bloggar?
/ maria


hos antonfjanton!

Tjosan! Är hemma hos anton nu och tänkte att det var smidigt att blogga nu när han är i duschen! Jag har inte sovit något alls igår så ska tvinga min älskling att få titta på en film och sen kanske jag bara råkar somna.. ;) 
Yeye, vi hörs sen! love michis


Jag och becca, man ser med och till min piercing! =(

Hemma från gyymmet :)

Tjenare kungen!

Nu är klockan tio över ett så jag är väl lite sen i planeringen ;) I vilket fall som helst så har jag redan hunnit gå i skolan och gymmat, effektiv är ordet ja :) Fick i mig lite kvarlämnad pastasallad sen gårdagen också, mumsigt! Dock känner jag mig fortfarande en aning hungrig, så ska smaska i mig en apelsin, sen är det bäst att sätta igång med plugget igen :)
Hur har eran dag varit?

Fikat blev inställt :(

/ maria

 såhär glad är jag efter en dag på gymmet =)


Back to school

Nu ska jag äta frukost sen kila iväg till skolan, direkt efter gymmet som sagt så vi hörs vid halv ett tiden skulle jag tippa! Ha det fint sålänge!

Kram Maria




Dagens planer!

 Skola - två lektioner, slutar tio över elva eller något sånt!

Gymmet direkt efter skolan :)

 Hem & fixa mig!

 Ta en fika med min vän Stina Waldmann <3

 Myresjö!

Någonstans måste jag klämma in lite plugg också, det löser sig ;)

/ maria


31 mars - onsdag

Godmorgon mina solstrålar!

 

Hur mår ni idag? Jag mår helt OK bra. Men om jag ska vara ärlig har jag varit ledsen inatt, som vanligt drömde jag en konstig dröm. Men denna va riktigt läskig. Jag drömde att en kille som jag inte känner, men vi har aldrig riktigt gillat varandra, började slå mig. Han slog mig medvetslös, sen vaknade jag upp och mitt ansikte va förstört. Jag vaknade en stund senare och jag grät ännu mer, vaknade av att jag grät. Det va så hemskt, han slutade liksom inte slå och mina armar ville inte lyfta så jag kunde försvara mig, =(

Nåja, jag borde väl börja fixa mig i vilket fall som helst! Allt är ju bra nu liksom :)
Drömmer ni ofta mardrömmar?

// maria


måste skriva av mig om min älskling!

Jag vet att jag ofta skriver hur mycket jag älskar min pojkvän men det räcker inte! För det är faktiskt sant att jag hittat min drömprins! Det känns som om jag har hittat svaren på alla mina frågor, som om de pusselbitar som tidigare saknats är hittade! Jag har aldrig varit så säker på någonting i mitt liv som jag är på att jag har världens bästa pojkvän!

Jag som person har ganska många behov.. Det kanske låter konstigt. Det är inte så att jag kräver eller ber om mycket bara att jag har vissa saker som gör mig lycklig! Och när Anton kom in i mitt liv uppfyllde han alla mina önskningar utan att anstränga sig! Jag älskar när killar följer mig till dörren, det är mysigt! Och jag behöver en kille som jag kan festa med men även bara ligga hemma med och ta det lugnt! Jag behöver mågon som älskar mig för den som jag är.. Som vet min brister och som vet hur man gör mig glad! Och jag kan ärligt säga att jag haft fel uppfattning av kärlek tidigare. Men sen kom han in i mitt liv och ändrade det. Han visade mig kärlek!

Jag och Anton träffades faktiskt på en fest när skolan börjat! Jag skulle träffa mina kompisar som var på en fest och jag hade legat hemma hela dagen och gråtit.. Jag mådde inte alls bra. I vilket fall som helst så tvingade jag på mig själv lite smink och kläder och gick. Direkt när jag mött mina kompisar skulle alla från festen dra och det var då han kom ut. Först snackade han med ena av min tjejkompis eftersom dom var bra kompisar och då kollade jag mest eftersom jag kände igen honom. Sen kom han fram och snackade med mig och direkt när han började prata så började jag le. Det kändes lite som om det "klickade" eller hur man säger. Och när vi snackat ett tag så skrattade jag och kände hur mycket som tidigare gjort ont i mig släpte! Och det var riktigt skönt! Sen tänkte jag inte så mycket mer på det. Dagen efter så kände jag bara hur bra jag mådde! Och jag tror att det var den dagen som vi började snacka via datorn.. Sen träffades vi en helg! Och detta måste jag berätta. Jag och min kompis frida skulle vila våra fötter så vi satte oss utanför pastabaren här i vetlanda. Och efter en liten stund så kom anton ut och satte sig bredvid mig och sa hej sen kysste han mig, och jag kommer ihåg hur jag rös av glädje! Det var riktigt romantiskt! Och det var så allt började.. Och nu lite mer än ett halvår efter vi träffades för första gången så ryser jag av samma glädje varje gång han kysser mig! Och på lördag har det varit vi i ett halvår.

Det jag egentligen vill komma fram till är inte att bevisa för er att han är världens bästa pojkvän, för det är han! Och det kan ingen ta ifrån han! Min älskling stöttar mig igenom allt och vem vill inte att sin kille ska göra det? Det spelar ingen roll om jag jämför honom med andra, han slår allt! Han är den vackraste,finaste och underbaraste som går på denna planet! Mitt hjärta slår hårt för dig! Jag älskar dig min anton! <3


  
  
  
                                                   

  
Du gör mig till den lyckligaste på jorden! / michis
 





















Dags att dra sig tillbaka minsann

Så därja! Nu sitter so;n ganska fint placerat i hjärnan och det gör mig rätt lycklig faktiskt. Känns som jag har hunnit med endel bra saker idag och i&med det fina vädret mår jag faktiskt bättre. Hihi!

 

Med lite värl i benen från en ganska hård träning är det läggdags för min del nu. Klockan är kvart över nio så är dags! Ja, jag lägger mig tidigt och somnar tidigt and I love it! :) Hihi. Ska ju faktiskt prata med min pojk innan mina ögon faller samman.

 

Godnatt sötnosar, hörs imon!

/ maria

 ganska fräsh bild om du frågar mig :)


Plugg, plugg, plugg..

Förr kunde jag sitta flera dagar utan att lära mig lösa ekvationer och aldrig minnas vad betäckningen för saltsyra är. Men just nu känns det mycket lättare! Har bara gått igenom so;n en gång och känner mig redan ganska säker på det. Så nu ska min far (som är so lärare, både åt min bror och pojkvän!) förhöra mig medans vi äter en god kvällsmat ihop. Blir nog kex ikväll, hihi :)
Blir en godnatt blogg om en stund också! Känner att ögonen snart vill slocka.
Nåja, hej sålänge!

// maria


Blogg tips!

Min (vår) vän Saga driver en blogg! Jag tycker den är jätte bra och följer den varje dag. Hon uppdaterar inte varje dag men låt oss få henne att göra det? :) Jag tycker hon är jätte duktig på att skriva, plus att hon är duktig på att göra designer! Hon gör alltid om våran när det är dags för förändring :) Så titta in på hennes blogg och pusha henne till att uppdatera mera :D

Hittar hennes blogg här!


Härligt med träning :)

Hemma från en skön timme från gymmet :) Skönt att få köra lite på egen hand! Bara för min fotbollskarriär har nått sitt slut ska jag inte sluta med det jag älskar mest - träna. Friskvård är min nya bästis :) Hihi, jaja det är bäst att jag hoppar in i duschen & får något gjort! Hörs om en stund :)
/ maria


Jag talar ut

Jag va så ledsen igår, jag grät så mycket, mina ögon va igensvullna och rödtäckta för jag hade gråtit så himla mycket. Det hade jag faktiskt anledning till, annars stänger jag gärna inne tårarna och pratar istället. Gråta sparar jag helst till allvarligare tillfällen.

Detta är allvarligt, jag har lagt av med fotbollen. Jag började i tvåan - trean, nu går jag i nian. Det är en rätt lång tid! Fotboll har liksom alltid varit en del av min vardag och jag har alltid älskar fotboll. Jämt, det har liksom varit en lite befrielse att få komma till träningen. Men det är inte så längre. Jag har fått dåligt självförtroende, jag känner inte att jag är duktig längre. Jag är ledsen efter varje träning, efter varje match. Jag har haft en klump i magen när jag ska till träningen för jag känner mig så dålig.

Så jag gav det en chans, jag pratade med en av tränarna och försökte några veckor till. Men det blev inte bättre, jag mådde bara ännu sämre. Så igår la jag av helt. Jag gick till träningen och grät när jag pratade med Magnus, men klumpen i magen försvann iallafall.

Mitt lag är världens bästa och det sociala är helt underbart. Jag älskar hela mitt lag, det är ett gäng härliga tjejer må jag säga. Men som sagt, jag gör detta för min egen skull. Jag kan inte gå runt och må dåligt.

 

Just nu går känslorna upp och ner och det kommer nog vara så ett tag. Plus att jag har mens, humörsvägningarna lever ju härliga till. Men jag kommer må bättre av detta i längden och jag vet det.

I vilket fall som helst, JAG KOMMER SAKNA MITT LAG SÅ FÖRBANNAT MYCKET

/ maria


Mot gymmet!

Har en fruktansvärd mensverk, så ska bli skönt att få springa av den lite. Slutade med min pencilin idag så nu drar det iväg mot gymmet! Hörs om några timmar!

/ Maria


Dagens snyggaste skor


Från hm.com för 199;-

Älskar h&ms skor, billiga och snygga =) me like!

/ maria


Vilken resa.. ;)

Hejsan! Hemma från en ganska trevlig dag i Jönköping med klassen plus två paralell klasser. Tittade som sagt på teater, Gin & Bitter Lemon tror jag den hette, något sånt! Tyckte den va jättebra och man fick sig endel härliga skratt :)

 

Vi hade med oss några elever från tvåan på estet, och på hemresan blev det bråk i bussen mellan två tjejer från estet och några killar på withala. Säger bara en sak; vart är samhället på väg, mognar verkligen tjejer tidigare än killar? Finns undantag.

Jaja, det är strålande sol ute så det är väl synd att sitta bort dagen framför en skärm :) Ska ut och njuta av det fina vädret samtidigt som jag tänkte plugga lite. Effektivitet! =)

 

// Maria

 





 härlig vårbild =)


byebye!

Måste kila till Willys och köpa en dricka, kanske något smaskigt att tugga på till Jönköping. Kommer hem i eftermiddag någongång så vi hörs senare, ha en bra tisdag sålänge alla fina läsare!

/ maria


30 mars - tisdag

Godmorgon!

Jag drömde en väldigt konstig dröm inatt också, och jag tycker det är läskigt. Jag drömmer alltid så konstiga drömmar. Att mina lärare är sambos och dör, att jag får en påle genom huvudet, att killkompisar strular, massa sånt.. Tror ni att det kan vara något fel på mig, haha?

Iallafall, har lite längre tid att fixa mig idag eftersom vi inte börjar förens tio i nio. Så jag har degat i sängen en stund och nu ska jag upp och börja sminka mig lite. Vi hörs om en stund igen!

// maria


Godnatt!

Jag och mamma har fixat god massäck tills imon, ska nämnligen till Jönköping på teater med halva nian. Kan ju bli mysigt! Har även hunnit göra kvällens "att göra lista" och nu återstår bara min bästa vän - sängen. Ska läsa FRIDA, äta något gott, titta på tv och senare sova. Kommer definitvt somna ovaggat ikväll!

Hörs imon!
puss maria


Done crying!

I am such a baby. Har gråtit hejdlöst nästintill hela eftermiddagen! Har tagit endel beslut som kommer påverka min vardag väldigt mycket och det bränner till lite i bröstet får jag erkänna. Klumpen i magen är iallafall borta och det är riktigt skönt. Jag hoppas att allting blir som jag hoppas nu. Vad jag har tagit beslut om väljer jag att inte gå ut med i bloggen än, kanske om ett tag men det handlar om mig, ingen annan. Ingen som läser bloggen är nog så intresserad heller.

 

Iallafall, jag ska ta mig samman lite och tvätta bort sminket. Ser ut som en panda nu med mascara runt hela ögonen haha! Sen ska jag ta hand om mig själv. Städa rummet, ta en lång dusch, äta gott och titta på tv. Bara ta det lugnt.

Hur mår ni idag kära läsare? <3

 

Kisses and hugs, maria bergdalen


I'm crying like never before

Jag är riktigt ledsen just nu och känner inte för att blogga.
Kanske gör något senare, men nu ska jag gråta tills mina tårar tar slut. Minns inte när jag senast var såhär ledsen och gud va jobbigt det är.
Vi hörs nog senare.

/ maria


Becca

Har inte något vettigt att skriva så det blir att snabbt och tråkigt inlägg så att ni vet att jag lever i allafall :)

Ska börja städa nu, det behövs verkligen! Ska städa hela min övervåning, det vill säga ett vardagsrum två sovrum en hall och en toalett! Inte kul.

pusss

Sköööön dag

Nu är jag hemma! Först hade vi SO i två timmar, eller en timme skulle vi ha spass men jag valde att fortsätta med so. Efter det bowlade hela klassen! Va lite skeptisk till det i början men det artade sig bra och blev faktiskt väldigt roligt, trots att jag numera är känd som "Rännflickan".. haha! Hur som haver, efter det hade vi rast och efter att få tillbaka no provet slutade vi 45 minuter tidigare, inte helt fel!

 

Pojken är här nu, mysigt det! Ska göra lite mat sen ska jag iväg och fixa lite saker.. Ha det fint sålänge!

/ maria




VECKANS BLOGG?



Ni har idag och imorgon på att nominera er, en vän, eller en blogg ni tycker ska vara med och tävla.
På onsdag börjar jag följa bloggarna och på söndag kväll utser jag en värdig vinnare.
Lycka till!

(Vinnaren får en länk)

/ Maria


Kilar till skolan


Ska käka sen går jag :) Slutar halv fyra, hörs efter det alltså!

Ha en fin måndag!

Kisses and hugs,

/ Maria

 


29 mars - måndag

Godmorgon bloggen!

Kan börja med att jag drömde världens konstigaste dröm. Jag var med i någon slags tävling som man skulle cykla sig igenom massa olika banor, och när jag kom till skogsbanan så tappade jag kontrollen över min cykel och föll från ett berg! På något sätt fick jag en påle genom huvudet men överlevde..? Haha! I vilket fall som helst vaknade jag även med ont i huvudet vilket är lite läskigt. Bäst att jag går och gör något så jag inte sitter här och är rädd, haha!

 

Ha en fin måndag allihopa! :)

/ maria

 Haha, och denna bilden kom upp på google.se när jag sökte på "påle genom huvudet"..? ;)


Trött.. godnatt!

Efter en slapp helg känns det som att jag ska fortsätta slappa. Ska äta en semla, titta färdigt på ballar av stål sen ta en låååång nattsömn. Måste sova på några beslut så jag inte gör något förhastat. Men klumpen i magen ska försvinna.. Får reda på vad som menas med detta när allt är bestämt! Nu ska jag som sagt dra mig tillbaka. Sov gott fina läsare!

// big hugs! maria


en vinnare har korats!

Vinnaren av veckans blogg hittar ni här!

Motivation; han/hon är väldigt bra på att skriva, lägger ut fina bilder och i varje inlägg. Ett inlägg utan bild blir ytterst tråkigt, tänk en hel blogg utan bilder? Att använda ett bra skrivspråk är viktigt, att skriva som man pratar är ett stark tummen ner. Men jag tycker att denna bloggen är riktigt bra och ska fortsätta läsa den i framtiden.

Grattis!

/ maria


Heeeemma!

Hej bloggen!

Nu är jag hemma igen, kan börja med att säga att min helg har varit helt fantastiskt! Att bara ta det lugnt med pojken en hel helg är oslagbart, helt klart. Han är helt underbar! =) Hur som helst, igår såg vi New moon som sagt. Härlig film! Blev inte alls besviken, tycker den är lika bra som första.

 

Idag har vi tittat på film, varit ute, ätit en massa gott och spelat lite kort till sist. Jag lovar att jag ska blogga mer snart men först måste jag hjälpa till lite här hemma! Kommer alldeles snart alltså. Puss!

 

/ maria

 



 ser ni va kort mitt hår ser ut att vara?!


Update 17:38

vi har varit ute lite i ca en timme och gått i fina myresjö. Vädret är inte jätte varmt, men faktiskt riktigt skönt att få röra lite på sig! Har även ätit god mat och läst en stund, annars har vi bara tagit det lugnt hela dagen! Det är typ det söndagar är till för, eller hur? Iaf, pappa kommer och hämtar mig vid åtta så vi hörs efter det. Haft en fin söndag allihopa? Kram sålänge! // Maria

summerland!

