Update 20:38 / maysan

Hej sötnosar! :)
Nu är jag hemma igen! Sitter och myser med kvällsmat tillsammans med mina föräldrar framför OS. Åkte nyss från Rasmus och känns lite sorgligt att lämna honom.. Har haft en underbar helg tillsammans med plutten! :)
Iallafall, nu ska jag äta lite till, plocka ur min tvättkorg, städa mitt rum och titta lite på tv innan jag faller in i sömnen. Så vi får höras imon igen!
puss maysan

 Lördag: promenad med kusinen i det sköna vinterluften :)

 Söndag: promenad med älsklingen i myresjö. Förstår ni nu vad ni menar med att jag åker ut till dom mörka skogarna?

 promenad med älskling :) mysig bild får avsluta en mysig helg! godnatt!

Det gick visst att lägga in bilder från mobilen trots allt? :)

Titta va duktig jag är :) bild på mig och wille och bror från julen!

Maria

Svar till anonym som undrade om man inte kunde lägga in bilder även om man bloggar från mobilen: det verkar inte så eftersom jag går in på internet och bloggar, man kan ju blogga via sms men det är både dyrare och svårare, haha.. Iaf, jag är fortfarande hos rasmus och vi tittar på emil i löneberga, så gullig är han :) jag kommer hem någon gång efter åtta ikväll så vi hörs då! Ha det fint så länge :) / Puss m

november


Du&Jag genom allt stumpan!
M <3 M


white america - eminem

Tjoo! Just nu sitter och jag lyssnar på musik och väntar på att min kusin ska komma hit. Vi ska käka och snacka.. Så det blir mysigt. Gårdagen var galet kul och speciellt när jag fick träffa min anton).. Hm.. Är så sjukt jävla trött på snön och morfar sa att det skulle snöa ännu mer på tisdag.. FAN! Men jag längtar riktigt mycket till onsdag men tänker inte säga varför ;) Det märker ni då, kan ni gissa? Nu ska jag klä på mig och fortsätta och dunka eminem ur högtalarna så att baksmällan försvinner! Nejdå jag drack inget igår..


bild på mig och clara, jag till höger! jag ser riktigt fet ut, men vi skyller på kameran..


Dagens fråga!

Vad tycker ni om att maria mobilbloggar? Blir det för tråkigt utan bilder?

Update 10:05

Godmorgon på er :) ligger nyvaken i min pojkväns famn och myser. Ska upp och äta om en stund tänkte jag :) Hihi. Idag ska vi bara ta det lugnt och ta hand om varandra :) får nämligen inte träffa honom förens på onsdag igen.. Jaja vi hörs senare! Puss maria <3

Melodifestivalen :)

Hej igen! Jag är hos rasmus nu och myser. När jag kom hit bjöd hans mamma på supergoda räkmackor och nu tittar vi på melodifestivalen med hans familj. Vilka går vidare? & vilka tror ni vinner i år? Iaf, efter melodifestivalen ska vi titta på någon säsong av scrubs, blir mysigt :) vi hörs imon när vi vaknar! Puss <3 / maria

Mobilbloggar..?

Hej sötnosar! Jag provar att blogga från mobilen igen och hoppas att det fungerar nu. Har iaf varit hos mormor och morfar över dagen med syster, mysigt! Wille och anders var där också :) nu ska linn köra mig till pojkvännen så ska nanna där inatt! Festen igår va lyckad :) hörs imon babes! Puss maria

dagen efter..

God morgon alla pigga och glada men även alla trötta och bakfulla! Just nu sitter jag vid datorn och har precis ätit en jättemysig frukost med mig sjäv, eftersom min mamma och lillasyster är i göteborg och inte kommer hem förräns inatt! Gårdagen var riktigt kul, men alla fester har ju små brister! Men ett stort plus! Nu ska snart maysan ringa mig så det är väl bäst att jag kilar iväg, hörs sen!

/michis


partyy

drar på fest nu, hörs kanske imon innan jag drar till jkpg!
puss m

 finare vän får man leta efter. du är bäst! <3


sur som aldrig förr

Jag är på världens sämsta humör

Men det får jag stå ut med now and then. iallafall så är jag hemma nu, Anders kommer förbi en snabbis snart och det gillar vi. Tänkte ta en tupplur nu i min ensamhet. Fy.. Jaja, sen ska jag försöka äta något innan kvällen. Blir röj hela natten lång - på riktigt. Börja tagga nu vänner!
puss maysan

 så har jag också lust att göra ibland. Jag börjar nog gråta nu tror jag, hate my life sometimes


I skolan!

Heysan!
Jag sitter i skolan just nu och har hemkunskap :) Ska jobba med bostaden, har inte börjat än men känner att jag har rätt mycket tid så stressar inte. Slutar sent idag med matte sista lektionen på fredagen, - ogilla. Anyway, kvällen är inte helt planerad än. Får se vart livet tar vägen med pojkvännen ska iallafall sova hos mig och det blir mys! Blir antingen ute med kompisarna eller hemmakväll med Scrubs, beror lite på om vi andra hittar någonstans att vara :) jaja vi hörs senare för jag måste nog börja nu!

Puss maysan

 summerlove


Update 21:24

Home again
Jag har gått med i en nykterhetsförening! Haha, ja jag vet inte vad jag ska säga riktigt. Jag och Becca gjorde det nog för en kul grej från början, men just nu får alla att låta det som något så himla bra. Ja, dom som va där idag iallafall. Gick till IOGT NTO, en lokal, med Kevin och Matthias. Folket där va riktigt trevliga och roliga, och okej att det är lite geek stämpel med sånt men jag vet inte vad jag ska göra nu.. Jaja. 

 Stannade där en stund innan jag gick till Frida :) Där tog vi det bara lugnt, tittade tv och snackade skit. Nu är jag hemma och nyduschad, mys. Ska lägga mig ner i min underbara säng och ringa my love innan jag somnar.
puss maysan

 kolla snön.. ;S


Träning, nu Frida =)

Hejsan!
Hemma nu för stunden, lite snabbt. Körde på bodypump nyss och det va nog det jobbigaste jag gjort på flera veckor. Kan inte ens ta på mig jackan utan att armarna skakar, haha.. Jaja :) Spanska prov idag och det gick väl.. sådär? Eller vad säger resten av 9F? ;)
Haha jaja anyway nu ska jag dra mig mot Frida, spendera kvällen hos den bruden! Blir nog bara mys och kanske lite plugg :) Men borde käka något innan jag går så vi får höras senare!
puss maysan


Torsdag - 25/02

Godmorgon!
Idag är det torsdag, vilket betyder att jag har ett spanska prov att klara av. Hoppas det går bra denna gången..! Grät faktiskt innan julen när jag bara fick G, gjorde omprov till och med för att få behålla mitt mvg.. Jaja nog om det, efter plugget blir det gymmet med fotbollslaget, me love bodypump. Hörs ikväll =)

puss maaaaaaysan


Grattis i efterskott morfar!

Min morfar fyllde ju år igår, glömde jag, tänkte skriva en fin text till honom.. Jaja jag ringde och grattade iallafall, och det blev han jätte glad över =) Han är världens snällaste morfar, han bryr sig alltid om alla andra före sig själv! Han är bäst :) <3 Så grattis till dig, you earned it!

/ maysan

 

 Bild på morfar fanns visst på andra datan.. Men iallafall ska vi åka upp till Jönköping och fira honom på lördag, då får jag träffa den här sötnosen också :) lovely! <3


He's my soulmate

Min fem månaders dag med världens finaste pojkvän har varit helt perfekt. Vi har mysit hela dagen, bjöd ju honom på pommes också.. Generös är jag =) Han förstår verkligen mig och jag tror att det är en av dom anledningarna till att jag är så säker på att det är just honom jag vill vara med, han respekterar mig och förstår mig jämt. Han ser på mig när jag blir ledsen, han ser när jag blir sur. Han känner mig utan och innan, och han älskar mig trots att han vet mina allra djupaste hemligheter om det värsta som finns. Men han har ändå stannat hos mig, i fem hela månader. Och det är jag så otroligt glad över. Utan honom, vet jag inte vart jag hade stått idag. Han är min bästa vän, min soulmate och min pojkvän. Gud va jag älskar honom! (L)

Men nu ska jag nanna, hörs imon!

Puss maysan

 

 

Bilden är tagen för lite mer än 3 månader sen, vi hade varit tillsammans i nästan två månader. Allt va så nytt då, så spännande. Varje dag med honom känns spännande, som något jag aldrig har varit med om förut. För jag har aldrig varit kär i någon på detta sättet förut. Nu efter fem månader känner jag mig mer säker i mig själv och vårt förhållande, utan att ta honom för givet så litar jag på honom upp till 120 %. He's my soulmate


livet är bra underbart!

Hejsan, var hemma i stort sett hela dagen, gick ut och träffade emma sen kom även kevin. Det var mysigt. Solen har skinit hela dagen och det blir så himla glav utav det! Har inte så mycket att skriva mer än att jag älskar mitt liv, mina vänner och min pojkvän! Nu ska jag krypa ner i badet! Känns som en perfekt avslutning på denna dagen!


jag tror på kärlek, jag tror på lycka!
anton du är min kärlek, du är min lycka!
jag tror på oss!


becca

Hallå på er!

Har vart hemma både idag och igår för att jag har haft så ojnt i magen och för att mina mandlar är svullna igen och de gör väldigt ont de också! Men i allafall så kom älsklingen till mig igår och så sov han hos mig, så mysig är han! Det går inte att beskriva hur underbar han är! Jag skulle kunna göra allting för han, de är bara synd för han värd någon så mycket bättre än mig.

Nu sitter jag och slappar framför tv:n samtidigt som jag lyssnar på lite musik. Vill att mamma ska komma hem måste prata med henne !

Tycker ni att de är snyggt med piercing i läppen? Asså i underläppen på sidan?
Funderar på att ta där för skulle egentligen haft två dermaler eller en piercing på sidan av ögonbrynet men de går inte för huden stöter bara ut dem, och jag är så sugen på att göra något mer!

Så piercing nu eller vänta på en till tatuering?


Jag känner mig lycklig =)

...för idag var det första gången på flera månader solen vågade sig fram i Vetlanda!

Men blev mycket piggare och gladare när det blev lite ljusare =) Blev på mycket bättre humör, blev till och med varm när vi va ute och gick. Har hört att det ska snöa imon men hoppas, hoppas att det är lika skönt som det va en stund idag. På fredag ryktas det om plusgrader :) Hejdå snön och hej vår! Det är ju faktiskt mars på måndag, och det är en vårmånad. Happy me! =)

/ maaaaaria


Jag känner mig lycklig =)

...för idag var det första gången på flera månader solen vågade sig fram i Vetlanda!

Men blev mycket piggare och gladare när det blev lite ljusare =) Blev på mycket bättre humör, blev till och med varm när vi va ute och gick. Har hört att det ska snöa imon men hoppas, hoppas att det är lika skönt som det va en stund idag. På fredag ryktas det om plusgrader :) Hejdå snön och hej vår! Det är ju faktiskt mars på måndag, och det är en vårmånad. Happy me! =)

/ maaaaaria


Maysan

Nu är jag här igen! Förlåt för att jag inte har bloggat tidigare, men eftersom jag och min pojkvän har fem månader idag har jag myst och sovit med honom sen jag slutde.

Hade ju "utedag", skulle cykla på motionscykel men gjorde det tio minuter sen sket jag i det =) Tittade på när alla andra hade kul i vattnet och jag ångrade att "jag hade tjejveckan.." Jaja :) Efter skolan hämtade Rasmus upp mig så åkte vi hem och somnade direkt. Träffade Michis och Emma en stund, sen blev det pommestallrik. mums! Nu ska vi titta på Greys anatomy och äta godis, jag borde plugga liite till provet imon =) Hörs senare!

puss m


5 månader (L)

oktober, november, december, januari, februari.
Sen den 24 september har du varit världens bästa pojkvän, och innan det va du den enda som fick mig att skratta. Du har hjälpt mig så mycket och jag är så tacksam för det. Så jag tackar dig igen, tack för allt och tack för att du finns vid min sida. Du är viktig för mig, och jag vet inte vad jag skulle göra utan dig. Fem månader känns bara som första sidan på ett oändligt kapitel. Du är det finaste jag vet mitt hjärtegull, och jag älskar dig av hela mitt hjärta. <3


24 februari!

Idag är det utedag i skolan, känns inte bra. Skulle ha bad egentligen, men jag har ju "tjejveckan" så det blir att cykla på motionscykel istället, inte kul! Skulle fått vara i gymmet men får inte det nu av någon anledning. Fy.. Jaja, det ska nog gå bra. Gry har lovat att hjälpa mig med spanskan på luchen sen, :)

puss maysan


natti!

Nu ska jag läsa och sova, godnatt!
puss maysan

ett minne..

Tänkte dela med mig av ett minne från stockholm lite då och då.. Så var uppmärksamma ;)


Emilia!
Ja var ska jag börja? Jag och emilia blev riktigt tajta direk när jag flyttade till stockholm, vilket var när sommaren innan sexan, så alla nötter som tror att jag "kommer" ifrån stockholm, jag bevisade just motsatsen bitches! Tillbaka till det jag ska berätta.. Emilia var jätte kär i en kille som hette John när vi gick i sjuan och det visade sig att han också var kär i henne. Så dom blev tillsammans. De var varje torsdag och hade det lite mysigt, haha! Iallafall så fyller Emilia är den 29 januari och då hade dom varit tillsammans i nästan en månad. Så John skrev till mig och sa att han inte hade köpt något. Jag hade precis kommit hem ifrån london så jag sa till han att jag hade en oanvänd foundation ( som var alldeles för brun ) och att han kunde ge den till Emilia. Så det gjorde han. Men några dagar efter när det var alla hjärtans dag så gjorde Emilia slut med han. Och det första hon säger är att hon fick en för brun foundation av honom.. Men då sa jag ingenting.. Senare samma dag fick hon veta att John inte varit kär i henne första två veckorna utan blivit det senare och då blev hon jätte ledsen eftersom det var dom första två veckorna som hon var kär i han.. Hon fick även vet att det var jag som gav honom foundationen och då blev hon jätte arg på mig! Vi bråkade och skrek på varandra, men det löste sig senare!