28 mars idag vilket betyder att martin&sandra har varit tillsammans i 2månader! Så grattis gullungar! =) Idag är första dagen denna helgen som jag har planer, ska till min mormor vid klockan tre eftersom hon fyller år imorgon så firar vi henne idag istället. Sen hoppas jag att jag hinner vara med min anton för jag har saknat han! Så det ska bli skönt att han kommer hem. Trots att han har varit borta så har jag haft en riktigt skön helg! Nästa lördag har jag&anton varit tillsammans ett halv år. Det ska firas! Men har ingen aning om vad jag ska köpa, så kom med förslag! Men nu ska jag kolla runt på lite bloggar sen blir det att kolla på summerland och sen ska jag ringa emma! Men vi hörs senare! puss&kram michis


28 mars - söndag

(kör en bild i repris) godmorgon sötnosar! Klockan är tjugo i nio och jag är klarvaken som alltid vid den här tiden. Jag är som sagt i myresjö, men blir nog något mer inlägg innan jag kommer hem tror jag. Tänkte bara klargöra att jag lever! Ha det fint! Puss maria

Hos hanskiii!

Är hos hanna med gry,har inte gunnit att blogga så mycket men ska försöka göra det mer ikväll..
Längtar snart ihjäl mig efter min anton.. :) Men vi hörs sen! puss&kram michis

Mobilblogg - i bäckseda

Vill börja med att tacka för alla fina kommentarer :) men det är ganska segt på mobilen så alla får sina svar imon kväll! Kommer som sagt presentera veckans blogg, skriva om min helg lite mer utförligt och även bjuda på lite bilder om jag tar några :) ber om ursäkt igen för att det blir lite taskig uppdatering på helgerna. Iaf så har vi fått riktigt god mat här i bäckseda! Snart bjuder dom på efterrätt och när vi åker hem ska vi hyra new moon och köpa godis! Har inte sett den filmen än faktiskt, är den något att ha? Första filmen är ju iaf super! Jaja ni får ha en fin lördagskväll så blir det en godnatt blogg också :) puss maria!

Mobilbloggar :)

nu är vi ute i myresjö :) har ätit god mat från donken och just nu tittar vi på slappy och busligan, en söt film om galna ungar haha! Men nu känner jag mig väldigt trött så ska försöka ta mig en powernap. Om några timmar ska vi till rasmus gudmor :) jag har insett att jag kan svara på kommentarer även via mobilen bara att det tar längre tid. Men svarar på dom ikväll i vilket fall som helst :) kram maria!

Underbara lördag!

Jag bloggar mer sen, ska till stan och köpa en presten till min älskling =O / michis


Min lördag!

Nu måste jag rusa! Har ätit en god frukost, duschat länge och fixat mig så jag är nöjd =) jag och pojkvännen ska åka hem till honom i Myresjö nu och jag har inte ens packat så det är bäst att jag sätter igång med det nu. Vi ska åka till hans gudmor i eftermiddag med hans familj och ha det mysigt, kan bli hur bra som helst! Sen sover vi där och jag kommer inte hem förens imon kväll så finns risk för dålig uppdatering. Dock kommer jag blogga från mobilen! :)

Imon får ni reda på veckans blogg och jag kan avslöja att det är ganska jämt faktiskt ;)

Jag svarar på allas fina kommentarer så snabbt jag är hemma imorgon!

Ha en fin lördag allesammans!
Puss maria

 såhär se jag ut idag :)


Dagens


399 ;- från fashionclub.se

So fresh!

/ maria


27 mars - lördag

Godmorgon godmorgon sömntutor!

Klockan är 08:32 och jag är uppe med tuppen. Har ni sett vädret ute eller? Det är ju helt underbart! Man vill ju inte annat än ut och röra på sig i solen. Ibland är jag faktiskt glad att jag alltid vaknar tidigast av mina vänner. Jag får ju njuta mer av våren, haha! =) Iallafall så är ju killen är så ska ha lite morgonmys med honom och äta en god frukost innan vi beger oss ut i det fina vädret. Ha det bra så länge!

Puss maria

 snön är så gott som borta :)


Nattinatti!

Har haft en mysig kväll med brudarna! Tittade på Smala Sussie, har ni sett den? Lite tragisk och spännande men på samma sätt riktigt rolig :) Blev en hel del skratt ikväll, mysigt! Men nu är min älskling här och ska nanna hos mig inatt :) Som tur är sover vi på min systers rum och hon har en dubbelsäng! Underbart att få lite sömn ;) Men men ni får ha det så fint vi hörs imorgon sötnosar!

 

puss maria


Dagens vill ha!


249 ;- från modegallerian.se


Myskväll tonight!

Jag har duschat och fräshat till mig, även hunnit äta en god middag tillsammans med min fina familj :) Nu tittar jag på Dr Phil och väntar på fin besök! Becca och Michis ska nämnligen besöka mig ikväll =) Vi ska bara se på film, äta gott och ta det lugnt, känns riktigt skönt! Vi kanske går ut en sväng också men det märker vi ;) Kommer hålla er uppdaterade :)

Vad ska ni göra en sånhär fin fredagskväll mitt i våren?

Puss Maria!

 På med favoritjeansen och en gullig topp! Perfekt för en kväll med brudarna.

 facelook :)


kärleksmums <3

Nu är jag här igen :) Medans Rasmus va här åt vi lite mat, myste en stund sen följde jag honom till samlingen! Fick röra lite på mig i det fina vädret, det är aldrig fel :) Ni visste väl att det är över 20 grader ute?! Rena rama sommarvärmen, haha!

 

Hur som haver, min dag har varit bra! Skolan flöt på rätt okej snabbt och på hemkunskapen gjorde vi kärleksmums. Tyvärr åt jag så mycket smet, så åt inte så många. Men nu är magen visst sugen på det så ska ner och fika med mamsen och papsen! Sen ska jag nog lägga mig och läsa en stund innan jag gör något annat :)

 

Hur har eran dag varit?
Puss maria

 ser det inte mumsigt ut? =)


hos min baby!

Är hos anton nu! Skolan gick väldigt bra tycker jag, hemkunskapen var helt klart bäst! Men nu ska jag vara med min älskling tills han ska iväg och så ses vi inte på hela helgen.. =( Snacka om att jag kommer sakna honom! <3 
Men jag är på världens bästa humör, vi hörs sen! / michis

Härliga vårbilder!

Är hemma med min älskling nu! Vädret ute är helt underbart ju! Men han ska åka om lite mindre än en timma så tänkte vara lite med honom innan jag bloggar mer :) Hörs om en stund alltså!

 

Puss maria

 Nu ser ni håret lite bättre :) riktigt ljust!






Fredagens klädsel!

Nu ska jag äta frukost och fixa resten till skolan :) Vi hörs i eftermiddag,
Ha det så bra sålänge!

puss maria




fredag!

Gomorgon! Äntligen fredag! Helt underbart! Har bara några jobbiga lektioner framför mig sen är det helg. Men vakanda nyss och drömmde en jätte konstig dröm.. Jag hatar det! Men nu ska jag börjar göra min ordning!
Vad händer ikväll förresten? Har inga planer, skönt! :) Puss michis

26 mars - fredag

Äntligen fredag!

Godmorgon! Hur mår ni idag? Själv är jag på jätte bra humör än så länge! Det är ju freedag! Som jag har längtat. Veckan i skolan har varit seg och dagarna har krypit sig fram - även om jag inte har haft så mycket att plugga.. Antar att jag har gått och blivit lat!

Iallafall, nu tänkte jag fixa mig lite och platta håret för en gångs skull! Gör ju aldrig det längre men idag känner jag mig sugen, hihi. 

 

puss maria


Bara en tanke.. / michis

Tänk er att det finns killar som fullständigt skiter i hur sina tjejer mår, de fårgar inte ens..
Tänk er att det finns killar som helt och håller trycker ner sina tjejer..
Tänk er att det finns killar som är otrogna och håller på med andra..
Tänk er att det finns killar som ljuger för sina tjejer bara för de är så jäva patetiska och rädda för att vara ensamma..
Det finns hur mycket svin till killar som helst där ute! Vi tjejer behöver någon som frågar oss hur vi mår och som bryr sig. Någon som finns där när allt inte är som det ska! Någon som håller om oss och som ger oss komplimanger.. För det är ju det vi vill ha! Och nu tänker jag ju givetvis på mitt egna förhållande som är helt tvärtom!
Min kille bryr sig verkligen om mig och frågar mig hur jag mår varje dag!
Min kille trycker aldrig ner mig, han får mig alltid att känna mig speciell och vacker!
Min kille har aldrig varit otrogen och skulle aldrig hålla på med någon annan!
Min kille ljuger aldrig för mig, han är alltid ärlig!
Och det är i de stunderna jag vet att jag är en stolt flickvän! Det är jag verkligen! Jag har hittat min drömprins, påriktigt! Och det hoppas jag att alla gör någongång! Jag är en stolt flickvän!


Min lycka <3






Mår inte bra..

Jag har väldigt ont i magen just nu och ska försöka läsa lite sen sova. Känns rätt lockande! Så vi hörs imon fina läsare.

Godnatt!

/ maria


Ohgod, my room is a mess..

Vattenflaskor, läskflaskor, kläder, handdukar och lite smått och gott all over this place. Papperskorgen är överfull och har till&med läckt ut över golvet. Dags att göra något åt det nu kanske?

Ang vår tripp till apoteket! Jag och Becca gick till sjukhuset idag för jag har haft väldigt ont i magen, speciellt direkt efter jag har kissat, det typ krampar! Dom på sjukan sa att det va en sorts urinvägsinfektion, fast med bakterier som var lite annorlunda. Fick i vilket fall som helst pencilin som jag ska äta i 5 dagar. Hatar att äta pencilin, jag mår så dåligt! Min kropp blir jätte nedsatt och jag blir jätte trött..

Jaja, tur att det bara är i fem dagar! =) Kommer iallafall må bättre sen :)
puss maria


Mitt hår är klart :)

Nu är det klart och jag är nöjd som vanligt :) Skulle klippt det också men det kör vi på nästa torsdag! En sak i taget ;) Iallafall så vet jag att mitt hår är sönderblekt.. Det är inte slitet över huvud taget mer än i topparna (som ska bort på torsdag, som sagt ;) ) så det är ju bra det! Men efter sommaren ska jag lägga mörkare slingor så det ser lite mer naturligt ut också. Funderar på att bli brunett efter sommaren..?
Tack så jättemycket för all hjälp tjejer! <3

Iallafall, hamburgare väntar på mig i köket så nu ska jag äta, är vrålhungrig :)

puss maria

Före!



under tiden :)




Nå, vad tycker ni?
Hiss/diss?


Hur tror ni att det går..? ;)

Resultatet läggs upp om en stund!


Walk in the sun!

Hej bloggen! Haft en bra dag?

Jag är hemma nu, har varit på stan en sväng med mina bästa vänner! Underbart. Gick till apoteket, har gått och blivit sjuk så hämtade pencilin! Skriver mer om det senare. Sen köpte vi blekning till mitt hår och lite godis att mums på på vägen hem.

Som sagt vi tre är hemma hos mig nu och vi ska fixa mitt hår. Bleka utväxten och lägga slingor i hela håret så det ser bättre ut. =) Det kommer nog ta en ganska bra stund men jag kommer blogga när blekningen sitter i! =) Så vi hörs om ett tag igen fina läsare.

Puss maria

Solen har varit framme idag, så skönt!

 

 
Ser ni mitt hår? Utväxt - den ska bort! =) svarar på alla era fina kommentarer ikväll, då har jag mer tid!


michis&becca

Hejsan, just nu är jag och beccabus hemma hos maysan för att beccabus ska BLEKA hennes hår.. Vi hör senare!
Love


Maria Bergdalen

Hej sötnosar!

Jag sitter på data lektionen just nu och har riktigt tråkigt. Skolan är rätt dryg just nu ;) Iallafall så ska jag och Becca iväg på äventyr om en stund! Hoppas allt går bra :) Sen har vi håltimma, nice. Efter skolan är det bodypump direkt, sen ska Becca fixa mitt hår! Vi hörs alltså inte förens lite efter 5 men ni får ha det fint sålänge :)

Puss Maria

 Bild från spexet som alltid när jag bloggar från skolan ;) Hihi.


jag saknar min anton!

Tänk att det redan är torsdag.. Men i helgen sk ajag vara helt nykter så längtar till en lugn och skön helg.. Men denna vecka har ej varit kul, för har bara kunnat träffa min älskling sammanlagt tre timmar högst! Så jag ska till han idag igen, på min jättelånga rast! Det ska bli riktigt skönt! Han är bäst! Men nu ska jag fixa det sista sen dra iväg! Puss michis


Går snart till skolan!

Jag är trött och sliten idag också, inte alls kul. Men provet är sista lektionen så jag har förhoppningsvis piggnat till lite då. Nu ska jag borsta tänderna och gå igenom no;n en gång till innan jag gör något annat. Kom på att vi även har glosor i spanskan jag inte har övat på och att vi ska läsa upp en dialog.. Nåja, det får gå som det vill!

Hörs efter skolan sötnosar!

puss maria


25 mars - torsdag

Godmorgon!

Varje dag jag vaknar nu för tiden får jag en känsla av att det är fredag, haha..? Känns ju super i början men inte lika kul när man inser att veckan kryper fram saktare än snigeln. Inte heller lika roligt längre när man inser att det är torsdag, och att jag har no prov idag som jag inte orkade titta på igår! Får nog lyfta min feta rumpa ur sängen och göra lite nytta.
Hur har ni sovit inatt sötnosar?

puss maria


Måste skriva av mig lite..

Klockan är tio och vid denna tiden brukar jag ligga i min säng för länge sen. Men jag är så ledsen och måste skriva av mig lite. Inlägget kommer säkerligen tas bort imorgon, men kan vara skönt att bli av med lite känslor.

Det är såhär, att nu har fotbollen börjat. Jag tränar måndag, tisdag, torsdag, plus match en dag i veckan. Rasmus tränar tisdag torsdag plus match på fredagar. Jag har match antingen lördagar eller mitt i veckan och vad betyder det? Mindre tid till mig och min love!

 

På måndagar ses vi i någon timme, sen på tisdagar ses vi inte över huvud taget men det är lugnt för mig. Att sakna sin pojkvän är viktigt. På onsdagar är vi hela dagen och sen ses vi igen på fredagen. Men nu ses vi en stund på eftermiddagen sen ses vi vid elva tiden på kvällen..

 

Dit jag vill komma är nog att jag saknar min pojkvän så jävla mycket. & jag pratar inte om det, jag skriver inte om det. Jag vet själv hur jobbigt det är att lyssna på pojkvänsnack heeela tiden eller läsa hela tiden hur mycket man älskar sin pojkvän osv.. Brukar bara göra det på vår månadsdag som ni kanske har märkt! Men nu måste jag få ur mig lite känslor för jag kan inte sluta gråta.

 

Förut träffades vi hela måndagen, onsdagen, och hela fredag lördag söndag. Jag förstår självklart att man ses mindre när säsongen börjar men det förstör så mycket för mig. Jag blir så ledsen, jag behöver min pojkvän. Jag har inte världens bästa självförtroende när det gäller fotbollen men jag kämpar för den. För jag älskar sporten, jag kämpar för att bli bättre.

 

Rasmus är den som mest peppar mig till att gå till träningen och "shake som asses" som han kallar det, översättingen är väl att jag ska visa att jag också kan. Jag vet att jag kan, men jag behöver mer än fotbollen. Jag behöver mer än plugget och mer än några timmar i skolveckan med min pojkvän - jag vill få tillbaka vintern igen.

 

Som ni vet ska jag åka utomlands i sommar och vara borta i tre veckor. Han skulle följa med från början men nu blir det inte så. Det betyder att jag kommer sakna honom (om det fortfarande är han&jag då, men det tror jag!) mer än jag har saknat någon förut. Jag gråter varje kväll nu för att jag saknar honom, hur ska det bli i tre veckor då?

 

Jag menar inget illa mot min älskling eller att jag satsar mer på fotbollen än min pojkvän för det går inte att jämföra! Man satsar liksom på olika sätt men rasmus peppar mig alltid till att kämpa i fotbollen så det är hans förtjänst att det går bra på vissa träningar.  Jag vill kunna ha lika mycket tid med Rasmus som jag har med fotbollen.

Nu har jag fått gråta ut lite och ska fortsätta med det tills jag känner mig klar. Vi hörs imorgon och då kommer jag må bättre!

puss maria


Fotboll/Greys/godnatt!

Matchen gick helt OK! Stog 1-1 när tiden var slut, så avgjordes på straffar. Vinst med 4-5 i straffar, riktigt skönt!

Nu är jag hemma och har myst med pojken en stund innan han åkte hem. Lite sorgligt. Ganska mycket faktiskt, jag är jätteledsen just nu och vet inte riktigt vad det beror på.. Jaja. Greys på tv iallafall, finns alltid något positivt! Plus att den nya designen är jättefin! :)

Imon är det NO prov som jag inte har kollat på så mycket, känns ändå som om jag kan det. Hoppas på det, men det är väl bäst att kolla igenom det lite innan jag nannar.
Sovgott fina läsare!

Puss maria


bild

Snälla maria ladda upp den här bilden för jag vill verkligen inte ha den andra

/becca

snabb uppdatering!

Måste kila iväg på fotbollsmatch nu! Andra matchen i smålandscupen mot Hagapojkarna. Önska mig lycka till =)

Hörs om några timmar!
puss maria

Update 15:07

..och med riktig mat menar jag toast. Jag har mina perioder, ett tag gör jag bara makaroner och köttbullar men just nu ligger toast på topplistan! Mumsigt är det.

 

Iallafall så är min älskling här nu! Vi tittar på twilight och äter choklad! Mysigt :) Ska mysa med honom och hoppas på en så bra månadsdag som möjligt! Ni får ha det bra sålänge :)

puss maria



 min pojkvän är världens sötaste kille :)


Dagens sommar-outfit


399 ;- från bubbelroom.se

Tummen upp för vita sommar klänningar!

/ maria


Home :)

Hej sötnosar!

Nu är jag hemma från skolan. Nationella gick bra hoppas jag, känndes helt okej! Jag valde att skriva om framtiden, drömmar osv. Vad skrev ni om? Om någon som går i nian läser bloggen, hihi.. :) Efter nationella hade vi engelska lektion och då tittade vi på film! Sen håltimma och sist 20 minuter i aulan. Väldigt lugn dag!

 

Som jag trodde så rörde jag inte min choklad förens efter provet, dock gick min festis åt! Men jag sitter och knaprar i mig lite choklad just nu, ska fixa lite riktig mat så hörs vi om en stund!

puss maria

 haha min mun ser jätte konstig ut :)


Drar till skolan!

Nu ska jag tagga till lite inför provet, hoppas det går bra nu! Bäst att gå tidigt så man inte kommer för sent. Jag slutar tidigt idag så vi hörs vid två tiden.
Puss maria

 Fick detta halsbandet av min pojkvän i sex månaders present :) Vi brukar inte köpa presenter till varandra men har gjort det nu & på julafton när vi hade tre månader! Då fick jag ett jättefint armband :) Har på mig detta varje dag nu, det finaste jag har!

 hejdå! puss maria


6 månader med min Rasmus! <3


En månad. Vår första bild tillsammans.
Första gången vi träffades, satt vi i Grys farfars kök. Vi pratade i lite över en timme, och du va den första som fick mig att skratta den veckan. Jag visste redan då att du va något extra.


Två månader.
Jag minns att vi började komma någon vart med vårt förhållande, jag visste att jag va så kär i dig.

Några dagar innan vår två månaders dag sa vi att vi älskar varandra.
Vi åkte även till Göteborg över en helg!


Tre månader, på julafton!
December var en ganska jobbig månad, det va många fester som rörde till det för oss och mycket bråk runt omkring oss, som påverkade oss. Minns att det fanns människor som ville förstöra för oss. Men jag är glad att vi kämpade, för vi klarar allt.


Fyra månader.
Allting är underbart igen, vi hittade tid för varandra och lärde oss att strunta i vad dumma sävsjö människor tycker om oss.
vi älskar ju varandra!


Fem månader.

Allting fortsatte vara helt underbart och jag har aldrig mått såhär bra förut!


Sex månader, ett halv år.

Tiden har gått så himla snabbt, och det känns som om du har varit en del av mitt liv så länge jag kan minnas. Ändå känns det som vi blev tillsammans igår, det har gått så snabbt! Du tog mig på fötter igen, du fick mig att le som ingen annan och du fick mig att må bra. Du har gjort skillnad i mitt liv, och jag vill alltid ha det såhär bra med dig som vi har det just nu. Du är det absolut bästa jag har, och jag skulle inte förlora dig för något annat i världen!

Jag älskar dig, mer än ord kan beskriva & jag menar det!

24/07/09 - 24/03/10

Med dig känns allting möjligt


24 november - onsdag

Tjena bloggen!

Hur mår ni idag? Jag mår jätte bra! Har sovit som en prinsessa och känner mig frisk nu, det är skönt det :) Plus att vi hade besöksrekord igår med ganska stora siffror, mycket mer än det brukar.. Är alltid roligt att se det! :)

Idag är det nationella i engelska, och som ni kanske har märkt så är jag lite av ett "godis/kak/mat monster"..? Min mamma är väl medveten om detta och har taggat med kexchoklad och festis till mig. Vet att jag säkert inte ens kommer röra dom när jag väl skriver provet, men att ha mina vänner "socker" och "fett" när jag gör provet kommer kännas lugnande. Är det bara jag som äter super mycket när jag är nervös?

Puss maria






Gymnasievalet

Ända sedan jag var liten har jag alltid varit intresserad av mode och smink. Jag har sminkat mig sedan jag var 11 år och har bytt sminkstil väldigt ofta. Men dock inte klädstil. Jag har alltid vetat att jag vill hålla på med mode, smink, naglar och håruppsättningar vilket betyder att jag vill gå stylist på gymnasiet! Men på senaste tiden har jag börjat tveka.. Har alltid vetlat stylist först, sen funderade jag på inredning, och sen på handels programmet. Men har en klump i magen när jag vet hur mycket jag kommer ångra om jag inte går det som jag verkligen vill bli. För jag måste göra detta för min egen skull! Och det kommer givetvis bli jobbigt att pendla men min älskade bästis becca ska jag gå där och med henne vid min sida klarar jag allt! Men nu har jag bestämt mig! Jag höjer mina betyg så jag kommer in på den linje som jag vill, för min egen skull!

Så till min becca, jag vet att du kommer att fixa frisör hur bra som helst! För du är bättre än andra!
Och till maysan, handel och administrations programmet är säkert perfekt för dig! det fixar du utan problem!

Det är mycket val att göra just men som tur är har jag ju min älskling som stöd! Hade inte klarat detta utan han!
Men nu är jag trött och ska gå och lägga mig, alltid lika tidigt! Tagga inför nationella imorgon, haha fuck it.. :)
Puss mixis


Kvällens planer!



Vi kör på en gullig närbild ikväll :)

Jag har vilat hela dagen så nu känner jag mig mycket piggare! Imon är det nationella proven i engelska så gäller att börja tagga till lite. Har precis ätit god kvällsmat med mamma och storebror, har haft lite mysigt med dom en stund! Nu vid åtta är det ju dejting in the dark, efter det desperata hemmafruar och senare cougar town. Någonstans här imellan ska jag ringa min älskling, sen ska jag ta en lång nattsömn!

Godnatt bloggen, sov gott fina läsare!
puss maria!


VECKANS BLOGG?



Nu är det dags att nominera er själva, en kompis eller liknande inför Veckans Blogg! =)

Våra läsare stiger för varje dag som går, vinnaren kan alltså tjäna en hel del på denna :)
Vinnaren får en länk och representeras på söndag kväll.

Ni har hela veckan på er att medverka!

/ Maria


Minns ni..?

Att jag i förra veckan la upp detta linne som dagens sommar out-fit och skrev att jag skulle kunna tänka mig att köpa ett sånt till sommaren..?



& titta vad som väntade på mitt rum några dagar senare :) Min syster hade beställt ett sånt, fast hon ångrade sig, jag behöll det! Hihi =)


Vad tycker ni? Sitter den något bra? :)
Jag gillar den!
Puss Maria

Mellanmål



Toast tillsammans med ett stort glas oboy, mums! Fick även umgås lite med min storebror, va ytters mysigt :) Han får mig alltid att skratta, vilket humör jag än är på! & även om vi har våra dagar så tycker jag faktiskt om min bror jätte mycket :)

Iallafall, det blir ingen träning för mig idag. Tänker stanna hemma och bli frisk istället! Så nu ska jag läsa lite, plugga och bara ta det lugnt.

Har ni haft en bättre start på veckan än mig?
Kram Maria


Vad hände med det fina vårvädret..?



Snön håller på att smälta, helt okej! Men kan det inte vara lite solsken, bort med det gråa tråkiga regniga vädret..?

puss maria


Ge mig mer att äääääta..



åh, va skönt det va att sova lite!
Sov lite mer än en timme och det va så himla skönt. Tyvärr är jag lika trött nu som innan.. Förstår inte vad det är med mig? Har nog aldrig varit såhär slut förut..! Jag har iallafall fått i mig lite mat nu och det är mumsigt. Slank även ner några kakor, och just nu äter jag choklad och dricker massa vatten! Kan ju inte bli bättre.

Puss Maria


Dagens sommar-outfit!


599 ;- från modegallerian.se

/ maria


Maria

Godmorgon!

Sovit gott? Det har dessvärre inte jag. Jag somnade ganska sent och va jätte ledsen, men det är bättre nu. Vaknade på ganska bra humör, men jag är så himla trött. Sov ju som sagt inte alls bra.. Så har gått på två lektioner men nu är jag hemma igen. Ska sova nu i några timmar så mår jag nog bättre sen. Bättre uppdatering senare - nu mår jag inte alls bra.

puss maria


23 mars - tisdag

Godmorgon! Jag har precis gått upp faktiskt, trots att skolan började för tio minuter sen men var hur trött som helst.. Ska gå på syslöjden, matten och geografin, så missar bara en lektion! Men resten av veckan ska jag inte vara borta något mer! För jag har alltid haft mycket frånvaro men det har minskat kraftigt och jag vill inte falla tillbaka igen, det lönar sig inte i längden! Efter skolan blir det min fina prins igen, och kan ju skriva en liten hemlis, just nu är vårt förhållande på topp och jag är lycklig, som vanligt! .. :) Men nu ska jag ta och äta något! Puss michis


lars winnerbäck, en räddare!

Tjosan! Denise ( min storasyster ) gick precis här ifrån. Vi var ute och köpte glass till min mamma.. Och nu sitter jag och lyssnar på lars winnerbäck och jag mår mycket bättre! Man väljer det man lägger sin energi på, men alla har rätt att vara arga.. Om man har anledning! Men nu ska jag hoppa i säng, puss mixis

Godnatt

Jag är lite små irriterad, jag har en tendens att bli sur för små saker vissa dagar men när jag är ensam skadar väl inte det någon? Så nu tänkte jag titta lite tv innan jag somnar och förhoppningsvis vaknar upp med bättre humör imon. puss maria!

något fel på blogg.se just nu, går inte ladda upp bilder.. mmmm kul

denise får mig alltid att må bäst!

Hej snyggingar, jag och min syster denise har precis ätit! Och jag mår mycket bättre, men allt är inte helt okej ännu.. Det tar nog sin tid! Bloggar mer sen eftersom jag ska ringa anton nu, ;*
michis

Myser i min ensamhet!

Har tagit en lång dusch nu och efter en lång dag som bara har bestått av bara en massa slapp är det allt dags för mig att ta tag i mitt liv. Så jag har tagit fram no mappen och ondskan, tänkte starta lite med pluggandet. Min vän "godispåse" gör mig sällskap. Nästan så man får lite dåligt samvete när man är hemma en hel dag, äter en massa mat godis och chips och inte tränar, haha..

puss maria


Dagens låt


Maria

Jag trixar lite med designen fortfarande, försöker ändra textsnitt osv. Så vi hörs om ett tag när det mesta är färdigt! Puss maria

Just nu!

Update 14:24

Nu har jag ätit god lasagne som mamma fixade till igår :) Jag har även hunnit plocka i och ur diskmaskinen! Känner mig duktig att jag hinner med så mycket saker trots mitt "tillstånd", haha =) Iallafall så är älsklingen min här nu så jag ska krypa ner i sängen med honom och titta på någon bra film. Vi får höras senare - ha det fint sålänge!
puss maria


fuck it!

Hej bloggen! Idag gick jag hem ifrån skolan eftersom jag inte alls mår bra.. Inte så att jag är sjuk eller något bara väldigt ledsen. Men jag ska träffa min storasyster snart så hon får mig nog på andra tankar. Jag hatar att vara ledsen/förbannad, det tar så mycket onödig energi! Och att det är skola gör ju inte allt bättre.
Igår så var det ju söndag och jag segade nästan hela dagen tills jag gick till emma och fixade mig sen träffade jag anton. Vi kollade på film och mös mest, ytterst mysigt! Ska träffa han imorgon igen. Men nu ska jag sminka om mig, ser förjävlig ut när jag har gråtit! Klarar inte mer nu.. Men vi hörs sen! Puss michis


minnen bleknar med tiden,
men aldrig denna kvällen!


Dagens sommar-outfit!


Klänning 299 ;-, modegallerian.se

/ maria


Ny design!

Vad tycker ni? Jag har fixat en ny design nu och jag tycker den är supersnygg iaf! Ska prata med Michis och Becca om vad dom tycker, ska slipa lite till på den så får vi se sen hur det går :)
puss maysa

22 mars - måndag

Sjuk..!

Godmorgon bloggen! Hur mår ni idag? Själv mår jag inte alls bra.. Gick hem från skolan efter dom två första lektionerna, är trött, ont i magen och fryser konstant! Inte alls kul.. Men det kan bero på att jag drömde en jätte konstig dröm inatt.. :/ Men nu är jag iallafall hemma och pratar med min vän Becca i telefon! Nu ska jag vila lite innan jag gör något annat, hörs sen!
puss maria


Becca

God dag kära läsare.

Idag är det måndag, tråkigt! Men får tänka posetivt, vi är ju lediga på fredag. Är alla det eller är det bara vi i Vetlanda?
Tänkte uppdatera lite om min magvärk, haha kul. Det är ju typ det enda jag skriver om. Men i allafall så åkte jag ju in till sjukhuset. Så då fick vi reda på att jag hade magkatarr så äter medicin för det nu. Men tror ni inte att så fort magvärken försvinner så händer nått annat. Igår (söndags) när jag vaknade hade jag fått en allergisk reaktion i ansiktet så var helt röd prickig. Tror jag fick det av hårfärgen så testa aldrig wella! Men inte nog med det. Fick min mens idag igen så har cp ont magen så kunde inte gå till skolan. Känns som om jag aldig mår bra längre, utan att det alltid är nått som gör ont.


En bra nyhet är att jag och kevin har beställt våra biljetter till metaltown :) !

Hoppas allt är bra med er i allafall

Ballar av ståååål

Hemma från en mysig dag i Myresjö :)

Sitter just nu framför "ballar av stål", som jag nog tror är det roligaste programet som visas på tv, haha! Kanske är lite okvinnligt att titta på sånna program, men jag är lite okvinnlig på flera sätt, men som jag undviker att nämna på bloggen, haha :) Iallafall så skriker magen efter mat, kanske några mariekex skulle sitta fint nu?

 

Iallafall ska jag snart sova så vi får höras imon! :)

Puss maysan

 

 vem är bäst? Själv gillar jag jävulen ;)


Veckans blogg!


Min vän Saga har blivit veckans blogg!

Just nu velar hon lite om hon ska fortsätta blogga eller inte, men jag tycker att hon ska fortsätta! Jag gillar hennes blogg, den är fin och bra på flera sätt :) Därför vill jag tillägna henne veckans blogg - uppmuntra henne till att behålla en bra blogg! Klivka här, hennes namn eller bilden för att komma till bloggen. Har även länkat henne till höger om inlägget under länkar.

puss maria


Fräshare!

Nu känner jag mig mycket bättre. Har fräshat till både rum och mig själv lite. Killen vi var hos igår rökte inomhus (dom som va på festen också såklart då) så kläderna stinker verkligen rök! När dom ligger i rummet så luktar även hela rummet rök.. Men nu har jag hängt ut kläderna där dom ska få hänga tills ikväll och vädrat rummet ett antal gånger, bättre nu :)

Om ett tag kommer Rasmus och hämtar mig så åker vi ut till Myresjö och stannar där i eftermiddag/kväll, så vi får höras senare! Men först och främst ska jag lägga mig i sängen och äta "dagen efter mat", älskade chips och skumtomtar.

Ha en fin söndag! Puss maria

 just nu, mjukis och osminkad är perfekt för en slapp söndag med världens bästa pojkvän! :)


Dagens sommar-outfit


klänning från Modehus.nu 369 ;-

Jag älskar färgen, speciellt till blondiner. so hot!

puss maria


Gårdagen sätter sina spår ;)

Jag är supertrött, huvudet värker och mitt rum ser ut som ett annat bombnedslag. Jag har sovit några timmar till, känns som jag ska nanna liiite till bara innan jag gör något annat. För sen ska jag städa rummet, gå ut en sväng och sen ta en lång dusch. Kommer kännas gaaanska skönt! Vi får höras om ett tag, nu ska jag ta hand om mig själv lite.