Nu i efterhand skrattar vi som fan åt detta :) Och det är verkligen ett minne som jag aldrig glömmer! Jag älskar emilia och det kommer jag alltid att göra. Vi har hundra fler minnen som jag längtar efter att få dela med mig.
 Vi har alla varit små, visst? :) Fler minnen från stockholm kommer! / michis



drop it like it's hot

Nu är jag hemma igen =) Har duchsat och sitter i sängen framför ett Greys avsnitt och spanska böckerna i högsta hugg. Är inne på säsong 6 på Greys, säsong 7 börjar en andra maj på femman. Love it! =) Iallafall, jag ska snart hämta mig lite mat och en apelsin till det. Är galen i apelsiner nu för tiden, är verkligen deras tid. Supergoda!
Iallafall, innan jag somnar planerar jag att läsa lite i Ondskan men får se hur det går med den saken.
Puss maysan

 

Dagens låt =) Jag och Frida lyssnade på denna hela tiden i somras när vi umgicks, va inte hela tiden men stundtals :) Hon är helt underbar!


kiiiilar

Drar till gymmet! (y)
maysan


becca

hittade en gammal bild på mig och kevin :)

haha båda ser lika koncentrerade ut, detta var 2008 på sävsjöfestivalenåh sommar kom hit!
saknar mitt blonda hår! men orkar inte ha sönderblekt hår sen när man har färgat de från brunt :(

Maysan

Hemma =)
Haft prov nu näst sista lektionen, kändes rätt bra. Har övat på spanskan större delen av dagen. Så känns också rätt bra. Allt känns rätt bra faktiskt. Jag ska gymma ikväll, känns rätt bra. Min bror fixar mat åt mig för första gången på typ tre år. Känns rätt bra. Ja, jag är rätt lycklig faktiskt. Känns bra.

puss

 Lite irriterad på snön också. Känns inte lika bra. Känns bra att det är sommarlov snart.. Känns bra


jag har fått nog!

Jävla helvete till väder, tänk jag som är så liten sjunker ju nästan under all snö.. Jag vill ha sommar nu! Men jag har fått en lysnade idé faktikst. Jag och några "kompisar" skulle ju åka till varberg i sommar men nu har jag kommit på att vi inte alls ska dit utan ska hyra en stuga i halmstad istället! Tänk er sjävla, vakna upp, gå till stranden och sola, sen på kvällen grilla och sen åka in till själva staden! Fan va najs! Jag drömmer.. Jag vet, men jag längtar så mycket till man slipper ha på sig en varm jacka.. I sommar kommer jag vara blond och brun, wiho!
Jaja ska sluta drömma nu och börja fixa mig, sen borde jag röra mig emot anton!


michis


Går till skolan, hörs senare!

/ maria


blondes have more fun?


Blir ju blondin igen i slutet av mars! Det är helt bestämt..
Vi börjar ju gå mot ljusare tider så varför inte låta mitt hår göra det också?
michis


Var är michis?

Hihi, här är jag. Jisses vad fjantig jag är men har inte orkat att uppdatera sen begravningen som var i fredags.. Begravningen gick bra och nu vet vi alla att hon vilar i frid! I lördags var vi ju som sagt hos roswall, det var riktigt kul men kände fortfarande av allt ifrån dagen innan. Hade ju tänkt att dricka på fredagen men min älskling ville inte att jag skulle göra det, han tyckte inte att det var bra eftersom jag varit på begravning samma dag, och det tackar jag honom verkligen för, så tack baby! Igår var jag med anton och det var jättekul, hihi han rökte inte på hela dagen och han var ju inte lite irreterad ;) Haha, imorgon är det skola igen och jag mår inte alls bra. Men ska ju vara med min plutt senare på eftermiddagen och han får mig alltid må bättre så den dagen blir nog ganska lyckad den också! Funderar på att ta ett bad och gå och lägga mig och läsa eller något! Puss michis


Update

Jag tänkte bara skriva att jag är stolt över Becca :)
1. Hon uppdaterar! :D
2. Hon skrev det längsta inlägget hitills :)
3. Hon gav även bra tips till er söta läsare :)
4. Hon är social på msn så jag slipper plugget :D underbart :]
5. Love her

Iallafall, jag är fortfarande kvar med pluggandet. Känns inte som jag lägger ner så mycket engagemang men har iallafall bökerna framme och jag tror jag kan so;n och spanskan är ju inte förens trosdag, så jag har tid att öva. Nu ska jag plugga ännu mer, sen läsa lite innan jag somnar. Vi hörs nog imon :) Puss!

/ maysan


Becca

Tjabba tjena hallå :)

Skolan började ju idag igen, visst känns det härligt? (ironi)
Men i allafall så ska jag börja tänka posetivt för vi har ju bara några månader kvar sen är de sommarlov. Men det känns mest som om det är snön som gör att man känner sig så deprimerad och skoltrött. Så nu tycker jag att den ska bort! Det skulle bara vara tillåtet med snö i december och januari, de skulle vart bra ;)
Men är allt bra med er annars då?
Hoppas att ingen av er har lika hemsk mensvärk som jag! Usch de är tur att man bara har den i några dagar per månad! Eller hur?

Men eftersom jag har sån värk em första dagarna när jag har mens så kollade jag upp lite tips vad man kan göra, t.ex

så kan man träna, genom att man tränar när man har mens kan göra så att all värk släpper

ska man ska inte äta lika mycket socker, och försöka äta mycket vegetariskt

kan man kan ha en värmedyna på magen (de är väl det dem flesta kör med, funkar okej tycker jag. Har en på magen just nu och de känns lite bättre ;P)

och sen de bästa men kanske lite ofräscha tipset är att man kan bli av med värken genom sex, ta på en kondom och kör på ;) då kan de stimulera livmodern så att de känns bättre. Eller om du är singel eller inte vill ha sex när du ha mens, kör med fingrarna! Orgsamen sägs göra jätte mycket!

lite udda inlägg men ni som känner mig vet hur jag är.

Puss


Jag myser

greys anatomy, godis och spanskaböcker. Jag njuter av mitt liv, och jag kommer inte på något jag ska blogga om.. dags för frågestund snart?

I'm back again

Hejsan!
Förlåt för att jag inte bloggade igår, men jag har faktiskt ett liv också ;) I fredags kväll gick jag till Roswall, där mycket trevligt folk :) Jag skulle egentligen inte gå eftersom min mage va hemsk, but sometimes I on't give a shit about hälsan ;) Haha, jag kom hem rätt sent så somnade efter några greys avsnitt.

Igår åkte jag till Myresjö direkt när jag vaknade, och när pappa hade hämtat mig hjälpte han mig med so;n hela kvällen så hann inte blogga då heller. Idag på morgonen funkade inte internet..

 

Men nu är jag här iallafall, och kom precis hem från skolan. Ska plugga nu, har två prov denna veckan. Kanske har träning sen, men känner inte för att träna i det här vädret. Så blir hemmakväll, kankse går ut och träffar Michis senare =)

 

Puss maysan


Kryper ner i badet!

Kommer bli riktigt skönt att ta ett bad såhär på lördagseftermiddagen. Har faktiskt 2 se&hör att läsa också.. Hörs senare!
puss maria


Blir nog Frankrike och Italien i sommar! :)

Mamma och pappa sitter och tittar i broshyrer med mig, på Italien och Franska rivieran! :) Vi ska bila, om det blir som vi har tänkt. Ingenting är ju bestämt men vi har som sagt börjat kika runt lite på sevärdheter och fina stränder med bra hotell. Vi ska bila ner till franska rivieran och sen ska vi fortsätta mot Italien. Kommer vara borta ca 3 veckor om inte mer, and I can't wait! Låter ju sjukt härligt. Bila kanske inte är så jätte lockande men tro mig, med mina föräldrar är det inget problem att bila. Vi sträckåker inte, utan stannar på vägen och sover på hotell eller vandrarhem i två nätter, sen fortsätter vi. Gud va jag blir sugen på sola & bada nu! Sommaren är såå välkommen när den väl kommer =)

Har ni några planer på vad ni ska göra i sommar?

Puss maysan

 florens, Italien =) Give it to mama!


Drar mig tillbaka igen!

Är trött som bara den så tror minsann att jag ska sova lite, kanske ett par timmar. Låter väldigt lockande. Älskling åkte nyss, så är ensam nu. Efter tuppluren ska jag ta mig ett långt bad och hoppas på att må bättre efter lite ompyssling. Men har precis satt igång en officer och gentleman, har hört att den ska vara rätt bra? Så ska titta på den till sömnen.

Puss maysan


"God"morgon..

Ingen god morgon för mig.. För det första, så vaknar jag halv nio, jätte kul. För det andra, så gör magen så ont så jag tror att jag snart spricker i två bitar. Inte kul.. Men vi har ätit frukost och sen har jag mest lipat hela morgonen, därför jag inte bloggar förens nu. Men har tagit min magmedicin, gaviscon, får se om den mår bättre snart. Annars vet jag inte vad jag gör.

Men ska plugga lite nu, hörs senare!

puss maysan


Drar snart ut =)

Har tittat på Jerry Springer i snart två timmar nu, haha skrattar ju så man får ont i magen! Alltid bra att se på något som får en att skratta när man mår piss :) Men mår iallafall bra psykiskt idag! I'm so lucky lucky.. Hihi. Jaja. Vi ska snart åka och träffa Michis och kanske Anton, om han inte har hunnit springa iväg på fest ;) Får se hur jag mår nu när jag är ute och roar mig, lutar nämligen mot fest imon. Men hörs senare iallafall, när vi är tillbaka =)

puss maysan

 love this guy! Kommer gifta mig med honom när jag blir stor.. :)


Mår fortfarande inte bra..

Har hunnit duscha och få på mig lite kläder. Dock har jag inte tvättat håret på hela dagen (usch) för att jag tyvärr inte orkar stå i duschen så länge. Känns som alla mina krafter har runnit ur mig. Har ont i huvudet och kroppen än, men har nog ingen feber, känns inte så iallafall. Har faktiskt försökt äta lite idag, så borde må bättre än jag gör. Men blir att äta sånt som är snällt för magen nu, dvs frukt, dricka vatten saft eller läsk, äta kräm, osv. Vågar inte äta något starkt eller riktig mat, är rädd att spy upp det.. Fy jag hatar att vara sjuk! Men nu ska jag gå och borsta tänderna, tredje gången för idag.. Så äckligt, känns som om man har dålig andedräkt hela dagarna när man är sjuk trots att man borstar tänderna stup i kvarten..
/ maysan

 

 ungefär såhär äcklig känner jag mig just nu :)


Hemma från myresjö :)

Nu är jag hemma igen, med älsklingen. Sov ju hos honom inatt. Igårkväll så fick han reda på att en av hans bästa kompisar hade fått körkort, så vi åkte runt med honom och Bobbo. Eftersom jag inte mådde så bra så gick vi tillbaka till Rasmus sen efter en stund. Jag sov då i lite över en timme, sen tittade vi på den bästa sommaren. Riktigt bra och mysig film som man minns sen man va liten =)

 

Sen nu idag på morgonen sov vi ganska länge, sen blev det plugg. Vi fick hämtmat från donken också, mums :) Blev happy meal för min del, äter ju inte så mycket nu när jag är sjuk. Men gott va det iallafall! Sen ringde jag Michaela lite snabbt, pratade om begravningen.. =( I'm here for you! Sen såg vi en film med samlade sketsher med Robert Gustavsson, kulkul! Sen åkte vi alltså hem till mig här i stan =)

puss maysan


Begravning!

Jaha, då var det dags idag. Om två timmar börjar begravningen och hela jag skakar.. Det känns så otroligt tomt och jag bryr mig inte om allas kommentarer om att "det var ju din gammelmormor, hallå?" Okej, so? Och då är det inte okej att vara ledsen? Elakt.. Men fuck you, för inte på humör att tjaffsa just nu! Ska sminka mig lite lätt och fixa mitt hår, sen ska jag självklart ha på mig mina smycken jag fått av min pojkvän! För då känns det som om jag har honom hos mig och han gör mig stark, så förhoppningsvis går det lite enklare! Men nu måste jag göra mig iordning, vi åker här ifrån tjugo över elva! Hoppas ni har en bra dag, vi kanske hörs sen...
Puss michis


when you say nothing at all!

Har ingen som helst lust att skriva faktiskt! Tänker på begravningen imorgon! Det känns helt hemskt! Ska försöka skriva mer ikväll, men kan inte lova! r.i.p gammelmormor!<3
Puss michiis


Myresjö nu

Åker ut till myresjö, stannar över natten! Hörs imon.
/ maria

Svensson svensson (y)

Ligger i sängen och bara tar det lugnt :) Finns inte så mycket annat man kan göra när man mår såhär..? Men jag ska nog ta tag i mitt liv och ställa mig i duschen snart. När jag orkar. Känner mig inte så jätte fräsh just nu, men aja. Har faktiskt varit duktig och plockat ur disken och städat lite :) Borde egentligen städa hela huset, tror dock inte att mitt huvud klarar av det!
puss maysan


Frukost nu :)

Nu har jag hoppat och stampat på min älskling lite så han har vaknat. Har hunnit prata med Michaela också och hon har alltid så bra och sanna saker att säga så nu mår jag bättre :) Känns bra. Iallafall, jag ska ta med min pojkvän ner i köket och joina min far med frukost, mums! Är riktigt hungrig. Hörs sen =)
puss maysan

 

jag älskar dig baby!


Update 10:47

Godmorgon! Eller ja, detta brukar vara lunchtid för mig eftersom jag alltid vaknar så tidigt ;) Men somnade lite efter tolv igår och sov ända till halv elva, inte illa för att vara mig! Lite stolt faktiskt =) Men Rasmus sover fortfarande och jag ligger med datan 2 cm ifrån honom så får försöka vara lite tyst.

Jag mår inte bättre idag heller, varken fysiskt eller psykiskt. Bråkade med en tjejkompis igår, som jag inte har träffat på sjukt länge, eller ens pratat med. Jag försökte prata med henne om en privat sak som jag inte kan ta i bloggen, tyvärr tog hon det fel och trodde att jag försökte hacka på henne. Hon påpekade också att jag inte hör av mig, faktum är att hon inte heller gör det. Men det är ändå jag som är the bad guy. Och det får jag väl vara då, för jag orkar inte bråka, jag menade inte ens så som hon tog det.. Det slutade iallafall med att hon inte ville skriva något mer, så att ringa henne uteslöt jag eftersom hon uppenbarligen inte ville prata med mig. Lite synd, men så är det. Är fortfarande väldigt ledsen över att det skulle sluta såhär, men eftersom hon inte vill prata med mig får det vara så. När hon är redo att prata, får hon komma till mig. För det är jag som har hört av mig dom senaste gångerna vi ska ses, men hon har alltid mått dåligt. Vad ska jag göra? Tänker inte toffla något mer, I'm done liksom. Rasmus tröstade mig och fick mig på bättre humör, så glad att jag har honom! :)

Ingen feber iallafall, men dock mår kroppen inget bra :( vad är det för fel på mig?

 puss maysan

åh!