Puss maria

 


21 mars - söndag

Godmorgon!

Festen igår va galet kul får jag ta och erkänna :) Jag var på topp (nästan) hela kvällen, va inte ledsen eller sur eller något sånt vilket är ganska ovanligt om man tänker på omständigheterna ;) Iallafall så var vi som sagt hemma hos Anton, där det va en massa trevligt folk :) Vi stannade där tills elva tiden, sen skulle vi egentligen dra vidare till Dennis men vi fick skjuts hem istället vid elva och då drog jag och Rasmus hem! Pappa och Jörgen var uppe och fikade, så vi stannade uppe med dom ett tag, haha! Sen började vi bli trötta.
Jag glömde ta kort igår - sorry about that!

 

Men nu är jag vaken iallafall och har ätit en mysig frukost med älsklingen. Nu tittar vi på någon dålig film, så jag tänkte passa på att blogga! :)

 

Hur var eran lördagskväll?
Puss maria


Nu blirre feeeeest!

Taggad som f*n. Drar snart på fest, hörs imon och hoppas alla får en trevlig lördagskväll :)


Drar ut :)


Såhär ser jag ut idag :) Första gången jag plattar håret på typ två veckor! Kepsen är pojkvännens och kommer inte ha på den när jag går ut, tyckte bara att det såg lite coolt ut :) Skönt att börja med skinnjackan nu!

Ska snart träffa Emma, hörs vid halv sex tiden :) Puss maria


Lördagens att göra lista

Äta en massa mat! Är superhungrig..

 Gå till Emma Arnesson, har inte varit med henne på år och dar så det ska bli mysigt! :)

 Hem och fixa mig tillsammans med bästavän <3

18års fest hemma hos Anton :) Grattis!

/ maria


solen sken lite idag!

Hej alla underbara läsare! Just nu är jag hemma hos emma sitter med färg i håret.. Vi har precis lagt i det faktiskt! Innan idag var vi på stan och köpte lite grejer inför ikväll! Vi ska på 18års fest, så Grattis till Anton som fylle år! =) Alltså inte min anton.. Men nu ska jag och emma göra en busig sak, haha! Vi hörs imorgon för tror inte att jag kommer kunna blogga så mycket.. Men puss på er / michis

Vad tror ni att håret blir? Blondt eller Brunt? :D

Rolandz!

Hej :)

Idag mår jag bra igen! Var ju hos doktorn igår och så fick vi klartecken på att det var magkatarr jag hade så fick tabletter så nu känns det bättre. Sitter just nu och lyssnar på "jajamen" med rolandz haha så jävla sköna! Ni måste lyssna på den. Sitter också med färg i håret, ska fösöka bli lite rödare :) hoppas det blir bra. Sen kommer saga så ska vi kolla på smala sussie !

/ becca

Har sparkat lite boll!

Hejsan!

Nu är jag hemma, under frukosten fick jag ett samtal om att jag skulle spela match. Var självklart frivilligt men jag ställer gärna upp! Så har varit i Korsberga med 96laget, härliga tjejer! Förlorade dock med 4-2 men spelade lika ganska länge, jätte duktiga va vi :)

 

Jag är iallafall dödstrött nu och pappa är iväg och köper semeltårta, mums! Precis vad jag behöver, och lite mat skulle inte sitta fel. Men först av allt ska jag städa mitt rum och fixa till mig lite!

 

Puss maria

 bildbrist


Skönaste reklamen just nu!


Haha, jag älskar denna reklamen! Speciellt när dom får "panik", plus att alla i reklamen är otroligt vackra. Hihi, busigt!

Puss maria


20 mars - Lördag

Godmorgon bloggen!

 

Update 07:29, har ni sovit gott? Jag har det, den tiden jag fick sova iallafall! Rasmus skulle iväg tidigt med skolan idag så lite efter sex gick jag upp och gjorde frukost åt honom :) Jag tycker om att gå upp tidigt, det är mysigt på något sätt! Att jag inte kan somna om nu är inte lika kul.. Men jag tittar på Dr Phil så jag håller mig sysselsatt! Ska nog vila några timmar till innan jag gör något annat :)

 

Hur kommer eran lördag se ut?

Puss maria

 jag älskar chips på morgonen


Fotbollsmatchen :)

..gick jätte bra! Vinst med 4-1 mot Bodafors som spelar i fyran :) Eftersom vårt damlag lades ner förra året och upptas i år igen, så får vi börja i femman, men vi har vunnit mot 2 division fyra lag redan så känns som en ganska lovande säsong! Matchen idag var första i smålandscupen, nästa är på onsdag.

Jag har ätit god hamburgare med Rasmus och vi sitter med chips och läsk och försöker hitta något kul på tv, går dock inte så bra! Om inte jag hade varit så fruktansvärt sugen på chips hade jag övervägt att nanna nu.

 

Hoppas ni har haft en bra fredag! Vad har ni haft för er..?

Puss Maria


Måste kila!

Nu ska jag åka iväg och spela lite boll! Matchen är halv åtta i Nässjö så jag är nog inte hemma förens halv elva.. Får svara på resten av kommentarerna då, okej? Ha en fin fredagskväll söta läsare, hörs senare!

puss maria


Dagens sommar-outfit


249 ;- från modegallerian.se

Älskar denna klänningen, den är somrig! :) Gillar detaljerna precis under bröstet, utan dom så hade nog klänningen blivit lite tråkig?! Gillar även att det är två lager med tyg, om ni förstår vad jag menar? Spetstyget är riktigt snyggt till en sån här klänning.

 

puss maria


Hemma från skolan :]

Nu är jag hemma igen, har varit i skolan! Jag har suttit i kiosken tillsammas med Gry i tre timmar, vilket gjorde att jag missade (eller slapp) en massa lektioner.. Haha! Har varit ute och fixat lite saker med pojkvännen och Michaela till helgen. Nu är jag och baby hemma, och nu ska jag svara på lite kommentarer och sen fixa någon mat! Ha det fint sålänge!

Puss maria

 någon gör inget annat på matte lektionerna än att rita på min mapp.. hmm...


Fredag

Usch vad det är jobbigt att vara sjuk. Blir deprimerad kan börja gråta för vad som helst!
Var tvungen att gå hem ifrån skolan igår, trodde att magen hade gått över för i onsdags mådde jag rätt bra. men som sagt igår kom det igen. Så mamma ringde sjukhuset men den avdelningen jag ska till var stängd då. Så fick tid idag så ska var där vid tolv. Är lite nervös "/  Hoppas allt ordnar sig bara så att jag kan träffa saga och michalea sen.

Michaela ringde igår när jag mådde som sämst och allt kändes mycket bättre efter att vi hade pratat så tack för det älskling <3 Saknar kevin också har inte vart med han sen i måndags och får inte träffa han idag heller.  :(
Men en rolig sak är att jag ska beställa min mt biljett :)  Nu ska jag gå och duscha så ha en fortsatt trevlig dag!

/becca

19 mars - FREDAG

Åh, äntligen helg..!

Denna helgen har varit väldig efterlängtad och hoppas att jag får njuta av ledigheten lite, emellan alla andra saker jag ska göra :) Skönt att börja helgen med att ha en riktigt bra nattsömn och känner mig väldigt utvilad. Helt underbart! Nu är det bara en dag i skolan också, sen slipper jag det i två dagar. Like it!

Puss Maria

 


Dags för blekning idag då..

Godmorgon våra kära läsare, sitter ju nu och äter frukost. Är faktiskt riktigt nervös över att bleka håret eftersom det kommer bli orange eller gult eller så blir det säkert bådeoch. Men om några månader ska det se riktigt bra ut! Och man måste ju börja någongång! Haha under vad min älskling kommer tycka? Men nu ska jag äta upp sen hoppa in i duschen, fixa mig och dra till skolan! Ha en bra fredag! Puss michis


       
Hmm.. Vilken blond ska jag ha? :)

Godnatt gullungar!


Pratar i telefon med min älskling och känns som att klockan snart slår John Blund. Så tänkte säga godnatt till alla er fina läsare! Vi hörs imon, hoppas ni har haft en bra torsdag!

Puss maria <3


Update 21:02

Hej!

Nu är jag på mycket bättre humör :) Träningen gick mycket bra och mötet var snabbt avklarat. Nu är det bara 10 lotter som ska säljas, dom kostar 25 kr stycket så är alltså mycket billiga. Kan vinna en bil, jordenrunt resa, hawaiiresa :) Om ni vill köpa så är det bara att säga till! Kan ju tjäna mycket pengar, hihi. Har precis tittat på slutet av pretty woman och nu blir det my best friends girl och plugga lite är väl bäst!

 

Puss maria


Fotboll :)


Drar på träning mellan 18.00-19.15, sen är det möte efter det så blir lite sen.
Ni får överleva utan mig några timmar :)

Puss Maria


Dagens skönhets tips!

Jag använder parfym vart jag än går. Träning, skola, gymmet, solariet, självklart fest osv.. Det är lite som en drog för mig. Om jag skulle ta med mig 3 saker till en öde ö skulle absolut ett livsbruk av parfymer vara en av dom. Hur mycket parfym använder ni? Själv fick jag 4 parfymer i julas och dom håller på att ta slut.

Det äckligaste som finns är att lukta äckligt, svett osv, inte att se annorlunda ut..

Parfym kan alla använda, alla kan lukta gott, även om dom sticker ut när det kommer till utseéndet.


Replay, parfym, body lotion och duschtvål.

Fick jag i presentbox i julas. Parfymen använder jag endel till skolan, duschtvålen efter gympan i skolan och bodylotion smörjer jag in mig med flera gånger varje dag i skolan. Den återfuktar inte, lukat bara underbart!


Victoria Beckham, parfym och body lotion.

Används mest till fester, och självklart använder jag bara lotionen tillsammans med parfymen.. Kan ju inte blanda, hur hade det sett ut?! Haha. Fick även denna i present box i julas, och använder som sagt mest på helger eftersom den luktar gudomligt och vill inte att det ska ta slut..! =(


Sen har vi lite vanliga parfymer från Ullared.

Dom luktar lika gott som dom ovanstående (speciellt vanilj parfymen) men dom är billigare och inte lika "fina", om ni förstår vad jag menar? Har en lika dan som den blåa fast röd, och dom använder jag mycket till träningar, gymmet, ibland till skolan när jag inte orkar vara "fin"!

 

Hur mycket parfym använder ni..?
Puss maria


Maria Bergdalen

Hej..

Jag kom precis hem från Myresjö, har varit och hämtat ett papper där jag glömde igår! & före det så lagade jag och michaela mat åt oss, Linn och Cleas så jag har tyvärr inte hunnit blogga förens nu, förlåt för det. Men nu är ja här iallafall! Jag är på dåligt humör vilket beror på att jag är trött med stort T. Men får hoppas att det går över i samband med fotbollsträningen om en timme :)

 

Puss maria

 Hemkunskap, enda läxan denna veckan faktiskt! Ändå är jag alldeles för trött för att ens orka titta på det. :s


[Hemma för stunden]

Hej bloggen!

Vi har håltimma just nu så jag och Becca gick hem till mig för att äta lite. Inte speciellt god mat i skolan idag faktiskt.. Jaja, vi börjar om någon timme, ska nog snart gå tillbaka och vara lite sociala med våra klasskompisar. Ni får ha en bra torsdag så länge så hörs vi om några timmar när vi är hemma igen!

Puss Maria&Becca

 feeestsuuugeeen


Bjuder på en bild på min bästis BeccaDahn!


Jag älskar dig för all tid! Det sätter jag mitt liv på!


Dagens sommar-outfit


Från modezine.com, linne 149 ;-

Söt färg på linnet och väldigt fint på dom flesta sätten. Jag gillar ju när det är lite "stort" över magen om ni förstår hur jag menar? & detaljerna över brösten är supersnyggt. Kanske borde ta och beställa ett sånt här gulligt till sommaren? :)

 

Puss maria


en dag kvar!

Godmorgon, jag har precis ätit frukost och ska snart börja fixa mig! Vaknade runt tjugo i sex så har haft mycket tid på mig. Efter skolan skulle jag vara med anton, men vi får se hur det blir! Jag håller tummarna ;) Yeye, vi hörs väl senare! Puss mixis

18 mars - torsdag

Godmorgon!

Idag är det torsdag, snart är det helg! Längtar otroligt mycket. Även om jag inte kommer få träffa min baby så mycket.. Men slippa skolan är alltid skönt ju :) Iallafall så sitter jag och myser i Rasmus tröja och luktar på den, mums :) Hihi. Snart bär det av mot plugget men först frukost - flingor och mariekex =)

 

Puss Maria

 Såhär ser jag ut idag :)


Godnatt!


Hemma från pojkvännen <3 Greys Anatomy är i full gång och sen ska jag få min skönhetssömn. Först ska jag bara göra lite "girly stuff" som måla naglar, fläta håret, osv.. Hörs imon sötnosar!
Puss maria


Becca

Idag har det blivit mycket bättre i magen så kunde gå hela dagen i skolan :) slutade tjugo i två och nu sitter jag hemma och lyssnar på musik och väntar på att saga ska komma hem så vi kan sticka ner till stan och gymma och bada bubbelbad på relaxen :)  Det blir mysigt.

Ha det så bra så länge så hörs vi senare :)


Dagens sommar-outfit


Från hm.com

Söt klänning och fin hatt tycker jag :) Själv skulle jag nog inte köpa en sån klänning, jag skulle nog inte använt den! Men den är jätte söt iallafall =) Vad tycker ni? Tycker ni att det här med dagens sommar outfit börjar bli lite enformigt och att jag ska börja med något annat istället..? Kom gärna med förslag! =)

 

Puss maria


Maria Bergdalen

Hej :)

Som ni vet är jag och Michaela hemma hos mig just nu och tar det lugnt framför tv;n! Mysigt det. Men direkt efter skolan så ska jag ta en tidig buss till Myresjö så jag kommer slarva med uppdateringen idag. Kanske lägger in ett inlägg från mobilen för eran skull!

Puss maria

 I love you!


m&m

Just nu är jag och maria hemma hos henne. Becca har slöjd vilket betyder att halva klassen har håltimma.. Alltså jag och maysan! Yeye, efter skolan blir det antonbabybaby! Men nu ska m & m kolla på tv, puss!

Dagens


Sticker till plugget nu, hörs sen!


17 mars - onsdag

Godmorgon sötnosar!

Sovit gott? :) Sitter framför "according to Jim" och äter min frukost. Jag älskar frukost! Hur många av er läsare äter inte frukost..? Iallafall, det är onsdag vilket betyder kort dag med lång håltimma. Känns superbra! Men nu ska jag ner och samtala lite med min pappa innan skolan.
Puss Maria

 Använder nästan inget smink nu för tiden :) Lite mascara och foundation såklart, men inte alls mycket. Eftersom jag inte heller plattar håret är jag klar efter att ha smörjt in mig, sminkat mig och laggt håret fint så tar det ca 20-25 minuter för mig att göra mig klar till skolan.


Desperata hemmafruar


 Har tränat, sitter just nu och pratar med min älskling samtidigt som jag äter min kvällsmat. Ska hämta mig lite mer mat, sen sova tänkte jag! Hörs imon.
puss maria

jag är trött..

Ush.. Jag är redan trött och klockan är inte ens nio! Funderar helt ärligt på att gå och lägga mig, men så är jag ju en liten mes och vill ha mitt godnatt sms från min fjant innan jag somnar. Men imorgon är det en kort dag vilket är skönt! Har helt ärligt inte mycket mer att skriva just nu.. Puss mixis



=(


Jag drar ut!


tillbaka om någon timme!


Dagens sommar-outfit


Från hm.com

Enkel och fin. Behövs med information från mitt håll än så..? Jag tycker att det är snyggt med randigt, fast byxorna skulle jag nog aldrig ta på mig dock.. Men passar på denna modellen :) Sånna här kläder kommer jag använda under den svenska sommaren, hihi..

Puss maria


Just nu [update 16:59]


Bara jag om är barnslig och fortfarande läser Frida? ;)

Tycker att andra tidningar som vecko revyn och sånna är så tråkiga, haha.. (:

Ska alldeles strax klä på mig och gå ut och träffa mina vänner :)

puss maria


Jag är helt sluuuut..

Hej!

Hemma från en jobbig och lång dag i skolan. På morgonen var det två nationella prov i engelska efter varandra, men hoppas det gick bra. Kändes helt okej! Sista lektionen va det beep-test, stannade på 13,02 och i åttan sprang jag på 13,04. Men jag är ändå nöjd med mitt resultat :) Jag är helt slut och superhungrig så jag och min bror har förberett lite fläskpankaka som står i ungen. mums!