Jag är så sjukt jävla förbannad! Hade tänkt att sova riktigt länge idag men nej! För det ska tydligen vara massa byggarbetare utanför vår lägenhet så båda jag och mamma blir riktigt arga. Försökte sova men det var helt omöjligt! Så jag gick upp och la mig på soffan där det inte lät så mycket, så det gick lite enklare.. Åh! Jag tycker helt ärligt synd om mig själv ;) Bloggade ingenting igår kväll men var med min älskling, som fortfarande är bäst på hela jorden! Plus att jag somnade direkt när jag kom hem.. Men nu ska jag kila, pusshej!

/ michis

Slappdag med pojkvän i bilder

Jag mår fortfarande inte riktigt bra, faktum är att jag nog mår sämre nu. Men går på alvedon och dricker så mycket jag kan, försöker äta lite också så ska jag nog må bättre imon! Rasmus mår inte heller bra, så vi har legat inne och tyckt synd om oss själva hela dagen. Har försökt ta hand om varandra så mycket vi orkar :) Har varit komendi på tv;n hela dagen och det kommer fortsätta, hela kvällen. Blir liksom på bättre humör då :)
Men eftersom jag inte är riktigt frisk tänkte jag vila lite innan jag bloggar mer. Så hörs imon istället.
puss maria

 Min fina älskling har klippt sig :) Minns ni att han va långhårig innan? Men nu har han lite mer frisyr och är skitsnygg tycker jag =)

 trött.. Ser ni min utväxt? usch, äckligt.. Ska färga den så snabbt som möjligt!

 Simpsons hela dagen :)

 hämtade glass till oss innan :) mums!


Dagens fråga =)

Hur många av er som läser vår blogg har en egen blogg?

& isåfall, är ni anonyma trots att ni har blogg?

Min gissning: Jag tror att många som kommenterar anonymt har en blogg egentligen, fast dom är lite för fega för att visa vilka dom är ;) Finns ju sånna starka människor faktiskt, som tror dom vinner något på att kommentera anonymt och inte skriva dom snällaste kommentarerna. Men grejen är ju att för det mesta har vi ju kul åt det, eftersom vi ser att det är samma IP adress som kommeterar flera gånger, som dock inte eftr flera månader vågar visa vem dom är ;)
prove me wrong..? ;)
/ maria


min älskling kommer snart :)

Fick nyss ett sms om att min älskling kommer hit om en stund :) Blir perfekt! Så har precis tagit på mig lite kläder och fräshat till mig, men mår inget bra alls.. Tror att jag håller på att bli sjuk faktiskt. Men ska äta lite glass och frukt nu så hoppas vi att jag mår bättre senare idag =) Ha det fint!
puss maysan


Sliten..

Hej sötnosar!
Jag följde Michis en bit på vägen hem nu för en stund sen och nu är jag supertrött! Får skylla på min goda vän som nannade här inatt, hon höll mig uppe hela natten ;) Men nu ligger jag i min kära systers stora dubbelsäng och tittar på som man bäddar, och njuter av min alone time :) Snart skriver förhoppningsvis killen så han kan komma och krypa ner i sängen med mig, miss him :)

Hörs sen :) puss maysan


becca

usch vad trött jag är, har inte kunnat sova ut på jättelänge. Känner mig inte alls pigg :(

Tips på vad man kan hitta på idag?

underbart med lov!

Godmorgon bloggen! Som maria skrev i tidigare inlägg så är vi vakna nu och kollar på en film som är jätte gammal men verkar ändå bra :) Vi ska nog dra oss ner och snart, sen fixa oss lite sen ska jag hem och träffa min prins! Men nu ska jag kila och vara social med maysan.. Så vi hörs sen!
 
puss michis


Hemmakväll hos Frida igår :)

Igår gick jag och Michaela till Frida som sagt och stannade där hela kvällen. Senare kom även Stina, Bella, Adam, Zibbe och Johne. Det var en trevlig kväll, vi gjorde inte mycket mer än att sitta och prata typ. Fick ett samtal från min älskling också! Underbart.
Nu är jag och michis vakna och tittar på en film, ska ner och käka sen. Senare kommer Rasmus hit! Saknat honom <3
/ maysan


Nu rullar vi vidare..

...mot Frida!
Ska spendera våran kväll där, käka lite, mysa :) Kommer bli jätte bra med 2 av mina favoriter. Michis sover här sen också, hörs imon!


vad kan man göra?!

Jag och mina två vänner sitter här och funderar på vad f*n vi ska hitta på ikväll? Det finns ingenting att göra i denna stan. Först funderade vi på att festa. Men det är vinter, det är kallt och har inte hört talas om någon fest. Plus att man blir helt förstörd i sminkningen och håret när man festar på vintern. Sen funderade vi på att bowla, gå på bio, äta mat, men ingen av oss har pengar. Lyckat? Ja. Men nu har vi nog nästan kommit fram till att vi ska ta mitt busskort och åka så långt vi kan och se vart vi hamnar. Så om vi aldrig hörs igen så är det för att vi är bortrövade och förmodligen uppätna av hungriga kallibaner :) Ha det fint sötnosar!

 me and gry i december :)

Med Gry och Michaela!

Gry och Michis är hemma med mig, mysigt :) Vi har ätit lite, sett en riktigt psyko film och pratat en massa. Kändes behövligt! Nu ska vi nog snart ut och röra på oss i det fina vädret. Ska nog ta och köpa mig ett par skor idag också :) Har ju faktiskt inga jag kan gå i, alla är antingen sönder eller kalla. Så ska dra ner min far så han får köpa till mig :) Lovely!
puss M


Jag älskar chips :*

Okej, ni får gärna kalla mig tjock men när jag är sugen på chips duger ingenting annat. Jag vet att man ska äta frukt om man är sötsugen och jag vet att man inte ska äta chips mitt i veckan bara för det är lov (ni minns väl mitt nya nyttiga liv?) Men just nu orkar jag inte bry mig så mycket :) Ska snart gå coh möta upp Michis så vi hörs senare sötnosar.

puss maysan

 Bilden ser jätte somrig ut :o lovely :D


Tisdagens =)

Har fixat håret nu och fått på mig kläder, har kört med inpackning i håret så det är mjukt och lent nu, love it :) Jag borde nog sätta igång med sminkningen snart men jag känner faktiskt inte att jag orkar än så länge. Ska nog dega lite vid tv;n först! Lite innan tolv ska jag gå och möta upp Michaela så ska vi vara här på dagen :) Myyyys!
puss maria

 Såhär ser jag ut idag :) Älskar jeansen, köpte dom i sjuan tror jag, passar fortfarande ;) Inte så illa va :D


jag saknar stockholm!

God morgon bloggen, det är hur skönt som helst att vakna när man vill och att bara ta dagarna som dom kommer. Idag ska jag ju vara med maysan och det ska bli hur bra som helst! Hela fyra dagar utan henne.. Men nu ska jag kila in i duschen så jag blir klar någongång. Puss michis


Ny morgon, nytt humör :)

Igårkväll tänkte jag hitta en film att ta ut mitt tråkiga humör på. Gick igenom några filmer i filmhyllan, och hittade P.S I love you. Har aldrig sett den förut faktiskt, men det kändes som den stog där och väntade på att jag skulle se den! Så jag fördrev mina sista vakna timmar igår med att se den, fick gråta mig igenom den. Va ju så himla fin! Tittade klart på den nu på morgonen, gud vilken underbar film.

Men nu ska jag säga till Michis att jag är vaken, sen fixa lite frukost. Hörs sen!

/ maria


Nattcupen är nästa måndag..

Inte kul alls! Dom sa fel datum till oss så hela vårt fotbollslag åkte ända till Nybro helt i onödan.. 2 och en halv timmas bilresa nu, gör mig inte på mitt allra vackraste humör. Jag är iallafall hemma nu och ska lägga mig och se på tv eller något, tänker inte blogga mer iallafall, inget bra humör för det..
/ maria

Och jag saknar dig maysan!

Nu är michis tillbaka och jag tänkte börja att berätta lite om igår och idag!

Alla hjäärtans dag: Träffade min Anton lite efter fyra, vi gick hem till han och självklart hade vi köpt likadana alla hjärtans dag presenter till varandra, hihi. Så vi hade två choklad askar igår. Efter det gick vi och träffade malmborg och åt pizza med han. Sen gick vi hem till Anton igen och mös. Vi kollade på film tillsammans med hans mamma och hennes kille, det var jätte mysigt! Runt halv elva laddade vi ner en jätte läskig film och min älskling som är den bästa killen på hela jorden gick till statoil för att köpa chips, dipp och läsk! Han är helt klart bäst! Tänk att han gjorde det fats det var jätte kallt och allt för min skull, det kallar jag romantiskt. Fick även göra en annan grej, men den är hemlig. Symboler på att vi verkligen älskar varandra! Vi kollade ju självklart på filmen, sen gick vi ut ett tag runt tre sen efter det gick vi och la oss. Jag vaknade kvart över ett och sen somnade jag om lite. Hur som helst gick vi upp tjugo i tre! Sen kollade vi på sommaren med göran och har mysigt hela dagen. Längtar till onsdag då jag får vara med han igen! Tack baby, du är den bästa!<3

Kom hem från anton runt sex, och nu sitter jag och väntar på att kimberly ska träffa mig. Vi ska gå och snacka ett tag! Det var länge sen! Men nu ska jag kila, vi hörs!


I'm so lucky lucky!


Jag saknar Michis!

Jag drar till samlingen nu, allt är packat och klart. Färdig för att vara uppe hela natten och lira lite boll ;) Blir härligt, vi hörs imon!
Btw så saknar jag Michis jätte mycket! Har inte träffat henne sen i torsdags och det känns helt sjukt, eftersom vi vanligtvis brukar träffas varje dag! Men ska ses imon när jag har vaknat :) Super!
Puss maysan

 Eftersom min syster lånade min tröja och har gjort ett stort slaskigt märke efter sin sylt på den får jag gå med den feta halsduken sålänge.. love her anyway :)


Visste ni att..

...Maria har börjat äta vitaminer igen?

När jag gick i åttan åt jag vitamin A varje dag, för att jag skulle bli piggare, jag mådde väldigt dåligt och va trött hela tiden. Nu mår jag relativt bra, men jag har ju lite problem med sömnen. Jag har svårt att somna när jag sover själv och drömmer ofta mardrömmar. Det är också en av anledningarna till att jag har börjat träna så mycket, för att jag ska bli tröttare och få sova som normala tonåringar liksom..

 

Men mamsen gillar ju inte det så mycket, hon tycker det är bättre att jag äter sånna här påsar istället. En påse om dagen, sväljer med ett halvt glas vatten. En påse innehåller hur mycket vitaminer och så som helst, men kan räkna upp några:

Vitamin A, D, B1, B6, B2, B12, C & E. Även vitamin K, kalcium, jod, järn, zink, magnesium & mycket mer. Smakar inte så gott, men ibland får man bita i det sura äpplet för att må bra i längden ;)

Nu tänkte jag packa klart och ta en tupplur innan vi samlas med fotbollen. ciao!

/m

 


Dagens låt



We've been on the run
Driving in the sun
Looking out for number one
California here we come
Right back where we started from

Hustlers grab your guns
Your shadow weighs a ton
Driving down the 101
California here we come
Right back where we started from

California
(California)
Here we come

On the stereo
Listen as we go
Nothing's gonna stop me now
California here we come
Right back where we started from

Pedal to the floor
Thinking of the roar
Gotta get us to the shore
California here we come
Right back where we started from

California
(California)
Here we come

California
California
Here we come
Oh oh oh

California
California
Here we come

California
California
Here we come

California
California
Here we come

California
California
Here we come

Taggar tills cupen tonight!

Har precis gjort klart maten jag ska ha med mig ikväll till cupen :) Blir pastasallad med vitlökssås bredvid (om jag ens kommer vilja ha det..?) och morötter blandat med apelsinbitar och russin :) Mums! Kommer behöva äta och dricka en massa för att orka hålla mig uppe och spela halva natten. Samlas vid sex, och sen spelar vi första matchen vid nio ikväll. Så efter fem kommer ni inte höra mer av mig förens imon, eftersom vi troligtvis kommer hem väldigt sent inatt, beroende på hur det går. Men kommer ta en massa bilder iallafall :)
puss maria

 


Vart hittar jag en snygg kavaj..?

Jag har letat i alla nya klädkataloger vi har hemma, men finns varken på H&M, ellos eller halens. Någon annan som vet vart jag kan hitta en? Supersnyggt både till skolan och fest, är riktigt sugen på att köpa en.. Måste tyvärr vänta tills mars när jag får pengar men iallafall! Vet ni någonstans kan ni ju säga till, vore snällt :) Har iallafall kryssat i lite kläder som mamsen får beställa, bla chinos, skor, adidas kofta och lite små linnen, t-shirtar och sånt smått. Vet inte om jag kommer få allt men kan ju hoppas :) Är det bara jag som tycker att det knappt fanns något snyggt i katalogerna till våren..?

/ maysan

 give it to mama!


Måndagens

Har tränat, duschat, fixat håret och fått på mig lite kläder. Blir stort linne, tights och sockar idag, perfekt såhär på vintern. Det skönaste man kan gå i om du frågar mig! Jag har även hunnit äta ännu mera wok och tro mig jag kommer aldrig tröttna på det :) Snart kommer älskling hit så innan det tänkte jag dra på lite smink! Hörs lite senare.
puss maysan


Update 08:23

Nu drar jag iväg till gymmet! Och det gäller att ta på sig rejält med kläder, är ju en bit till friskvård här ifrån och jag brukar ju alltid få skjuts men vill inte dra upp mina föräldrar nu, när dom ändå sover liksom. Jag tänkte ta min cykel (som jag inte har använt sen augusti), men då insåg jag att den är till 100 % insnöad. Nej jag skämtar inte, det enda man ser är i princip styret och korgen.. Så blir en promenad till och från gymmet today.

Hörs om någon timme!

puss maria


Du lever kvar bland mina drömmar

Jag försöker glömma det som hände, men att du ständigt ska följa mig i mina drömmar gör det svårt.

Nu är jag vaken iallafall! Trots att klockan bara är 07:24.. Men friskvård har redan öppnat och jag tänkte gå ner och käka lite sen dra iväg till gymmet. Ska köra ett lugnt pass idag, ska ju på fotbollscup ikväll! Tänkte bara springa igång lite, köra lite mage och så men inte för hårt. :) Men ska käka lite nu så hörs snart!

Puss maria


Godnatt sötnosar!

Hoppas ni har haft en fin alla hjärtans dag nu! Det har verkligen jag. Ligger i min mysiga säng och läser Se och hör och dricker en festis till det. Finns inget bättre sätt att avsluta veckan på! Skönt att få ha lite alone time och bara njuta av att heta maria bergdalen..
Godnatt!

 


Hur kommet mitt lov se ut..?

Jag har faktiskt ingen aning! Och det känns faktiskt väldigt bra. Jag har knappt planerat någonting, känner på mig att mitt lov kommer bli avslappnande och lungt, precis som jag vill ha det :) Är iallafall sugen på fest så ska nog försöka dra ihop något en dag i veckan! Har ju varit några lugna helger nu ett tag så känns som det är dags för lite party nu asså. 
Måndag blir det iallafall gymmet, pojkvän och nattcup inomhus med fotbollen i Nybro.
Tisdag vet jag inte vad som händer, kommer nog sova bort en stor del av dagen sen förhoppnings träffa en god vän :) Gymmet med Frida på kvällen!
onsdag blir det pojkvännen, får se vad vi hittar på. Han ska iallafall sova här.
Torsdag blir det nog pojkvännen och senare bodypump med fotbollen.
Fredag, ingen aning. Fest?
Lördag, fotbollsträning.
Söndag, gymmet?

 

 

 Gymmet, fotboll, fest med vänner och pojkvän. Låter som ett bra lov i mina öron!


Äter min nya favoriträtt (?)

...WOK! Jag älskar det :) Förut i flera år har jag varit helt såld på korvstroganoff men nej, nu är det allt wok som gäller asså! Mycket smakrikare och så. Mycket grönsaker, nudlar, kryddor och jag kan äta mängder utan att tröttna! It's so me ;) Känns lite skumt att äta "riktig mat" vid tio på kvällen, vid den här tiden brukar jag ju äta min gurka haha ;) Men får väl vänta en stund med det :) Tittar självklart på keeping up with the Kardashians nu vid tio! Någon mer som tittar på det.?

 sitter här i min mjukisklädsel och njuter :) looove it

Min alla hjärtans dag :)

Igår var vi ju först och främst på bio, Farsan av Josef Fares, bästa filmen på länge :) Rolig, lite sorglig och fruktansvärt söt film! Josef Fares pappa spelar ju huvudrollen och jag lovar han är den sötaste på hela filmen! Ååååh :) En film alla borde se. När vi hade sett den åkte vi till Myresjö och tittade på ännu mer komedi, 40 year old virgin, den har man ju sett förr men också bra :)

 

Nu till självaste Alla hjärtans dag. Det är ingen viktig dag för mig, haha. Känns som vilken dag som helst. Men det är ju själva principen att vara med den man älskar den dagen, eller hur? & det var jag också. Började med mysig frukost i soffan till melodifestivalen. Sen blev det komedi igen, Brudens bäste man. Aldrig sett den förut men riktigt söt :) Sen fortsatte det så hela dagen, mys i soffan under ett stort täcke med antingen film, eller bara ligga och hålla om varandra och pratade. Fixade lite mysig lunch också och jag sov i 2 timmar mitt på dagen. Jag gav honom 2 kg vinigumm, haha! Romantiskt va? ;) Han älskar vinigum så tänkte vara lite gullig och ge honom det :) Jag fick ingenting av honom men får det i slutet av veckan när han får pengar!

Iallafall så körde han hem mig nu vid nio och vi har haft en jätte mysig dag utan att lämna huset. Har inte haft det såhär mysigt på länge faktiskt, bara han & jag hela helgen. :) Jag vill tacka dig älskling för en jätte mysig helg, jag älskar dig!

 mysig frukost :)

 Hans present, hihi :) han blev jätte glad!

 jag älskar dig min solstråle! <3


Mitt rum ser ut som rena helvetet..

Jag är hemma nu! Blev senare än jag trodde men blev bara glad av det för baby hoppade träningen för min skull :) Iallafall så ska jag städa mitt rum och plocka ur min tvättkorg innan jag gör något annat!  Var ju en som kommenterade att vi skulle lägga ut bilder på våra rum så ni får en stökig bild från mig ;) Finare imon kanske. Men såhär ser det ut, - litet och mysigt.
hörs snart!

puss maria

 hatar när mitt rum ser ut såhär, kanske är sjukt men jag kan inte somna med stökigt rum. Typ ett behov jag har ;)


alla hjärtans dag!

Äntligen! Idag är det den mest romantiska dagen om året och självklart ska jag vara med anton och sova hos honom också! Jag har längtat hur mycket som helst till denna dagen, vet inte riktigt varför men det är bara så mysigt. Tror att vi ska beställa mc donalds mat och bara ligga i soffan och kolla på en film. Kanske går vi ut på kvällen och träffar några, men det får vi ju se :) Vi har ju som sagt bestämt att inte köpa något, får se om jag håller det ;) Hihi nejdå, inga presenter! =( har inte varit såhär glad på länge! Men nu ska jag säga hejdå till becca som ska åka hem och så hörs vi senare! Puss michis


Jag älskar dig min finaste!


broken strings

Hejhopp! Nu sitter jag hemma igen och mamma och amanda är inte hemma än så det är musik på högsta nivå som gäller. Gårdagen var lika mysig som alla dagar jag spenderar med min pojkvän! Vi var ute lite med maria och rasmus och senare på kvällen träffad vi ju roswall och sandra. Men jag gick hem till anton ganska runt halv tolv så kom han hem vid tio i ett.. Idag vakande vi halv tolv och har städat hela hans rum, eller anton städade mest! Vilken toppen kille jag har, visst? Efter det träffade vi roswall och vi låg alla tre och degade. Jag gick hem runt halv sex, och självklart följde han mig! Nu ska jag snart hoppa in i duschen tror jag, becca kommer vid tio och sover hos mig. Det ska bli riktigt mysigt! Behöver min bästevän extra mycket nu. / michis


Snart gå jag, - hörs imon =)

Nu har jag fixat allting klart till bion och om 30 minuter börjar vi gå mot stan! Efter bion ska vi som sagt ut till Myresjö, kanske fixa någon mysig kvällsmat och bara mysa för oss själva. Kanske titta lite på OS? Iallafall, imorgon, på alla hjärtans dag, så har Rasmus träning vid klockan 3 men innan det ska jag vara hos honom! Så vi hörs imorgon vid tre tiden igen, då kommer ni få en massa bilder osv :) Ha det fint så länge! sup försiktigt ;)

Puss maysan

 happy me :)

 Varm och snygg klädsel ikväll :) Gäller att klä på sig väl när det är minusgrader och snö ute.. Pälsjacka till detta! :)


becca

har inte hunnit fixa allt så att de är klart. För bilden är i fel storlek men jag hinner inte göra mer nu ska åka och fira min kusin. Men ska försöka fixa det här så snabbt som möjligt!

Börjar tagga till bion ;)

Om några timmar ska jag och pojkvän som sagt på bio :) Idag blir det Farsan, beställde biljetter tidigare i veckan! Den är ju av Josef Fares och han har lyckats bra i bla Kopps och Jalla Jalla, så jag har rätt höga förväntningar ;) Eftersom vi har beställt biljetter så ska vi hämta dom innan sju, så går någon gång vid halv sju. Efter bion åker vi ut till Myresjö :) Men innan bion kommer jag självklart lägga ut hur jag ser ut! Allt för att statistiken stiger för varje dag som går ;)

Puss maria

  Någon annan som såg filmen på premiären igår? :) & josefs pappa är världens gulligaste!!


Dagens fråga =)

Hemma mys med pojkvän, love it. Även om mitt löshår kliar satan, jag har en väldig huvudvärk och magen skriker av hunger så känner jag mig ganska lycklig. Tittar nämnligen på vinterspelen 2010 och jag har inte skrattat åt ett sånt program på länge, haha.. & jag blir grymt sugen på att åka pulka! Inte på att frysa, inte känna sina fötter osv.. Men att åka ner för en bake känns vääldigt skönt big time :) Tar en dagens fråga på det!

 

dagens fråga!
blir man någonsin för gammal för att åka pulka?


headernM

Michis får byta bild sen om hon vill men ta de här så länge :) måste ha en header ju..

 




at the moment!

Nu är jag färdigtränad, färdigduschad och har även fått på mig lite kläder. Har satt i löshåret också! Men sminket fixar jag inte förens senare, vi ska nämligen på bio ikväll så fixar det innan :) Nu är jag väldigt hungrig och ska ner och titta till kyckligen och klyftpotatisen.. Låter rätt gott va? Läskas bara av tanken.
Men vi hörs lite senare :)
puss maria


Alla hjärtans dag..?

Imon är det ju alla hjärtans dag! Vad ska ni göra? Jag har bara planerat att jag ska vara med min pojkvän och det är allt jag vill också. Spelar ingen roll vad vi gör, men om jag får vara med den jag älskar på alla hjärtans dag är jag nöjd :) Men egentligen så börjar jag undra varför alla hjärtans dag är så överskattat..? Jag menar, det är ju som vilken dag som helst egentligen, bara att man ska vara med sin pojkvän eller flickvän.. Det är själva principen att göra något jätte mysigt som får tjejer att bli så kräsna.. Men jag bryr mig inte så mycket, det är ingen viktig dag för mig. Rasmus är viktig, och jag är glad att jag har en så fin pojkvän att dela den dagen med! :)
/maria


Lördag - majsan

Godmorgon sötnosar :)
Jag och R vaknade nyss, har även hunnit äta lite med pappa och min bror! Mumsigt. Om några timmar ska jag sticka iväg på träning igen, fotbollsträning inomhus. Ska prova träningsstället vi ska beställa i år :) Treeevlans! Vet inte riktigt vad jag ska skriva om mer nu så vi får helt enkelt höras lite senare ;) hadet!

puss m


maria, nu är vi två desperata flickvänner ;)

Shoo! Kom nyss in till Anton trots att han fortfarande är ute.. Skulle ju bara varit han idag men lyckas nästan aldrig få ha han bara för mig själv ;) Men det är alltid lika underbart iallafall! På söndag blir det ju bara han och jag tror jag, det kommer bli riktigt mysigt! Han och jag och mc donalds mat! Hihi, nu ska jag tvätta av mig sminket, kolla lite bloggar och sen ska jag och min underbara och helt klart världens bästa pojkvän gå och lägga oss. Så god natt på er alla, / michis

suddig bild på mig och majsan, vi har alltid roligast på fester!

Kvällsblogg / maria

Nu är klockan 22:22 och jag sitter hemma helt ensam! Eller ja inte helt ensam, syster och far är hemma men mitt rum är litet och mörkt och jag kan inte låta bli att tänka på alla faror som kan vaka ute i mörkret.. Eller rent av i min garberob, under sängen..? Men iallafall så har jag och R precis tittar på sommaren med Göran, roligast på länge! Har nu satt igång en ny film, tomten är far till alla barnen och den är ju inte heller helt fel ;) Hihi. Svenska filmer brukar ju inte vara några jätte succeér men ibland lyckas dom ;)

Nu är han fyllechaffis och jag sitter hemma, själv, och väntar som vilket desperat flickvän som helst. Men tänkte läsa lite bloggar osv, vet ju inte hur lång tid han tar på sig innan han är tillbaka!

 

Hoppas ni har haft en bra fredagskväll, hörs imorgon :) pussas / maria

 har haft en mysig och mätt kväll än så länge, :)


Utgång!

Nu har jag fräshat till mig lite. Brukar faktiskt inte gå i mjukisbyxor förutom när jag är hemma, men ska bara ut en snabbis sen blir det hemmamys med pojkvän. Vi ska ut nu med min bror, ska hyra film köpa godis och träffa Michis och Anton en liten stund, sen hem som sagt. Vi hörs antingen senare eller imon!

 pusss M

me love vindruvor

Nu är jag helt slut. Tränade riktigt hårt idag i lite över en timme även om jag redan innan hade en hemsk träningsverk. När jag kom hem duschade jag i säkert 30 minuter, hade hårinpackning och rakde benen! Jag kände mig riktigt fräsh :) Men sen när jag var klar så la jag mig i sängen för jag va så himla trött i kroppen och då somnade jag,(sov i 2 timmar) med handuken över håret.. Så nu är mitt hår jätte lockigt och jag har inte ens hunnit smörja in benen, sminat mig eller någonting.. Så känner mig inte alls lika fräsh längre. Nu har vi ätit lite och ligger och myser i sängen med ett gäng vindruvor! Jag ska nog alldeles strax upp och fixa mig lite, :)
puss maysan



 mitt hår ser både kortare och slitnare ut när det är såhär. Men lockarna blir ändå fina :)


<3


Det finns bara du för mig, alla andra är ingenting i jämförelse! <3


Mot gymmet!

Nu ska jag bara ge min pojkvän lite mat och cola innan jag sticker till gymmet, så han har något att göra medans jag är borta! Ska nämnligen hämta upp Frida nu, vi ska gymma några timmar. Ska köpa 10 kort idag också! :) Hörs senare då!
Puss maria

 du är underbar :)

Ska sätta igång med pluggandet nu..

Har precis plockat i och ur disken och haft en mysig frukost med min älskade mamma :) Hon är helt fantastisk! Men nu ska hon hoppa i badet och jag ska sätta igång med pluggandet.. Ja, tyvärr ska jag faktiskt det. Har prov tisdagen efter lovet, så jag har väl inget val. Börjar jag nu kanske jag inte behöver plugga nu i veckan! Tänkte vila framför tv;n samtidigt, det är faktiskt väldigt avslappnande att plugga, haha.. Men hör ssen :)
puss maysan

 sliten..




skulle vilja ha allt kvar!

Godmorgon! Det är nästan olagligt att vara vaken sågär tidigt men min telefon ringde och väckte mig.. Glömt att stänga av larmet! Idag ska jag iallafall köpa en ny foundation, det som jag har nu är helt hemsk! Man blir nästan orange och min älskling påpekar hela tiden att jag har mycket smink ;)

Hallå vad är det för fel på anonyma, vi kommer inte göra något bara vi vet vilka ni är! Och nej maria vill inte ha uppmärksanhet, för förhoppningsvis är vi tillräckligt bra på att ge henne det eftersom det är det som kompisar ska göra!


/ michis


Väldigt god morgon :)

Godmorgon! Ja det är verkligen en god morgon idag :) Har fått sova 9 timmar, har träningsverk i hela kroppen och har även fått mig ett gott skratt ;) Inte helt fel.. Jaja, nu när jag väl är vaken tänkte jag läsa lite igen, hann inte så långt igår innan jag somnade! Så ska göra det nu, hörs om en stund :)
puss Maria

 Någon annan som har läst boken och vet om den är bra eller dålig? :) Bättre eller sämre än filmen..?