 

Hur har eran dag varit såhär långt?
Puss maria


Becca

Hade nationella i engelska idag, det gick väl sådär så får hoppas på det bästa :) vi hade provet precis på morgonen så när det var klart så åkte jag hem och la mig. Magen har fortfarande inte gått över, jag vet inte vad det är. Hoppas det inte är någon liten bebis som är påväg att växa bara, hahah nejdå jag är rätt noga med mina p-piller men ändå. Man blir ju alltid orolig.

Snart kommer älsklingen och då blir säkert allt bättre.

Ha det så bra med er så länge !

Dagens


Ganska vanlig klädsel idag, men med ett par klackisar så piffas den till lite :)
Nu drar jag, ciao!
Puss maria


16 mars - tisdag

Godmorgon sötnosar!

Har ni sovit gott? Det har verkligen jag gjort. Somnade innan elva! Är det ett tecken på att Boston tea party inte var något att ha eller att jag va väldigt trött..? Hmm, själv kommer jag inte ihåg!

I vilket fall som helst så vaknade jag väldigt utvilad och det är jätte skönt :) Eftersom dagen börjar med Nationella prov i engelska, läs och hör förståelse tror jag det skulle vara idag. & sista lektionen på dagen är det beep-test! Inte kul. Men eftersom jag känner mig lite sjuk får jag se om jag går hela dagen. hihi :)

 

Puss maria


Boston tea party!

Om en liten stund börjar Boston tea party :) Har faktiskt aldrig sett det förut, men några i skolan snackade om att "det är det bästa programmet som går på tv" (vilket givetvis inte är sant, vad hände med greys och depserata hemmafruar liksom?), men det är väl värt ett försök! I vilket fall som helst är jag trött och borde sova - både nationella i engelska imon plus beep-test. inte taggad alls!

Men vi hörs imon fina läsare :) Ha det bra!

Godnatt! / Maria


Dagens vill ha!


Jag blir glad av att titta på skor på hm.com! Där finns riktigt snygga skor för ett bra pris. Jag har gått och förälskat mig i olika slags klackar, och bla dom är kan vara supersnygga till sommaren. Men om jag ska köpa alla skor jag vill ha som jag har tittat på den senaste tiden, får jag nog börja spara nu. Även om man köper dom på h&m blir det mycket pengar efter några par. Men visst är dom snygga?! :D

 

Puss maria


Dagens sommar-outfit


599 ;- från Nelly.com

Riktigt gullig tycker jag :) Flera sådana här klänningar skulle jag kunna tänka mig att gå runt med i sommar. Blir väl en billigare variant kanske (som vanligt, haha) men visst är den fin? Kanske är något att gå ut och äta i när man är utomlands, eller varför inte ha den till stranden? Jag tror att den passar till de flesta tjejerna som vågar klä sig i volanger :) Det bästa med allt är färgen!

Puss maria


VECKANS BLOGG?



Då va det dags att börja fundera på veckans blogg!

Nominera mera nu :) Vill att våra läsare ska vara delaktiga i bloggen.

Puss Maria


Hemma från träningen!


Nu är jag hemma från träningen! Va riktigt skönt att träna idag faktiskt. Efter träningen bytte jag några ord med en av tränarna och det kändes jätte bra. Har gått med en klump i magen i några dagar nu, men jag mår mycket bättre efter det samtalet!

Men nu har jag hunnit duscha och sitter och äter :) Supergott.
Puss Maria

Dagens låt


Klockren! Aldrig mer Sävsjö.

Men nu ska jag träna lite boll :) Hörs om några timmar!

Puss maria


Becca

Jag har varit sugen på att pierca mig ett tag nu, men min dröm sprack när jag fick reda på att jag inte kunde göra mina två dermaler över mitt ögonbryn. Men sen har jag tänkt att ta en i underläppen men tycker inte att de är lika snyggt om man inte har snake bites så då vill jag inte ta där heller, och jag har inga planer på att tatuera mig igen. Men sen har jag alltid velat ha en stav i örat så nu har jag bestämt mig för att göra de istället :)

Vad tycker ni? Ska inte ha så stora kulor som de ser ut att vara på den här bilden.

Melodifestivalens snyggaste

Dolph Lundgren, gud så snygg :) Eric kan ju slänga sig i väggen..





Maria Bergdalen

Hej igen!

Nu är jag hemma från en ganska snabb dag i skolan :) Har dock en väldig huvudvärk och halsen gör ont, inte lika kul.. Men jag får ta en tablett och bita ihop :) Pjäsen på morgonen gick bra som förväntat, skönt att få det överstökat! Hade nationella i svenska, muntligt.. Hoppas verkligen det gick som jag tror!

Men nu är jag hemma med en hungrig pojkvän så håller på att laga lite mat till oss nu :) Mysigt!
Puss maysan

 Bilder från pjäsen!




sjuk

Hej alla våra läsare :)

Idag är det måndag och jag är hemma från skolan för jag har så ont i magen. Känns som en stor klump precis nedanför bröstet så nu sitter jag och lyssnar på al fakirs nya album. Åh vad bra han är. Han skulle vunnit i lördags, eller är det bara jag som tycker det? Fast jag tycker att Annas låt var väldigt bra också, men tycker den är lite för lugn.


I allafall så har jag legat och nanat med jacky (min hund) och ni ska känna hus gott han luktar. Han är som en liten bebis men sen vaknade han så då väckte han mig också så då gick jag till datan. Kände att det var dags med en uppdatering ;)

På torsdag blir det att beställa metaltownbiljetten+west coast riot  jag lääängtar :) 


 Min lilla plutt :)


/ becca 

 



michis

Tjotjo! Sitter i skolan, har bild men orkar inte göra något.. Är faktiskt riktigt hungrig så det är tur att det är lunch efter denna lektionen, dock är inte skolmaten så god men jag tror att jag överlever! Min eftermiddag spenderas tillsammans med min prins, helt underbart! Har ju nationella imorgon också.. Men ska till eksjö så är ledig halva dagen, ganska skönt. Ska nog skicka iväg ett sms till saga och kolla om vi ska "träna" senare på kvällen, om jag inte kommer hem för sent. Men hur det än blir så hörs vi ju sen! Puss


En bild på min prins som liten! ( tagen från sagas blogg, sagahein.blogg.se :* )


Dagens klädsel =)


Nu drar jag till skolan :) Hörs i eftermiddag!
Puss Maria


Dagens skönhets tips!

Hur du ska ta hand om din hud på bästa sätt!


De här produkterna använder jag för att min hud ska må bäst.

Första bilden är lotions jag använder till mina ben. Just nu använder jag bara den till vänster som är brun utan sol och den är jätte bra än så länge. Jag vet att man inte ska använda brun utan sol egentligen, men jag har återfuktat mina ben innan jag började med den. Börja aldrig med brun utan sol på torra ben, då blir det lätt väldigt ojämt.

 

Andra bildens produkt använder jag för att återfukta händer och armbågar. Jag menar, hur många har inte spruckna och torra armbågar? Inte jag längre, haha. Det är superskönt att äntligen ha lena armbågar och torra händer kan jag verkligen inte leva med.

 

Den sista bildens produkter använder jag i mitt ansikte. Stioxyl är ett medel för att torka ut finnar osv, man ska använda det varje morgon. Tänk på att tvätta händerna ordentligt efteråt, annars kan du bleka kläder osv. Eftersom huden blir väldigt torr brukar jag använda Niveas ansiktskräm för att göra den mjuk igen. Dock väntar jag ca 20 minuter så finnmedlet hinner verka & tänk på att inte ta för mycket ansiktskräm så huden blir fet!

Som ni ser är jag ett fan av Nivea, haha.. Men går givetvis bra med vilken hudlotion som helst. Själv gillar jag även Dove, deras brun utan sol är riktigt bra!

 

Puss maria


15 mars - måndag

Godmorgon!

Har ni sovit gott? Det har jag och det är väl en underbar start på veckan. Har haft en hel säng för mig själv och rört mig hur mycket jag vill, och jag vaknar upp med bästa humör :) Åh va bra allt känns! Men snart är det dags att gå upp på scenen igen och då kommer nog nervositeten ta över lite, hihi.. Ska spela upp pjäsen för hela skolan idag och jag hoppas och tror att det går bra :)

 

Men nu ska jag ge er ett skönhetstips, sen käka och kila till skolan!

Puss Maria

 såhär ser jag ut just nu =)


Godnatt fina läsare!

 
Finaste bilden på länge om du frågar mig, huhu. Jag sitter med en nyss påfulld vattenflaska och tittar på Keeping up with the Kardashians, jag njuter av mitt liv helt enkelt :) Snart är det även Leave it to Lamas, så jag borde komma till ro nu och försöka sova lite innan jag ska upp igen. Har ni haft en fin helg? <3

 

Puss Maria


Ojoj, det va ingen liten bit dom ville få i mig..


Haha men tro mig, det är INGEN match för min mage. Jag kan äta rätt mycket av det mesta - vare sig jag är hungrig eller inte. Ganska härlig egenskap haha! & om ni inte tror mig kan ni ju fråga min vän Michaela vad hon tycker om saken ;)

puss maria


Dagens sommar-outfit


Från hm.com

Jag hinner inte kolla efter något speciellt idag, innan klockan slår jon blund har jag en massa saker att hinna med. Men denna outfiten är både enkel, vågad och snygg. Men vågad menar jag att man bryter mycket med färger och det kan faktiskt vara riktigt snyggt ibland, om man bryter med rätt färgen då. I vår fina Sverige blir det ju endel jeans använda på kvällar osv då kanske inte en sån här outfit skulle sitta helt fel? :)

Puss maria


Veckans blogg!


Vi har en vinnare, och vinnaren är..



Emelie! Grattis till dig :)
Motivation: Ska jag vara helt ärlig så har jag faktiskt inte hunnit att titta igenom så många fler bloggar denna veckan som jag tycker är bra på fler än ett sätt. Idag har jag verkligen inte haft tid men eftersom Emelie nominerade sig har jag följt hennes blogg denna veckan och jag gillar den. Hon har en tendens att skriva korta inlägg och när hon lägger upp bilder blir det roligare att läsa. Lite text+många bilder= bra blogg!

Klicka
här, på bilden eller hennes namn för att komma till bloggen!

Puss Maria


Home sweet home!

Update 21:33

Hejsan! Det blev lite sent trots allt, och nu har jag mycket att jobba med, har ju inte bloggat på hela dagen ;) Men eftersom jag älskar att blogga har jag nästan sett fram emot den här stunden lite, haha!

I alla fall, vi åkte från Myresjö någon gång vid elva, åkte in till stan och fixade lite saker innan det bar av mot Kosta. Väl framme gick vi lite inne på outlet affärerna, där vi stötte på Rasmus mormor och morfar. Eftersom dom också skulle till släktträffen så åkte vi samtidigt och va där vid två tiden! Då bjöd dom på jättegott fika med super delikat tårta, mums. Vi stannade några timmar och på vägen hem blev det pizza igen. Va ju egentligen meningen att vi skulle köpa oss varsin korv på statoil i Lenhovda men det va tyvärr stängt, så blev pizza två dagar i rad. Haha men ingen som lider av det ;)

När vi kom hem till Myresjö blev det tv mys med Rasmus innan jag skulle hem. Jag va så himla trött eftersom jag vaknade så tidigt, så jag råkade somna mellan åtta och nio. Känns som jag aldrig kommer somna ikväll! Men nu är jag hemma och tänkte käka lite semla som mamma och pappa har sparat till mig, blogga mer och göra mig i ordning för natten.

Puss Maria

 Bild från igår, lyssnade på fina ballader tills jag somnade i hans famn. Oerhört romantiskt! <3

 Kosta outlet :)


Mobilbloggar :)

jag tänkte blogga lite iaf, trots min mobilräkning.. Va snäll jag är och tänker på bloggen :) Hihi! Vi sitter ute i kosta nu och har precis fikat, jätte gott! Jag och pojkvännen är lite rastlösa så vi kanske går ut en sväng sen, får se vart vi tar vägen. Mer än så har jag faktiskt inte att säga, jag är trött och ser inte fram emot skola imon! Men vi hörs ikväll stället, ha det fint så länge! Och glöm inte, SISTA CHANSEN ATT BLI VECKANS BLOGG NU! puss maria

14 mars - söndag

godmorgon bloggen! Som ni ser på bilden så är jag nyvaken, har sovit superskönt! Om några timmar ska vi åka till släktträffen som ligger i kosta så innan det går vi i lite outlet affärer, Hihi. Mitt klädproblem löstes, jag bestämde mig för ett par tights med skinndetaljer, vanligt gina linne och kofta, ni får bild på det ikväll. Tyvärr så är min mobilräkning sky hög och pappa är inte så glad i det, så vi får höras ikväll när jag kommer hem istället. Kommer en massa roliga saker då, bla vinnaren av veckans blogg, dagens outfit, dagens sommar outfit och dagens vill ha. Kommer bjuda på bilder från dagen i kosta osv. Vet inte säkert när jag är hemma men vid nio ikväll är jag i stan iaf. Jag ber om ursäkt redan nu för att uppdateringen kommer vara dålig men hoppas ni förstår. Ha det fint så länge alla fina läsare, och önska mig lycka till! Puss maria

Mobilbloggar :)

melodifestivalen är slut, och jag är deprimerad! :( jag va verkligen super insatt i detta och har taggat hela veckan, sen blir det såhär! Jag tycker inte att rätt låt vann, även om hon är duktig på att sjunga fanns det bättre låtar med faktiskt. Jaja, pojkvännen är glad iaf. Vad tycker ni? Vi ska se en film nu sen sova, ska upp ganska tidigt imorgon faktiskt. Sov gott bloggen <3

Melodifestivalen!

Vill börja med att tacka för den fina kommentaren från anonym, blir verkligen superglad av sånt! Gulligt :) <3 I alla fall, vi har precis ätit pizza och sitter i soffan framför melodifestivalen nu :) vem tycker ni ska vinna? Själv gillar jag ganska många låtar faktiskt, fast eftersom jag alltid har varit ett fan av andreas johnsson så får jag väl hålla tummarna för honom. Pernillas låt är också bra! Vad tycker ni? Puss maria

Maria Bergdalen

Åker till Myresjö snart nu :) Hörs senare via mobilen!


Min dag :)

Idag känner jag att jag har hunnit med en massa saker! Plockat ur disken, städat hela huset, spenderat tid med några vänner, kollat på handboll, ätit middag med min familj, tagit en lång skön dusch och håller nu på att fräsha till mig lite. För om ett tag ska jag ut till Myresjö och titta på melodifestivalen. Storartat!

Imorgon ska jag på släktkalas med min pojkväns släkt, och jag river som en galning i mina garderober. Vad tusan ska man ha på sig?! Måste vara något lämpligt, men inte för "jag är mammas lilla flicka", samtidigt som det ska vara sött och trevligt. Dessutom måste jag hålla tungan rätt i mun och vara artig hela dagen. Inget problem för mig faktiskt, jag är inte så ofta otrevlig mot nya människor. Haha, men åter till mitt stora problem. VAD HADE NI VALT?! :S


Kanske något i denna stilen..?


Eller denna..? Kanske lite för fint.. vill ju inte verka överanträngd #host#..

Puss maria


Dagens vill ha!


Åh, så söta! Behöver jag motivera mer än så? Perfekta till en shoppingtur på stan, eller till en gullig strandklänning. Sånna här skor kan jag tänka mig att gå runt i hela dagarna när jag åker i sommar. Dom kommer även från H&M så man kan köpa flera par utan att slösa allt för mycket pengar.

Precis vad jag vill ha :) Dom här sötnosarna är ett måste i sommar!

Puss maria


Vår bilder :D


Michis, Emma och hennes hund :)


Kevin


moi :)


/ Maria


på handboll!

kommer hem om någon timme, bjuder på riktigt mysiga vår bilder då! Puss maria

Mobilbloggar :)

hej! Jag sitter hos michaela nu och ska stanna här i några timmar. Vi hörs lite senare, ha det fint så länge :) puss maria

Dagens sommar-outfit


Bikinis från nelly.com

Okej, kanske inte kan kalla det för out-fits men iallafall, en snygg bikini är ju ett måste till sommaren eller hur? :) Nästan det jag älskar mest med sommaren, att köpa nya strandklänningar, bikini, solglasögon, skor, osv..

Jaja, hur som haver. Bikinin till höger är riktigt snygg, fast det beror nog lite på vem den sitter på också. Riktig snygg på modellen såklart, fast vet ju aldrig hur snygg den hade varit på mig! Men eftersom leopard mönsrtade bikinis är riktigt sexigt funderar jag på att köpa mig en liknande iallafall.

Bikinin till höger har sommarens hetaste färg, aprikos. Jag kommer köpa allt möjligt i den färgen, brillor, skor, väskor, kläder och vem vet, kanske en bikini? Detaljerna på underdelen gör att den ser lite speciell ut. Love it!

Puss Maria


13 mars - Lördag

Godmorgon sunshines!

Hur mår ni? Själv har jag sovit supergott och efter en lugn hemmakväll och härlig sömn känner jag mig riktigt utvilad. :) Jag vaknade redan vid halv åtta någon gång, så pratade jag med Michaela i telefon <3. Sen har jag faktiskt hunnit plocka ur disken innan jag satte mig vid datan! Men jag är väldigt rastlös så jag tänkte kolla runt på lite snygga kläder på internet, läsa bloggar och underhålla mig själv på annat sätt. Hörs lite senare!

 

Puss Maria


Dagens sommar-outfit


Perfekt till stranden.

Lite accesoarer gör att den inte ser allt för vardaglig ut och jag tror att man själv känner sig mer uppklädd på något sätt om man bär ringar, armband osv som på bilden. Jag gör det iallafall, hela tiden, vad jag än har på mig. Detaljer, right? Jag kommer köpa ett dussin liknande tills jag ska utomlands och gå i hela dagarna med bara bikini under. underbart!

Puss Maria


Maria Bergdalen

Vi har ätit lite kycklingpaj nu, ytterst gott! Åt maten på rummet eftersom vi kollad på "crossroads" med Britney Spears. Kom att tänka på, fan va snygg hon va förr! Hon har ju börjat komma lite i form nu igen och det är ju bra, jag menar som superstjärna kan det inte vara lätt att leva som hela tiden. Men ett tag va hon bara läskig..

 

Hur som helst, jag och pojkvännen ska hämta varsin läsk, poppa popcorn och se filmen "luftslottet som sprängdes". Längtat satan efter detta! =)

Ha det fint, hörs imon fina läsare
Puss M

 <3

 puss :)


Fikadax


Har varit på maxi och köpt med lite fika hem till familjen :) Jätte mysigt! Nu ska jag hjälpa min syster med lite kläd tips och fixa hennes hår, hon ska ut ikväll! Själv ska jag ligga inne med pojkvännen.
Vad ska ni göra idag söta läsare?

Puss maria


Dagens vill ha!


Någon snygg hatt.

Hot/not?

Själv tycker jag att det är riktigt snyggt att bäre en hatt ihop med ett par snygga klackar som Mary-Kate på bilden. Jag har länge funderat på att beställa hem en hatt från H&M, men det va ju mer "inne" förra året. Jag tror inte heller att jag skulle våga gå runt med en hatt i denna lilla staden, även om det är sjukt snyggt. Får väl vänta och se =)

Puss Maria


Skola..

Väldigt seg skoldag idag, segare än vanligt faktiskt.. På håltimman tog jag och Michis en raggarrunda med syster till Donken! Ytterst mysigt. Nu är jag hemma iallafall och tittar lite på Simpssons, hihi! Har tänkt mig att dra med min R på en promenad innan det blir mörkt också. :)
& tack till Saga som har länkat vår blogg i 2 månader nu! :D
Puss maria

 min älskade syster! :)



 :)


michis&majsan

Shululu, det är michis som skrier just nu :) Vi är hemma hos maria eftersom vi har över två timmars rast och orkar inte sitta i skolan.. Efter två avklarade lektioner har vi två kvar! Och efter skolan kommer mormor och hämtar mig så ska vi fika och gå på stan. Jag älskar min mormor, hon är bäst. Ikväll hoppas jag på fest men får se vad min ängel tycker om det! Han kanske hänger på. Ska även snacka med sandra och kolla lite mer vad hon ska göra! Men nu ska jag och majsan snacka och mysa innan det bär av mot skolan igen. Hoppas ni ar en bra skoldag och tack till ellinor som länkade våran blogg :*

hihi dom bjuuder på den :)

Föresten tycker ni att vi ska ändra våran design och göra den lite mer vårig? :)

michis

Skolan nästa, hörs sen !


Jag vill inte ha sommar längre..

Tro det eller ej, men jag längtar verkligen inte till sommaren.

För det första, så kommer jag splittras från min klass som jag har gått med dom 3 senaste åren. Tanken på att inte ha en lektion på withala känns helskummt.. Även om det känns ganska hopplöst ibland så kommer jag nog sakna både elever och lärare.

För det andra, så kommer jag vara borta från Sverige i nästan en hel månad. Inte bara borta från vårt fina land, även borta från Rasmus, alla mina vänner, syskonen, osv..Självklart längtar jag tills vi åker utomlands, jag menar jag får bara och sola en månad i sträck! Och åka bort med bara mamma och pappa kommer bli supermysigt. Men jag kommer sakna alla så himla mycket.. Jag och pojkvännen pratade om det igår och när han sa "det kommer bli en tuff sommar" bröt jag ihop totalt. :(

 

Sen när jag väl är hemma och skulle kunna göra vad jag vill dom sista veckorna, kommer jag sommarjobba. I 3 veckor hoppas jag på, ingenting är ju bestämt än men ska iallafall söka. Måste tjäna pengar.. Så mitt sommarlov kommer bestå av typ en vecka ledigt i början, 2 veckor i slutet, sen börjar skolan igen. :/

 

Medans alla kommer ha en underbar sommar med sina pojkvänner och kompisar, kommer min sommar stavas L-Ä-N-G-T-A-N samtidigt som jag kommer ha supermysigt med föräldrarna och det kommer bli jättekul! Men jag kommer sakna Rasmus så jävla mycket..

Bilder från sommaren 2009












12 mars - fredag


Dagens.
Skjorta: ellos
Tights: H&M
Linne: Gina Tricot
Armband: SNÖ by Sweden


Detaljer
Nitarmband: okänt

Starkt nagellack: Maybeline New york


Klockan är Jon Blund..


Klockan är 21:12, Jon Blund kommer snart på besök. Jag är fruktansvärt trött!
Vi får höras imon kära läsare.
Puss, love you.
/ maria


Har varit ute med Beccabus

Jag och Becca va ute och äventyrade lite i storstaden. Träffade Kevin Kimmy Hampus och Emma en stund, men eftersom det va ganska kyligt så begav vi oss hem till värmen igen. När hon hade åkt, käkade jag lite kvällsmat med pappa och har även hunnit plocka ur min tvättkorg och städat badrummet. Hinner med så mycket nu för tiden!

Nu tänkte jag slappa lite framför tv;n innan älskling ringer.

Puss Maria





 Tack för en supermysig dag gumman!


Dagens andra skönhets tips!


Hårinpackning!
Både billigt och superbra. Jag kommer inte ihåg exakt vad jag betalade för den, men köpte den på Ullared om jag minns rätt eller Maxi eller något annat random ställe, så det är även ett bra budget tips. För bästa resultat ska det sitta i ca 15-20 minuter. Jag vet, väldigt länge för vanlig hårinpackning men gud va bra det är.

Jag och Becca har kört med det nu, och bara man sköljer håret riktigt noga (som vilken hårinpackning som helst) så blir håret riktigt lent. Vi sitter och njuter med våra hår nu!


Mat & bubbelbad!

Hej sötnosar! Nu har vi precis käkat lite mat och väntar på att vattnet ska bli tillräckligt högt. Ska nämnligen hoppa ner i Marias bubbelpool tillsammans med ett gäng vindruvor och mysa ett tag! Hörs senare, bjuder på söta bilder, grr.. haha!
Puss maria&becca



 min dressing ser ut som något heelt annat.. :)


Dagens sommar-outfit

 
Från H&M

Klänningen kan man ha både till vardags och fest tror jag. I sommar kommer jag iallafall välja att festa i gladare färger. Ni visste väl att "den lilla vita" är den nya "lilla svarta"..?

Hur som haver, kombinerar man den snygga sommar klänningen med en snygg jacka (på bilden) och skorna så kan man bära det till fest också.

Har en sån jacka själv faktiskt, och det mesta blir snyggt tillsammans med den.

Puss maria


Kläder


Fick klass tröjan+byxor idag! Lovely. Vad tycker ni?


Älskar skorna! Men vad tycker ni om tightsen?
Hot or not..?
Jag gillar dom. Enligt vissa kan det se slampigt ut but still, jag gillar dom!


Min älskade skjorta kom igår också :)
Ser lite somrigt ut när det är barbent till!
Ett par snygga jeans shorts till detta i sommar kommer bli ruggigt läckert

Puss maria


Mobilbloggar :)

jag sitter på no lektion nu, efter det ska jag ner till stan en snabbis och köpa med mig ett par vanliga tights! Behöver verkligen det. Vi hörs senare :) puss maria

Becca

Förlåt för den dåliga uppdateringen av mig, men har inte hunnit. Igår var det studiedag och då var det även min mammas födelsedag så på kvällen åt vi mat och spelade spel det var jättemysigt :)

Idag blir de träning och sen bubbelbad med maria!

Puss


Dagens skönhets tips!

Drick vatten!
Väldigt enkelt. Vatten ger näring till både hår och huden. Tar du hand om huden på andra sätt som att låta ansiktet vila från smink någon gång ibland, tvätta ansiktet med vatten några gånger om dagen osv, så kan mycket vätska i kroppen bidra med att finnar svårare uppstår. Men då måste du som sagt kombinera mycket vatten med andra snälla saker för huden.

Till håret borde du kanske göra inpackning någon gång i veckan, inte platta det varje dag eller föna det, sova i flätor osv, för att det ska växa snabbare. Själv dricker jag flera liter vatten om dagen och jag får inte ofta finnar, mitt hår växer förhoppningsvis snabbare nu än innan också :)

 

/ Maria Bergdalen


11 mars - torsdag

Godmorgon!

Jag mår lite bättre idag :) Känns riktigt bra. Hoppas dagen i skolan går snabbt nu bara så jag inte blir sämre, hihi.. Jaja, dagens outfit är ganska cassual eftersom jag ska stå på scen om lite mindre än en timme. (Gud va nervös jag är) Men jag måste ju anpassa mig lite efter min rollfigur.

 



Detaljer: klockan. Herrklocka jag har lånat av pappa. Love it! Dock hade jag velat ha en större, menmen.


11 mars

Godmorgon bitches =)
Jag har precis ätit frukost och ska snart hoppa in i duschen, sen fixa mig och sen kila iväg till skolan! Efter skolan ska jag shoppa med min mami, det blir mysigt.. HOn är nog extra glad eftersom hon fick dagens ros igår! Visar vad jag köpt ikväll :) / michis

Sweet dreams

Jag har fått hem lite kläder ikväll, från ellos! Happy me! Jag lägger ut bilder på dom imon, för just nu ska jag äta lite i takt med Greys, finns även risk för att jag läser några sidor i ondskan. Imorgon hoppas jag att vakna upp frisk - vill träna.. Och det känns som jag har feber :/ Wish me luck!

Godnatt kära läsare!

Puss maria


dagens ros går till..

Min älskade mamma!

Jag älskar min mamma över allt på denna jorden. Min pappa har aldrig funnits där för mig så mamma har alltid behövt att vara både och. Hon har kämpat för att jag ska få en så bra uppväxt som möjligt och det har hon lyckats med tycker jag! För jag har fått uppleva många både bra och dåliga saker, så jag har väldigt stort perspektiv på saker och ting. Och det är klart att jag och mamma bråkar, för mycket ibland är det nästan hela tiden! Men jag vet alltid vem som finns där i alla lägen. Och min mamma är inte som alla andra mammor, hon är sprallig och pinsam och mycket mycket mer.. Men jag skulle inte byta henne mot någon annan!
För mig är hon världens bästa mamma!


Veronica "virre" Linnros, in älskade mamma, jag älskar dig till graven!


Dagens sommar-outfit


Väldigt enkel, cassual outfit från h&m.

Men over-size tröja går alltid så himla snyggt ihop med ett par små short.

Även detaljetna i håret piffar till outfiten lite!

Puss maria


utvilad och på mitt bästa humör!

Chacha, har precis kommit hem ifrån anton efter en mysig natt hos honom. Vi tog det mest lugnt och åt chips och kollade på film. Dock somnade jag ganska tidigt i soffan så tror att han fick bära mig till sängen, eller så släpade han mig.. ;) Idag städade vi hans rum, sen mös vi bara. Vi vaknade klockan två så vi har ju inte haft så mycket tid till att göra massa. Men att bara ligga i hans famn och inte göra någonting är det bästa som finns! Imorgon är det ju skola igen, tycker att det känns lite som söndag idag faktiskt och det känns toppen att tänka att det är två dagar kvar till helg! Och nästa fredag eller lördag börjar ju jag att bleka håret! Det är mycket att se fram till ett tag framåt nu.. Vi hörs sen!

 
bjuder på två bilder när jag var blondiiin, michis


Promenad i vårsolen

Hemma i Vetlanda efter några timmar i Jönköping. Har som sagt varit på besök hos min mormor och morfar! Vi har ätit mormors riktigt goda mat, promenerat i solen, pratat iväg några timmar om gamla minnen och fika som avslutning. Har varit väldigt mysigt!
Nu ska jag läsa lite spanska och ge över datan till min andra halva - Rasmus. <3

 utsikt från lägenheten






Mobilbloggar

just nu hos mormor och morfar :) vi har ätit god mat och god efterrätt så nu sitter vi och myser framför tv rutan med lite komediserier! Min mobil har inte så mycket batterier så vi får höras senare när jag kommer hem istället. Nu ska jag ut och gå! Puss maria

Åker till Jönköping!

Jag och Rasmus ska åka till Jönköping nu över dagen och hälsa på min mormor och morfar! Kommer bli jätte mysigt :) Jag kommer mobilblogga när vi är framme och ikväll bjuder jag på lite bilder. Kommer även lägga ut en sommar outfit som jag hittade på hm.com! Glöm inte att säga till om ni vill bli Veckans blogg! Ha det fint sålänge!
Puss maria

 Dagens!


Detaljer


Hittade en massa gamla armband igår när jag gick igenom gamla smyckeskrin.

Söta små armband som man inte kan slänga, - bara för att!

Kan ju faktiskt göra något snyggt av gammalt också :)

Puss maria


Frukost på sängen


Hämtade frukost på sängen till mig och Rasmus innan :)

Mysigt som bara den!


Var går gränsen för fet..?



Detta la Kissie ut på sin blogg igår kväll, och jag börjar nästan skratta..? Hon är väl inte fet?! Det lilla man ser av henne så är hon normal byggd, och bara för att det finns pinn smala modeller som tex Stephanie Naumoska, betyder inte det att alla som har annat än skinn och ben på kroppen är tjocka.

Har man dåligt självförtroende så ja, då kan jag förstå om man ser sig själv som tjock osv och det säger jag ingenting om, för det är helt normalt. Men sånt kommer man på senare i livet, att så va det faktiskt inte. Jag är varken tjock eller jätte smal just nu, jag är ganska normal.

Men det skulle inte göra mig någonting att se ut som tjejen på bilden!

Meningen med dejting in the dark är väl ändå att man ska lära känna personen..? Ganska fint budskap, att det faktiskt är insidan som räknas.

Synd bara att det ytliga samhället vi lever i, inte påverkas..

/ maria

10 mars - onsdag

Studiedag
Godmorgon fina läsare! Sovit gott? Det har inte jag.. Hostat hela natten och en tjock pojkvän som tar upp hela sängen. Annars mår jag prima :) Klockan är bara 08:27 just nu men är redan klarvaken, har hunnit städa en låda och plockat i diskmaskinen. Känns som jag har hunnit med endel idag redan :) Känns bra!

 

Men nu ska jag slita ur min pojkvän ur sängen och dra med honom på en morgonpromenad, antingen han vill eller inte. Blog you later!
Puss maria


Godnatt!

Min älskling har kommit hit nu så vi sitter i min mysiga, nybäddade säng i mitt nystädade och fräsha rum och tittar på desperate housewhifes, snart börjar ju cougar town också :) Imorgon är det studiedag och då bär det av till storstaden! Så nu gäller det att få några timmars sömn innan man ska ut och åka igen.

Hoppas ni har haft en fin tisdag!

Puss Maria

 


Vårens/sommaren vill ha!

 Riktigt snygga klackar man kan ha till både skolavslutning och sommarfester. Ruggigt snygga och ett stort vill ha, kanske till och med måste ha..?

 Snygg väska från H&M :) Dock har jag väskor i överflöd så får se om jag kanske köper till sommaren, - än så länge klarar jag mig med min älskade svarta skinnväska jag har med mig överallt!

 Skinnjacka från Jofama by Kenza. VILL HA! Fast blir nog en billigare variant av skinnjacka för min del, haha..

 riktigt heta! Färgade solglas är ett måste för mig iår. Frågan är - lila eller knallblå? Kanske ska slå till med aprikosfärgade från gina..? Hmm.. Blir nog mer än ett par. Solglaslögon är faktiskt enligt mig en av de viktigaste accosearerna på sommaren/våren!