Marias kommentar om att hon va en fjortis har nu kommit fram vem det va som skrev ;)

haha, jag gick in på kommentarer för att kolla om personen som kommenterade hade kommenterat förut, man kan ju se det på IP adressen (så ja jag vet att det är en annan som har bara hackat på mina inlägg ett antal gången ;D) & det hade den! Haha, jag kollade på länken och jag undrar fan vilka människor det är som kollar på våran oskyldiga blogg egentligen :P Den bloggen han länkade till hade som första bild när man kom dit, en naken tjej som någon har ritat och det är inte bara att hon är naken som får en att häpna? :p Klicka här för att komma till bloggen, jag undrar vem av oss två som är mest mogna, haha..






BEVIS!

svar på tal, igen ;)

anonym; Herregud när ska fjortisarna försvinna igentligen :s denna bilden tog du enbart för att du har ett fett sugmärke som din pojkvän har gjort... Gumman det finns andra sätt att få uppmärksamhet för ditt självförtroende är ju inte särskilt starkt, tro på dig själv istället.fjortis!

Haha är det någon som blir förvånad över att det är en anonym som kommenterar eller ? ;D & vad vet du om mitt självförtroende hörru? ;) Jag hade dåligt självförtroende innan men dom senaste åren har det varit på topp och det kommer det fortsätta vara :) Becca ska fixa bilderna så förhoppningsvis kommer inte sugmärket synas ;) Men jag har iallafall en pojkvän, och du är anonym vilket tyder på att du troligtvis inte har något bättre liv än att klaga på andra och vara anonym, feg liten jävel alltså haha :) men du gumman, (haha vem av oss är fjortisar egentligen?) om jag är fjortis har du nog fattat fel ;D fjortisar har push up, det har inte jag! ;) fjortisar har vita läppar, inte jag ;) fjortisar har ansiktet fulkletat med smink 24/7, inte jag ;) fjortisar har dåligt självförtroende, inte jag :D Så om jag hade dåligt självförtroende så hade jag troligtvis tat åt mig av det du skrev, coolingen som är anonym, men jag står fast vid att jag vill ha den bilden för jag tycker den är as fin :) oj, sa jag att något med mig va fint ? :o what about mitt dåliga självförtroende?!

Haha, gud man slutar ju aldrig förvånas av anonym.. vem är det som vill ha uppmärksamhet egentligen? ;)

 
Gillar denna bilden, mitt ansikte ser bra ut och håret ligger precis som jag vill, bara något litet jag vill ändra på :) sugmärket är inget att skryta om eller? ;D men ni som läser bloggen varje dag vet att jag tar en ny bild på mig själv varje dag och detta va den dagens bild - inte för sugmärkets skull :)

Tröttare än du kan bli!

Nu pratar jag och R i telefon och båda väldigt trötta och dryga. Haha, ja jag tror någon av oss kommer somna vilket minut som helst.. Men jag ska faktiskt lägga mig och läsa i min bok lite. Har börjat läsa Ondskan, måste läsa den i skolan ;) Ska läsa 55 sidor till efter lovet så jag börjar redan nu. Vill ha ett så pluggfritt lov som bara går. Men somnar snart, hörs imon :)
puss maysan


Headern ;)

Becca du kan ta denna bilden på mig till headern :) Men snacka med Michis om vilken hon vill ha :) Puss!


Maysan

Hade ingen aning om att Becca hade planer på att ändra blogg designen ;) Men hon håller på iallafall och än så länge är det jätte fint! Hon ska fixa headern och så också så blir det jätte fint :) Hihi.

Men nu är jag hemma från åhörakvällen iallafall! Bodypumpen gick super, var riktigt roligt! ;) & har ont precis överallt, i love it! Hemkunskapen och dansen gick också bra! Så det är skönt att allt det plus uppsatsen är klar.. Men innan jag gör något annat så ska jag käka lite och ringa min älskling. Hörs om en stund!
puss M

 Jag & Julia har faktiskt kännt varandra ett år idag och det har varit en fin vänskap, hoppas på ännu fler år :) älskar dig! <3

blogg

bloggen är inte klar men jag hinner inte. fixar de senare måste åka nu

/becca


sanningen svider ibland..

Jaha hörrni, börjar skolan vid klockan sex igen, har ju öppethus eller vad det heter. Föräldrarna är med på lektionerna. Sen går vi på lov! Alltså en extra dag. Hihi, ska sova hos min sötnos imorgon! :) Men nu ska jag ta något och käka, sen ska jag fixa mig och sen dra jag och mamsen! ;) Puss! michis

becca

usch vilken vecka de har varit.

Hade ju de andra provet i svenska idag, gick sådär men jag är glad om jag bara får godkänt.
Sen efter provet hade vi tre timmars rast så då gick jag kevin philip hem till kevin och kollade på film, sen gick jag och philip tillbaka för att gå på vårat b-språk men kevin var för lat för att gå så han stannade kvar hemma. 
Snart kommer saga och då ska vi fixa med bloggen sen åker vi tillbaka till skolan och sen efter de ska kevin sova här :)

imon ska jag färga håret, tänkte göra de rött. Eller har ni några andra förslag?


Mot friskvård ;)

Nej nu drar jag mot gymmet. Efter det åhörakväll med hemkunskap och dans! ingenting jag ser fram emot.. Hörs ikväll!
Puss M


Duscha innan träning..?

Kom hem för skolan alldeles nyss och har precis duschat och tvättat håret, även om nästa träning bara ligger en och en halv timme bort? ;D Men jag känner mig fruktansvärt äcklig när mitt hår inte är rent. Hann aldrig tvätta det igår och inte idag på morgonen heller, så fick helt enkelt göra det nu. För mellan 4 och 5 är det bodypump på gymmet och vid 6 börjar åhörakvällen, så hinner inte tvätta det då heller.. & tro mig, det sista jag gör är att gå med smutsigt hår en hel kväll med en massa människor omkring mig! Usch & fy & blä säger jag bara..
Men nu måste jag skynda så jag inte missar när Elvira och Nelly åker till tränignen ;) puss!

 helt osminkad ;)

Back to school agaaaain ;)

Har lagat mat! Är detta riktig mat för er eller? ;) Vi ska spela kort nu, sen sminka oss och dra tillbaka till skolan. :) c'ya!


Ligger hemma och vilar med bästavän!

Nu är äntligen provet klart, pust! Känns som en lättnad men tror ändå att det gick rätt bra, får hoppas på det #pepparpeppartaiträ#. Men jag är helt slut i skallen och likaså Michis, och vi börjar inte förens om 2 timmar så ska ligga hemma hos mig och vila oss lite, har ju bara en lektion sen ;) Kanske fixar lite mat innan vi sticker också! Maten i skolan är ju inte så mycket att ha iallafall..
Hörs senare :)
Puss maysan

 tro mig, hon älskar när jag tar kort på henne när hon är supertrött, ;)


Nu går jag

Går till skolan vilken minut som helst nu. Slutar lite efter två tror jag, har ingen no idag nämnligen! Ni får ha det så bra så länge! pusshey

/ maysan


Sååå ska det låta!

Jaa nu har jag min choklad och min festis, nu är jag taggad till provet! Så sjukt nervös..


Tröttast av dom alla..

Godmorgon! Nu är jag vaken, tittar på Jim's värld såklart! Men ska nog snart gå upp och börja fixa mig, ska gå tidigare till skolan idag om jag hinner. Tänket inte riskera att komma försent.. Men jag är supertrött, måste upp innan jag somnar om. Hinner inte sitta här!
kisses / maysan


Godnatt!

Nu ska jag nanna! Måste ju vara pigg imon när det är nationella! Är så sjukt nervös. Som sagt, vi ska sitta i 3 timmar och skriva en uppsats. Hoppas verkligen att det går bra! Men har med min både choklad och festis så kommer nog orka skriva förhoppningsvis ;) Men nu ska jag sluta skriva och sova, har en stor dag framför mig.. Natti sötnosar, sov gott :)
/ maysan

 Ge mig vår!

michis

Fråga: Vad gör din kille för dig egentligen? Duger han verkligen för dig?


Vilken fråga.. Klart som fan han inte duger för mig! Han är för bra för mig egentligen! Det är sant. Han är hur fantastisk som helst rakt igenom. Och han gör mycket för mig. Jag kan tillexempel prata med han om allt, och han lyssnar och säger vad han tycker! Han skickar ett sms till mig varje kväll, vilket gör så att jag kan sova så bra som möjligt. Han följer mig alltid till min dörr om vi har varit hos han, tillochmed om vi har festat så fixar han så att jag aldrig går ensam! Han visar alltid att han bryr sig om mig genom att säga små saker som fyller upp hela min vardag med lycka! Och han skulle aldrig någonsin kunna göra mig illa med mening. Jag vet inte om den anonyma som ställde frågan har kille, men att uttrycka sig i att om han duger för mig? Herrejisses.. Men men man slutar aldig förvånas! Det är ju som jag sagt tidigare min drömprins. Han är det. Han får mig att känna mig som en prinsessa och jag vet att han är min första, största och vackraste kärlek! Så vad gör egentligen min kille för mig, han gör mig till den lyckligaste tjejen i världen, och det är mer än tillräckligt!
Hoppas du fick svar på din fråga, är ju inte helt fel att skriva ett namn iställer för anonym :)


Fan va folk ska klaga? :D

Anonym: Varför köper du ett löshår som inte är samma färg som ditt vanliga hår? Ser bara konstigt ut!!
Svar: haha ojoj ta det lugnt tjejen ;D Det är såhär när man tar bilder med blixt, blir det olika ljus :) & då ser det ut som om endel av håret är mörkare än det andra. Samma sak i huden, ibland ser man vit ut i ansiktet även om man är brun på ex armarna? ;) Men i verkligheten är det faktiskt samma färg, annars hade jag färgat det, tro mig :) Du behöver inte förstöra ditt vackra morgonhumör med att klaga på mitt hår när du själv är anonym så det är lugnt :D

 Här till exempel, ser du att där nere på löshåret är det samma färg som mitt vanliga? ;) Men där i nacken, där jag sätter i det, är det mörkare? Haha, upp till bevis

Hemma igen :)

Hellu folks :) Kom hem nyss, mamsen hämtade mig. Har haft en mysig eftermiddag och kväll hos världens bästa pojkvän! Men nu är jag som sagt hemma och tänkte gå ner och äta lite med mamma. Ja ni läste rätt, jag ska äta med någon av mina föräldrar :o Helt otroligt va? haha

Men nu är det bitch mjukisdressen som gäller för nu ska jag bara ta det lugnt resten av kvällen!


/ maysan


Kilar ut till Myresjö!

Min skjuts väntar så måste skynda iväg ut nu, ska till Myresjö. Hörs ikväll igen, förlåt om det blir dålig uppdatering!
puss M


Kämpig dag

Hey alla sötnosar, nu är jag hemma igen, äntligen. Har varit en ganska jobbig dag i skolan idag. Privata saker, men jag vet vem som förstår mig bäst och är riktigt glad att jag ska få träffa honom snart.
 Jag vet att du & jag klarar detta tillsammans gumman<3

Nu ska jag fixa mig lite grann! Hörs snart

/ puss maysan

 


Nu går jag :)

Nu går jag till skolan! Inte så kul att det snöar dock.. Men lite får man väl tåla ;) Har inte haft en sån här vinter med så mycket snö på flera år.. Men någonstans kan det väl ändå ta stopp? Jag är rätt belåten på snön nu. Hörs sen iallafall, slutar tidigt idag!
puss maysan


Frukost =)

Ja, såhär ser det alltså ut :) a-fil, sesamfrö, linfrö, solroskärnor och havregryn. Ser riktigt äckligt ut men det är nog det godaste på hela dagen, behöver inte äta alls mycket för att bli mätt. Lovely! Smidigt och gott, funkar perfekt till vardagar :)

OBS! När du äter linfrö måste du dricka mycket vätska till, annars kan du få problem med magen. Jag väljer att dricka att stort glas vatten.

 mums

 haha jag vet det ser riktigt skabb ut, men testa själv. Det är ruskigt gott!


Vaknade nyss :)

Godmorgon sötnosar! Har ni sovit gott? Själv har jag sovit riktigt bra. Skönt det! Nu vaknade jag för en stund sen och sitter och plattar håret. Om en liten stund kommer ni få tips om en nyttig frukost, som jag har ätit till och från i snart ett år. Men nu äter jag den varje dag - I love it. so maysan style ;) haha.  Men vi hörs om en stund!
/ Maysan


Hemma från träningen!

Nu är jag hemma igen! Tränade i ca en och en halv timme, kunde liksom inte få nog av det ;) Hihi, så nu har jag duschat och så, hällt upp ett glas proviva och en vattenflaska och tagit en banan :) (som ni ser i nedre inlägget).
Anyway, nu tänkte jag torka håret och så innan mitt hjärtegull ska ringa mig, saknar honom. Vi hörs imon sötnosar, puss :)
/ maysan

 Fattar ni va längesen det va man lyssnade på denna låten..? Knarkade den på gymmet idag - maria likes.

Svar på tal / maria

anonym: ar det de enda du äter,? :O äter du ingen riktig mat som du dina föräldrar lagar?

Svar: Jag kan faktiskt inte låta bli att bli lite irriterad när jag får en sån kommentar? Självklart lagar mina föräldrar mat, herregud vi är väl människor eller? Men nu är det så att jag äter mat i skolan, och ett äpple, det lever jag bra på. När jag kommer hem brukar jag bara ta en frukt eller något, jag kan inte äta för mycket innan jag tränar. Men idag va jag hungrig, då gjorde jag pasta. Det räcker för mig, jag är mätt sen.

Men det är väl självklart att mina föräldrar lagar mat eller? Dock gör dom det fel tid enligt mig. När jag har träning eller lite innan träningen gör dom mat. Pappa jobbar till fem, mamma oftast till sex, båda tränar och är aktiva inom politiken (inte lika mycket som innan dock). Men dom har mycket att göra, så dom gör mat den tiden dom hinner, dvs när jag har träning. Då äter inte jag.

Jag äter när jag kommer hem, som idag äter jag en banan och dricker ett glas proviva. Jag gillar inte att äta hemma. Ibland kan jag äta hur mycket som helst, men på vardagarna känner jag inte för att äta - så enkelt är det.. Men jo jag äter riktig mat! När jag känner för det. Som sagt, äter i skolan.

 min kvällsmat, precis som jag  vill ha den :)


Nu sticker jag och tränar!

Efter många om och men fick jag igång den där förbaskade damsugaren och glosorna är nu inbankade i min lilla hjärna.. Känner mig rätt duktig trots allt :) Hur som haver, jag har precis bytt om och väntar på att bli upphämtad av Frida och hennes mamma, så ska vi dra till gymmet! Har längtat massor, nu ska jag äntligen få träna fettet ur mig, huhu :)
Hörs om några timmar
Puss <3

/ maria

 Visste ni att jag inte trivs bättre i något annat än träningskläder? Korta shorts, stor t-shirt, långa strumpor.. I love it, om jag bodde i ett eget land skulle jag konstant gå runt i sånt här!


Fram med den nakna sanningen

Jag sitter fortfarande vid datan, trots att jag faktiskt borde ha städat och pluggat klart vid det här laget. Men jag är helt enkelt för lat, tyvärr. Får nog alldeles strax ta tag i mitt liv!

Men iallafall, jag läste nyss amandavardet, ni vet, den bloggen? Och för något år sen bara skrattade jag åt henne, tyckte att hon va så himla fånig.. Men nu för tiden är hennes blogg mer personlig, hon lägger ut en massa bilder och försvarar sig själv när bla Paow hackar på henne. Stay strong girl! Trodde aldrig att jag skulle säga det här men tror att tjejen har mognat och hon har blivit en bra bloggerska! Bla så slutar hon med sina mm & aa i varje videoinlägg ;)

Och när man läser bla hennes blogg, kenzas osv, börjar man ju undra..? Amanda är ett år yngre än Kissie, men titta på hur dom klär sig, tar sitt liv på olika stort allvar, osv? Vem är den bästa bloggerskan egentligen..? Hon som provocerar för att få läsare, eller hon som faktiskt kan försvara sig utan att vara lika jävlig tillbaka?

 

Helt sjukt men tror nästan att jag har en ny favorit ;) Vilka bloggar följer ni?

/ åsikter från maria

 Nemen, Kissie och Amanda på samma bild..? Hur ska man ta detta då? ;) hmm..


becca

De var nån som ville att jag skulle berätta vad jag hade gjort med foten så nu ska jag berätta hur de gick till.
Vi var hos saga i fredags och så stod jag och skoj puttade på kevin  och kimmy och då kommer saga och puttar mig så att jag kliver på hennes mobil laddare så att jag får metall pinnarna som trycker in i en vägg kontakt rätt upp i foten. Så nu är de som två hål och foten är väldigt svullen :P
kanske inte syns så mycket på bilden men det är den högra foten.

 har ju inte världens finaste fötter direkt men har alltid haft problem med allergier så därför är mina fötter så torra. Men där ser ni hålen

Har lagat mat :)

Har precis gjort lite mat till mig och min bror :) Och med mat menar jag pasta och grönsaker haha ;D I love pastaaaa! Hihi. Ett knäckebröd till det också, kan inte bli bättre mellanmål än såhär ju! Mums. Men nu åker löshåret av och på med mjukisarna, tänkte ta mig en tupplur ett litet tag, ska nämnligen gymma om några timmar :)

/ maysan

 

 Lunch a lá maysan :)


Pluggar!

Heysan! Jag kom hem nyss, efter en ganska lugn idrottslektion med dans, haha.. Börjar få in det där med stegen nu, och det är väl bäst det eftersom vi ska dansa på åhörakvällen på torsdag. #pinsamt#

Hur som helst, nationella på morgonen och gud va nervös jag va! Helt sinnes. Men det kändes ändå rätt bra #peppar peppar ta i trä#, va lättare än jag trodde :) Som sagt så vore jag vara mer nervös inför torsdagens prov.

Men nu är jag hemma och satte mig nyss med lite läxböcker. Tänkte plugga lite glosor en stund, har inget bättre för mig ;)

Puss maysan

 Helga, du är det absolut bästa som hänt mig!
Och varför säger du alltid det precis innán vi ska äta?!
För att det är då jag kommer att tänka på det, antar jag..

ha-ha


Nationella snart..

Godmorgon!
Klockan är kvart i åtta och jag ska bara äta och borsta tänderna så ska jag gå sen - man vill liksom inte komma för sent till nationella proven i svenska? Usch va nervös jag är, det är jätte jobbigt.. Men detta provet är förhoppningsvis lite enklare än uppsatsen på torsdag i 180 minuter :s
Jaja nu ska jag inte klaga :) Ni får önska mig lycka till iallafall, hörs sen!
Puss maysan


Visste ni att..

Maysan gillar alla komediserier fånigt mycket?
Inpincip alla mina vakna timmar tittar jag på komedi serier.. När jag vaknar tittar jag på bla spin city och jims värld, på eftermiddagen simpssons och family guy och på kvällen mina favoriter: 2 ½ men & Scrubs! Haha helt sjukt va jag diggar Charlie i 2½ men!
Jaja, det har rullat igång på tv;n nu så ska läsa lite glosor samtidigt, sen sova tidigt eftersom jag måste vara utvilad till provet imon!
Tack för idag :)
Godnatt! / maysan


Mmmmm, godis! :*

Jaha, efter några timmars hård träning ute i det kalla har jag nu tagit en 20 minuters lång varm dusch. Känndes väldigt behövligt! Iallafall så köpte jag lite snacks tills imorgon, när vi har nationella. Det är bara 80 minuter but still, det är ju själva principen att ha med sig något eller hur? ;D & ska jag vara ärlig, så den nakna sanningen är att jag inte är lika nyttig som jag verkar i bloggen haha! Jag är en riktig godisgris men ibland kan jag faktiskt vara duktig och välja bort godiset för en sallad.
Faktiskt har mitt sötsug försvunnit mer och mer, gillas :)

/ maysan

 Så nu sitter jag här i mina gråa bitch-mjukis byxor och tröja från 2005 och läskas över godiset och en festis kaktus som jag får slänga mig över imon.. Men tills dess, flingor gurka och morötter! :) Jag är faktiskt nyttig på kvällarna..

några svar =)

Anonym: du skulle passa som brunett testa det :)
svar; yes jag funderar på det :) men vill verkligen vara blond på skol avslutningen, och i sommar är det alltid vara fint att vara riktigt platina blond. Men kanske är värt att testa efter sommarlovet? :)

Anonym: kul med bilder har du inga fler, så man tex ser din pijkvän*?:)
Svar; Jo självklart, här har ni honom :) Är han inte världens gulligaste? :)

 Bilden är tagen för lite över en månad sen :) Dagen innan julafton faktiskt, va nämligen och åt på en restaurang med mina föräldrar och min storebror!

becca

Var hemma från skolan idag, har skadat foten så har inte kunnat soca på hela helgen. De hände när vi va hos saga i fredags så råkade jag kliva på ett uttag som man stoppar i väggen så har två hål i fötterna sen dem där metallgrejorna x) så kan knappt gå och på nätterna har jag så jävla ont så kan inte sova. Så har varit vaken sen tre inatt så mår riktigt dåligt nu, och imon har vi nationella i svenska! FAN vad tråkigt. Aja de är bara att se framåt och tänka på sportlovet nästa vecka.

Blev ett väldigt ointressant inlägg men skitsamma.
Ska försöka fixa bloggen så att min rätta bild kommer upp men ska höra med michis och maria om de är okej, så ska jag nog fråga så att saga hjälper mig för hon är rätt bra på sånt :)


Träning!

Nu mellan halv sex och sju ska jag träna utomhus som sagt, stina kommer och hämtar mig när som helst! Måste försöka leta reda på mina skor.. iallafall så ska jag köpa en dricka tills imon på nationella på vägen hem sen duscha osv. Så hörs senare!
Puss / maria


Playahead?

Playahead stänger ner den 1 mars, är jag den enda som faktiskt har varit medlem där från Vetlanda..? Förutom Andreas då, haha.. Det va iallafall tack vare Michis för vi träffades som sagt när vi var inne i trots åldern, va som värst då, fjortisar dvs. Tror det är därför jag ogillar fjortisar så mycket - jag kommer på hur mycket jag hatar mig själv när jag tänkter på hur jag såg ut haha.. iallafall så skulle man ju ha pea då. Så ja jag blev medlem där och Michis hjälpte mig med allting. Lite bilder från gamla tider :)







Ser ni hur jag ser ut på dom översta bildern..? :s so emberassing!

baby when both of us are loosing..

... this ain't the way the love is suppose to go.

Neyo - Mad :)

Hey sötnosar =)

Jag kom precis hem från skolan nu, mår bättre! Hade lite huvudvärk på slutet men det brukar ju gå över när man kommer ut, =) Iallafall så kom jag nyss hem som sagt, har ätit en banan.. Borde kanske äta mer innan tränignen men jag har ingen matlust. Vet inte vad det är med mig :o Men förhoppningsvis så är jag vrålhungrig efter träningen så kan jag smälla i mig en massa mat då :)

Puss maria

 

 

 Gammal men fruktansvärt fin låt. Detta får bli dagens låt. Neyo är faktiskt riktigt duktig, bla so sick är ju också en bra låt av den snyggingen!

Dagens fråga!

Hur lång tid tar ni på er på morgonen att bli klara för skolan?

Då menar jag hur lång tid tar det att dusha, fixa håret, sminka er?

Min morgon ser ut såhär:
Dusch 10 minuter
Fixa mig med bla hud lotion osv, 10 minuter

Föna håret 5 minuter

Platta håret 20-30 minuter

Sätta i löshåret 5 minuter

Sminka mig 10 minuter

Fixa en frisyr till håret max 15 minuter
Klä på sig, 5 minuter
Äta och läsa tidningen, 20 minuter

Sen sitter jag alltid vid datan och stressar aldrig, så sammanlagt brukar jag vara klar till klockan åtta.

/ Maysan

 Undra hur lång tid dom flesta killar tar på sig..?


"god"morgon?

Jag mår inte bra idag :( Inte bra alls faktiskt. Mitt huvud värker och min mage är inte direkt som jag vill. Kanske är jag bara lite trött? Får nog faktiskt försöka gå till skolan, annars går jag hem sen på dagen och är frisk imon till nationella.. Får se hur det blir! :) Hoppas ni mår bra iallafall!
Puss Maria

 Eftersom jag är så trött fick det bli mjukiskläder idag. Tjockiströja & tights, om ändå mina uggs hade varit hela.. :(


Godnatt!

Efter en väldigt lugnt och avslappnande helg taggar jag inför en veka i skolan med 2 nationella prov i svenska, en åhörakväll, en himla massa träning och.. en ledig fredag? ;) Detta ska nog gå vägen! Men jag känner mig riktigt slutkörd nu och ska skära till mig en gurkbit och titta lite på tv innan jag somnar. Hörs imon ofcourse!
Nanna sött alla sötnosar.
Puss Maria


Maria vill ha en förändring

Ja, det vill jag verkligen. Det är samma visa vecka in och vecka ut. Jag gör samma saker. Hela tiden. Det är ingenting fel på det - jag tycker om mitt liv som det är. Helt ärligt så har jag nog aldrig trivts såhär bra i mitt egna liv faktiskt. Men (det finns alltid ett men) jag börjar tröttna.

Som sagt, jag tycker om mitt liv. Men det händer ingenting. Klart jag går ut på fester med mina vänner, mina veckor glider jag igenom väldigt lätt utan några svåra bekymmer. Jag är en glad person, och gråter helst inte. Även jag - som kan ses som en svag person i vissa lägen - har faktiskt klarat mig igenom några av dom svåraste problemen.

Men det är inte det jag pratar om. Jag vill att något ska hända, som inte bara påverkar mig. Kanske är det fler än jag som vill att något ska hända i denna staden? Kanske kan en kändis gå runt i vetlandas skolor och undervisa om apors sätt att para sig? Kanske kan man göra annat än en skvallerblogg för att folk ska börja prata?

 

Jag vill att något bra ska hända! En förändring! & ska jag vara helt ärlig, så tror jag att en av anledningarna till att jag valde båda mina val till Nässjö va att jag ville komma bort lite. Lära känna nya människor, bli en del av en annans liv för en gångs skull. Beröra någon annan, betyda något.

 

Eller, så behöver bara jag själv förändras för att jag ska bli nöjd. Jag är faktiskt inte så kräsen, jag nöjer mig med det mesta. Till exempel så var mitt löshår en stor grej för mig. Kanske är det något ytligt allting ligger i?

 

Om jag färgade håret svart, skulle jag bli nöjd då? Om jag skulle bli en stor fantast av till exempel animerat, skulle jag känna mig speciell då? Kanske behöver jag bara få höra någon gång att jag inte är som alla andra, att jag betyder något speciellt och att "ingen är som du". Visserligen vet jag att en person som betyder väldigt mycket för mig känner så, varför kan jag inte bara nöja mig med det vackra jag har?

Måste jag alltid se allting, svart på vitt? Så nu lägger jag av med denna meningslösa texten, tror inte ens att jag har fått ur mig det jag ville. Har dock kommit fram till att mitt liv är så jävla mycket bättre nu än det någonsin har varit och jag vet precis vilka fantastiska människor jag ska tacka det för.

 jag ska bli brunett en gång i tiden, förändringens vindar som susar förbi mitt öra..?


Svar =)

Anonym: mer bilder :D
var ni själva där?:)
svar: som sagt tog jag inte så många bilder eftersom min kamera dog men aa.. :) nej vi va inte sjäva där ;) Va några gäng till där och självklart efter en trevlig kväll ska man stöta på en väldigt irriterande typ i bowlinghallen ;D är bara glad att personen inte va där samma tid som jag :) vem vet vad som kunde hänt då..?

 
Bild i repris ;) sitter på mammas data och har typ inga bilder där! Men det kommer =)

träning, tummen upp (:

Jag känner att jag har varit väldigt lat med träningen under vintern (har också en väldigt ångest över detta!). Men nu drar äntligen fotbollen igång på riktigt och det gillas stort :) På tisdagar kommer jag även dra iväg Frida till gymmet! Denna tisdagen är bestämd och hoppas på att hon vill hänka på i fortsättnignen också :) Älskar att gymma, man blir så taggad! Plus att jag blir på så grymt bra humör när jag tränar så jag får ont i hela kroppen och träningsverk ;) Det bästa jag vet :D

Såhär kommer mina träningsveckor se ut:

* måndag - träning utomhus med fotbollen på san siro (fotbollsplanen vid GIF, den på konstgräs, där beach fotbollen är ni vet?)
* tisdag - gymmet i någon / några timmar med Frida :)
* Torsdag - gymmet med fotbollen, bodypump på friskvård :) härligt!
* Söndag - fotbollsträning inomhus, & efter det simma med Hanna!

Sen gör jag som sagt 60 sit-ups varje morgon och kväll för att få en fin mage lagom till sommaren.. ;)

Kommer självklart sätta skolan i fösta hand om det är något strul med det! - skolan är trots allt väldigt viktig för mig.