Städar för fullt!

Jag storstädar mitt rum just nu. Eller har iallafall påbörjat det, trots att mitt rum är väldigt litet och mysigt tar det lång tid. Ska gå igenom alla lådor, skåp, garderoben, små lådor osv..  Än så länge har jag hunnit städa bakom skrivbordet och hunnit gå igenom några små lådor. Ska förtsätta en stund till tror jag, men innan nio måste jag faktiskt hinna byta lakan och dammsuga. Får sällskap då nämnligen..

Puss maria


Dagens sommar-outfit

Kommer börja med dagens snyggaste outfit som jag hittar på olika sidor.

 
Detta blir dagens! Hatt, sidtoffs, stor t-shirt och korta shorts som sitter löst. SO HOT! Hittat på HM.com
insipiration

puss maria


Maria Bergdalen

Hejsan!
Nu är jag hemma efter en promenad med mina vänner i den fina vårsolen. Eller ja, vi gick mest i affärer. För första gången på riktigt länge fick jag med mig något hem också! Är dock inte till mig, så vad som gömmer sig i den påsen får vara sekrettesbelagt ett tag till.

Hur som haver, jag är äntligen hemma och ska fortsätta så hela kvällen, känns riktigt bra! Men innan jag gör något annat ska jag lägga mig och ta en powernap i någon timme, och äta såklart!

Blog you later!

/ puss maria

 

 michis och roswall inne på KICKS. Becca va med på stan också :) Mysigt att man äntligen kan gå ut och göra saker, när solen skiner! stort plus


Mobilbloggar :)

hejsan! Bilden är från övningen idag med elevrådet och jag tror att det här kommer bli jätte bra :) iaf, jag sitter på so lektion just nu och diskuterar städtanternas uppgifter typ.. Haha. Snart ska vi göra idrottsprov och efter det blir det stan med michis och Becca :) hörs lite senare! Puss maria

9 mars - tisdag

Godmorgon sötnosar! Sovit gott?
Tyvärr har inte jag det.. Vaknat flera gånger av att jag hostar, sen är det lite svårt att somna om. Jag vaknade redan vid sex.. :/ Jaja, nu är jag vaken och har fått på mig lite kläder iallafall. Jag mår inte bra alls, har väldigt ont i halsen och hostar då&då.. Så får bli en varm outfit idag. Fet halsduk och varma jeans, like it.

Hela morgonen ska vi öva till pjäsen så jag får nog försöka gå hela dagen i skolan faktiskt. Vi hörs i eftermiddag!
puss maysan


VECKANS BLOGG?

Jag har börjat läsa många olika bloggar nu som jag inte sett till förut. Men i vilket fall som helst så har jag funderat på att börja med Veckans blogg? I så fall får ni som vill vara nominerade säga till mig, innan söndagen varje vecka. Men jag gissar på att inte så många kommer nominera sig, så jag kommer länka Veckans blogg varje söndag och även motivera varför jag tycker så. Jag kommer självklart meddela den som har blivit veckans blogg.

Vad tycker ni kära läsare?

Puss maria


Tröttast vinner

Jag somnar snart. Har försökt plugga lite nu men känns som om jag inte får in mer i min lilla skalle längre. Plus att min söta mage (som alldeles nyss fick påfyllning) skriker efter något sött. Och jag kan inte alltid vara nyttig. Så ska gå ner och äta lite digestivkex med mor & far, saltön har börjat igen! :D Happy me!

Väldigt osammanhängande inlägg, haha. Men dit jag ville komma är att jag är trött, hungrig och ska sova om en stund. Hörs imon :)

Godnatt!

Puss maria

 


Min kväll



Såhär ser min kväll ut härifrån. Plugga, datan, äta en massa choklad och så vidare. Halsen blev värre efter utomhusträningen så har kokat upp lite varm oboy också som jag sitter och smuttar på. Men ska som sagt plugga lite grann och senare äta min (fördetta) favoriträtt! Korvstroganof. Underbart!
Har ni haft en bra start på veckan?

Puss maria


Fotbollsträning

Sticker och tränar nu, på konstgräs borta på tjuskulle. Nice! Tillbaka om några timmar. ciao!

/ maria


Maria is in charge

Om jag skulle få bestämma..

Skulle gamla bråk inte påverka de nya. Förstår ni hur jag menar? Om vi säger att jag bråkar med kiwi i februari, ska min kära fruktvän inte ta upp gamla fel som är flera månader gamla. Jag hatar sånt.

 

Människor skulle lära sig kompromissa. Jag menar, jag ska inte alltid kämpa eller gå hela vägen. Det krävs två stycken för att hålla en vänskap, relation, osv vid liv. Aldrig ens ansvar. & det krävs även två för att påbörja ett bråk - även två stycken för att avsluta ett.

Storbloggare skulle sluta hänga ut människor. Bara jag som stör mig på att endel storbloggare hänger ut sina gamla vänner över simpla bråk? Då minskar chansen att det blir vänner igen. Visst, om jag bråkar med någon skriver jag det på bloggen, eller juste, det har hänt en gång. Anledningen till det är att jag gillar personliga bloggar, men jag skulle aldrig hänga ut någon genom att skriva namnet eller lämna ut för mycket ledtrådar. aldrig någonsin

Man skulle börja med hemstudier
. Att sitta hemma en dag i veckan (exempelvis måndagen) för att slippa gå iväg till skolan varje dag. Ibland blir man inte direkt peppad till att gå till skolan varje dag och vara med samma människor osv. dock älskar jag min klass. MEN, om man fick plugga hemma en dag varje vecka skulle det underlätta för många.


Underbara vårsol!

Vill börja med att tacka för alla fina kommentarer som jag läste nu när jag kom hem =) Va längesen man fick sånt! Gulliga ni är :)

Iallafall så är jag hemma från skolan nu! Har gått relativt snabbt och smärtfritt för att vara en måndag.. Att solen skiner och man till och med kan gå ut utan att frysa, gör nog att man blir mycket piggare. Eller vad tror ni..?
Hur som haver, idag är det måndag och då är det träning på san siro =) Har ont i halsen och hostar, men får allt försöka att bita ihop litte och be a man, haha.. Måste faktiskt ta tag i fotbollen på allvar nu.

 

Men först ska jag käka lite våfflor och kanske läsa igenom idrotten några gånger =) Bloggar senare!

Puss maysan

 från skolan today :)

 okej, det finns endel stora snöhögar kvar.. men dom försvinner förhoppningsvis så snart som möjligt :)

 Becca och Michaela :) <3

 


8 mars - måndag

Godmorgon! Klockan är bara halv åtta och jag är redan klar.. Nu när jag inte plattar håret tar det inte mer än 30 minuter för mig att bli klar. Tar ju endast 5 minuter högst för mig att sminka mig.. Iallafall till skolan ;) jaja! Idag på morgonen ska vi i elevrådet öva på en pjäs om mobbing vi ska spela upp för skolan nästa vecka.. Känns inte alls bra, haha men det ska nog gå vägen :)

Nu ska jag äta något innan jag sticker till skolan =) Blog you later!

Puss Maria

 Dagens!

 =)


Natti!

Rasmus åkte nyss :( Lite tråkigt, men har ju i stort sett fått spendera hela helgen med den underbara ungen så jag ska inte klaga. Får träffa honom på tisdag igen =) Hur som haver, innan han åkte hann han fixa min nya stol! Min gamla skrivbordsstol är sliten och helt förstörd.. Men han monterade ihop den nya på ynka 10 minuter eller något sånt.. Hihi.

Jag vill byta skrivbord, mitt som jag har nu är så old fashion, om man kan kalla det så?.. Har haft det så länge jag kan minnas och jag har inte användning av 5 lådor och ett litet skåp. Ska städa ur det i veckan sen försöka sälja det :) Ska lägga ut en fin bild på bloggen också om någon är intresserad. Mamma och pappa vill nämnligen inte köpa ett nytt för dom tycker det är onödiga pengar.. Trots allt sant, men vill ha ett nytt och det är NU.

 

Jaja, jag tänkte göra mig iordning för min skönhetssömn nu :) Blir att titta på keeping up with the kardashians och leave it to lamas på E! dom närmaste timmarna =) hörs imorgon, natti!

puss maysan

 Gamla stolen.. sliten

 Nya stolen :) Mycket fräshare, snyggare och skönare! älskar förändringar - stora som små =)


Maria

Gud va kallt det blev ute! När jag va ute med Michaela mitt på dagen va det riktigt skönt men nu frammåt sex blev det genast kallare.. Jaja! När vi va ute stötte vi på kevin Becca och Emma också, pratade lite med dom, va ju trevligt :) Vi köpte med oss lite choklad hem, mums. Men nu ska jag bara vila med min älskling dom sista timmarna innan han åker hem, så jag bloggar lite senare istället. Ska snart äta lite våfflor också, musm (:

Hoppas alla har haft en bra helg! Några misstag på fyllan ni ångrar..?

Glad att jag slipper sånt ;) haha! puss maria

 skulle kunna göra reklam för marabou! Love it ;)

 <3


Just nu!

Update 17:16

Snart är Rasmus tillbaka från sin match, då ska vi ut och gå! Ska lämna in lite filmer och kanske köpa med oss något gott hem till kvällen. Mysigt det :) Så efter någon timmes pluggande så har jag nu tagit på mig varma kläder och är redo för en vinterpromenad - igen. Bjuder på bilder senare!

Puss maria


7 mars - Söndag

Hej igen!
Nu är jag hemma :) Nyduschad och fräsch! Har bestämt mig för att spara hår nu, vill ha riktigt långt igen som jag hade i sexan! Då gick det under brösten.. I miss it.! Hur som haver, för att få längre hår ska jag sluta föna det, platta det mer sällan, inte borsta det när det är blött (man tappar så SJUKT mycket hår när man gör det..), fläta det varje kväll som vanligt och köra med inpackning två eller en gång i veckan :)

 

Iallafall, har precis ätit med la familia och nu ska jag plugga lite! Känns som det är det ända jag gör om dagarna.. fabulous life of maria bergdalen!

/ maysan

 Mitt hår just nu.. Tyvärr måste jag bleka det några gånger innan avslutningen och det sliter ju jätte mycket på håret :/ Men det får jag ta! Efter sommaren ska jag ju satsa på att bli mörk brunett :) Vad tror ni om det? 


Mobilbloggar :)

godmorgon söta läsare :) just nu är jag ute och går med min kära vän michis! Jätte skönt ute ju! Så vi hörs när jag är hemma :) puss maria

Vår!

Solen har skinit hela dagen och det har varit hur mysigt som helst! Har spenderat dagen med erica, eller det blev tyå bara någon timme men det var även allt som jag klarade av eftersom jag är trött och sliten.. Nu väntar jag till hockeyn är över och likaså melodifestivalen för ingen tv är ledig, SUCK! Men precis som jag sa innan är jag lycklig idag och det finns ingen som ska få förstöra det! :) 


Jag vill ha tillbaka mitt långa hår, :'(

Melodifestivalen :)

bilden är ganska gammal men gillar den, :) Iaf, tittar på melodifestivalen med pojkvännen och hans familj! Super mysigt :) vilka går vidare ikväll i andra chansen? Jag tycker nog att pernilla förtjänar att gå vidare, för det är faktiskt en schlager låt! Vi får väl se hur det går :) hörs imon! Puss maria

Maria

Anonym: Så synd att ni inte var med i finska kriget där folk sköt ihjäl människor som var sånna stora idioter :)
Haha, ska jag ta detta som att det är någon anonym som tycker att jag är en stor idiot och borde dö? ;) Eller att någon jag skrev om är en stor idiot och borde dö..? :o I vilket fall som helst - väldigt grov kommentar, haha..

Nu är jag hemma från matchen :) Gick bra, vinst med 3-2! Kändes skönt att vinna första träningsmatchen faktiskt. När jag skulle gå in gick det inte mer än typ 10 minuter innan jag fick ett slag på foten. Eller ja, stämpling kallar man ju det i fotboll. På ankelknölen, så gjorde rätt ont.. Blev inget mer spelande för mig pga foten, men överlever, är trots allt bättre nu :)

 

Nu har jag packat och ska åka till Myresjö om en liten stund. Melodifestivalen ikväll, mys med älskling och hans familj! Kommer mobilblogga lite senare :) Hoppas alla får en fin lördagskväll!

Puss M

 Ganska fet väska för en övernattning om du frågar mig.. Men som tjej finns det mycket nödvändigt och endel saker kan jag faktiskt inte vara utan i 24 timmar.

 Ikväll, ganska lagom för en myskväll. =)


Pinsamt? =)

Kolla in detta..


Jag i sjuan..



Maria i sjuan eller sexan :)



Fortsättning på sjuan ..


hihi sönos, "sjuan"

Hihi, visst var vi söta ? ;)






Solen skiner!

Trots att jag vaknade tio över åtta är jag på världens bästa humör! Fick ju träffa min älskling igår och det var riktigt mysigt! Jag älskar att spendera mina dagar tillsammans med honom! Det är något jag verkligen älskar! Och ibland är livet helt underbart, så är mitt liv varje dag så länge jag har han! Tänk att han har stått ut med mig i över fem månader! Jag vet inte om ni minns hur det känns att vara nykär.. Men det gör jag för trots att det gått fem månader är jag fortfarande det, det pirrar fortfarande i hela magen när jag ser han och jag ryser av glädje när jag hör hans namn! Åh jag bara älskar allt denna dagen! Jag tror att jag ska träffa emma men jag ska även träffa sagis hoppas jag! Eller iallafall kolla hur hon mår! (Ska även försöka klara mig en hel dal utan min älskling, trots att jag hoppas att vi träffas ändå .. ;)) Nu ska jag snart fixa mig! Puss michis


Jag älskar dig min finaste becca!


Ute och åker

jag är ute och åker med rasmus och mamma! Eftersom pappa har bilen i jönköping är rasmus snäll och kör ut mamma till landsbro, jag följer med :) på vägen hem sen ska han släppa av mig vid vallen, ska nämligen spela första träningsmatchen idag! Mot nässjö borta på konstgräs, blir nog massa bra :) så jag skriver senare efter matchen kan jag tänka mig. Ha det fint så länge i det underbara vädret! Puss maria

6 mars - Lördag

Update 08:56
Godmorgon sunshines!

Vi vaknade nyss och det är ju helt underbart att solen skiner när man vaknar! Blir superglad :) Iallafall, igår tittade vi på två skräckfilmer! Last of the living och My bloody valentine. Den första hade riktigt uselt slut men va annars riktigt bra, komedi skräck :) My bloody valentine har jag sett förut men också riktigt bra!
Nu tittar vi på barnprogram och kommer nog göra det dom närmaste timmarna som kommer :)
puss maysan

 

 Bilder sen igår :)


Mobilbloggar :)

hej igen :) kom hem nyss, har varit ute med michis anton och rasmus! Först va jag och michis uppe och klättrade i en spånhög, sådana där jätte höga ni vet? Haha, hade sina för och nackdelar ;) iaf, när michis och anton skulle köpa godis stannade jag och rasmus utanför, (på bilden). Vi har hyrt filmer nu, två skräck och en massa godis. Så blir att mysa nu, hörs imon bloggen :) hoppas alla andra har en nykter och mysig fredagkväll! Puss maria

Matlagning =)

Har lagat mat och det blev supergott! =) Fixade till hela familjen så är mätta och belåtna nu. Ska åka ut en sväng nu, hyra film, köpa godis, och träffa Michis och Anton en stund. Blir mysigt det :) Så vi får höras senare, bloggar troligtvis från mobilen ikväll.
Puss m

 innan ugnen ;) min pizzaa!

 resultatet :) Brödet är mörkt för att det va fulkornsbröd, suuperduper gott

 glada bror =)


nu är det fredagsmys..

Hej :)
Sitter hemma med min älskling nu! Han hämtade mig på skolan för en stund sen. Just nu gör vi ingenting, har en känsla av att han kommer somna vilket minut som helst ;) Själv njuter jag av att se klarblå himmel och sol från mitt fönster för en gångs skull!
Iallafall, provet idag gick rätt bra tyckte jag :) Skönt det!
Ikväll ska jag och Rasmus laga mat, sen köpa godis och hyra film :) Blir mysigt!
c'ya
puss m


5 mars - Fredag

Anonym: vfr sover ni nite över på vardagarna då?:)
svar; jag behöver min sömn, haha ;) Nej men jag tycker inte att man ska sova över på vardagarna, för då blir det plötsligt för mycket. Det blir liksom som om man bor ihop, och det vill inte jag! Lättare att man börjar bråka och så om man är med varandra dag som natt ;) Så nej det ser inte jag som ett alternativ, då saknar jag hellre min älskling och blir dubbelt så glad när jag träffar honom :)

Godmorgon!