 

Hur mycket tränar ni på en vecka? :) någon mer än jag som smygtränar morgon & kväll? ;)

sjävklart ytterst viktigt att äta som vanligt om man ska träna mycket..

 nu ska jag allt bli biff :D


Söndag kväll - hemma =)

Hej!
Förlåt för att jag inte har bloggat på hela dagen men jag har haft fullt upp!
Igårkväll tittade jag och min pojkvän på melodifestivalen med hans mamma. Vi somnade ganska tidigt eftersom jag hade träning vid halv tolv idag :) Underbart! Iallafall. Efter träningen drog jag ut till Myresjö igen direkt efter att jag hade duschat så gick jag på barnbio med R och hans lillebror :) Ice Age 3, haha faktist väldigt gullig film!

Jag stannade hos honom en stund och sen när jag kom hem nu ikväll åkte jag en sväng med min syster och Michis, pratade om lite privata saker osv. Så glad att jag har er tjejer!

Men nu är klockan snart nio och jag är hemma. Tänkte bara ta det lugnt, kanske spendera lite tid med mina föräldrar! Va så länge sen..

Har eran helg varit lika bra som min? :)

Puss maria!

 innan vi tillagade dessa godbitar :)

 <3

 åh va mysigt det här va! :)


tiderna förändras..

Sho! Just nu sitter jag och lyssnar på musik och segar helt enkelt! Skulle varit med becca för tre timmar sen men jag somnade så jag ska dit vid fem, halv sex typ.. Det blir mysigt! Sen ska jag nog mysa med min ängel en stund, men får se han han har tid och så. Och självklart när jag har det ;) Om exakt en vecka är det allahjärtansdag, jag längtar faktiskt! :) Nu ska jag snart börja fixa mig! Hörs! / michis

Melodifestivalen!

Hörrni, det är melodifestivalen ikväll! Har inte kollat på det på flera år känns det som, men det är ändå rätt kul eller hur? Något av det man kommer ihåg sen man va liten, man tittade på melodifestivalen med sina föräldrar och sjöng alla låtar på engelska även om man inte visste vad dom sa haha! Ikväll blir det iallafall annorlunda, vi ska lägga oss med en chips påse och läsk och titta på detta trevligt program. Mysigt va? =)
Är melodifestivalen något ni kommer titta på ikväll? & isåfall - vilka går vidare?
Jag chansar på Ola ;)'
/ Maysan


Maysan

Hey! Jag bloggar från Myresjö, typ första gången? ;) Men eftersom vi är ensamma hemma nu och bara tar det lugnt tänkte jag blogga lite. Om en stund ska vi sätta igång med maten, får bilder imon :) Ska göra rebenspjäll och ta baguetter till, mums! Jag gillar lördagar för då brukar vi för det mesta ta det lugnt, och detta har varit en lugn helg hittills över huvud taget. Känner att jag behöver det..
Vad gör alla andra en lördags kväll/eftermiddag som denna? :) Ute och festar? Eller gör ni som jag - tar det lugnt för en gångs skull?

 Hittade denna på min pojkväns data, från slutet av sommaren, när vi va på G. Kommer ihåg denna dagen, jao det va precis när jag började tycka om honom! Mysigt va? :)

Min helg!

Förlåt men nu måste jag skynda! Ska åka till Myresjö vilken minut som helst så ska förklara varför uppdateringen kommer bli dålig nu framöver.
Mobilbloggandet funkade inte när jag testade, och nu hinner jag inte aktivera igen, eller så. Lite synd, ska försöka igen i veckan som kommer. Imon har jag träning och direkt efter det så ska jag följa med Hanna och simma i Myresjö, så kommer inte hem förens fem tiden någon gång. Så det kommer bli dåligt med uppdateiring men imon kväll så kommer jag blogga en massa, det lovar jag!
Hoppas michis och becca bloggar något också ;)
puss maria

 Mammas data funkar igen så är bara gamla bilder här, men kommer lägga in om ett tag. Älskar att datan funkar, för den är lite större än en bloggdata så den är smidig, wiho ;)


Mr. Bean ;)

Vi ligger hemma och tittar på Mr Bean! Har ätit frukost och så också, men nu ligger vi med choklad och läsk och myser :) Senare idag ska vi iväg till Myresjö, men jag kommer blogga innan det!
Vad gjorde ni igårkväll?
ha det fint, hörs om ett tag (:
/ Maria


Bowlingen i bilder!

Igår blev det bowling som sagt! Va faktiskt jätte kul och jag va inte så kass som jag trodde haha :) Tjejerna vann - vi hade ju faktiskt Sandra och den tjejen är grym ;) Hihi! Efter en och en halv timmes bowling blev det pizzam muy bien! Vi stack även till Withala och kollade läget, fast va inte så mycket att ha ;) Så jag och R gick hem och tittade på Hundtricket - härlig film (:
Puss Maria

min kamera dog efter någon timme men några bilder hann jag med =)
 Sandra & Rasmus!

 Michis och Roswall :)

 Sandra och Bobboman!

 R & R ;)

 Denna får avsluta :) Tack för en mysig fredagskväll pojkar&flickor!


tonight!

Nu är jag klar! Om ca 20 minuter ska vi gå för att hinna träffa gänget innan vi ska bowla. Efteråt ska vi äta mat och jag ska bjuda Rasmus! Visst är jag snäll..? Blir inte så mycket pengar spenderat ikväll eftersom Sandras pappa äger bowlinghallen ;) det gillar vi!
Puss maria



 Såhär ser mitt hår ut nu också, lite bättre bild :) Vad tycker ni?

Hörs imon!


Vi ska bowla!

Yeah that's right! Kanske inte är min grej över huvudtaget, eftersom jag är riktigt dålig på det haha! Men iallafall så ska jag, Rasmus, Roswall, Bobbo, Anton, Sandra och Michis bowla mellan halv åtta och nio ikväll! :) Alltid kul att göra något nytt eller hur? Vi kommer självklart köra tjejerna mot killarna, blir nog massa bra! Kommer bjuda på massa bilder imon sen!
Iallafall, jag ska snart lägga ut hur jag kommer se ut ikväll!
Puss maria


What goes around, comes around.

Ingen gillar skvallerbloggen som lades ner i början av veckan. Tror att några av mina vänner hatar den mer än dom flesta andra faktiskt. Iallafall, vissa tycker att det faktiskt är kul att det händer något i vetlanda. Som alla påverkas av. Och det är ioförsig sant. Men vet ni vad jag tycker? Man ska fan inte behöva såra någon/några för att det ska hända något, eller för att det ska väcka uppmärksamhet. Man behöver faktiskt inte vara så jävla häftig hela jävla tiden. Jag är riktigt förbannad nu, på folk, som har en enda uppgift i livet. Att göra folk ledsna, vill ha uppmärksamhet genom att starta en blogg, där dom bara skriver skit om andra. Men vet ni vad ni får? När alla får reda på vilka ni är, så kommer ni inte få uppmärksamhet. Ni kommer få en massa skit. Ni förstår nog inte hur många som tycker illa om er redan nu, tänk när alla får reda på vilka ni är då? & det va fan inte många som skrattade när dom fick reda på riktigt pinsamma händelser om andra i stan. Jag tyckte mest synd om dom som blev nämda. & det som stog i den, hur mycket va nytt? Ingenting, eller hur? Det är förhelvete vetlanda vi bor i! Alla får reda på vem som strular med vem på vilken fest, vad som händer när. Det är ganska svårt att hålla något hemligt i denna stan. Jag lyckades dock hålla en hemlighet mellan mig, min pojkvän, min familj och 3 vänner i 5 månader. Men precis som allt annat - det kommer ut! Det kommer komma ut vem som har skrivit den där jävla bloggen någon gång, tro mig. & ni har bara förstört för er själva. Jag hoppas fan att dom som har skrivit bloggen läser detta och tar åt sig. För när folk får veta, kommer det inte vara lika kul längre eller hur? Det har kommit till polisen och allting, ni kommer åka på böter osv. Jag hoppas fan inte att ni tror att pengar kan läka endel sår som ni drog upp när ni skrev den bloggen. Jag kan tänka mig att många blev väldigt sårade, tex när det står på internet hur några blev av med oskulden.. jag menar, kom igen?!

What goes around comes around.
Så jävla dum, rent ut sagt.

/ Maria

Störda unge..

Hej!
Sitter hemma nu, kom hem från skolan för ett tag sen! Klarade matteprovet, är jätteglad för det! =) Fick iallafall Godkänt på A-delen! Hihi.
Iallafall, nu sitter jag och R hemma hos mig och tittar på Simpssons as usuall!
Ska ägna tid åt min pojkvän nu =)
puss maria :*

 Nicole Scherzinger :) Mycket vacker! Jag har kommit på att jag tycker att lite mörkhyade tjejer med långt svart hår och lite former är riktigt snygga! Kanske borde satsa på att färga håret..? Vad tycker ni? :D

Nu är det fredagsmyys..

Nu är det äntligen fredag igen! Känns riktigt bra, för nu är det helg! Skönt att sova ut lite, har sovit riktigt dåligt denna veckan :s Inatt drömde jag mardrömm - igen. Gjorde det igår också, men denna va värst. Jag hatar detta!
Jaja, det ska inte få förstöra mitt humör :) Ska snart börja borsta tänderna och så och gå iväg till skolan och klara av ett matte prov.. Hörs sen!
puss maria

 Inte så bra bild på håret, hinner inte ta en ny nu men ni får se senare iallafall =)


Nu säger jag godnat..?

Klockan är faktiskt bara nio men mitt huvud snurrar och jag känner mig typ svag i hela kroppen, som om mina ben inte riktigt följer med? Lite läskigt. Men jag ska lämna ifrån mig datan och titta på ett outsider program som pappa spelade in åt mig, handlar om någon tjej som är rädd för fett? jag älskar sånna program ;D ahah
vi hörs imon sötnosar!
Puss maria


Färdig :)

Klar med håret nu! Glömde dock ta före och efter bilder.. förlåt! Iallafall blev jag jätte nöjd och lägger ut bilder imon istället om hur det blev :) Har varit ute nu med Michis Anton och Roswall sen träffade jag och michis erica :) Längesen man såg den bruden asså!
Anyway, nu ska jag lägga mig och plugga lite inför matten imon.. Om jag orkar, kanske ska nanna istället haha ;D

Annym: för, det skulle vara jättekul och lite mer kort och så. och så får vi hoppas att beca och michis börjar med.
jätte bra förslag.:)
en fråga
gillar du kommentarer?:D
svar; jag försökte mobilblogga innan men det funkade inte :( Får försöka någon gång igen och hoppas att det fungerar =) Ska försöka bli bättre på att ta bilder men lägger ni märke till att jag tar på mig själv varje morgon? Lite duktig är jag allt :D Och jag gillar alltid kommentarer och när våra läsare kommer med förslag och åsikter =) Tack ! <3

/ maysan

 av med sminket, på med mjukis och fram med matteböckerna!

bla bla bla..

Tjoo bitches! Just nu sitter jag hemma, borde egentligen vara hos maria men drar dit lite senare! Behöver bara en liten stund för mig själv.. Det har varit rätt mycket på sistonde, mycket i skolan, sen dog min gammel mormor i tisdags.. Så livet är inte helt på topp, men har underbara vänner och en underbar baby som hjälper mig! Nu ska jag fixa mig och tvinga maria komma och möta mig så vi kan köpa lite godis :) Puss michis!




















Sitter och myser i min älsklings tröja och min söta nalle! Allt luktar anton, åh undebart =)


Maysan

update: 16:21

Jag är sjukt trött! Ligger just nu i min mysiga säng och vilar. Om lite mer än en timme kommer Becca till mig :) Hon ska klippa mitt hår och löshåret nu, så det blir lite snyggare. Det är lite för långt just nu, ser lite fejk ut. & eftersom mitt hår är raktklippt så ser det lite konstigt ut. Så hon ska fixa det och Michis ska också komma :) Vem vet, kanske kokar vi ihop någon måltid innan natten faller också? Jag och Becca ska hjälpas åt med matten också, prov imon..

Nu ska jag sova lite :) Ni får före och efter bilder sen!

Puss maria

 kolla va söta =)

Svar =)

Anonym: jaa, börja med det! :D. och gör många videobloggar :D
Svar: Kul att någon svarar! :) Vill dock ha lite mer åsikter av läsarna innan jag bestämmer mi, så kom med mer förslag :) & tyvärr men jag har lovat mig själv att aldrig videoblogga. För det första har jag världens pipigaste röst, och jag skulle bara skämma ut mig!

/ maria

Är jag för eller emot skönhetsoperationer?

jag är helt klart för!

Men det beror självklart lite på vad det är för slags skönhetsoperation. Om det är fettsugning, så beror det lite på. Jag menar, kan man gå ner i vikt på annat sätt är fettsugning bara slöseri på pengar. Men har man riktigt stora problem med vikten så visst, släng ner flera tusen på att få en finare kropp. Trots att det kan vara ditt egna fel att du har fått den kroppen du hamnat i.. (försök förstå mig där, jag menar inget illa.)

Däremot gamla tanter (kvinnor över 50) som ska göra operationer som näsan, lyftingar i ansiktet osv, NEJ TACK! Ni har varit unga och ni har varit vackra. Nu är det våran tur. Om min mamma skulle göra något sånt (jag vet att det aldrig skulle flyga i henne), skulle jag nästan bli besviken. Mammor och tanter ska vara söta, inte snygga.

Brösten är jag helt klart för. Eftersom endel är så onöjda med sina bröst, - endel mår ju faktiskt dåligt över att deras bröst är för små? Självklart ska man få operera sig så man kan få lite bättre självkänsla! Eller hur? När vi har dom verktygen som behövs för att rädda människos känslomässiga liv på sina sätt - varför inte använda dom?

Men sen finns det dom, som opererar sig endast för publiciteten, statusen och för att skryta om att dom faktiskt har 40.000 kr att lägga ett par nya bröst på. Sånna bara hatar jag. Vi har faktiskt riktiga problem i världen, eller hur? & om ni har råd att lägga flera tusen på din kropp, hoppas jag samtidigt att du skänker lite pengar till tex Haiti..?



/ maysan

Dans..? :o

Hey! Jag kom precis hem från skolan, som kändes som en väldigt snabb dag faktiskt..? Fick tillbaka NO provet och jag kan inte säga annat än att jag är nöjd :) Det räcker mer än väl faktiskt, betyget jag fick har jag i betyget om man kan säga så haha?
På idrotten hade vi iallafall dans, och jag tycker faktiskt att det är roligt! Om man får dansa med någon rolig såklart ;) Lite mysigt att stutsa runt i Hövdingen, haha. Även om polka & jenka inte är min sorts dans!
/ Maria

 Sån här, streetdance? (heter det fortfarande så?) Vill jag kunna :D har alltid velat det. åååååh jag skulle kunna vara med i made på mtv för att lära mig!

Nu har jag bestämt mig!

Nu har jag äntligen bestämt min alla hjärtans dag.. Kanske lite väl tidigt men jag gillar att veta i förväg, men älskar överraskningar trots det! Jag satt och tänkte på massa saker, som att gå på bio, att gå ut och käka, att få massa blommor och choklad.. Grejen är att det ända jag vill är ju att vara med den jag älskar sen spelar resten ingen roll alls! Jag bryr mig inte om blommorna, chokladen eller allt annat, bara Anton är där! Så dagen får bli som den blir och jag tror att jag sover där, men så länge jag vet att det är med han jag kommer spendera den dagen kommer jag vara mer än nöjd! :) / puss michis


Torsdag

Har data just nu, känner mig inte riktigt kry. Har ont i halsen och är så täppt i näsan. Orkar inte vara sjuk igen.

Igår beställde jag mamma och pappa en utlandsresa, och vet ni? :) de är samtidigt som kevin åker med sin familj så vi kommer vara där samtidigt. Är så glad över de :)

Ska ni åka utomlands eller ska ni vara hemma i sommar ?

/ becca

i skolan..

Hej bloggen! Just ni sitter jag i skolan. Har data och det är riktigt segt men ändå slappt. Sov ju hos min älskling inatt. Och jag har insett att det bästa som finns är att sova bredvid han och att vakna upp tillsammans med han! Det är helt underbart! :) Men nu ska jag lyssna på sillen när han babblar, puss så länge/ michis

Torsdag =)

Godmorgon!
Hur har ni sovit? Själv hade jag en mardrömm inatt, och den va inte mysig! Drömde att en av mina närma killkompisar blev knivhuggen, och sen blev en annan skjuten.. Usch, det va hemskt. Men som tur va så är den förhoppningsvis inte sann!
Iallafall, nu ska jag ner och äta med min pappa sen kila till skolan. Hörs sen!
/ maria


4 månader!

Idag har jag och min pojkvän fyra månader tillsammans. Fick världens finaste nalle av honom, blev riktigt överaskad men hur glad som helst! Jag älskar dig Anton, du är bäst! <3

Kanske lite dålig bild, men fick denna sötnosen av min hjälte! Tack baby<3 / michis

Godnatt!

Nu är jag trött, har varit en jobbig dag :) Not! Haha, helt underbart faktiskt. Men vi hörs imon iallafall, då kommer jag nämligen tycka till om någonting :) Spännande va..?
Sov så gott mina sötnosar!
/ Maria

 min goda vän john blund får stå för godnatt bilden ;)

Maysan

Nu är jag som sagt hemma och har precis tagit ur mitt löshår. Saknar det redan =( Haha! Kommer säkert tröttna inom bara några veckor men då har jag det iallafall, eller hur? & än så länge är jag supernöjd ju :) Hihi!
Hur som helst, jag tänkte kolla igenom lite bloggar nu, ta en tallrik flingor och skära upp en gurkbit. Något bra på tv ikväll?
Puss!



Michaela pratade om denna låten idag, mycket bra faktiskt =) Fanns självklart på "min" ipod.. Min pojkvän har allt ;)

DAGENS FRÅGA

Dagens fråga..

Ska jag börja mobilblogga?

Argument: Jag har ju faktiskt fått tillbaka min mobil nu, så det hade inte varit något problem med det. & jag har pengar till att skicka ett mms några gånger i veckan liksom, kostar inte mer än 5 kr eller något? Dagar som idag när jag är i Myresjö, hinner jag inte blogga så mycket, då kanske det vore bra att slänga in en videoblogg och hålla mig uppdaterad? Eller är det onödigt, när vår blogg inte är så stor? Börjar jag mobilblogga finns det säkert chans att Michis och Becca också gör det! Kanske kul att prova på något nytt..?

JAG VILL HA ERA ÅSIKTER
För eller emot mobilbloggning i juliaugustinovember.blogg.se?
För eller emot förändring..?

/ maysan

Nära-döden-upplevelse

Jag har varit hos min puttefnask hela dagen, mysigt =) Vid nio skulle Linn komma och hämta mig, och allting går bra tills vi kommer en bit innan rondellen vid holsbymöbler, för då skulle hon fixa med ljudet.. När jag tittar upp ser jag ett rådjur springa en meter framför bilen! Jag skriker satan och Linn svänger snabbt som tusan.. Som tur är så skadades inte bilen eller djuret så det va ju tur. Haha djuret va inte ens stort men gud va rädd jag blev! har inte haft så ont i magen sen i fredags.
/ maria


I can be your melody

Hej sötnosar :) Hur mår ni idag?
Själv mår jag faktiskt väldigt bra. Har varit på topp hela dagen, mitt humör är super just nu :) & ännu bättre kommer det bli! För jag ska nämnligen ut i skogarna och träffa min pojk :) Blir mysigt det! Men innan det ska jag faktiskt ta mig an disken, äta lite och fräsha till mig. Hörs om en stund :)
/ Maria


onsdag =)

Nu är jag klar! =) Pratar med Michaela i telefonen, och ska snart borsta tänderna och packa väskan och bege mig till skolan! Har en väldigt slapp dag idag, slutar tidigt också! Men nu ska jag ha no-prov, hejdå!
/ Pussmaria


Metaltown 2010

Metaltown i sommar kommer bli bäst!

In flames
bfmv
sonic syndicate

:D:D kissar nästan på mig så glad jag är :)

nån mer än jag som ska dit? :O

/ becca

Jag ska ooa hela natten..

Jag har varit med Frida en stund nu :) Trevlig tjej det där, gör mig alltid glad! Vi hann även träffa Michis en stund :) Men nu är jag hemma och borde kanske egentligen plugga, men jag orkar inte. Är väldigt sugen på godis eller något i den stilen, så nu blir det tv;n resten av kvällen med chips och läsk. Låter rätt nice :)
/ Maria

 på med mjukis, nu ska jag mysa i min ensamhet :)

:)

#happy#


Hemma från skolan!

Tjululu sötnosar! Nu är jag hemma igen, har precis satt i mitt löshår som kom idag :) är riktigt nöjd! Fast jag har säkert satt det fel men ändå ;D michis ska hjälpa mig ikväll :)
Jag tänkte ta något att äta, som en macka eller något! För sen vid 5 ska jag ut och träffa Frida Santa :) inte varit med henne på evigheter! Ska bli riktigt kul :)
Puss Maria!
ni får se bild på håret senare ;)

 Jag julia och frida för exakt ett år sen nästa söndag :) - dvs, alla hjärtans dag!

Skvallerbloggen..?

Jag tror att dom flesta har hört om skvallerbloggen som någon på withala och landsbro startade i december? Men hela skolan fick reda på det idag iallafall, va kaos. Dom hade skrivit om vissa tjejer och killar på skolan, vad dom hade gjort, hur dom såg ut, lalala.. Precis som en skvallerblogg gör. & jag blev riktigt arg! Jag blev inte mer än nämnd som tur va, men dom hade bland annat skrivit ett helt inlägg om bara Michaela.. Vart försvann mognaden? Helt seriöst, vart är denna stan på väg egentligen? Jag blir inte arg bara för det är om min bästsis - jag tycker det är riktigt elakt och onödigt att hänga ut vissa personer så.
Men bloggen har blivit anmäld och avstängd - så alla kommer få veta vilka ni är!

 jag har mina aningar.
/ Maria

Tisdag

Gud va svårt det va att komma upp idag.. Somnade lite sent igår! Men nu är jag färdig iallafall, har precis ätit och ska bara leka med datan lite innan jag drar till skolan! Vi hörs sen :)
/ maria


Godmorgon!

Update: 06:42
Jag har precis duschat och smörjt in mig :) Ligger och latar mig, tittar på Jims värld! Har ni märkt att min tv är igång 24/7 ? ;) Vad jag än gör så smygkollar jag på tv;n då&då haha!
Iallafall, jag ska snart börja att föna håret osv, så jag hinner göra allt innan skolan. Kanske hörs innan jag går :)
Puss Maria!


Rektorn nästa!

Jaha nu var det dags att dra till rektorn på ett möte.. Detta kommer bli riktigt kul! ;) Vi hörs senare! / michis


Rektorn nästa!

Jaha nu var det dags att dra till rektorn på ett möte.. Detta kommer bli riktigt kul! ;) Vi hörs senare! / michis


Grattis Anders!

Idag fyller min morbror Anders år :) Han som bor i Kalmar ni vet, Willes pappa? Hur som helst, stort grattis till dig! Blir nog att fira honom samtidigt som morfar, senare i februari :) Hoppas du har haft en toppendag!

Nu är det snart paradise hotel, final imon ju! Så lägger mig med lite sallad nu och ska sova sen. Godnatt!
/ Maria

 Har ingen bild på Anders så får bli på willson ist :)

m/


OH shit vad jag saknar sommaren.. Men nu är det dags för paradise hotel!
Puss på er, glöm inte att bilden är riktigt gammal men brun var jag ;)


Måndag

Usch vad jag hatar måndagar. Just nu känns de som om jag hatar allting just nu, utan kevin. Han är bara den som gör mig glad nu för tiden. Att de kan va så? Att när man är kär så blir man på de humöret personen styr en till. Om kevin är ledsen så blir jag ledsen. Och om han gör nånting känns det som om hela världen håller på att gå under i mitt huvud!

Iallafall så ska jag vara så duktig att sluta röka. Gör det mest för mammas och pappas skull, hade vart så skönt att känna att de kan vara stolt över en för en gångs skull. Men mitt huvud håller på att sprängas, snälla kan det inte gå över! Är de nån som vet nått tips som hjälper mot röksuget?

Ska börja kolla om de finns några kina tecken som är snygga och som betyder något bra, så att man kan sätta dem i nacken eller nått. Annars blir de en piercing till, åh vad jag är sugen på att göra något piercing el tattoo de kvittar vill bara ha känslan.
Fan vad jobbigt de ska vara då, är så röööööksugen...

Hoppas att allt är bra med er iaf så att ni inte har såna här meningslösa problem som jag!

/becca


Vad tycker jag om storbloggarna?

Börjar med dom värsta va? :)

Kissie
Jag tycker att det enda hon gör i sin blogg är att skryta och hänga ut andra. Hon skryter om hur snygg hon är, alla hennes pengar till hund, läppförstoring och sin bröstoperation. Har inte hennes blogg handlat endast om hennes bröst dom senaste veckorna? Iallafall, hon vet hur man bloggar för att få läsare vilket ändå gör henne till en bra bloggerska. Men oftast när jag läser hennes blogg blir jag irriterad.
Hon är sämst på att redigera bilder.. kolla benen?



Dessie
Hon är lite lik Kissie på sina sätt, även om dom inte tycker om varandra, haha.. Hon skryter, även om hon kanske egentligen inte har så mycket att skryta om, vad vet jag? Innan var hon väldigt överdriven, men när hon har slutat sminka sig som en trettonåring verkar hon lite bättre faktiskt. Dock är hon ingen bra bloggerska, hon uppdaterar dåligt och skriver aldrig om något intressant!
& så söt är hon faktiskt inte..?



Paow
Hon är lätt den bästa av de första tre. Jag vet inte hur verkligheten ser ut i Stockholm men det verkar som om Paow inte ljuger lika mycket som dom andra? Hon super sig inte alltid full (iallafall som hon skriver) och hon är bättre bloggerska än tex Dessie. Däremot, skulle man se henne som mycket mognare om hon inte klädde sig och sminkade sig som hon gör när hon ska på fester osv.. Men som sagt, gillar henne bättre!



De bästa bloggarna jag läser är nog Kenza, och några av mina vänners bloggar följer jag och det är faktiskt riktigt roligt :) Jag säger inte att jag är bättre än varken pissie, diarré eller paow när jag skriver det här för det vet jag att jag itne är ;) Men ville bara framföra min åsikt :) Vad tycker ni? =)
/ Maria


Maysan

Nu har Rasmus precis åkt hem! Sorligt. Jag tröttnar aldrig på att säga detta men, jag har verkligen världens underbaraste, bästa och finaste pojkvän!
Så hur kommer resten av kvällen att se ut? Just nu tittar jag på Family guy och vid nio kanske jag ska titta på 13 snart 30? Rätt gullig film ju =) Självklart ska jag göra mina vardagliga vanor innan jag somnar också. Kanske slänga ihop en liten sallad till filmen?
Puss mara!

 Annorlunda, men fruktansvärt bra låt! Blir riktigt taggad av den, ;)

Hmm ?

Just nu sitter jag och försöker lista ut hur min perfekta alla hjärtansdag skulle se ut! Det är ju om ungefär två veckor.. Kanske en tjusig middag men killen och senare en mysig hemmakväll, eller käka något snabbt sen festa, eller kanske bara en hemmkväll! Att bara sitta hemma har ju riktigt mycket att erbjuda, hihi (a) Och rosor i mängder.. Eller är jag verkligen den ända tjej som älskar rosor, rosor och choklad.. Men jaja nu ska jag inte avslöja för mycket! Hur skulle er dröm alla hjärtansdag se ut? Jag behöver tips =)


Michiissss

det blir bara bättre och bättre, haha

Hej alla sötisar! Egentligen skulle jag gått till min älskling direk efter skolan men ska till han om typ en stund istället, underbart! Skolan är ju lika seg som vanligt och imorgon ska jag på möte med min mamma och rektorn.. Det är jag faktiskt riktigt taggad för. Vill se vad dom tror att dom kommer kunna ändra på.. Jaja, nu ska jag hoppa in i duschen, fräscha till mig lite sen ska jag vänta på att min älskling hör av sig ;) / michis

 



Fråga - Tror du att du får någonting av honom på 4 månader?
Nej det har jag ingen aning om, men allt jag vill ha har jag ju. Det är ju min anton<3


Väldigt sugen på milkshake!

Nu har jag precis kommit hem från skolan! Har hunnit ta ut pengar också, så nu ska jag äntligen få mitt löshår antingen imon eller senare i veckan :) Längtar satan!
Iallafall, min Rasmus är här. Mysigt det ja :) Ska snart göra lite mat, eller ja äta mat iallafall, jag är vrålhungrig. Men först ska vi mysa lite med tv;n och jag borde nog ta disken.
Puss maria =)

 Ser inte detta ruskigt gott ut?

I skolaan !

Sitter i skolan och har bild just nu :) Michis och jag har kommit en bra bit på arbetet och ska nog börja sätta ihop det antingen idag eller nästa lektion. Nice! Efter skolan ska jag träffa min pojkvän, underbaraste människan på jorden. Så jag kommer nog inte blogga förens ikväll, kanske innan om jag orkar men tror knappast det, Måste nämnligen plugga lite också.. Är riktigt skoltrött, alla redan.

Jaja, jag ska vara lite social nu! Så hörs ikväll eller något :) Puss!
/ Maria




RSS 2.0