Sovit gott? Det har jag! Underbart skönt. Idag är det hemkunskapsprov så det är bäst att jag läser igenom sidorna lite innan skolan. Vi hörs i eftermiddag!

Puss maysan



Jag kommer aldrig mer vika ner mig och låta honom vinna eller förstöra mer för mig,
så resten är upp till dig nu. Jag lämnar det gamla nu, men kommer alltid vara redo att lösa allting som har hänt mellan dig och mig på senaste tiden. Men som sagt, jag viker aldrig mer ner mig. Det va det största misstaget i hela mitt liv.


Mys med Becca hela dagen lång :)

Hej sötnosar :)
Nu sitter jag och Becca med hemkunskapen i högst hugg och försöker lära oss lite. Går förvånande bra faktiskt! Har badat i över en timme med hårinpackning och rakat benen så nu är vi fräsha! Har även käkat lite marrängsvish, mums* Nu ska vi plugga lite mer tror jag, tittar på du blir vad du äter och Sara Löfgren är med.. Sjukt, hon är ju pytteliten. Jaja :)
Hörs senar
puss maysan





 myyyys!

becca

sitter hemma hos maria nu :) vi har precis badat bubbelbad, riktigt skönt. Nu sitter jag framför datan och maria plugga, ska också börja plugga nu tänkte jag. Ska nog hem och städa mitt rum snart för de behövs verkligen städas! Men nu ska jag bli lite mer social mot maria :)

puss


jag är sliten..

Tjoho! Har precis duschat.. Jag riktigt längtar tills imorgon då jag får gå ut igen! Har varit för trött för att göra det idag, men imorgon måste jag gå. Min handledare hade mailat min mamma och hon skrev att jag fick vg på mitt so prov, så höjt ytterligare ett ämne! Ett stort fuck you till alla som tror att jag inte kan, ha ha ha.. Men nu ska jag plugga har ju somsagt hemkunskap och med plugga menar jag kolla på tv (y) Imorgon hoppas jag att jag får vara med min älskling, om det blir så ska vi kolla på nya narnia som kom ut för flera år sen men jag är ju hur seg som helst.. Men nu taggar jag! michis


Svar =)

Anonym: ska du gå handel i vetlanda då?

svar; yes, men nu har jag ändrat mig igen och är 100 % säker på att det blir såhär. Ska försöka att sluta tänka på gymnasievalet så jag inte ändrar mig igen ;) Vill stanna i mitt söta lilla Vetlanda och inte låta något gammalt förstöra min gymnasieutbildning!
Mina val kommer se ut såhär:

1. Hantverk - inredning, Vetlanda
2. Handel & administration, Vetlanda

/ maysan

På väg hem :)

här står jag just nu och väntar på Becca, :) hon är hos sin syster, när hon kommer hit ska vi hem till mig och bada :) bilder och sånt från vår myskväll lite senare! Puss maria

Tror att jag har bestämt mig nu =)

Jag har pratat med små söta vänner i klassen och skrivit med Michis soch dom har varit väldigt hjälpsamma. Ska upp och träffa cyon en dag också men just nu ser tankarna ut såhär:
1. Handel
2. Hantverk/inredning
3. Samhäll

Hoppas jag blir helt säker snart så jag slipper vara osäker när jag ska göra dom sista valen ;) Jaja, efter skolan är det Body pump sen ska jag va med Becca! :) Vi ska bada bubbel badkar och plugga lite inför provet imon, blir mysigt. Men bodypumpen håller ju på till fem så mobilbloggar efter det =)
Pusshej / maria

 fin bild från spexet i vintras :)


Sjuk..

Vakanade för typ tion minuter sen och kunde inte fortsätta att sova.. Så jag bestämde mig för att gå upp och har precis messat lite med maysan som har beslutsångest inför gymnasievalen. Hm.. Det är inte lätt! Men jag har iallafall, eller nja ska söka ...

1. Hantverksprogrammet/Stylist i nässjö
2. Hantverksprogrammet/ Inredning i vetlanda
3. Handel och administrations programmet i vetlanda


Jag är riktigt nöjd med mina val faktiskt! Och detta påverkar ju inte hela livet..
Men nu ska jag hoppa ner i min sköna säng igen! Puss michis 


4 mars - Torsdag

Godmorgon!
Vaknade med lite gymnasieångest bredvid mig. Flög i mig igår att jag vill gå inredning. Kanske istället för stylist till och med? Men jag är osäker.. För inredning finns inte i Nässjö, men i Vetlanda. Jag vill verkligen inte gå i Vetlanda, så risken kanske är att jag måste gå i Eksjö eller något då? Jag tänkte titta runt på lite gymnasier, så får jag tänka sen hela dagen i skolan på hur jag ska göra..
Puss maysan


Nighty night

Hello
Var med min baby idag som sagt. Va hur underbart som helst, helt klart bäst hitills på denna veckan! Vi hinner inte träffas så mycket i veckorna eftersom båda har träning måndag, tisdag & torsdag.. Nu börjar matcherna på helgerna också så kommer bli ännu mindre och det är jätte jobbigt. Grät till och med när han skulle gå, bara för att jag inte får träffa honom förens efter skolan på fredag, dvs hela två skoldagar.. Jaja, jag får ju prata med honom i telefon osv så jag får väl stå ut.

Iallafall njuter jag med lite kvällsmat framför nya Greys avsnitten nu, underbart! Sen ska jag läsa lite innan jag somnar. Hörs imon!
puss maria

 Fin bild! Lite kortspel i Myresjö

 Åka biiil :) In till stan, han stannade en stund innan han drog tillbaka till skogarna igen!

 Åka biiil :]

3 mars, fem månader!

Tjosan! Just nu sitter jag framför datorn och är hur trött som helst.. Tror att jag börjar bli sjuk.. Har ont i halsen och är seg i hela kroppen. Men ska gå och lägga mig så att jag mår bättre imorgon! Jag hade ju även prov i samhällsekonomi idag, och jag hoppas på vg! Det är jag ändå ganska säker på!

Jag och min prins har ju fem månader idag också men dagen blev inte riktigt som jag hoppats.. Min pojkvän är sjuk så vi kunde bara träffas i en halvtimme.. :( Men den halvtimmen var dagens höjdpunkt och jag hoppas att min baby mår bättre snart! Jag fick en body lotion av honom, (min sötnos..) Den luktar vanilj och är hur mysig mot huden som helst. Det blir att smörja in sig med den varje morgon och kväll. Åh jag tror inte riktigt att ni läsare fattar vilken underbar pojkvän jag har! Har är bättre än bäst, och så perfekt man kan bli! Han är fantastisk  rakt igenom och är så glad för de fem månaderna vi haft tillsammans, jag hoppas på många fler!

Nu ska jag sminka av mig, borsta tänderna, smörja in mig och gå och lägga mig och självklart skicka iväg ett sms till min darling.. hihi, blev många olika namn på han men ett kärt barn har många namn visst? :) Puss och godnatt!


Du är allt jag någonsin drömt om! <3


Ouups..

Jag råkade somna..
Men ingen skada skedd, det va faktiskt riktigt skönt, bara att jag inte hann plugga.. Anyway. Jag ska börja fixa mig lite nu för om en stund kommer pojkvännen och hämtar mig, ska nämligen ut till Myresjö idag. Har inte träffat honom sen i söndags. :/
Så jag kommer nog mobil blogga lite senare, ladda inför greys ikväll!
Puss maysan

 jag älskar att leka med bilder. :)

Maria

Hey!
Home again, home sweet home. Idag har det som sagt varit en ganska slapp dag, har varit på bra humör idag för en gångs skull så gick väldigt bra =) Tittar på Dr Phil nu, om the Wesson family. Blir tårögd, för det är så himla hemsk.. Har sökt lite på internet också och jag mår riktigt dåligt av det!
Iallafall jag ska fortsätta med det, och sen plugga lite grann. Hörs sen =)

puss m

 just nu :) mitt egna lockiga idag

 Fint väder ute, love it :) inte så kallt! :D


3 november - onsdag

hej sötnosar! Solen skiner ute men det är nio minus grade så gäller att klä på sig. Slutar tjugo i två idag och innan det har jag håltimme i två och en halv timme.. Nice. Så vi får höras senare! Puss m

I'm in heaven..

Tittar just nu på nya säsongen av desperata hemmafruar, vid tio är det premiär för cougar town och imon börjar greys igen! Känns rätt underbart när allt kommer igång så man har något att spendera sina kvällar på Hihi :) så ska titta på tv och prata med älskling innan jag somnar. Sov så gott söta läsare så hörs vi imon! Puss M

Myser med mor & far =)

Hemma från träningen! Har några nya blåa vänner tack vare grusplanen som i princip va täckt av is och snö till 100 %. Men det va bra för magen för stunden iallafall! :)

Nu är jag färdig duschad och det står fruktsallad och väntar på bordet. Ska mysa lite med mina föräldrar nämnligen! Senare ska jag värma lite oboy och ligga i min egen säng och mysa för mig själv.

Ska titta på Dr Phil som mamma spelade in åt mig innan, fortsättning sen igår. Handlar om the Wessler famliy, en familj från USA som va jätte läskig.. Mamman och pappan hade 11 barn ihop, och pappan fick barn med ett av sina egna barn, han utnyttjade dom då alltså och misshandlade dom. När en dotter vågade rymma från familjen dödade han 9 av sina barn, var av dom 2 han fick med hans dotter. Han sitter nu inne och är dömd till döden och 102 års fängelse..

jaja, hörs kanske sen om jag inte somnar. Ciao!

 mys i tv rummet :)

Redo..

På med:
Långkallingar
Shorts
mjukisbyxor
strumpor
träningslinne
underställströja
t-shirt
tjocktröja
fet jacka

Känner mig rätt redo för utomhus träning nu. Hörs senare!
puss m


Jävla mens..

Hej alla friska!
Eller ja, jag är väl också frisk. Egentligen. Men jag har sån fruktansvärd mensvärk och har mått piss hela dagen.. Bara velat spy, men har inte kunnat. Sen när jag kom hem sprang jag till toan direkt och spydde upp halva mig känns det som.. Usch! Jag som skulle träna idag.. JÄVLA MENS. Jag har fortfarande ont och vet inte vad jag ska göra.. Bara ligga hemma hela dagen och ta hand om mig själv typ. Mamma håller på och fixa mat men känns inte så lockande att äta mer just nu..

Iallafall, dagen i skolan gick inte heller så bra eftersom jag hade så ont i magen. Plus att det va kallt som satan.. Men ska inte klaga på att solen vågade sig fram =) Lite plusgrader till hade ju inte varit fel bara..

Nåja, jag ska försöka sova lite nu och vila magen så hörs vi senare.
puss maysan

 Utanför mig just nu


2 mars - tisdag

Solen skiner! :D Blir ju faktiskt ganska lycklig av att vakna till det fina vädret eller hur? Men jag är fortfarande på rätt tråkigt humör sen igår, förhoppningsvis går det över nu med solen (: Behöver lite solsken i mitt liv just nu haha!
Iallafall så ska jag bara fixa det sista sen dra iväg till skolan så vi hörs i eftermiddag! Slutar halv fyra idag.. Jaja

Puss Maria


Godnatt / maria

Update 22:16. Nu har jag lagt mig och tittar på någon ny komedi serie som inte alls faller mig i smaken. Ska prata lite i telefon nu innan jag somnar. Puss! <3

Plugg all day long..

Jag har pluggat en stund nu men det känns lite för jobbigt för att fortsätta just nu. Känns som om hela världen har gått emot mig idag. Nästan allting faktiskt. Lektionerna har varit sega och jobbiga hela dagen. Under mellanmålet köpte jag en apelsin som visade sig vara möglig när jag skalade den. Utvecklingssamtalet gjorde mig så jävla arg och pluggandet går åt helvete för jag bara gråter. Plus att tjejveckan är på G nu (hade ju inte det förra veckan, ville bara slippa badet) så tror att det i själva verket är mina hormoner som spökar. But still - gillar inte mitt liv idag :(
/ Maysan


becca

Hej på er!
Måndag igen då, fyfan vill bara somna och sova tills sommaren kommer. Orkar inte gå i skolan, orkar inte med att gå upp tidigt varje morgon och jag orkar inte med att plugga! Men de gör jag ändå så nu sitter jag här framför datan och pluggar so som jag ska ha prov på imon. Idag har man ju inte heller gjort nån nytta, har varit med michis,saga och maria en stund sen gick jag på utvecklingsamtal som gick väldigt bra i allafall. Men nu ska jag fortsätta att lyssna på musik och plugga.

Puss på er
& en sak till
Jag saknar min Kevin!


Lite mer än 6 månader sen

Jag känner att jag måste skriva av mig lite, finns risk för endel långa inlägg idag men nu vill jag skriva av mig lite.

Det är lite mer än sex månader sen nu, sex månader.. Ett halvår. Det är sjukt. I början tänkte jag bara negativt och drog ner mig själv med ångesten "det kommer aldrig bli bättre iallafall, skitsamma". Eller "varför ska jag göra något åt det, allting är redan förstört". Men jag är så fruktansvärt glad att jag gjorde annorlunda.

Jag tog tag i det, jag fann en vilja till att kämpa. Kanske ville jag bara visa att jag också kan kämpa emot något som alla inte kan, kanske ville jag visa att Maria Bergdalen kanske inte längre är den mesiga lilla blonda bruden som bryter ihop för allting. Även om folk inte visste om någonting, ville jag nog bevisa det för mig själv, att jag är starkare psykist än andra tror.

Så ja, jag kämpade. För alla mina vänners skull, för det va dom som gav mig anledning till att kämpa. Även för min pojkväns skull såklart. Men mest av allt kämpade jag för min egen skull. Jag visste att jag inte skulle vara ledsen hela livet, jag är i allmänhet en väldigt glad människa. Jag ville bara visa att det krävs mycket mod för att gå igenom endel saker.


Och det gjorde det. Mycket mod, ork och anledningar behövde jag för att klara alla test, perioder och olika slags jobbiga situationer. Men allt det har jag klarat nu. Jag klarade att gå igenom det, bearbeta mitt problem och kämpa mig igenom det. Kanske är det svåraste kvar nu. Att glömma, gå vidare, och fortfarande ha kvar i mig att jag är så mycket starkare än alla andra trodde. Jag har bevisat det nu, jag är stark och jävligt förbannat bra.

& jag har aldrig varit lyckligare! =)

/ Maria

 
:)

Varför bloggar jag egentligen?

Ja, det är en fråga jag ställde mig själv för ett tag sen. Varför bloggar jag? Varför kan jag sitta timmar om dagen framför datan för att skriva om mitt liv, andras liv och andras åsikter på saker och ting?

Jo, jag tycker det är jättekul. Vår lilla söta blogg har inte så många läsare, men ett visst antal har vi faktiskt varje dag som vill följa våra vardagar. Jag tycker det är jättekul att driva en blogg tillsammans med mina två bästa vänner. Kunna skriva om vad jag gör varje dag, och faktiskt så tycker jag att det är rätt roligt att endel faktiskt tycker om att läsa om mitt ganska ointressanta liv.

Jag älskar att skriva, denna texten kan jag göra sidor lång. Jag gillar att få bli hörd och föra fram min åsikt om saker och ting, endel saker har jag faktiskt väldigt starka argument för. Jag gillar att läsa om andras liv, bli inspirerad av andra stora bloggar. Jag gillar att läsa över huvud taget och tycker det är jätte kul att skriva varje dag.

Så jag vet att jag michis och becca inte är i närheten av en stor blogg, men vi uppdaterar varje dag. Vi skriver om våra åsikter, tankar och mål. Jag tycker det är roligt att visa min dag i bilder även om jag är dålig på det. Att driva en blogg är både roligt och lärorikt, och jag älskar att skriva om mig själv, haha..

Bara en åsikt och tanke jag ville dela med mig av =) Puss!
/ maria


Maria :)

Nu är jag hemma :) alla datorer är tyvärr upptagna så får blogga från mobilen istället. Efter skolan gick jag hem till michis med henne och Becca, saga kom precis innan jag skulle gå! Skulle nämligen på utvecklingssamtal, roooligt.. Gick väl ganska bra, bara att min handledare inte längre tycker om mig. Nåja, lider inte så mycket av det! Nu när jag ändå är själv tänkte jag bara vila lite framför tvn och sen kanske jag ska träffa Becca igen :) Hihi. Jaja vi får höras senare! Puss M

1 mars - måndag

Ny månad, ny vecka och ny årstid :) Har ju faktiskt gått in i vårens månad nu, även om det inte syns när man tittar ut.. Snön har ju börjat smälta lite iallafall och det är inte lika kallt ute, vi får väl nöja oss med det så länge! Bara det inte snöar mer är jag nöjd :) iallafall så ska jag äta frukost nu innan skolan så vi hörs i eftermiddag!
puss maysan


RSS 2.0